web
counter

Gedicht Over Liefdesverdriet? Ontdek het Mooiste Gedicht Ooit!

Zoek je een gedicht over liefdesverdriet? Dan zit je hier op de juiste plaats. Gedichten over liefdesverdriet kunnen je helpen bij het verwerken van liefdesverdriet. Je komt op deze manier in contact met mensen die in dezelfde fase als jou hebben gezeten waardoor het gemakkelijker wordt om dit te verwerken.

Om steun te ontvangen uit gedichten is het tevens een idee om zelf een gedicht over liefdesverdriet te schrijven. Je kunt jouw problemen hierdoor van je afschrijven en het zal voelen als een enorme verlichting in tijden waarin je het wat moeilijker hebt.

Een zeer mooi gedicht om liefdesverdriet te verwerken

Hoe lang nog zal ik de zon zien stralen. Zijn warmte voelen op mijn gelaat. Hoe lang nog voor de dood mij komt halen. En mij verlost, het lijden mij verlaat.

Mijn zwakke hart doet steeds meer pijn. En kan het lange vechten niet meer aan. De angst te sterven, niet meer sterk te zijn. Sinds jij voorgoed bij mij bent weggegaan.

Jouw belofte van liefde, van trouw, gaf mij leven. Voor jou was ik sterk, vergat ik mijn vrees. Ik heb je alles wat ik was, wat ik had, gegeven. Zodat ik daarmee mijn liefde voor jou bewees.

En nu de kracht mijn lichaam heeft verlaten. Verlaat jij mij ook, en bent niet langer mijn vrouw. Om mijn zwakke gezondheid ben jij mij gaan haten. Waar is nu jouw liefde, waar is nu je trouw.

Hoe lang nog zal ik de zon zien stralen. Zijn warmte voelen op mijn gelaat. Hoe lang nog voor de dood mij komt halen. En mij verlost, het lijden mij verlaat

Het bovenstaande gedicht geeft hopelijk een beetje jouw wanhoop en gevoelens weer. Het gedicht heb ik niet zelf geschreven, maar is door iemand geschreven die ook in een periode van liefdesverdriet heeft gezeten. Gelukkig is de periode van liefdesverdriet vaak tijdelijk en kom je er meestal als herboren weer uit.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Zelf liefdesverdriet gedichten schrijven

Krijg je zelf ook de behoefte om in de pen te klimmen? Van harte raad ik je aan om aan de slag te gaan met het schrijven van jouw eigen gedicht over liefdesverdriet. Je leert liefdesverdriet hier veel makkelijker door begrijpen en bent beter instaat om er voor eens en altijd afscheid van te nemen.

Liefdesverdriet is namelijk iets waar je mee om moet springen en niet iets waar je het gehele leven mee kunt kampen. Er zal uiteindelijk een moment komen waarop je kunt afrekenen met liefdesverdriet en je het voor elkaar krijgt om de volgende stappen in je leven te zetten.

De wereld na liefdesverdriet

Gaat het weer iets beter met je? En is het liefdesverdriet voorbij? Dan wil je graag verder met je leven, maar is het soms moeilijk om afscheid te nemen van je oude relatie. Soms kan het een oplossing zijn om je ex terug te winnen en maakt het liefdesverdriet plaats voor nieuw geluk met je ex.

Over het maken van de juiste keuze en het terugkrijgen van je ex heb ik een methode geschreven. In mijn boek de ‘ex terug methode’ leg ik alles uit over het terugkrijgen van jouw ex. Klik op deze link en ontdek direct meer informatie over het boek.

Ontdek de psychologische triggers om snel weer je ex terug te winnen

Ik heb een methode ontwikkeld met de exacte stappen en specifieke instructies om je ex terug te krijgen, ongeacht hoe hopeloos de situatie ook lijkt.

Ontdek waar het precies fout is gegaan, wat daar aan ten grondslag ligt en welke psychologische buttons je moet raken om jullie liefde weer terug te brengen naar hoe die was. Als er ooit liefde is geweest, kan ie ook weer terugkomen…

Klik op de link hieronder om meer te weten te komen over deze revolutionaire methode:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

Over de auteur Edwin Edinga

Edwin Edinga is sociaal psycholoog, relatietherapeut, auteur en oprichter van exterug.nl. In zijn carrière heeft hij vele stelletjes weer bij elkaar gebracht. Wil jij ook je ex terugwinnen? Bekijk dan de zeer effectieve Ex Terug Methode op exterugmethode.nl.

8 Reacties op "Gedicht Over Liefdesverdriet? Ontdek het Mooiste Gedicht Ooit!"

 1. Fabian

  says:

  You are my life

  Je was mijn grote liedfde je was mijn schatje

  Ik was zo dom om het uit te maken toen we 2 jaar hadden!!

  Ik heb spijt!!

  Ik merk dat ik nog heel erg veel van je hou Er valt een gebouw op me! Zo erg pijn doet mijn hart

  You are my life

  Fabian

  • ymen

   says:

   ik hield echt van hem ma niemand mocht van van ons wete zelfs zn eigen zus niet en ik kan mijn relaties nie geheim houden en daar moet die jonge maar me kunnen leve ik hield zoveel van hem ik HIELD van hem

   ma nu hou ik van iemand anders en hij was met iemand anders terwijl wij nog samen waren en dat vond ik niet leuk aub help me in deze situatie xxxxxxxxx

   • Sabje

    says:

    Ge moet dat jonge vergeten wa hij heeft gedaan doe je Ni . En zelf als hij zijn relatie Ni wou tonen dat is niks de belangrijkste is dat je me de jongen waarop je ben een relatie heb want sommigen hebben dat zelf Ni

 2. vyvey steffi

  says:

  super mooi ik kreeg er eerlijk van tranen in mijn ogen omdat ik mijn ex ook zelf mis mmaar ja na geluk komt meestal ook es ongeluk. 🙁 🙁

 3. vyvey steffi

  says:

  Hoe sluit ik af als een hoofdstuk nog niet teneinde was? Het leven raast maar door en sinds je ging voel ik weer wat eenzaamheid is.

  Zou ik alsnog op ‘replay’ drukken al heeft dit weinig zin, wat weg is ben je zo kwijt als kwijt maar zijn kan.

  De scherven van mijn hart zoek ik bij elkaar en wat rest neem ik onder de arm en stap opnieuw het leven in, ergens ligt er vast nog wel wat geluk.

 4. Lotte

  says:

  Echt een goede website ik heb er veel van beleert en nu heb ik me ex weer tereug

 5. J

  says:

  Het is nu zeven dagen geleden, sinds er een eind gekomen is aan het ons en alle dingen die we samen deden. Het abrupte eind, jouw tranen, wat is er gebeurd, waarom moet ik me voortaan alleen een weg door het leven banen? De plek waar m’n hart zat is nu leeg en kil Dit is absoluut niet wat ik wil. Iedere dag word ik weer geconfronteerd met de pijn En vraag ik me af waarom kunnen wij niet meer samenzijn? Je gaf mij geen duidelijke reden waarom onze relatie behoort tot het verleden Komt het misschien ooit nog goed? Helaas kan niemand zeggen wat het leven in de toekomst doet Ik laat je los, want door de pijn die ik dagelijks voel ben ik zelf de klos Ik ben dankbaar voor onze mooie tijd en weet dat ik je nog altijd benijd De liefde voor jou is niet zomaar voorbij Ik hoop dat de toekomst weer wij brengt in plaats van ik en jij Voor nu moet ik sterk zijn Ik zal het doorstaan, die snijdende pijn Ook al is het niet meer wat ik wou Ik zal altijd houden van jou ❤️

 6. Jaccie

  says:

  Het is zo oneerlijk,waarom jij? Waarom ging je weg bij mij? Dit is niet wat ik wil Nu ben je weg en is het koud en kil Dit had ik nooit verwacht Wat had ik een nooit verwacht? Jah een gebroken hart… Een gebroken hart door jou Omdat ik Heel erg van je hou Maar nu voel ik me leeg en stil Want jij bent alles wat ik maar wil Kan niet zonder jou verder Sta stil in de tijd en m’n hart klopt alleen maar sneller… Wordt zenuwachtig bij het idee dat ik niet meer van jou ben Ik zie je nog elke dag maar het voelt alsof ik je niet meer herken Jouw glimlachjes naar mij verzachte de pijn En ben je weer even weg dan wil ik weer bij je zijn De dagen worden steeds moeilijker En het slapen wordt steeds vermoeiender Ik probeer steeds opnieuw m’n ogen dicht te doen Slapen dat is wat ik wil…Jan lekker! Maar voor dat ik m’n ogen dicht heb, gaat m’n wekker het liefste wil ik in m’n bed verdwijnen en slapen En ik kan nu nog alleen maar gapen Heb nergens zin in Zelfs niet iets gaan doen met m’n beste vriendin Ik fietste weer naar school,de hele weg denkend aan jou In de klas zie ik je weer en besef ik waarom ik van je hou… maar waarom ik,waarom dit, Waar is ons? Waar is wij? En waar ben jij? Want alles wat ik wil is je meisje zijn…

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image