web
counter

7 Tekenen dat Je Hem Terug Wilt + 16 Tips om Hem Terug te Krijgen

‘’Ach, lieverd. Je ontmoet wel weer iemand anders,’’ probeert je vriendin je gerust te stellen terwijl ze in kalmerende cirkels over je rug wrijft. Plots begint je lip weer te trillen. Néé! Je wilt helemaal niet ‘’iemand anders’’ ontmoeten. Het enige wat je wil, is hém terugkrijgen. Je knaagt aan je lip en slikt hard om die brok in je keel weg te krijgen, terwijl je zwakjes naar je vriendin knikt.

Want hoe vaak zij – of anderen – het jou ook zullen vertellen, jij bent ervan overtuigd dat er niemand zo goed bij jou past als je ex. Niemand zal jou ooit zulke gevoelens kunnen bezorgen, of zo’n oogverblindende lach op jouw gezicht kunnen toveren als hij. Daarom jij bent vastbesloten om hem voor je terug te winnen. En met deze tips zal jou dat zeker gaan lukken!

Waarom worden we verliefd?

Als je eenmaal geproefd hebt van het leven dat je met hem kunt hebben, wil je niets anders. Liefde is iets waarvan velen het bijna niet in woorden kunnen omschrijven, en toch verlangen we er allemaal naar. Waarom is dat toch? Waarom worden wij als mensen verliefd?

Verliefd worden wordt vaak omschreven als een ‘magische’ gebeurtenis die plaatsvindt tussen twee mensen. Hm, lekker vaag. En niet te vergeten sprookjesachtig. Want magie bestaat niet, toch? Dus wat maakt het nou zo geweldig om verliefd te worden dat men het linkt aan een iets wat eigenlijk niet eens van deze wereld is?

De vraag waarom mensen verliefd worden is eigenlijk te abstract en te ingewikkeld om zomaar te beantwoorden. Maar aan de hand van de antwoorden op de volgende vragen zal jij misschien een duidelijker beeld van het fenomeen romantische liefde krijgen:

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Waarom gaan mensen op zoek naar liefde?

Eigenlijk is de belangrijkste reden dat mensen überhaupt iets doen om zichzelf te verrijken, met kennis, ervaring en vaardigheden. Zo worden wij veel efficiëntere individuen. Een van de manieren waarop dit kan gebeuren, is door relaties aan te gaan met andere mensen.

Je wilt je nuttig voelen als persoon, en dit gaat makkelijker als je je in een relatie bevindt.

We worden vaak verliefd op iemand die we in de eerste plaats aantrekkelijk vinden, en die geschikt voor ons is, maar ook iemand die laat zien dat hij/zij zich aangetrokken tot óns voelt. Dit zorgt voor een gevoel van acceptatie, en van bevestiging. We voelen ons ‘geslaagd’ als we iemand tot ons weten aan te trekken. Hier groeien wij door.

Let wel: als wij ons slecht voelen over onszelf, kan dit effect verstoord worden. In plaats van te omarmen dat wij aantrekkelijk gevonden worden, kunnen we het dan eigenlijk absoluut niet geloven. Hierdoor distantiëren wij ons juist van die persoon. En dat is waarom we kansen missen om verliefd te worden als we ons niet goed voelen over onszelf.

Onder welke omstandigheden is de kans het grootst dat je iemand ontmoet en verliefd wordt?

Als we iemand ontmoeten tijdens een erg opwindende situatie (een politieke demonstratie, turbulentie in een vliegtuig, een festival met de drukke aanwezigheid van duizenden andere feestvierders) wordt ons lichaam alvast in een staat van opwinding gebracht, waardoor we ons intenser aangetrokken kunnen voelen tot iemand.

Maar of deze verliefdheid lang stand zal houden, valt te betwijfelen. We associëren namelijk vervolgens dat gevoel van intense aantrekkingskracht en opwinding met die persoon. Of die persoon onder normale omstandigheden ook deze gevoelens bij ons zou oproepen, blijft nog maar de vraag.

En zodra de initiële opwinding van de omstandigheid is uitgewerkt, is de verliefdheid misschien ook verdwenen.

Wanneer worden we verliefd?

Hoewel veel mensen willen geloven in het ‘magische’ fenomeen falling in love at first, blijkt uit statistieken dat mensen over het algemeen juist pas verliefd worden nadat zij elkaar al een tijdje kennen. Mensen vallen slechts 1/3 tot 40% van de tijd voor iemand die ze pas net ontmoet hebben. Je moet hierbij wel rekening houden met culturele verschillen; het kan variëren van cultuur tot cultuur.

In hoeverre speelt uiterlijk een rol bij verliefd worden?

Bij het proces van verliefd worden, spelen de eigenschappen vriendelijkheid en intelligentie –  in alle aspecten van het leven, maar bovenal liefde – namelijk een erg belangrijke rol. Aantrekkelijkheid heeft echter niets met een van deze twee te maken. Deze twee kenmerken zijn zaken die mensen pas na enige tijd over een ander te weten komen.

Aantrekkelijk zijn zou dus wel kunnen helpen bij de initiële interesse in een potentiële partner, maar het zal niet direct bepalend zijn of hij/zij ook echt verliefd wordt op diegene. Dat wordt beslist door de mate van in de eerste plaats vriendelijkheid en daarnaast door intelligentie.

Hoe kan het dat een persoon waar je verliefd op wordt zo vertrouwd aanvoelt, terwijl het eigenlijk een vreemde voor je is?

Het is een interessante paradox: je geliefde is een bekende vreemdeling. Maar eigenlijk is het niet eens zo moeilijk te verklaren. Van jongs af aan leer je namelijk al over liefde. En net als ieder ander wordt je geboren met een behoefte om ergens bij (of bij iemand) te horen.

Je hebt – zelfs zonder het bewust door te hebben – lang en dorstig gewacht op iemand.

En dan is die persoon daar ineens. Je voelt je opgelaten en voldaan. Alsof je je hele leven hebt gewacht op die persoon, maar je niet wist wie, tot hij je leven binnenstapte. En jij zult hem herkennen. Dat betekent niet direct dat je meteen tot over je oren verliefd zult zijn, maar er zal íéts zijn wat jou naar hem toetrekt.

En dat komt doordat jij stiekem altijd al van hem gedroomd hebt. Hij is jouw droomman. Niet omdat hij zomaar uit jouw fantasieën is gestapt, maar omdat je uit (werkelijke en gedroomde) ervaring hebt gewenst iemand zoals hij te ontmoeten. En je zal je direct tot hem aangetrokken voelen, want in zekere zin ken je hem al. Op hem heb je gewacht.

Dus: wat maakt romantische liefde zo begeerlijk?

Men verlangt naar romantische liefde – hoewel er variaties zijn binnen de omvang van dit verlangen – omdat wij nu eenmaal een intens verlangen hebben om geliefd en verzorgd te worden. Het zou zelfs als een van onze basisbehoeften beschouwd kunnen worden.

Doordat de behoefte om geliefd te worden zo belangrijk voor ons is, zal het ook niet als een verrassing komen dat een bepalende factor van onze mate van geluk wordt gevormd door in hoeverre wij ons geliefd en verzorgd voelen. We laten ons geluk afhangen van de hoeveelheid liefde en verzorging die wij ontvangen.

Waarom wil je hem niet laten gaan?

Als je de antwoorden op de voorgaande vragen nog eens bekijkt, is het toch eigenlijk zo gek niet dat wij soms moeite hebben om vast te houden aan een liefde die eigenlijk niet goed meer voor ons is. Maar bedenk je dat er een reden is dat zaken zo gelopen zijn. Misschien kwam het door slechte timing, afstand, botsende persoonlijkheden of een verminderde connectie.

Het maakt niet uit hoeveel pijn het ook doet of deed om uit elkaar te gaan; feit blijft dat het nodig was om te gebeuren.

En los van het waarom, moet je ook beseffen: liefde is niet perfect, omdat wij als mensen niet perfect zijn. Liefde gaat niet zonder pijn. Soms wordt je verliefd en eindigt het in ellende. Je zal iemand toelaten die jou pijn zal doen, en vice versa. Het hoort bij het leven en de liefde.

En ja, dat is heel erg rot. Dat zal het altijd zijn. Maar de verliezen zullen nooit opwegen tegen wat je ervoor terugkrijgt. De liefde die je zult ontdekken, de dingen die je over jezelf en een ander zult leren, het geluk dat twee mensen samen kunnen creëren – daar weegt niets tegenop. En zelfs als het niet goed eindigt, het is het nog steeds waard. Liefde zal het altijd waard zijn.

Waarom je hem toch moet laten gaan

Onthoud dit: als je niet langer verliefd bent, is daar een reden voor. En als je relatie tot een einde komt, en hij geen onderdeel van je leven meer vormt, moet je hem laten gaan. Dat is het beste voor jouw gezondheid.

Jullie hebben het geprobeerd, en het is niet gelukt. Of dat komt doordat jullie er nog niet helemaal klaar voor waren op dit moment, of überhaupt niet bij elkaar horen – je moet hem loslaten.

Je kunt je niet vast blijven klemmen aan de hoop dat je zijn gedachten kunt veranderen, of dat jullie relatie door een wonder gered zal worden. Er is een reden dat jullie niet langer aan elkaar verbonden zijn. En hoe moeilijk het ook is, je moet luisteren naar die reden en weten wanneer het tijd is om de relatie (en hem) de rug toe te keren – maar wel nadat jullie beide jullie zegje gedaan hebben.

Je begaat geen fout door weg te lopen van jullie relatie.

Wees sterk genoeg om te beseffen dat liefde jou zal vinden als je daar klaar voor bent. Je moet sterk genoeg zijn om te weten wanneer je afscheid moet nemen, en om te weten dat loslaten geen teken van zwakte is. Je moet erop vertrouwen dat er een volgende connectie in je leven zal komen. Een connectie die zal uitbloeien tot iets heel moois.

Er staan jou goede dingen te wachten, dus heb vertrouwen en laat los.

Waarom weer bij elkaar komen een goed idee is: 7 signalen

Ooit gehoord van het gezegde ‘’If you love something, set it free. If it comes back to you, then it was meant to be’’? Grof vertaald wil het zeggen dat als je echt om iemand geeft, je zijn belangen boven die van jou stelt, en dat je hem loslaat, hoeveel pijn het ook doet. Want als jullie echt bij elkaar horen, zullen jullie toch wel weer een weg terug naar elkaar vinden.

Na een relatiebreuk kan je namelijk gaan twijfelen. ‘’Zouden we het niet tóch nog een keer moeten proberen?’’. Je blijft het overpeinzen, en zet steeds opnieuw alle voors en tegens op een rijtje. Het is vaak lastig om te bepalen of de breuk een fout was of niet. Je hebt nog te veel tegenstrijdige gevoelens, waardoor het onmogelijk wordt om door de emoties de logica te ontdekken.

Maar het punt is dat het niet altijd zwart op wit is. Er is een enorm grijs vlak. En pas als je een tijdje afstand hebt genomen van je relatie en je (ex-)partner, zal dat grijze vlak je een stuk duidelijker worden. En zodoende kan je besluiten wat het beste voor jou is.

Maar wat je ook beslist, zorg ervoor dat je niet (weer) in een dramatische knipperlichtrelatie terechtkomt.

Mocht je nog twijfelen over wat de juiste beslissing is, kijk dan of de volgende signalen dat jullie het toch nog een keer moeten proberen op jullie van toepassing zijn:

Signaal #1: Er is tijd verstreken

Tijd heelt alle wonden, nietwaar? Misschien is tijd zonder elkaar alles wat jullie nodig hadden. Tijd waarin jullie meer hebben kunnen leren over jullie zelf, en wat jullie willen. Of misschien zijn jullie beide wat volwassener geworden door deze tijd alleen.

Vaak is het ook zo dat als je weer verdergaat met je leven, je vergeet waar jullie überhaupt tegenaan botsten, en kunnen jullie weer een frisse, nieuwe start maken. Maar wat de reden ook is, zelfs na al deze tijd zijn jullie weer tot elkaar gekomen, dus waarom zou je nog langer wachten?

Signaal #2: Het probleem valt op te lossen

Als de reden dat jullie uit elkaar zijn gegaan niet langer geldig is, wat let jullie dan nog om jullie relatie weer een kans te geven? Misschien zijn je ex en jij uit elkaar gegaan omdat jullie zo ver van elkaar vandaan woonden, en wonen jullie nu dicht bij elkaar. Of misschien eindigde jullie relatie omdat je ex een workaholic was, en heeft hij nu het licht gezien.

Zodra je je realiseert dat het probleem zich niet langer meer voordoet, is de beste oplossing weer terug bij elkaar komen, toch?

Signaal #3: Jullie willen nu hetzelfde

Soms bevindt je jezelf in een relatie waarin je plots inziet dat jullie niet dezelfde dingen willen. De relatie moet tot een einde komen, want het heeft een punt bereikt waarna jullie niet verder kunnen. Je ziet geen toekomst voor jullie relatie. Bijvoorbeeld omdat jullie niet dezelfde mening delen over kinderen.

Maar mensen, voorkeuren en behoeften zijn niet onveranderlijk. Je kunt van gedachten veranderen en opeens besluiten dat je toch wél kinderen wilt, en dat je die wilt met je ex. Als jullie erachter komen dat jullie nu wel hetzelfde willen, staat praktisch niets jullie nog in de weg.

Signaal #4: Zonder elkaar waren jullie niet beter af

Nadat je relatie voorbij is en je weer opnieuw probeert te daten, besef je misschien dat je het met je ex lang zo slecht nog niet had. Sterker nog, je kunt geen nieuwe klik vinden met iemand zoals jij die met je ex had. Als jullie dit gevoel delen, waarom zou je dan niet gewoon weer terug bij elkaar komen? Terug naar de persoon met wie jullie wel een fijne klik deelden.

Signaal #5: Jullie zijn beiden ouder en wijzer

Nu er enige tijd verstreken is, zijn jullie beiden volwassener en een stuk wijzer. Stel dat jullie in jullie geval elkaar als tieners leerden kennen, of dat jullie als twintigers verliefd werden. Dat zijn juist momenten waarop je nog zoveel meer moet ontdekken over jezelf, anderen en de wereld. En misschien hadden jullie juist die tijd nodig zonder elkaar.

Als jullie het nu opnieuw willen proberen, zullen de omstandigheden heel anders zijn. Jullie relatie met elkaar zal een hele nieuwe, veel volwassenere ondertoon hebben.

Jullie zijn nu pas echt klaar om een toekomst met elkaar op te bouwen.

Signaal #6: Jullie geloven allebei in een tweede kans, en willen er hard voor werken

Tweede kansen bestaan. En jij bepaalt zelf wat de regels zijn. Jij kunt zelf bepalen of het een goed idee is om jullie relatie nieuw leven in te blazen. Misschien heeft een van jullie of hebben jullie beiden een fout gemaakt. Nu kunnen jullie hier beiden een les uit trekken, elkaar vergeven, en weer verder gaan.

Als jullie je beide volledig willen toewijden aan jullie relatie, en bereid zijn er hard voor te werken om jullie relatie nog een kans te geven, doe dit dan!

Signaal #7: Jullie voelen je ellendig zonder elkaar

Na een tijdje zonder je ex kom je er misschien achter dat het leven zonder hem eigenlijk helemaal niet zoveel aan is. En als hij hier hetzelfde over denkt, waarom zouden jullie dan nog langer moeten lijden? Juist door tijd zonder elkaar kunnen jullie tot de realisatie komen dat jullie helemaal niet zonder elkaar willen zijn.

En natuurlijk zijn er altijd momenten waarop je je rotter dan rot voelt na een relatiebreuk, maar als deze gevoelens aan blijven houden, dan zijn jullie mogelijk nog lang niet over elkaar heen. In dat geval is het waarschijnlijk een goed idee om je relatie een tweede kans te geven – of om het op z’n te overwegen.

Tips om je ex-vriend terug te krijgen

Als deze signalen jou wel erg bekend in de oren klinken, lijkt het een goed idee om te proberen je ex toch voor je terug te winnen. De volgende tips zullen je daarbij helpen:

Tip #1: Zorg dat je eerst een tijd écht helemaal geen contact met elkaar gehad hebt

Waarschijnlijk heb je deze tijd al doorgemaakt, je hebt immers al besloten dat je weer bij hem terug wilt komen. Maar toch kan dit niet genoeg benadrukt worden.

Je moet aanzienlijke tijd zonder elkaar doorbrengen.

Want hoe weet je anders of je enkel een partner mist, of de aandacht? Hoe weet je dan of je écht je ex-vriend mist?

Tijdens deze contactloze periode heb je dus echt helemaal geen contact met hem. Dit betekent geen telefoontjes, geen berichtjes en geen e-mails. Het is het beste om in deze periode gewoon helemaal niets over hem te weten komen.

Dus naast het eventuele negeren van zijn telefoontjes, is het handig om hem ook ofwel te ontvolgen of te blokkeren op je sociale media. Anders blijf je met hem geconfronteerd worden.

Neem als vuistregel voor deze contactloze periode 30 dagen. Dit geeft jou – en hem – de tijd en ruimte om na te denken over hem en over alles wat fout ging. Zo weet je dat je niets overhaast, en evenwichtigere keuzes kunt maken.

Tip #2: Probeer te begrijpen waar het mis ging

Een relatiebreuk kan ervoor zorgen dat jij verslagen achterblijft. Hoe heeft het toch kunnen gebeuren dat alles ineens zo snel instortte? Je voelt je misschien diep ongelukkig. Maar bedenk je dat je relatie echt niet plotseling tot een einde is gekomen. Er waren problemen die hebben geleid tot je breuk.

Ga na wat die redenen waren. Dit betekent niet dat je jezelf gek moet maken door je breuk te overanalyseren, maar het kan heel gunstig zijn voor de (jullie) toekomst om te weten waar jullie de fout in zijn gegaan.

Tip #3: Geef toe dat jij zelf schuld draagt

Als je hebt achterhaald wat ertoe geleid heeft dat jullie elkaar zijn gegaan, zal je ook jouw eigen rol in jullie breuk ontdekken. Accepteer die rol. Geef toe dat ook jij de mist in gegaan bent op sommige momenten. Misschien ben jij wel de katalysator geweest voor zijn acties.

Accepteer je niet dat jij hebt bijgedragen aan jullie breuk, zal de geschiedenis zich blijven herhalen.

Tip #4: Vergeef hem

In de eerste plaats moet je dus jouw eigen fouten onder ogen zien. En dat moet hij ook. Maar daarna moet je ook je eigen fouten en zijn fouten vergeven. Zonder vergiffenis blijf je wrok koesteren en een blokkade vormen die voorkomt dat je verder komt.

Blijf dus niet hangen bij de pijn die zijn acties veroorzaakt hebben. Wat hij ook fout gedaan heeft, zet jezelf er overheen. En vergeef jezelf. Jullie dragen beiden ergens schuld aan. Je kunt simpelweg niet weer bij elkaar komen als er nog steeds spanningen tussen jullie bestaan.

Tip #5: Beter jezelf

Gebruik die schone lei om jezelf te beteren. Dit betekent dus niet dat je jezelf gaat veranderen, maar dat je een betere versie van jezelf creëert. Ben jij er bijvoorbeeld achter gekomen dat jij nog wel het een en ander kunt leren op het gebied van communicatie, leer dit dan.

Daarnaast kan het natuurlijk helpen om jezelf uiterlijk eens even flink onder handen te nemen. Neem een heerlijk warm bad, strooi er een lading badzout, neem een nieuw kapsel, een manicure, pedicure, en ga heerlijk shoppen. Zorg ervoor dat je uitstraalt hoe jij je vanbinnen voelt – als herboren.

Tip #6: Laat die fles wijn maar even staan

Wat die herboren versie van jezelf echter absoluut niet moet, is wat dan ook na een fles wijn. Niets is zo onaantrekkelijk als een vrouw (lees: ex-vriendin) aan de telefoon krijgen die amper uit haar worden kan komen. Of nog erger: aan zijn deur verschijnen met je hakken in je hand en mascara die van je ogen op je wangen is beland.

Tip #7: Huil of smeek niet

En dan nog zo’n tip: hysterisch huilen en smeken dat je hem terug wilt zal het tegenovergestelde effect hebben. Hij zal niet weten hoe snel hij weg moet wezen.

En bovendien, als jij niet normaal kunt functioneren zonder hem, is dat niet bepaald een stabiele basis voor een (eventuele nieuwe poging tot een) relatie.

Tip #8: Laat hem weten wat hij mist

Wat je wel kunt doen, is het een stuk subtieler aanpakken. Laat hem zien wat hij mist zonder jou aan zijde, maar doe dit zonder jou teveel in zijn neus te duwen. Het doel is om ervoor te zorgen dat hij jou terug wilt, niet om hem te doen zuchten van opluchting dat hij godzijdank van jou af is.

Tip #9: Probeer hem vooral niet jaloers te maken

Het lijkt dan misschien een goed idee om uitgebreid met een ander te flirten voor zijn neus, maar de kans dat dit slecht uitpakt, is vrij groot. Doe dit dus vooral niet. Zorg dat je in zijn buurt bent, dat hij jou ziet – en nee, dat betekent niet dat je hem moet stalken. Maar laat zien dat je lol kunt maken, ook met je mannelijke vrienden. Dan voelt hij zich veel meer tot je aangetrokken.

Tip #10: Zet de eerste stap

Als je eenmaal de wateren hebt getest en merkt dat er een goede kans bestaat dat jullie weer bij elkaar kunnen komen, zet dan de eerste stap. Wacht niet af tot hij naar jou toe komt – het is 2017, dames! Ga af op, want jij wilt (hem).

En dat houdt niet in dat je hem moet overvallen met een ietwat té agressief voorstel om weer bij elkaar te komen. Laat hem enkel weten dat je geïnteresseerd bent in een hereniging.

Tip #11: Laat hem nu naar jou toe komen

Houd ook geen betoog over waarom jullie ‘’écht weer bij elkaar moeten komen’’. Nu je hebt laten merken dat je nog gevoelens voor hem hebt, is het aan hem om hierop in te gaan. Hij moet naar jou toe wíllen komen. Hij moet zich hier niet toe gedwongen voelen.

Jullie moeten beiden evenveel geïnvesteerd zijn in jullie relatie. Is dit niet het geval, is er sprake van een onbalans en dat verlaagt de slagingskans van jullie relatie.

Tip #12: Zet jezelf op de eerste plaats

Voel je aan dat hij toch niet helemaal hetzelfde voelt of naar hetzelfde verlangt, verlaag jezelf dan niet door bijvoorbeeld te makkelijk aan hem toe te geven in de slaapkamer, terwijl jouw investering in jullie relatie ondergewaardeerd blijft. Als hij jou niet helemaal wil, dan krijgt hij niets.

Zet jezelf op nummer één en doe in de eerste plaats wat goed voor jou is.

Je moet er nu juist voor werken om ervoor te zorgen dat fouten zich niet herhalen. Door te gemakkelijk aan hem toe te geven, zal je hem juist laten denken dat enkel jij hard hoeft te werken om te veranderen. Jullie dragen echter beiden schuld, en dus moeten jullie beiden hard werken om het op te lossen. Maar zorg ervoor dat jij jezelf hier niet verliest.

Tip #13: Ga eerst opnieuw daten

Een optie is om vanaf het eerste contact weer bij het begin te beginnen. Bouw het langzaamaan op, en ga niet direct verder waar je gebleven was. Ga weer opnieuw op een eerste date, kus elkaar opnieuw voor de eerste keer, en vertel elkaar opnieuw dingen over jezelf die je niet snel met een ander durft te delen.

Tip #14: Praat over jullie fijne momenten met elkaar

Om dichter bij elkaar te komen, kan het goed zijn om te praten over de dingen jullie samen hebben meegemaakt. De hilarische momenten, en de hartstochtige. Zo zal je hem ‘dwingen’ de leuke tijd die jullie samen hadden te herinneren. Misschien zal dit hem doen realiseren hoeveel hij jou gemist heeft, en zal het leiden tot het vonkje dat nodig is om jullie relatie nieuw leven in te blazen.

Tip #15: Wees duidelijk over wat je wilt

Je moet wel duidelijk zijn over wat jouw verwachtingen zijn voor deze nieuwe relatie. En laat jouw acties vervolgens deze verwachtingen echoën. Forceer niets; laat zaken hun vrije loop, en blijf open met oog op de uitkomst.

Je hebt de nodige stappen gezet om de weloverwogen beslissing te maken dat je weer bij elkaar wilt komen, en om weer in contact met hem te komen. Meer kan je niet doen.

Je kunt geen gevoelens en relaties afdwingen.

Als het zo moet zijn, zal het wel gebeuren. Zo niet, dan heb je in ieder geval je best gedaan en staat jou een andere, gelukkige toekomst te wachten.

Tip #16: Prijs jezelf gelukkig met wat je hebt

Na de eerste dates en jullie eerste stappen richting een nieuwe relatie lijkt alles helemaal de goede kant op te gaan. Maar vanaf hier moet je ook uitkijken. Nu jullie weer close zijn, bestaat de kans namelijk dat jullie weer te gemakkelijk in oude gewoontes zullen vervallen. Je moet continu blijven werken om jullie problemen aan te pakken en een herhaling ervan te voorkomen.

En als een nieuwe poging tot een relatie met je ex-vriend werkelijk is waar je naar verlangt, zal dit niet eens als werk aanvoelen. Je zult inzien dat een goede, gezonde relatie nou eenmaal onderhoud vergt. En dat jij jouw partner en relatie niet voor lief moet nemen. Prijs jezelf gelukkig met wat je hebt.

Ontdek de psychologische triggers om snel weer je ex terug te winnen

Volgens velen ben ik een expert op het gebied van dating, psychologie en relaties (ik ben daar vrij bescheiden in).

Ik heb een methode ontwikkeld met de exacte stappen en specifieke instructies om je ex terug te krijgen, ongeacht hoe hopeloos de situatie ook lijkt.

Ik leer je onder andere het volgende in mijn methode:

  • Stap voor stap wat je moet doen om je ex terug te krijgen
  • Hoe het continue geruzie te stoppen
  • Een truc waardoor je ex ongelooflijk veel aantrekkingskracht begint te voelen
  • Psychologische technieken die inspelen op het onderbewuste van je ex
  • En nog veel en veel meer…

Ontdek hier mijn revolutionaire methode en krijg zo snel mogelijk je ex terug:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

Over de auteur Drs. Edwin Edinga

Drs. Edwin Edinga is sociaal psycholoog, relatietherapeut, auteur en oprichter van exterug.nl. In zijn carrière heeft hij vele stelletjes weer bij elkaar gebracht. Wil jij ook je ex terugwinnen? Bekijk dan de zeer effectieve Ex Terug Methode op exterugmethode.nl.

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *