Ex Terug Zonder Contact? 8 Ex Terug Geheimen

Hebben jij en je ex het uitgemaakt, maar ben je er toch niet zeker van dat het de juiste beslissing was? Ook als je geen contact meer hebt, kan jij je ex terug krijgen! Er is een grote kans dat de liefde nog niet is verdwenen! Speciaal om jou op weg te helpen, hebben wij 8 geheimen om je ex terug te winnen zonder contact!

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Geheim nummer 1: geen contact!

Het eerste geheim in het terugwinnen van je ex is misschien wel het belangrijkste! Gelukkig doe je dit al. Om de liefde tussen jou en je ex weer op te laten bloeien, is het cruciaal om een tijdje geen contact te hebben. De kans is groot dat jullie allebei met teveel emoties en nare gedachten zitten om leuk contact te hebben. Hier hebben jullie allebei tijd voor nodig.

“Tijd heelt alle wonden, en een goed geheelde wond laat geen littekens achter.”

Als jij en je ex het contact weer opbouwen, is het van groot belang dat jullie de vervelende herinneringen rustig kunnen uitspreken en achter jullie kunnen laten. Zo lang jullie nog met wrokgevoelens zitten, is het niet mogelijk om je ex terug te winnen!

9 Fatale Fouten Waardoor Je Nooit Meer Je Ex Terug Zal Zien

Er zijn 9 fatale fouten die mensen maken waarmee ze het voorgoed verprutsen met hun ex. Wil je er zeker van zijn dat jij deze fouten nooit maakt?

Download dan hier gratis het ebook met de 9 fatale fouten.

Geheim nummer 2: zelfreflectie

Zolang je geen contact hebt met je ex, is het voor jou tijd om na te denken over wat er mis is gegaan. Je kunt niks oplossen als je niet weet waar het fout ging. Probeer niet alle schuld bij je ex te leggen, jullie waren namelijk allebei een onderdeel van de relatie en ook allebei een onderdeel van het probleem. Voor sommige mensen helpt het om lijstjes te maken van wat er fout is gegaan in de relatie. Maak dan een lijstje van wat je denkt dat jij fout deed én een lijstje van wat je vindt dat de ander fout deed. Als de lijst af is, kun je gaan analyseren wat er anders zou kunnen.

Daarnaast is het handig om een lijstje te maken van de goede en slechte kanten van je ex. Deze lijst kan je helpen bij het beslissen of je het contact met je ex wel weer wilt opbouwen. De opsommingen hoeven niet snel op papier te staan, neem ook hiervoor de tijd!

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Geheim nummer 3: doe iets leuks

Om het helingsproces te versnellen, zodat je eerder het contact met je ex weer kan opbouwen, moet je ook af en toe iets leuks doen.

“Lachen is het beste medicijn tegen een gebroken hart.”

Je kunt niet 24/7 alleen maar nadenken over hoe jij je ex terug gaat winnen. Ga lekker met vrienden naar de kroeg of koop een leuke film. Het is ook helemaal niet verkeerd om in de tussentijd een keer op een date te gaan. Jij en je ex hebben nu geen contact, dus je moet jezelf gelukkig maken! Misschien dat een nieuwe date er zelfs wel voor zorgt dat je geen behoefte meer hebt aan contact met je ex. Een ander scenario is dat je juist niks liever meer wil dan het contact met je ex weer opbouwen, omdat je nieuwe vlammen niet hetzelfde zijn. Dit is goed!

Als je je realiseert dat je je ex écht terug wil, ben je meer vastberaden om het contact op een goede manier terug te krijgen. Hierdoor denk je wel twee keer na voordat je in een dronken bui je ex huilend opbelt. Je maakt als je vastberaden bent minder snel fouten die het contact tussen jou en je ex voor eeuwig zullen vernietigen.

Geheim nummer 4: don’t drink and text!

Dit zou eigenlijk geen geheim meer moeten zijn, maar toch gebeurt het veel te vaak. Iedereen weet dat een berichtje naar je ex na een paar alcoholische versnaperingen heel verkeerd kan uitpakken. Sommige mensen schelden hun ex uit in een dronken bui. Sommigen vertellen in geur en kleur hoe erg ze hun ex-partner missen. Anderen proberen alleen maar het bed van hun ex in te duiken. In het kort: de keren dat een dronken appje naar je ex tot een goed gesprek leidt, zijn op één hand te tellen.

Om te voorkomen dat je het contact met je ex helemaal verkeerd begint, is het dus verstandig om je telefoon aan je vrienden te geven tijdens het stappen. Ook een borrel om jezelf moed te geven voor dat eerste appje is niet slim!

Geheim nummer 5: werk aan de winkel

De kans is groot dat jij wat moet veranderen om het aantrekkelijk te maken voor je ex om het contact weer op te bouwen. Het ligt er natuurlijk aan waarom jullie uit elkaar zijn gegaan, maar in de meeste gevallen zijn er dingen die jij anders kunt doen. Misschien heeft je ex meer behoefte aan aandacht dan jij kon of wilde geven. Misschien vond je ex dat je hem of haar niet genoeg steunde. Misschien vonden jullie elkaar zelfs vreselijk irritant worden. Al deze dingen kunnen veranderd worden. Gebruik hiervoor het lijstje dat je hebt gemaakt en loop alle punten na die jij fout hebt gedaan. Denk bij elk punt na over wat jij anders zou kunnen doen.

Zijn er dingen die je niet kunt verbeteren? Ook geen probleem, maar je moet het wel weten. Als je weet wat jij niet kunt veranderen, kan je dit goed met je ex communiceren zodra jullie weer contact hebben! Wees daarom altijd eerlijk tegen jezelf. Het laatste wat je wil, is dat je dingen aan jezelf gaat veranderen die écht bij jou horen! Op de lange termijn wordt dit heel zwaar en kan dit nieuwe problemen veroorzaken in het contact met je ex. Bovendien moet je ex jou ook kunnen accepteren zoals jij bent, anders is het de moeite niet waard om het contact weer op te bouwen en je ex terug te winnen.

Geheim nummer 6: contactloos informatie opdoen

Voordat je contact opneemt met je ex om hem of haar weer terug te winnen, moet je wat informatie vergaren. Het liefst wil je weten of je ex geen nieuwe relatie heeft en hoe het met je ex gaat. Als jij weer contact opneemt met je ex is het namelijk niet alleen belangrijk dat jij er klaar voor bent. Je ex moet er ook klaar voor zijn! Maar hoe kom je aan deze informatie zonder dat je contact opneemt met je ex? Hierbij zijn twee dingen belangrijk:

1: Ben jij de boosdoener? Benader haar vrienden niet!

Als jij en je ex slecht uit elkaar zijn gegaan, is de kans groot dat je bent afgeschilderd als de boosdoener. Alle vrienden en vriendinnen van je ex weten nu alles wat jij verkeerd hebt gedaan. De kans is daarom groot dat ze jou niet meer zo aardig vinden en het liefste willen dat je voor eeuwig uit het leven van je ex blijft. Om je ex weer terug te winnen, wil je dus geen contact opnemen met de vriendengroep van je ex, zelfs als je daar heel close mee was. Natuurlijk ken jij je eigen vrienden en kennissen het beste, dus als er iemand is die goed contact heeft met je ex en je nog wél wil helpen, moet je die zeker benaderen. Houd er wel rekening mee dat je ex dit hoogstwaarschijnlijk te horen krijgt!

Als je een goede band had met de ouders van je ex zou je die kunnen benaderen als jij tot duivel bent verklaard door de vriendengroep. Meestal staan ouders meer open voor een goed gesprek. Let wel op dat je niet een dramatische voorstelling begint voor de ouders van je ex. Hou het simpel en eerlijk.

2: Niet alles wat je op social media ziet is echt!

Social media is natuurlijk hét platform om een potje te stalken. Je kunt hier waarschijnlijk alles vinden over je ex en hij of zij komt er niet eens achter! (Behalve als je bent geblokkeerd door je ex, maar dan heb je het waarschijnlijk wel héél erg verpest.) Het enige probleem met Facebook, Instagram, Twitter en alle andere socialemediaplatforms is dat je alleen ziet wat de ander wil dat je ziet! Het kan dus best zijn dat je ex foto’s plaatst die erop duiden dat hij of zij een nieuwe relatie is begonnen, maar dat het eigenlijk gewoon een BFF is.

Let ook op dat je zelf geen dingen plaatst waardoor je ontzettend zielig overkomt. Geen quotes over dat je de liefde van je leven hebt verloren, geen verscheurde foto’s en géén huilende Snapchats in je verhaal. Als jij en je ex het contact weer opbouwen, wil je niet dat het uit medelijden is. Je krijgt je ex alleen terug als jullie er beiden van overtuigd zijn dat het verkeerd was om uit elkaar te gaan!

Geheim nummer 7: wees eerlijk tegen jezelf voordat je contact opneemt

Nu je alles hebt gedaan om jezelf voor te bereiden op het hernieuwde contact met je ex, moet je nog even wachten en goed nadenken. Pak je lijstjes er nog een keer bij, vul ze aan waar nodig. De kans is best aanwezig dat je, ondanks al dat werk, nog steeds alleen maar geleid wordt door het gevoel dat je je ex mist. Helaas is dit geen goede reden. Voordat je contact opneemt met je ex moet je zeker weten dat jij er écht alles aan wilt doen om jullie relatie te redden. Wil je dat niet? Accepteer dan dat de relatie niet meer te redden valt.

“Het klinkt cliché, maar er zijn meer vissen in de zee. Dus, get over it!.”

Daarnaast moet je je voorbereiden op een gebroken hart, alweer. De kans is aanwezig dat je ex het écht niet meer ziet zitten. Er is geen enkele manier om die afwijzing makkelijker te maken. Het enige wat je kan doen, is van tevoren al weten dat het zo kan uitpakken. Teruggaan met je ex is een grote gok en brengt daarom altijd het risico van afwijzing met zich mee.

Geheim nummer 8: het verschil tussen mannen en vrouwen

Het is geen geheim dat er veel verschillen zijn tussen mannen en vrouwen. Natuurlijk zijn er altijd uitzonderingen, maar over het algemeen hebben vrouwen meer behoefte aan het uiten van hun emoties dan mannen. Hier kun je goed gebruik van maken bij het terugwinnen van het contact met je ex. Daarom heb ik speciaal voor de mannelijke én de vrouwelijke lezers dé manier om het contact met je ex weer op te starten. Ik waarschuw alvast, het meeste werk is voor de mannen.

Ex terug zonder contact voor vrouwen

Oké dames, ik val meteen met de deur in huis: tijd om de emotionele reactie even voor jezelf te houden! De meeste mannen hebben niks met huilende, hysterische reacties. Zelfs als de emotionele reactie voor jou heel logisch en volkomen terecht lijkt, weten veel mannen geen raad met deze vorm van communicatie. Als jij je ex-vriend huilend opbelt en zegt dat je “vreselijk veel van hem houdt en alles anders gaat doen als hij maar bij je terugkomt”, gaat het er niet van komen. Sterker nog, bel hem niet! De meeste mannen voelen zich aangetrokken tot iets wat ze niet kunnen krijgen. Hard to get is the way to go. Laat hem je lekker missen, kan jou het schelen! De kans is groot dat jij binnen een paar weken een appje kan verwachten, bingo!

Ex terug zonder contact voor mannen

Je raadt het al: waar vrouwen minder emotioneel moeten communiceren, moeten mannen wat meer soul in the game gooien. Ik snap het, het is heel moeilijk om je emotie te uiten en zo je mannelijkheid op het spel te zetten. Maar je ex-vriendin wil waarschijnlijk niets liever dan dat jij nou eens duidelijk maakt hoeveel ze voor je betekent. Natuurlijk wil je niet al huilend voor de deur staan terwijl ze net met haar nieuwe date op de bank ligt te Netflixen. Wat je wél wilt, is een appje sturen of een telefoontje plegen waarin je vraagt hoe het met haar gaat. Geen “Hey babe, How you doin’?”, bewaar dat maar voor je tinderdate, en ook geen “hoi hgh?”. Gewoon lief en toereikend, misschien wel met een herinnering die jullie samen delen zodat ze weet dat je aan haar denkt. Bijvoorbeeld: “Heyy Roos,  ik zag laatst (de film die jullie keken op jullie eerste date). Vraag me af hoe het nu met je is.” Als de liefde aan haar kant nog niet is doodgebloed, is er een grote kans dat ze hierdoor een grote glimlach tevoorschijn tovert en dat het contact in no-time weer is opgebloeid.

Ontdek de psychologische triggers om snel weer je ex terug te winnen

Volgens velen ben ik een expert op het gebied van dating, psychologie en relaties (ik ben daar vrij bescheiden in).

Ik heb een methode ontwikkeld met de exacte stappen en specifieke instructies om je ex terug te krijgen, ongeacht hoe hopeloos de situatie ook lijkt.

Ik leer je onder andere het volgende in mijn methode:

  • Stap voor stap wat je moet doen om je ex terug te krijgen
  • Hoe het continue geruzie te stoppen
  • Een truc waardoor je ex ongelooflijk veel aantrekkingskracht begint te voelen
  • Psychologische technieken die inspelen op het onderbewuste van je ex
  • En nog veel en veel meer…

Ontdek hier mijn revolutionaire methode en krijg zo snel mogelijk je ex terug:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

Avatar foto

Drs. Edwin Edinga (psychool en relatietherapeut)

Drs. Edwin Edinga is sociaal psycholoog, relatietherapeut, auteur en oprichter van exterug.nl. In zijn carrière heeft hij vele stelletjes weer bij elkaar gebracht. Wil jij ook je ex terugwinnen? Bekijk dan de zeer effectieve Ex Terug Methode op exterugmethode.nl.

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *