Vindt Mijn Ex Me Nog Leuk? 6 Signalen Dat Jouw Ex Interesse Heeft

Het uitgaan van een relatie is bijna altijd een ontzettend vervelende gebeurtenis. Misschien dacht je wel dat je je leven lang met iemand samen zou blijven. Vervolgens werd je ruw uit die droom wakker geschud toen hij of zij het met je uitmaakte. Het wordt duidelijk dat je leven niet zo zal gaan lopen als jij voor ogen had. Bovendien zul je je partner waarschijnlijk gewoon enorm missen.

Het is dan ook niet zo vreemd dat veel mensen in een dergelijke situatie willen proberen om hun ex terug te krijgen. Het is dan natuurlijk wel handig om te weten of je ex jou nog leuk vindt. Ik zal je niet hoeven uitleggen dat dat je kans om uiteindelijk bij je ex terugkomt een hoop groter maakt. Maar hoe kun je daar dan precies achter komen?

Signaal 1: Je ex zoekt nog vaak contact met je

Als je ex echt volledig klaar met je is, dan is de kans groot dat je na het uitgaan van je relatie nog maar heel weinig van hem of haar zal horen. Hij of zij zal waarschijnlijk totaal geen behoefte hebben om nog met je te praten of je tegen te komen. Los van af en toe een appje over spullen die jullie nog bij elkaar hebben liggen, kun je vooral radiostilte verwachten.

Als je helemaal klaar bent met iemand, ga je niet bij die persoon op de koffie.

Vaak is dit echter na het uitgaan van een relatie. Het komt vaak voor dat de ex nog contact zoekt met de andere persoon na het uitgaan van een relatie. Dat kan een teken zijn dat hij of zij nog steeds gevoelens voor je heeft. Of het nu bewust of onbewust is, blijkbaar vindt je ex het nog steeds fijn om tegen je te praten.

Misschien vind je dit als heel erg vanzelfsprekend advies klinken, maar toch is dit een signaal dat vaak wordt gemist door mensen. Dit komt deels doordat je ex het vaak subtiel zal aanpakken als hij of zij contact met je zoekt. Je ex zal niet zeggen dat hij of zij even graag met je wil praten, maar zal waarschijnlijk een excuus zoeken.

Je ex kan je bijvoorbeeld om hulp vragen met iets wat hij of zij prima zelf kan. Of je ex kan expres dingen in je huis laten liggen, zodat hij of zij meerdere keren moet langskomen om iets op te halen.

Overigens zijn er natuurlijk ook heel legitieme redenen waarom je ex contact met je zou kunnen zoeken. Een paar keer contact met je ex hoeft dus niet per se te betekenen dat hij of zij je nog wel ziet zitten. Vraag je dus echt af of je ex dit vaak doet, en of je ex een goede reden heeft om contact met je te zoeken. Ga er niet per se van uit dat elk contact meteen een goed teken is.

9 Fatale Fouten Waardoor Je Nooit Meer Je Ex Terug Zal Zien

Er zijn 9 fatale fouten die mensen maken waarmee ze het voorgoed verprutsen met hun ex. Wil je er zeker van zijn dat jij deze fouten nooit maakt?

Download dan hier gratis het ebook met de 9 fatale fouten.

Signaal 2: Je ex heeft herinneringen aan jou niet weggedaan

Als je ooit een relatie hebt gehad die uiteindelijk uitging, dan weet je dat er van alles in je huis ligt wat je enorm aan je ex herinnert. Jullie hebben een heleboel herinneringen met elkaar gemaakt, en zijn er een heleboel spullen die onlosmakelijk met die herinneringen verbonden zijn. Als je je ex niet meer hoeft te zien, dan is de kans groot dat je deze herinneringen hebt weggegooid.

Je zal in het huis van je ex waarschijnlijk geen foto’s met jou erop meer aantreffen als hij of zij klaar met je is. In dat geval wil hij of zij uiteraard niet constant aan je herinnerd worden. Maar soms kan het zijn dat je ex allerlei herinneringen heeft laten staan, wat kan betekenen dat je ex nog interesse in je heeft.

Ik acht de kans niet groot dat jij foto’s van al je exen op de wc hebt hangen.

Uiteraard moet je wel een beetje realistisch zijn. Als je een lange relatie hebt gehad, dan doet álles je op een bepaalde manier wel aan je ex denken. Je kan niet van je ex verwachten dat hij of zij alles in zijn of haar huis de deur uit gooit zodra het uit is. Je moet er vooral op letten of er dingen zijn die écht specifiek met jou te maken hebben. Denk aan cadeau’s die je ooit aan je ex hebt gegeven of foto’s van jou.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Signaal 3: Je gezamenlijke vrienden zijn iets te nieuwsgierig

Het is zeer waarschijnlijk dat je in een relatie vaak een heleboel gezamenlijke vrienden hebt opgebouwd. Dit maakt dat het na de break-up vaak lastiger wordt om met je vrienden af te spreken. Niemand wil namelijk het risico lopen dat jij en je ex elkaar ongepland tegenkomen.

Bovendien zullen veel vrienden de neiging hebben om een kant te kiezen na jullie breuk, wat een hoop vriendschappen kapot kan maken.

Wat je misschien niet meteen zou verwachten, is dat deze gezamenlijke vrienden rare vragen gaan stellen, iets wat in de praktijk nog wel eens wil gebeuren. Ze willen wel heel graag weten hoe jij je voelt over je ex, en wat je mening over hem of haar is. Het is bijna alsof ze erachter proberen te komen of jij nog gevoelens voor je ex hebt, en dat is vaak precies het geval.

Dit is iets wat vrienden vaak doen als ze weten dat je ex nog gevoelens heeft voor jou. Ze proberen erachter te komen of jij ook nog dergelijke gevoelens voor hem of haar hebt. Voor je gezamenlijke vrienden zou het namelijk een stuk makkelijker zijn als jullie nog gewoon bij elkaar waren. Ze zijn vaak meer dan bereid om jullie een zetje in de goede richting te geven.

Het is wel belangrijk om te bedenken dat je vrienden dergelijke vragen ook gewoon kunnen stellen omdat ze zich afvragen hoe het met je gaat. Of je ex heeft nog wel gevoelens voor je, maar jullie vrienden weten dat niet. Als je echter merkt dat het gaat om meerdere vrienden die opvallend veel dezelfde vragen stellen, dan is de kans al groter dat ze iets weten over de gevoelens van je ex.

Signaal 4: Je ex is jaloers als jij aandacht van anderen krijgt

Wanneer je relatie uit is, wil je vaak even helemaal niet denken aan een nieuwe relatie. Op een gegeven moment zullen je gevoelens voor je ex echter een stuk minder heftig worden. Op dat moment zul je waarschijnlijk weer meer omgaan met andere mannen of vrouwen dan je ex. Als je wilt weten wat je ex nog voor je voelt, dan kun je dat goed zien aan zijn of haar reactie hierop.

Is je ex echt helemaal klaar met je? Dan zal het hem of haar niet heel veel kunnen schelen als hij of zij jou met een ander ziet rondlopen. Je ex is niet meer geïnteresseerd in jou, dus waarom zou hij of zij het vervelend vinden als jij aandacht van anderen krijgt? Ondanks dit is het heel goed mogelijk dat je ex jaloers reageert als dit gebeurt, en dat is een vrij sterk teken dat je ex nog gevoelens voor je heeft.

Ook als je niet serieus bezig bent een nieuwe partner te zoeken of onenightstands hebt, kun je zien of je ex jaloers is. Hij of zij zal namelijk niet meteen kunnen zien of je romantische gevoelens voor een ander hebt. Je ex kan dus al een beetje jaloers kunnen overkomen als je gewoon goed met iemand kan opschieten of kan lachen.

Natuurlijk kun je zo’n reactie ook een beetje proberen uit te lokken als je geen zin hebt om hierop te wachten. Zorg er expres voor dat je ex jou ziet met een aantrekkelijke man of vrouw, bijvoorbeeld op een verjaardag van een gezamenlijke vriend. Zo kun je waarschijnlijk zeer snel zien hoe je ex hierover denkt.

Signaal 5: Je ex stalkt je op social media

Iedereen die wel eens gevoelens voor een ander heeft gehad (en niet al te oud is), is wel bekend met het doelloos door de foto’s van die persoon scrollen op social media. Je schrikt er misschien ook niet van dat het een teken van gevoelens is wanneer je ex jou stalkt op social media. Maar hoe weet jij nou of je ex dat doet?

Dat kun je natuurlijk nooit zeker weten, maar er zijn wel aanwijzingen die daarop kunnen duiden. Plaats jij bijvoorbeeld een foto of statusupdate op social media, en liket ex dit elke keer wel héél snel? Dan is de kans groot dat je ex dit zo snel zag omdat hij of zij al bezig was met door jouw feed heen te scrollen.

Een ander signaal is wanneer je ex ineens een heel erg oude foto liket. Dat wijst er namelijk op dat hij of zij door je oude foto’s aan het scrollen was, en waarschijnlijk per ongeluk op like drukte. De meeste mensen scrollen niet uitgebreid door jouw oude foto’s om ze allemaal even te bekijken. Over het algemeen doe je dat alleen als je diepere gevoelens voor iemand hebt.

Het is je waarschijnlijk nog nooit gebeurd dat een oud-klasgenoot één van je foto’s uit 2009 likete.

Een laatste signaal is dat je ex altijd op de hoogte is van wat jij op je social media geplaatst hebt. Misschien begint je ex vaak over een foto die je recentelijk op Facebook hebt geplaatst, of noemt hij/zij iets waarop jij gereageerd hebt. Dat is ook een teken dat je ex je profiel goed in de gaten houdt.

Signaal 6: Je ex heeft sinds het uitgaan van jullie relatie met niemand gedatet

Het is heel normaal als je direct na het uitgaan va een relatie niet zo’n zin hebt om meteen weer te gaan daten. Je hebt even de tijd nodig om over je heftige gevoelens heen te komen, en dus heb je nog niet zo’n behoefte aan een nieuw persoon in je leven. Na een tijdje zullen de meeste mensen echter wel weer geïnteresseerd raken in een nieuwe partner.

Als je ex nog steeds gevoelens voor je heeft, dan zal hij of zij echter waarschijnlijk een erg lange tijd helemaal niet daten. Heb je je ex al hele lange tijd niet met iemand anders gezien? Dan kan dat ook een aanwijzing zijn dat je ex nog steeds in jou geïnteresseerd is.

Ontdek de psychologische triggers om snel weer je ex terug te winnen

Volgens velen ben ik een expert op het gebied van dating, psychologie en relaties (ik ben daar vrij bescheiden in).

Ik heb een methode ontwikkeld met de exacte stappen en specifieke instructies om je ex terug te krijgen, ongeacht hoe hopeloos de situatie ook lijkt.

Ik leer je onder andere het volgende in mijn methode:

 • Stap voor stap wat je moet doen om je ex terug te krijgen
 • Hoe het continue geruzie te stoppen
 • Een truc waardoor je ex ongelooflijk veel aantrekkingskracht begint te voelen
 • Psychologische technieken die inspelen op het onderbewuste van je ex
 • En nog veel en veel meer…

Ontdek hier mijn revolutionaire methode en krijg zo snel mogelijk je ex terug:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

Avatar foto

Drs. Edwin Edinga (psychool en relatietherapeut)

Drs. Edwin Edinga is sociaal psycholoog, relatietherapeut, auteur en oprichter van exterug.nl. In zijn carrière heeft hij vele stelletjes weer bij elkaar gebracht. Wil jij ook je ex terugwinnen? Bekijk dan de zeer effectieve Ex Terug Methode op exterugmethode.nl.

5 Reacties op "Vindt Mijn Ex Me Nog Leuk? 6 Signalen Dat Jouw Ex Interesse Heeft"

 1. Vera says:

  Beste drs Edinga,
  Mijn vraag is of u ook consulten doet en wat de kosten zijn.
  Ik ben in een zware dip en wil graag advies, please help mij!!!
  Mvg Vera

  • Onbekend says:

   Mijne is een raadsel
   Zelf heb ik aangegeven moeite te hebben met zijn manier van afspreken en niet duidelijk zijn in communicatie
   Hierop heeft hij geantwoord weet niet wat ik moet zeggen of doen
   Veel plagen en grappen maken,flirten in online spel met vaste groep spelers
   Na mijn opmerking is hij daarmee gestopt,dgn niet meer op app geweest
   Nu stuurt hij (bijna)nooit meer iets zelf ,maar reageert wel bijna altijd meteen op een berichtje
   Hele tegenstrijdige daden
   Ergens denk ik dat hij nog steeds gek op me is
   Maar bij vragen om elkaar te ontmoeten zei hij deze keer nee
   Niet dat hij aangaf elkaar nooit meer te willen zien
   Wel gewoon weer met elkaar gebabbeld maar nu is hij helemaal stil overal
   Ben bang dat ik zijn vertrouwen erg heb beschadigt en doe heel rustig
   En stuur even geen appjes

 2. nina says:

  mijn ex had het uitgemaakt bij mij omdat hij bijna niks meer voelde voor mij
  maar we sturen wel '' x'' dan denk ik soms is dat een vriendschappelijke x of is dat dat die mij terug wilt? ik weet het echt niet!! ik wil hem zo graag terug maar ik weet niet of hij dat ook wilt?

 3. Perry says:

  Mijn ex en ik zijn nu 1,5 maand uit elkaar. Wij hebben een zeer intensieve relatie gehad van 8 jaar. Ik zit er helemaal doorheen terwijl zei er op los poste op social media. Wat betekent dit?

 4. Maria says:

  Hallo iedereen! mijn naam is Maria, ongeveer twee maanden geleden verliet mijn man mij en mijn dochter voor een jongere dame, en nadat ik een opmerking van een vrouw op internet had gezien die getuigde hoe ze werd geholpen door DR. OGALA. Ik besloot ook contact met hem op te nemen voor hulp, omdat ik alleen maar mijn man terug wilde krijgen. Hij hielp me met zijn liefdesbetovering en nu kwam mijn man bij mij terug. Voor degenen die dezelfde hulp hebben, moeten contact opnemen met Dr. Ogala via WhatsApp +2349136297264

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *