Man Twijfelt Tussen 2 Vrouwen? Zo Win Je Hem Alsnog

Terwijl de tv zachtjes de geluiden van een zware regenbui de huiskamer in zendt, nestel jij je verder in de armen van je geliefde.

Met een schuin oog zie jij toe hoe Noah en Allie elkaar de armen storten en zich vermengen in een passionele kus. Een gelukzalige glimlach spreidt zich over je gezicht, omdat jouw man op dit moment zijn warme lichaam om het jouwe heen gevouwen heeft.

Het volgende waar je je bewust van bent, is dat diezelfde man zich voorzichtig van jou losmaakt, een deken over je heen legt en jou met een kus op je voorhoofd vaarwel zegt.

Jouw gevoel van geluk maakt plaats voor een intens verdriet en een gebroken hart. Jullie zijn in de eerste plaats eerlijk tegen elkaar, dus je weet allang wat zijn volgende bestemming is… De andere vrouw in zijn leven.

Hij is jouw #1, maar jij niet de zijne

Hoe heeft het toch zover kunnen komen? Natuurlijk wist je wel dat liefde niet altijd over rozen gaat, maar is de liefde werkelijk zo moeilijk? Het lijkt je niet te veel gevraagd, een relatie met een man die enkel oog heeft voor jou; iemand die aan jou genoeg heeft. En je was toch in de veronderstelling dat, wanneer hij achteraf niet genoeg blijkt te hebben aan jou, jij zo’n man meteen zou dumpen?

Helaas is het vaak makkelijker gezegd dan gedaan om een relatie te verbreken. Eindelijk heb jij iemand gevonden waar je je prettig bij voelt, hij maakt je gelukkig en geeft jou de kracht en het zelfvertrouwen om nieuwe dingen te ondernemen. En je weet dat jullie goed voor elkaar zijn; jij maakt hem ook gelukkig, dus waarom zou je dat zomaar opgeven?

Maar zou je een relatie wel ‘zomaar’ opgeven als hij je vertelt dat hij ook verliefd is op een ander? Je weet hoe geweldig jullie als stel zijn, is dat wel iets dat jij linea recta de deur wijst na zijn bekentenis? Of zou jij keihard vechten voor jullie relatie? Je vriend is immers eerlijk geweest tegen je; hij heeft niets verzwegen, en hij kan het ook niet helpen hoe hij zich voelt. En met een beetje moeite, kiest hij uiteindelijk wel voor jou.

Er is echter nog iets belangrijks dat je moet weten… Er is namelijk een wezenlijk verschil in de manier waarop je een man of vrouw terugkrijgt in een relatie.

Bekijk daarom eerst de video hieronder voordat je het artikel verder leest:

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Een gezonde relatie

Enkel het feit dat jij stapelverliefd bent op jouw vriend – en hij (tot op zekere hoogte) ook op jou – hoeft nog niet te betekenen dat jullie relatie ook echt ‘gezond’ is. Dat hij jou op dit moment dolgelukkig maakt, wil nog niet zeggen dat jij op de langere termijn ook gelukkig met hem zou zijn (lees: gelukkiger dan jij zou zijn zonder hem, zelfs als dit betekent dat je single zou zijn).

Een gezonde relatie kenmerkt zich door een wederzijdse liefde, vertrouwen, respect en toewijding. Maar je zou jezelf kunnen afvragen in hoeverre jouw vriend werkelijk respect voor jou (en jullie relatie) heeft, wanneer hij zo gemakkelijk jouw bed voor het bed van vriendin nummer twee verruilt. En om over toewijding nog maar te zwijgen, want hoe toegewijd kun je een man noemen die er twee geliefden op na houdt?

2vrouwen2

Een keuze maken: ga je wel of niet met hem verder?

Zeker wanneer je in de veronderstelling bent dat hij je zo gelukkig maakt dat je je niet kunt voorstellen dat je zonder hem even gelukkig – of zelfs gelukkiger – kunt zijn, is deze keuze maken lastig (ahem, understatement). Verontwaardigd staar je nu misschien zelfs naar je beeldscherm. Waarom zou je überhaupt overwegen om hem te verlaten? Je houdt veel te veel van hem!

Voordat je echter uit frustratie dit artikel weg klikt, haal nog even diep adem, en probeer je hoofd koel te houden en blijf ‘open-minded’. Het hele punt van deze vraag is namelijk dat je je moet bedenken wat goed voor JOU is. Jij moet jezelf op nummer 1 zetten. Een man in je leven moet jou respecteren en waarderen, en wanneer hij naast jou nog een ander erop na houdt, doet hij dit NIET.

Voor het ‘er zijn meerdere vissen in de zee’-praatje haal jij misschien je neus op (‘mijn vis heb ik allang gevonden!’), maar er zit zeker een kern van waarheid in. Probeer niet jouw beeld van een gezonde relatie en de ideale man om te buigen door de ene man die nu in je leven is, maar weet wanneer het tijd is om je huidige partner los te laten en te wachten tot je iemand tegenkomt die veel beter bij jou past (lees: die voor JOU gaat).

‘Ja, ik wil vechten voor hem en onze relatie!’

Ten eerste, nee, je bent niet zwak of dom als jij toch besluit om verder te gaan met jouw vriend, ondanks het feit dat hij naast jou ook een ander heeft. Er is geen objectieve maatstaaf voor de liefde; het is niet zwart op wit. Liefde is een groot grijs vlak, gevuld met persoonlijke gevoelens, ervaringen en voorkeuren. Wat goed is voor de een, is niet per definitie juist voor een ander.

Hetzelfde geldt ook voor jouw keuze om al dan niet verder te gaan met je huidige partner. Sommigen in jouw positie zouden zijn tweede geliefde zien als een enorm verraad en teken van gebrek aan respect. Maar jij kan het heel goed zien als onmacht… Je vriend kan het niet helpen hoe zij zich voelt, en het zou oneerlijk zijn tegenover jullie beiden als hij alsmaar met ‘wat als’ gedachten rondliep.

Dus je staat toe dat hij ook met een ander is… Maar je beseft je ook dat jouw geduld niet eeuwig is. Op een gegeven moment zal hij wel moeten kiezen: jij of zij? Jij hebt jouw keuze gemaakt, je hebt geaccepteerd dat hij enige tijd experimenteerde, en wacht tot hij zijn keuze maakt. Maar dit betekent niet dat jij passief toekijkt; je zet alles op alles om hem voor jou te laten kiezen.

2vrouwen3

Tips om hem voor je te winnen

Hieronder vindt je een aantal tips waarmee jij je vriend kan laten zien dat hij wel voor jou moet kiezen. Natuurlijk moet je verwachten dat zijn andere geliefde hem niet zonder slag of stoot laat gaan, dus wees bereid zelf ook wat troeven achter de hand te houden. Maak jezelf onweerstaanbaar als partner!

Tip #1 Wees niet wanhopig

Vrijwel het belangrijkste in de lijst van dingen die je NIET moet doen als je graag de man van je dromen voor je wilt winnen, is wanhopig zijn. Wanneer jij erg aanhankelijk wordt en hem continu berichtjes stuurt of belt, en hem dus eigenlijk geen moment voor zichzelf gunt, zal je hem enkel in de armen van zijn andere geliefde drijven.

Tip #2 Kijk kritisch naar jezelf

Door eens goed naar jezelf te kijken, kan je er misschien achter komen of jij iets (niet) gedaan hebt om de behoefte naar iets wat hij bij jou niet kan vinden bij hem te creëren. Ben jij bijvoorbeeld vaak laat thuis, of heb je de neiging hem vaak de schuld te geven van kleine dingen, of vind jij het moeilijk om jezelf ertoe aan te zetten iets voor hem te doen dat je eigenlijk niet wilt doen (meegaan naar werkfeestjes)?

Maar let hierbij wel op dat je niet gaat denken dat je jezelf compleet moet veranderen om je vriend geïnteresseerd te houden. Je mag best dingen aan jezelf verbeteren, maar verander niet ineens een compleet andere persoon. Weet wanneer je moet accepteren dat jullie gewoon niet bij elkaar horen, en dat er iemand rondloopt die veel beter bij jou zal passen.

Tip #3 Maak jezelf onweerstaanbaar

In principe ken je jouw vriend door en door; je weet wat hij aantrekkelijk vindt aan jou; waarom hij voor jou gevallen is. Dus maak hier gebruik van! Benadruk je goede punten – shoppen! – en onderneem (samen met hem) de activiteiten die jou zo interessant maakten voor hem. Ben jij bijvoorbeeld gek op dansen? Ga stappen! Ben jij een avonturier? Maak een spontane city trip!

Het ligt dus niet enkel aan je uiterlijk, maar aan je gehele uitstraling. Bovendien kan je erg wanhopig (zie #1) overkomen als jij je erg uitbundig gaat kleden. Vermijd wanhopig overkomen door jezelf van binnenuit te laten stralen. Laat zien dat je gelukkig bent met wie jij bent, en straal hierdoor een bepaalde fijne energie uit en maak jezelf onweerstaanbaar voor hem!

2vrouwen4

Tip #4 Wees duidelijk over wat je wilt

Maar: houd ook de eer aan jezelf. Je moet je niet anders voordoen dan je bent en je moet geen dingen doen die je niet wilt doen. Wees in de eerste plaats subtiel (lees: niet wanhopig!) in het winnen van je vriend, maar wanneer puntje bij paaltje komt: wees duidelijk over wat je wilt. Laat hem weten dat jij de enige voor hem wilt zijn, en zo niet, dat hij jou zal verliezen. En kiest hij niet voor jou, is hij het niet waard.

Tip #5 Schakel de hulp van experts in

Weet jij je na deze tips nog steeds geen raad over hoe jij je je vriend weer voor je moet winnen? Lees dan ook de verdere artikelen over relaties op deze site en het boek ‘Ex Terug Methode’ van Edwin Edinga. Laat je niet verwarren door de titel, want de tips in het boek zullen jou ook zeker kunnen helpen!

Ontdek de psychologische triggers om snel weer je ex terug te winnen

Volgens velen ben ik een expert op het gebied van dating, psychologie en relaties (ik ben daar vrij bescheiden in).

Ik heb een methode ontwikkeld met de exacte stappen en specifieke instructies om je ex terug te krijgen, ongeacht hoe hopeloos de situatie ook lijkt.

Ik leer je onder andere het volgende in mijn methode:

 • Stap voor stap wat je moet doen om je ex terug te krijgen
 • Hoe het continue geruzie te stoppen
 • Een truc waardoor je ex ongelooflijk veel aantrekkingskracht begint te voelen
 • Psychologische technieken die inspelen op het onderbewuste van je ex
 • En nog veel en veel meer…

Ontdek hier mijn revolutionaire methode en krijg zo snel mogelijk je ex terug:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

Drs. Edwin Edinga

Drs. Edwin Edinga is sociaal psycholoog, relatietherapeut, auteur en oprichter van exterug.nl. In zijn carrière heeft hij vele stelletjes weer bij elkaar gebracht. Wil jij ook je ex terugwinnen? Bekijk dan de zeer effectieve Ex Terug Methode op exterugmethode.nl.

2 Reacties op "Man Twijfelt Tussen 2 Vrouwen? Zo Win Je Hem Alsnog"

 1. Chimene lameir

  says:

  Ik en mijn ex zitten in dezelfde klas
  Hij plaagd mij steeds
  Hij heeft al meer dan een halfjaar een ander ze zit op dezelfde school maar niet in de zelfde klas
  Ze houd mij steeds in doog
  Mijn ex ontwijkt mij in de pauze wanner zijn vriendin er is
  Ik wil hem heel graag terug
  Maar hoe kan ik afstand nemen wanneer hij steeds plaagt
  Hij en zijn vriedin zijn gelukkig samen maar ik denk dat ik ook wel een kans maak
  Hoe kan ik tip 1 volgen hem ontwijken terwijl hij mij steeds plaagt
  Alleen tijdens de vakantie stuurt hij naar mij ik denk omdat hij mij dan niet ziet
  Dus ik denk wel dat tip 1 helpt
  Wat moet ik doen?

 2. Patricia

  says:

  Bij deze een dikke merci. Heb mijn ex terug dankzij uwe tips. Had dit nooit verwacht. Bedankt! Grtjes patricia

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *