web counter

Laat Je Ex Opnieuw Verliefd Op Je Worden & Vind Geluk

Relaties komen en relaties gaan; zo gaat het in het leven. Maar soms had je liever dat een relatie niet was vergaan, en dat je nog steeds samen was met je ex. Helaas ben je nu weer vrijgezel, al denk je eigenlijk nog constant aan je ex. Was er maar een manier om hem of haar weer verliefd op je te laten worden…

Goed nieuws: dat is niet onmogelijk! Verliefde gevoelens verdwijnen, zoals je hebt gemerkt, niet zomaar. En dat zal bij jouw ex niet anders zijn. Als je het goed aanpakt, kun je ervoor zorgen dat jouw ex weer verliefd op je wordt. Lees snel verder en ontdek de geheimen om je ex terug te krijgen!

Waarom jouw ex weer verliefd op jou kan worden

Technisch gezien is het verbreken van een relatie erg definitief: jij en je partner zijn niet meer samen. Voor jullie omgeving zal het ook zo lijken. Jullie doen geen dingen meer samen, zien elkaar veel minder en het lijkt voor hen alsof ook de liefde weg is. Maar van binnen is het niet zo zwart-wit.

Je relatie mag dan misschien voorbij zijn, je gevoelens zijn dat zeker niet. Jouw verliefde gevoelens gaan niet zomaar weg. Je ex is niet ineens een veel minder leuk persoon geworden. En zelfs als jullie relatie uitging omdat de spreekwoordelijke vlam is uitgedoofd, betekent dat niet dat je niets meer voor je ex voelt.

Denk daarom ook niet dat het bij jouw ex heel anders is! Je moet het wel heel erg verpest hebben, wil het zo zijn dat jouw ex niets meer voor jou voelt. Juist omdat die verliefde gevoelens nog ergens in zijn of haar achterhoofd aanwezig zijn, kun je jouw ex weer verliefd op jou laten worden.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Stap 1: Geef jouw ex en jezelf eerst rust

Een break-up is een heftige periode voor jou en je ex. Je wilt daarom in die periode niet tot overhaaste acties overgaan, waar je later spijt van gaat krijgen. In deze periode worden dingen al snel verkeerd opgevat, waardoor misverstanden kunnen ontstaan. Jullie zijn erg emotioneel en niet tot logisch denken in staat.

Het is daarom belangrijk om elkaar de rust en de ruimte te gunnen deze emoties een plek te geven. Dit begint al bij de break-up zelf. Probeer deze zo goed mogelijk uit te praten, zodat er geen onderliggende gevoelens of gedachten zijn die nooit meer uitgesproken zullen worden.

Als je niet weet waarom je ex het uit wilde maken, wordt het heel lastig om hem of haar terug te krijgen. Net als tijdens een relatie moet je ook nu goed communiceren. Wees ook niet wanhopig en zeg geen dingen waar je later spijt van krijgt. Op deze manier krijg je later makkelijker je ex terug.

Na een tijdje zonder je ex, heb je je emoties een plek kunnen geven. Lukt dit niet goed? Check dan onze andere blogberichten voor tips. Nu weet je ook of je daadwerkelijk je ex weer op je verliefd wilt laten worden. Is dat voor jou het geval? Lees dan snel verder!

Stap 2: Begin bij jezelf

Het is heel makkelijk om je ex de schuld te geven van jullie break-up. Hij of zij was degene die fout zat, jij bent het slachtoffer – heel eenvoudig. Maar daar schiet je niets mee op. Het is niet alleen onrealistisch, maar ook niet de manier om je ex weer verliefd op je te laten worden.

Ga daarom na wat jouw fouten waren in jullie relatie. Niemand is perfect, en jij en je ex zullen allebei fout hebben gezeten; maar je kunt alleen maar je eigen fouten veranderen. Praat desnoods met een goede vriend, en vraag aan hem of haar wat jou zwakke punten zijn. Dit kan lastig zijn, maar je komt er een stuk verder mee.

Niet voor niets wordt vaak gezegd: “de eerste stap naar verbetering is erkenning”. Door je eigen fouten te erkennen, kun je leren ze de volgende keer niet meer te maken. Misschien was je heel vergeetachtig, niet zo attent of kwam je te vaak je afspraken niet na. Zie dit onder ogen.

Nu ga je in het dagelijks leven deze fouten proberen recht te zetten. Daarmee kun je namelijk later aan je ex laten zien: kijk, ik ben veranderd – ik ben niet meer de persoon waarmee je hebt het uitgemaakt. Wedden dat jouw ex weer verliefd op je wordt als hij of zij ziet dat je van je fouten hebt geleerd?

Stap 3: Je ex weer verliefd op je laten worden

Het eerste deel van je ‘transformatie’ heb je nu onder de knie: je hebt van je fouten geleerd en deze verbeterd. Maar hoe zit het met het andere deel van jou, het deel waar je ex verliefd op werd? Dit is minstens zo belangrijk om na te gaan. Hiermee kun jij de vlam tussen jullie weer ontsteken.

Iedereen heeft wel iets bij zijn of haar (ex-)partner waar diegene stapelgek op is. Misschien was  het haar humor, zijn charmes, of haar geïnteresseerde houding. Je hebt het vast wel eens met je ex gehad over de dingen die jullie zo bijzonder leuk aan elkaar vonden. Laat deze weer naar voren komen!

Dit kun je alleen maar doen wanneer je weer eens met je ex afspreekt. Doe dit op een moment dat voor jou goed voelt en wanneer jij er klaar voor bent. Spreek af om gewoon samen wat te drinken en bij te kletsen; jullie hebben elkaar vast veel te vertellen. Spreek bij voorkeur af in een café, of een soortgelijke plek met ongedwongen sfeer.

Doe dan ook vooral wat je hebt gezegd dat je zou doen: bijkletsen. Vertel over waar je nu zoal mee bezig bent, en wees vooral ook geïnteresseerd in het leven van je ex. Praat nog niet over jullie vroegere relatie, of hoe verdrietig je was dat het uitging. Daarmee snijd je alleen maar in je eigen vingers. Laat hem of haar tussen de regels door merken dat je veranderd bent, en dat het goed met je gaat. Een aantrekkelijke partner is iemand wiens leven op rolletjes loopt, niet iemand die alleen maar thuis op de bank zit. Je ex zal gefascineerd zijn door jouw positieve veranderingen!

Ontdek de psychologische triggers om snel weer je ex terug te winnen

Ik heb een methode ontwikkeld met de exacte stappen en specifieke instructies om je ex terug te krijgen, ongeacht hoe hopeloos de situatie ook lijkt.

Ontdek waar het precies fout is gegaan, wat daar aan ten grondslag ligt en welke psychologische buttons je moet raken om jullie liefde weer terug te brengen naar hoe die was. Als er ooit liefde is geweest, kan ie ook weer terugkomen…

Klik op de link hieronder om meer te weten te komen over deze revolutionaire methode:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

Over de auteur Edwin Edinga

Edwin Edinga is sociaal psycholoog, relatietherapeut, auteur en oprichter van exterug.nl. In zijn carrière heeft hij vele stelletjes weer bij elkaar gebracht. Wil jij ook je ex terugwinnen? Bekijk dan de zeer effectieve Ex Terug Methode op exterugmethode.nl.

6 Reacties op "Laat Je Ex Opnieuw Verliefd Op Je Worden & Vind Geluk"

 1. Stef de Haas

  says:

  Hoi, uit mijn test kwam dat ik maar 39 procent kans heb om mijn ex terug te krijgen. Moet ik dan maar helemaal opgeven of is er nog hoop dat zij weer bij mij terugkomt? Ik mis haar heel erg…

  • Edwin Edinga

   says:

   Hoi Stef,

   De test is slechts een indicatie, het betekent niet meteen dat alle hoop verloren is. Als jij je ex echt terug wilt, dan moet je je zeker niet ontmoedigd voelen. Niet geschoten is altijd mis. Ik raad je aan mijn e-book ‘Ex Terug Methode’ te lezen, en wie weet zal jij binnenkort weer je ex in je armen kunnen sluiten.

   Veel succes!

   Groet, Edwin Edinga

 2. jesper

  says:

  goede artikel!! maar hebt u misschien nog meer tips want wil heel graag mijn ex terug maar heb liever nog wat uitgebreidere tips 🙂

  • Edwin Edinga

   says:

   Ha Jesper,

   Ik zou je graag mijn boek ‘Ex Terug Methode’ willen aanraden, daar vindt je nog veel uitgebreidere tips in! 😉

   Groet, Edwin Edinga

 3. boze meid

  says:

  Mijn ex en ik he? Wij horen gewoon bij elkaar! En ja we hebben nu even een break maar we gaan sowieso weer terug komen bij elkaar. en deze test klopt echt niet.. maar 23% kans dat hij weer bij mij komt. Ja echt niet. Eerder 99,99%!! we hebben al zoveel samen meegemaakt, zon testje kan mij echt niet vertellen wat mijn schat gaat doen

 4. Gina

  says:

  zo makkelijk gaat dat niet hoor.. je ex weer verliefd op je laten worden door een beetje bij te kletsen enzo

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *