web
counter

Jouw Ex Terug Krijgen door Rust Te nemen? Dat kan!

Je kunt tientallen manieren bedenken om je ex terug te krijgen. Sommige mensen geloven er heilig in dat je met lieve cadeaus jouw ex weer kunt verleiden. Anderen denken dat een benadering via sociale media zoals Facebook de beste manier is. Weer anderen gaan over tot minder specifieke manieren, zoals bidden.

We kunnen nooit zeggen welke manier het beste werkt, maar eentje waar wij erg fan van zijn is jouw ex terugkrijgen door rust. Dit houdt in dat je jezelf en je ex een periode van rust gunt, voordat je weer contact opneemt. Lees hier hoe je met rust kunt zorgen dat jouw ex weer betoverd raakt!

Rust nemen; waarom krijg ik daar mijn ex mee terug?

Voor veel frustrerende situaties geldt: als je er even afstand van neemt, en er later weer met een frisse blik naar kijkt, gaat het een stuk beter. Denk bijvoorbeeld aan een lastig probleem op je werk, waar je de oplossing maar niet voor ziet, of een moeilijk muziekstuk dat je niet onder de knie krijgt. Neem even rust en je zult zien dat het later een stuk beter gaat.

En zo geldt het ook voor het terugwinnen van jouw ex. Je ex terug krijgen door rust te nemen is dus helemaal niet zo’n vreemde strategie. Jullie kunnen in de periode van rust je even op andere dingen richten, om niet meer aan de relatie te hoeven denken. Wanneer je daarna weer met jouw ex afspreekt, is het alsof je hem of haar voor het eerst ontmoet!

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Wat te doen in de periode van rust

Het klinkt allemaal leuk en aardig, even rust nemen en niet aan je ex denken; maar wat moet je dan in hemelsnaam doen? Waarschijnlijk was jouw ex een belangrijk deel van je leven en deed je veel met hem of haar samen. Het uitgaan van je relatie kan dan een grote leegte achterlaten, zowel letterlijk als figuurlijk.

Richt je daarom vooral op dingen die helemaal niets met je ex te maken hebben. Voor veel mensen betekent dit bijvoorbeeld meer gaan sporten. Heb je altijd al willen gaan hardlopen, of die tenniscursus willen volgen, maar nooit tijd gehad? Nu is het moment! Sporten zorgt voor afleiding en je wordt er ook nog eens gelukkiger door.

Andere mensen vinden het fijn om zich volledig op het werk te storten. Zij geven bij hun baas of manager aan dat ze graag meer opdrachten willen, of een extra uitdaging willen aangaan. Misschien kun je het zelfs wel hogerop zoeken binnen het bedrijf waar je werkt. Of als je zelfstandige bent, kun je nieuwe ideeën bedenken om jezelf beter in de markt te plaatsen.

Ik denk nog steeds veel aan mijn ex, wat nu?

Jezelf afleiden en niet meer aan je ex denken is makkelijker gezegd dan gedaan. De kans is groot dat je tijdens het hardlopen of als je op de bank zit nog regelmatig aan jouw ex denkt. Dit is hartstikke normaal; jouw ex was erg belangrijk en goed voor je, en die moet je nu missen. Het is ook maar goed dat je nog aan je ex denkt, want anders kun je hem of haar beter niet proberen terug te winnen!

Het is dus wel normaal, maar nog steeds niet prettig. Wat je kunt doen is je gedachten en gevoelens over je ex opschrijven, gewoon in tekst of bijvoorbeeld in dichtvorm. Je krijgt dan een goed beeld van wat jullie relatie precies inhield en wat je ervan mist. Wie weet kom je er wel achter dat jouw relatie eigenlijk meer hobbels had dan rechte paden.

Vooral belangrijk is om de focus bij jezelf te leggen, en niet bij je ex als het om fouten gaat. Je eigen fouten kun je verbeteren, die van je ex niet. Bedenk waar jouw ex zijn of haar frustraties over uitte tegen jou, en wat je daaraan kunt doen. De periode van rust is ideaal om jezelf te herontdekken en een ‘beter mens’ te worden!

De periode van rust afsluiten

Alleen rust is natuurlijk niet genoeg om je ex terug te krijgen, je moet hem of haar ooit weer benaderen! Je ex terug krijgen door rust werkt alleen als je weer contact opneemt en de periode van rust langzaam afsluit. Ook dit moet je op een slimme manier aanpakken, anders kan het alsnog in de soep lopen en is je rustperiode voor niets geweest.

Gelukkig is subtiel contact hebben met je ex tegenwoordig makkelijker dan ooit. Je hebt Facebook en Whatsapp om berichtjes te sturen, of je belt gewoon even met je mobiel. Dit zijn allemaal vormen van redelijk ongedwongen contact, waarbij je even kunt bespreken hoe het met de ander gaat en wat je nu aan het doen bent.

Want dat is het eerste waar je over wilt praten met je ex; je huidige situatie en hoe het nu met je gaat. Niets meer en niets minder. Vooral een positieve sfeer in het gesprek houden moet je belangrijkste doel zijn. Laat zien dat het goed met je gaat, maar wees ook weer niet te enthousiast. Jouw ex kan dan denken dat je veel gelukkiger af bent zonder hem of haar.

Wat moet je bespreken met je ex?

Praat over een beetje oppervlakkige dingen, zoals hoe het met je ex gaat en wat hij of zij doet. Toon interesse in het leven van je ex, maar wordt ook weer niet te persoonlijk. Praat eigenlijk alsof je met een gewoon goede vriend of vriendin zou praten. Je houdt dan nog een beetje de afstand, maar komt wel langzaam in contact met je ex.

In een vervolgend gesprek kun je voorstellen om weer eens samen iets te drinken, met het idee om verder bij te praten. Zorg daarom ook dat je nog niet alles in de eerdere gesprekken ‘verklapt’, zodat je nog genoeg te bespreken hebt op je echte afspraak. Hier kun je al iets persoonlijker worden, bijvoorbeeld door te zeggen welke dingen je hebt gemist nu de relatie verbroken is.

Zo zie je hoe makkelijk het is om je ex terug te krijgen door rust. Veel succes!

Ontdek de psychologische triggers om snel weer je ex terug te winnen

Volgens velen ben ik een expert op het gebied van dating, psychologie en relaties (ik ben daar vrij bescheiden in).

Ik heb een methode ontwikkeld met de exacte stappen en specifieke instructies om je ex terug te krijgen, ongeacht hoe hopeloos de situatie ook lijkt.

Ik leer je onder andere het volgende in mijn methode:

 • Stap voor stap wat je moet doen om je ex terug te krijgen
 • Hoe het continue geruzie te stoppen
 • Een truc waardoor je ex ongelooflijk veel aantrekkingskracht begint te voelen
 • Psychologische technieken die inspelen op het onderbewuste van je ex
 • En nog veel en veel meer…

Ontdek hier mijn revolutionaire methode en krijg zo snel mogelijk je ex terug:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

Over de auteur Drs. Edwin Edinga

Drs. Edwin Edinga is sociaal psycholoog, relatietherapeut, auteur en oprichter van exterug.nl. In zijn carrière heeft hij vele stelletjes weer bij elkaar gebracht. Wil jij ook je ex terugwinnen? Bekijk dan de zeer effectieve Ex Terug Methode op exterugmethode.nl.

2 Reacties op "Jouw Ex Terug Krijgen door Rust Te nemen? Dat kan!"

 1. philip says:

  Na 18 jaar gaat me vrouw weg bij mij
  Ze wil vrienden blijven we hebben 4 kinderen
  Twee kinderen zijn bij ons weg gehald een woond op haar zelf ander woon bij mij ex
  Hoe dan ook wil ik mijn ex terug
  Als ik vraag dat bij komt eten komt ze bij doet
  Ze mijn rug ik haar rug
  En eet ook soms bij haar
  Ze vraagt aan mij veel ding wil mijn fiets maken of ik mijn laptop weer goed maken
  Of kan mijn internet aan sluiten
  En als ik vraag ga met me mee naar de bos of strand gaat ze wel me en ze gebruikt mij achter naam nog elke keer vraag ik vond je het zeg ze ik vond het gezellig ik weet niet wat er me aan moet mijn gevoel blijft dat bij mij terug komt als haar aan biet om trug tekomen wand mijn dochter en mijn zoon wil dat we bij elkaar terug komen ik vraag om hulp hoe ik voorelkaar kan krijgen

 2. Francy says:

  Ik zat met een hele leuke, Russische Dame. In de klas bovendien was ze gewoon super aardig open loyaal. En ik wist ook zo dat ze een kind had maar dat was het probleem niet, der loop der maanden deden we vaak leuke dingen na school. Zoals wat eten in de stad. Tot dien begonnen we elkaar leuker te vinden. Maar ik kon niet tegen dat ze veel aandacht kreeg van bepalende jongens buiten. School maar ze was gewoon loyaal tegen en zei me gewoon dat we hand in hand door school moesten lopen zo zouden hun zelf zien dat wij iets hebben. Maar in de zomer ging het wat stroever. Ik had der paar beloftes beloofd maar kwam ze niet altijd na. Zo dat we vaker leuker dingen zouden gaan doen. Maar ik had te druk met me werk daar door kwamen die leuke dingen er nooit uit. En na de zomer ging het helemaal mis. Ik werd 21 jaar in september in die maand bleek dat we voor het laats iets leukst met elkaar zouden gaan doen:( het ging berge af ze ging naar andere school en ik ook het contact is minder geworden. En ik weet nu ook dat ze met der ex waarmee ze een kind heeft. Een relatie heeft.

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *