Koppel aan het smsen

Liefdes Smsjes om Snel Je Ex Terug te Winnen?

Liefde smsjes lijken een slimme manier om je ex terug te winnen. Met liefde sms’jes verwacht je op een verstandige manier de aandacht van je ex te trekken en hem of haar weer helemaal voor je te winnen.

Helaas is het zo gemakkelijk nog niet. Er is veel meer nodig om je ex terug te winnen en ik weet dat dit niet zomaar van de een op de andere dag is gebeurd. Om je ex terug te winnen zul je fundamenteel aan je relatie moeten werken. Pas dan kun je er echt weer iets van maken.

Het trekken van de aandacht met liefdes sms’jes werkt mogelijk voor de korte termijn, maar meer ook niet.

Wat werkt wel?

Liefdes sms’jes, brieven en telefoontjes. Het lijkt allemaal niet te helpen en nooit meer te helpen. Wanneer je continue contact met ex opneemt en hij of zij niet met jou? Dan is dit heel logisch.

Een relatie moet van twee kanten gezien weer gaan groeien. Wanneer de ene partij hier veel meer de best voor doet dan de andere partij, is de kans van slagen klein. Wanneer je een signaal verstuurd, moet je dan ook wachten op een reactie. Als er geen reactie ontstaat kun je het best nog langer wachten. Zo lang mogelijk tot je ex wel tot actie overgaat.

Het terugkrijgen van je ex is in sommige gevallen dan ook een spelletje van wachten. Want wanneer je ex niet meer van je hoort wordt hij of zij nieuwsgierig. Je ex vraagt zich namelijk af waarom je niets meer van je laat horen.

Het is goed om nieuwsgierig te zijn. Nieuwsgierigheid zorgt ervoor dat de relatie weer kan bloeien en vormt tot zoals het ooit geweest is. Om te komen tot nieuwe ontdekkingen moet er eerst heel lang rust en stilte zijn.

9 Fatale Fouten Waardoor Je Nooit Meer Je Ex Terug Zal Zien

Er zijn 9 fatale fouten die mensen maken waarmee ze het voorgoed verprutsen met hun ex. Wil je er zeker van zijn dat jij deze fouten nooit maakt?

Download dan hier gratis het ebook met de 9 fatale fouten.

Signalen versturen

Als er een lange tijd van stilte en rust is geweest, is het tijd om signalen te gaan versturen. Je kunt op deze manier de stilte verbreken met bijvoorbeeld een sms’je. Toch raad ik je dit af. Bellen heeft bij mij veel sterker de voorkeur.

Een telefoontje plegen is misschien een stuk spannender, maar heeft meer succes dan een sms’je. Door te bellen ontvang je gelijk een reactie en zorg je ervoor dat je ex eigenlijk alleen maar ja kan zeggen.

Het plegen van een telefoontje moet namelijk altijd als doel hebben om weer een afspraakje te regelen. Door echt contact met je ex te hebben kun je het gemakkelijkst weer een relatie ontwikkelen en zie je direct hoe er weer gebouwd kan worden.

Mijn Ex Terug Methode beschrijft onder andere hoe je weer een afspraak met je ex kunt maken en deze uiteindelijk terug kunt winnen.

Ik vind het belangrijk om met mijn Ex Terug Methode zoveel mogelijk mannen en vrouwen te helpen. De meeste mensen die dit lezen zitten in een vervelende situatie en willen de relatie het liefst zo snel mogelijk weer terug.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Ontdek de psychologische triggers om snel weer je ex terug te winnen

Volgens velen ben ik een expert op het gebied van dating, psychologie en relaties (ik ben daar vrij bescheiden in).

Ik heb een methode ontwikkeld met de exacte stappen en specifieke instructies om je ex terug te krijgen, ongeacht hoe hopeloos de situatie ook lijkt.

Ik leer je onder andere het volgende in mijn methode:

 • Stap voor stap wat je moet doen om je ex terug te krijgen
 • Hoe het continue geruzie te stoppen
 • Een truc waardoor je ex ongelooflijk veel aantrekkingskracht begint te voelen
 • Psychologische technieken die inspelen op het onderbewuste van je ex
 • En nog veel en veel meer…

Ontdek hier mijn revolutionaire methode en krijg zo snel mogelijk je ex terug:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

Avatar foto

Drs. Edwin Edinga (psychool en relatietherapeut)

Drs. Edwin Edinga is sociaal psycholoog, relatietherapeut, auteur en oprichter van exterug.nl. In zijn carrière heeft hij vele stelletjes weer bij elkaar gebracht. Wil jij ook je ex terugwinnen? Bekijk dan de zeer effectieve Ex Terug Methode op exterugmethode.nl.

2 Reacties op "Liefdes Smsjes om Snel Je Ex Terug te Winnen?"

 1. sara says:

  ik wel weten hoe kan ik mijn ex trog hoe kan ik goed om gaan me mijn verloofde

 2. Wietze says:

  We zijn inmiddels 4 maanden bij elkaar weg, ik heb wel veel geappt met haar. Dat het anders kan. Weinig reacties, ik moet wel zeggen wat ik gepapt heb was wel netjes. Nu heb ik 14 dagen niets van mij laten weten en wil haar een app sturen waarin ik verantwoordelijkheid neem van waar ik het anders had kunnen doen. Moet ik langer wachten ermee, of is het nu het juiste moment.

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *