Zo Krijg Je na Maanden Tijd Toch nog Jouw Ex Terug

Je ex terugkrijgen. Sommige mensen moeten er niet aan denken na een onprettige of eenzijdige relatie gehad te hebben. Je zou een ex kunnen hebben die je misschien net behandelde zoals je behandeld zou moeten worden. Wat de reden ook is, er bestaan mensen die een moord doen om hun ex nooit meer te hoeven zien. Eind goed, al goed.

Tenzij je je ex eigenlijk nog mist. Het kan misschien op dat moment niet allemaal volgens plan gegaan zijn. Maar nu je niet meer bij elkaar bent besef je dat dat probleem misschien niet zo groot was. Nu zijn er maanden verstreken en je weet dat je niet beter af bent zonder je ex. Dus, wat ga je doen om je ex toch terug te krijgen?

Het is niet altijd even makkelijk om je ex terug te krijgen, zeker niet als er een aantal maanden verstreken zijn. Maar dit kan ook juist in je voordeel werken. Daarom hebben we een artikel voor je waarin de voor- en nadelen beschreven worden van je ex na maanden terug proberen te krijgen. Daarnaast kan je ook lezen wat je moet doen om succesvol actie te ondernemen. Lees snel verder!

Voordelen van je ex terug na maanden

Dus, jij en je ex hebben al maanden geen uitgebreid, nauwelijks of zelfs geen contact gehad. Het lijkt misschien een nadeel om pas na maanden de mogelijkheid of de moed te hebben om je ex terug proberen te krijgen. Maar niet getreurd, er zit ook een behoorlijk aantal voordelen aan dit gat van een paar manden.

Je bent zeker van je zaak. Omdat je gewacht hebt, weet je zeker dat je niet zomaar je ex terugvraagt. Je mist niet een persoon, je mist je ex-partner. Dit betekent dat je niet uit eenzaamheid je ex terug wilt, maar om andere redenen zijn. Zo kan je oprecht zijn of haar persoonlijkheid missen.

Je denkt beiden rationeel. Misschien is je ex een tijdje boos op je geweest. Je zou hem of haar pijn kunnen hebben gedaan. Het kan ook zijn dat jij boos of erg verdrietig was. Maar na een paar maanden is het helder. Je hebt fouten gemaakt en bent bereid hiervoor je excuses aan te bieden. Jullie hebben allebei een duidelijk beeld van wat je wilt, en je wordt niet beperkt door uit de hand gelopen emoties.

Je hebt het goed doordacht. Als je een paar maanden hebt tot je weer een serieus gesprek hebt met je ex, kun je goed nadenken over wat je gaat zeggen en waarom. Je kunt argumenten voorbereiden. Waarom gaat het deze keer wel werken? Hoe ga jij bijdragen aan een gezonde relatie?

9 Fatale Fouten Waardoor Je Nooit Meer Je Ex Terug Zal Zien

Er zijn 9 fatale fouten die mensen maken waarmee ze het voorgoed verprutsen met hun ex. Wil je er zeker van zijn dat jij deze fouten nooit maakt?

Download dan hier gratis het ebook met de 9 fatale fouten.

Nadelen van je ex terug na maanden

Natuurlijk is het niet allemaal rozengeur en maneschijn. Er zitten ook nadelen aan het proberen je ex terug te krijgen na een aantal maanden.

Zo kan je ex zijn of haar sterke gevoelens voor jou verloren zijn. Hij of zij zou misschien geprobeerd te hebben om je te vergeten, door bijvoorbeeld op dates te gaan of veel met vrienden af te spreken. De omgeving van je ex zou hem of haar dus ook over kunnen hebben gehaald dat jij toch niet de ware was en dat het beter is dat jullie toch niet bij elkaar zijn.

Daarnaast kan je ex misschien verliefd geworden kunnen zijn op iemand anders. Hoe meer tijd er tussen jullie splitsing en hereniging zit, des te groter de kans dat je ex iemand anders gevonden heeft.

Dit betekent niet dat deze persoon beter bij je ex past dan jij, maar het maakt het wel lastiger voor je ex om bij je terug te komen. Het uitmaken met iemand anders voor jou werpt een extra drempel op.

Je ex zou ook irrationeel over je na kunnen gaan denken. Misschien heeft hij of zij een slecht beeld van je gecreëerd met het doel over je heen te komen. Zo kan hij of zij met vrienden besproken hebben wat er allemaal slecht aan je was en is dit heel erg uitvergroot hebben. Je moet dus kunnen laten zien wie je eigenlijk bent, de persoon waar je ex in eerste instantie verliefd op was geworden.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Tijd voor actie!

Dus het wordt tijd om wat te gaan doen. Jij wilt je ex terug, en je weet nog niet precies wat hij of zij van jou vindt. Er zijn twee mogelijke scenario’s: je ex is positief over het weer bij elkaar komen, of je ex is vrij negatief over jullie hereniging. Er is maar één manier om erachter te komen, en dit is ook de eerste stap in je plan van actie. Je moet je ex aanspreken en vragen of hij of zij weer bij je terug wilt komen.

Als je ex niet positief reageert, moet je afwegen of het mogelijk is om achter hem of haar aan te gaan. Wanneer hij of zij duidelijk aangeeft dat jullie nooit meer bij elkaar komen, wordt het tijd om verder te gaan. Maar wanneer je ex toch wat tekenen van twijfel toont ondanks dat hij of zij in eerste instantie nee zegt, is het belangrijk om eerst zijn of haar vertrouwen te winnen. Op het moment dat jullie weer op het niveau van vrienden zijn, kan je nog een keer proberen je ex voor je te winnen.

Als je ex wel positief reageert is het tijd om te bedenken hoe je samen verder gaat. Natuurlijk waren er in de vorige relatie wat struikelblokken, anders zouden jullie geen exen van elkaar zijn. Daarom moeten jij en je ex goed bespreken wat jullie deze keer anders gaan doen en wat je hetzelfde wilt houden. De hereniging is een goed moment om te bespreken wat elkaars sterke en zwakke punten zijn.

Ontdek de psychologische triggers om snel weer je ex terug te winnen

Volgens velen ben ik een expert op het gebied van dating, psychologie en relaties (ik ben daar vrij bescheiden in).

Ik heb een methode ontwikkeld met de exacte stappen en specifieke instructies om je ex terug te krijgen, ongeacht hoe hopeloos de situatie ook lijkt.

Ik leer je onder andere het volgende in mijn methode:

 • Stap voor stap wat je moet doen om je ex terug te krijgen
 • Hoe het continue geruzie te stoppen
 • Een truc waardoor je ex ongelooflijk veel aantrekkingskracht begint te voelen
 • Psychologische technieken die inspelen op het onderbewuste van je ex
 • En nog veel en veel meer…

Ontdek hier mijn revolutionaire methode en krijg zo snel mogelijk je ex terug:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

Avatar foto

Drs. Edwin Edinga (psychool en relatietherapeut)

Drs. Edwin Edinga is sociaal psycholoog, relatietherapeut, auteur en oprichter van exterug.nl. In zijn carrière heeft hij vele stelletjes weer bij elkaar gebracht. Wil jij ook je ex terugwinnen? Bekijk dan de zeer effectieve Ex Terug Methode op exterugmethode.nl.

1 Reactie op "Zo Krijg Je na Maanden Tijd Toch nog Jouw Ex Terug"

 1. Lesli Martinez says:

  Beste Edwin,
  Mijn dilemma is dat ik na een jaar hem achterna ben gegaan naar een nieuwe stad in het westen waar wij beiden niemand kenden, het bleek uiteindelijk dat hij moeite had met de stad met de omgeving en de om zijn vrije tijd met mij in te vullen. Ondanks dat het eerste jaar fantastisch was(in mijn stad, een gespreid bedje met sociaal leven en de rest.) Het ontbrak in de stad waar we gingen wonen en dat was duidelijk merkbaar.
  Ik ben uiteindelijk vertrokken, maar heb spijt. Heb het hem gemakkelijk willen maken maar heb nu oprecht ernstige LDVD. Ik denk dat hij het goed vind zo. Hoe groot is de kans dat hij zijn mening veranderd. Hij is wel een grote egoïst met narcistische trekken.

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *