Hoe Zijn Liam Hemsworth en Miley Cyrus Weer Terug Bij Elkaar Gekomen?

Wanneer je aan Miley Cyrus denkt, denk je ook aan Liam Hemsworth en andersom. Het duo wordt al jaren gelinkt aan elkaar door hun welbekende knipperlicht relatie. Hoewel het regelmatig even uit is geweest tussen de twee, komen ze toch eigenlijk altijd weer bij elkaar. Hoe komt dat zo? In dit artikel lees je er alles over!

Liam Hemsworth

Liam Hemsworth is een acteur uit Australië die bekend werd door zijn rol van Josh Taylor in een Australische Soap serie, de film The Hunger Games en de rol van Marcus in de serie The Elephant Princess. Zijn broers, Chris en Luke, zijn ook acteurs.

Liam Hemsworth doet al audities voor rollen sinds hij 16 jaar oud was. In de series McLeod’s Daughters en Home and Away had hij in 2007 al gastrollen te pakken. Zijn eerste échte rol zou zijn in Neighbours, waar hij dus Josh Taylor speelde. Na deze rol zien we Hemsworth steeds vaker verschijnen op het witte doek in films zoals The Last Song.

In The Last Song speelt Liam Hemsworth de love-interest van Ronnie Miller en die rol wordt gespeeld door Miley Cyrus. Hier leren ze elkaar dus kennen en later verschijnt Liam Hemsworth ook in de clip “When I Look At You” van Miley Cyrus.

In 2009 begint Liam Hemsworth een relatie met Miley Cyrus en ze zijn al verloofd in 2012. De verloving werd echter verbroken in 2013. Toch komen ze, zoals je waarschijnlijk al weet, weer snel samen. In 2016 doen zij nog een poging; zij zijn weer verloofd.

In 2018 trouwen Miley Cyrus en Liam Hemsworth, maar helaas scheiden zij ook weer in 2019. De scheiding wordt bekend gemaakt door middel van een Instagram foto van Liam Hemsworth.

9 Fatale Fouten Waardoor Je Nooit Meer Je Ex Terug Zal Zien

Er zijn 9 fatale fouten die mensen maken waarmee ze het voorgoed verprutsen met hun ex. Wil je er zeker van zijn dat jij deze fouten nooit maakt?

Download dan hier gratis het ebook met de 9 fatale fouten.

Miley Cyrus

Miley Cyrus kennen de meeste jongeren van haar rol in de serie Hannah Montana. Zij begon met deze rol in 2006 en heeft daarmee haar internationale bekendheid als actrice verkregen. Als kind had zij echter al kleine rollen in de Amerikaanse televisieserie Doc en de film Big Fish.

In 2007 tekende ze haar eerste contract bij het platenlabel Hollywood Records en bracht ze haar allereerste studioalbum uit. Hier stond tevens de soundtrack van de serie Hannah Montana 2: Meet Miley Cyrus op.

Toen zij eenmaal getekend had en haar eerste studioalbum uitbracht ging het snel. Ze had haar eerste top 10-hit in de Bilboard Hot 100, deed haar eerste tournee en bracht een 3D-concertfilm uit met de titel Hannah Montana & Miley Cyrus: Best of Both Worlds.

Na dit eerste album heeft Miley eigenlijk alleen maar succes gekend.

Haar nummers werden bekroond met platina en ze werd genomineerd bij de Golden Globe Awards. Ook bracht ze in 2009 de film Hannah Montana: The Movie uit. Toch wilde Miley na een tijdje af van een kinderlijk imago dat zij had verkregen door de serie Hannah Montana. Ze ging steeds vaker volwassen nummers schrijven en ook deze scoorden weer bij het publiek.

Zoals al bekend is, was zij van 2018 tot 2019 getrouwd met Liam Hemsworth, met wie zij in 2012 en 2013 enkele maanden en vanaf 2016 tot het huwelijk verloofd was. Inmiddels heeft de zangeres bevestigd (enkele maanden na de scheiding) dat zij momenteel een relatie heeft met Cody Simpson, een Australische pop- en r&b- zanger en songwriter. Voorlopig lijkt een relatie tussen Liam en Miley er dus even niet meer in te zitten.

Toch zouden wij niet verrast zijn als Liam en Miley ooit weer samenkomen. Ze hebben namelijk ontzettend lang een knipperlichtrelatie gehad en zoveel geschiedenis samen. Verder in dit artikel zullen we ingaan op hoe Miley en Liam in het verleden weer samen zijn gekomen.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Hoe zijn Liam Hemsworth en Miley Cyrus weer terug bij elkaar gekomen?

Op kerstavond in 2018 slagen Miley Cyrus en Liam Hemsworth erin om te doen wat velen onmogelijk zouden vinden voor een beroemd stel. Zij trouwen weg van de paparazzi en nieuwsgierige fans thuis in hun huis in Tennessee. Miley droeg een prachtige jurk van Vivienne Westwood en het feest zag er geweldig uit (als we de foto’s mogen geloven).

Helaas duurde het huwelijk, zoals we weten, niet heel lang. Afgelopen augustus kondigen de twee hun scheiding alweer aan. De afgelopen 10 jaar is de relatie tussen de twee een onstuimige achtbaan geweest. Zoals al eerder werd beschreven in dit artikel gaan de twee al met elkaar om sinds 2009 en deze relatie eindigt in 2019 dus met een scheiding.

Dit alles is natuurlijk niet van de een op de andere dag gebeurd. Laten we de afgelopen 10 jaar even afgaan en kijken hoe Liam en Miley toch steeds weer terug bij elkaar kwamen!

10 jaar Liam Hemsworth en Miley Cyrus

2008-2009

Miley Cyrus en Liam Hemsworth worden beiden gecast in de verfilming van de roman The Last Song van Nicholas Sparks. Miley was destijds een belangrijke Disney-ster in Hannah Montana, maar Liam was nog een relatief onbekende Australische acteur. Tijdens de opnames van de film gaan Miley en Liam daten en ze worden zelfs zoenend gespot ook buiten de opnames van de film.

2010

In 2010 maakt het paar voor het eerst samen een rode loper-debuut. Ze zien er ontzettend verliefd uit terwijl ze samen aanwezig zijn bij de première van The Last Song, de film waarin zij spelen. Ze poseren ook samen bij een zeer koppel-achtige fotoshoot voor Teen Vogue als onderdeel van de film. In het tijdschrift vertelt Miley:

“Het is verfrissend om te werken met een acteur die niet ook een zanger en danser en muzikant en artiest is etc. Ik heb genoeg van viervoudige bedreigingen.”

In ditzelfde jaar zouden ze in augustus even een break hebben gehad, maar in september zijn de twee alweer samen.

2011

Het is voor zowel Miley als Liam in 2011 een groot jaar voor hun carrière. Voor Miley wordt de laatste aflevering uitgezonden van Hannah Montana, de hit serie waarin zij speelde. Liam begint met het eerste deel van The Hunger Games reeks te schieten. De twee worden nog steeds regelmatig door de paparazzi gefotografeerd met z’n tweeën en daarnaast wordt het koppel gespot op grote events.

Begin 2012

De publieke belangstelling voor het koppel wordt steeds groter begin 2012. Mensen vragen zich af wat nu precies de relatiestatus is. Er worden zoveel vragen gesteld dat Miley zelfs moet reageren op een gerucht over een zogenaamde verlovingsring. Hierop reageert zij in een tweet:

“I’m not engaged. I’ve worn this same ring on this finger since November! People just wanna find something to talk about! It’s a topaz people!”

Juni 2012

Toch was het niet heel veel later dat het koppel de verloving bevestigd. In juni 2012 bevestigt het paar in People’s magazine dat zij inderdaad verloofd zijn. Op dit moment is Miley 19 jaar en Liam 22. Hij doet zijn aanzoek op 31 mei met een 3,5 karaat Neil Lane diamanten ring. Miley vertelt in een tijdschrift: “Ik ben zo blij dat ik verloofd ben en kijk uit naar een gelukkig leven met Liam.”

2013

Tot in 2013 gaat het eigenlijk heel goed met het koppel. Beide maken stappen in hun carrière en het stel ziet er gelukkig uit. Het stel is slechts één keer uit elkaar geweest en dat is niet heel schokkend, aangezien zij beiden op dat moment nog erg jong waren. In 2013 komen er echter voor het eerst wat problemen binnen de relatie.

Miley brengt haar album Bangerz uit en hier focust zij zich volledig op met een Bangerz tour. Er worden continu speculaties gedaan over dat de bruiloft afgeblazen zou worden. De roddels en speculaties verspreiden zich alsmaar meer wanneer Miley ook regelmatig gezien is zonder haar verlovingsring.

In april meldt People’s magazine dat het paar de bruiloft zou hebben uitgesteld, maar dat de twee nog wel verloofd zijn. In september ontvolgt Miley Liam echter en dit is vlak voordat het paar bekend maakt dat de verloving inderdaad van de kaart is.

Miley: “Ik denk niet dat ik me realiseerde wat 19 echt is. Ik verloofde me toen ik 19 was en ik zou zeker niet veranderen dat ik verloofd ben. Het was zo leuk om een paar jaar een dikke steen te dragen. Maar nu voelt het alsof ik echt gelukkig kan zijn.”

2014

Na de breuk tussen Miley en Liam date Miley een tijdje met Patrick Schwarzenegger.

2015

In 2015 is Schwarzenegger echter uit beeld, maar er zijn alweer nieuwe geruchten dat Miley met model Stella Maxwell zou daten. “Ik herinner me dat ik haar vertelde dat ik vrouwen op een andere manier bewonder. En ze vroeg me wat dat betekende. En ik zei: ‘Ik hou van hen. Ik hou van ze zoals ik van jongens hou”. Dit vertelde Miley in een interview met haar moeder over seksualiteit in Paper Magazine.

“En het was zo moeilijk voor haar om het te begrijpen. Ze wilde niet dat ik veroordeeld zou worden, en ze wilde niet dat ik naar de hel ging. Maar ze gelooft meer in mij dan welke god dan ook. Ik vroeg haar net of ze mij accepteerde. En dit heeft zij gedaan.”

Miley wordt ondertussen ook gespot op evenementen zoals New York Fashion Week. Liam adopteerde ondertussen een reddingshond. Beide lijken niet in een relatie te zitten, maar ze worden ook niet samen gezien. Toch zien we dat in de herfst Miley een costuum leent voor Halloween van Liam. Natuurlijk wordt er vanaf dat moment weer volop gespeculeerd over de relatie die zij mogelijk zouden hebben.

2016

In januari 2016 worden Liam en Miley samen gespot op een muziekfestival in Australië. Ook Elsa Pataky, de vrouw van Liam’s oudere broer, post een foto van zichzelf samen met Miley. Het lijkt alsof ze samen lekker aan het chillen zijn. Uiteraard zorgt ook dit weer voor de nodige speculaties over of de twee weer samen zijn.

In 2016 wordt Miley al gauw weer gezien met de ring die we bij de vorige verloving hadden gespot. Liam en Miley maken niet veel later bekend dat ze weer bij elkaar zijn.

Liam reageert in GQ: “Natuurlijk was het moeilijk man. Maar toen gingen wij in verschillende richtingen en het was precies wat er moest gebeuren. We waren allebei superjong en het was destijds een goede beslissing – dat hadden wij allebei nodig.” Hij suggereert daarnaast ook verzoening:

“Mensen zullen het zelf wel uitzoeken, dat hebben ze al gedaan. Ze zijn niet dom.”

Miley is tot slot weer vaak te zien op de Instagram van Liam. Hij noemt haar zelfs “my angel”. Ook viert het koppel samen kerst.

2017

2017 was een groot Miley-Liam-jaar, beginnend met de release van “Malibu”, een liedje dat Miley opdraagt aan Liam. “Ze gaan over me praten als ik met Liam uit een restaurant kom. Dus waarom zou ik de macht niet terugbrengen in mijn relatie en zeggen: ‘Zo voel ik me’?” vertelt Miley aan Billboard.

Er zijn continu geruchten over een geheime bruiloft, maar meestal lijkt het paar gewoon erg gelukkig met elkaar. Ze lopen een rode loper of twee, en Liam duikt in november op in SNL – voor een aflevering met Miley als muzikale gast.

2018

In 2018 zijn er voor het stel grote dieptepunten maar ook veel hoogtepunten. Het jaar begint het paar in het openbaar op een aantal Oscar-feesten, maar daarna houden zij het wat meer ingetogen (voor zover dat kan op een rode loper).

In juli verwijdert Miley echter haar hele Instagram en het lijkt erop dat het koppel weer uit elkaar is. Toch post Liam een leuke video van de twee die de geruchten weer doet rusten. In november wordt het Malibu-huis van het paar geheel verwoest door de bosbranden in Californië, maar Liam speelt een belangrijke rol bij de evacuatie.

Ze kunnen gelukkig nog steeds dingen vinden om te vieren, zoals bijvoorbeeld de verjaardag van Miley. De pièce de résistance moest toen echter nog komen. Het paar slaagt er namelijk in om een geheime bruiloft te houden in december in hun huis in Nashville. De intieme dag zag er geweldig uit!

2019

Aan het einde van de zomer in 2019 gaat het echter weer niet goed met het koppel. Het echtpaar kondigt aan dat zij gaan scheiden. Inmiddels is Miley Cyrus samen met Cody Simpson.

Zouden ze weer bij elkaar komen, denk je?

Ontdek de psychologische triggers om snel weer je ex terug te winnen

Volgens velen ben ik een expert op het gebied van dating, psychologie en relaties (ik ben daar vrij bescheiden in).

Ik heb een methode ontwikkeld met de exacte stappen en specifieke instructies om je ex terug te krijgen, ongeacht hoe hopeloos de situatie ook lijkt.

Ik leer je onder andere het volgende in mijn methode:

  • Stap voor stap wat je moet doen om je ex terug te krijgen
  • Hoe het continue geruzie te stoppen
  • Een truc waardoor je ex ongelooflijk veel aantrekkingskracht begint te voelen
  • Psychologische technieken die inspelen op het onderbewuste van je ex
  • En nog veel en veel meer…

Ontdek hier mijn revolutionaire methode en krijg zo snel mogelijk je ex terug:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

Avatar foto

Drs. Edwin Edinga (psychool en relatietherapeut)

Drs. Edwin Edinga is sociaal psycholoog, relatietherapeut, auteur en oprichter van exterug.nl. In zijn carrière heeft hij vele stelletjes weer bij elkaar gebracht. Wil jij ook je ex terugwinnen? Bekijk dan de zeer effectieve Ex Terug Methode op exterugmethode.nl.

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *