Wat Wil Hij Nou van Mij? 7 Dubbele Signalen en Hun Echte Betekenis

Je hebt een man gevonden die het helemaal voor jou is. Lief, grappig, gevoelig, maar toch ook stoer en ook nog eens heel erg sexy.

Nu lijkt het alsof hij ook wel interesse heeft in jou, maar dit weet je niet helemaal zeker. De ene keer toont hij enorm veel interesse en de andere keer helemaal niet. Wat wil hij nou?

In dit artikel kom je erachter wat deze man op wie jij een oogje hebt nou van jou wil. De dubbele signalen die mannen en hierbij hun echte betekenis zullen besproken worden.

Het hoeft namelijk helaas niet zo te zijn dat hij ook interesse heeft in jou, maar dit kan natuurlijk wel! Wil je weten of je een volgende stap kunt gaan nemen, lees dan dit artikel!

Waarom dubbele signalen?

Mannen geven regelmatig dubbele signalen. Om zeker te weten of je een volgende stap kunt zetten en niet voor gek staat, is het belangrijk dat je deze signalen kunt herkennen.

Wanneer je de signalen eenmaal herkent, kun je er ook wat mee gaan doen.

Het is erg frustrerend wanneer een man niet duidelijk is en je dubbele signalen geeft, want je wil simpelweg weten of hij je leuk vindt. Iedereen wil nou eenmaal weten waar hij of zij aan toe is, maar de communicatie tussen jullie is niet helemaal goed.

Omdat je snel geïrriteerd kan raken, zullen we hieronder je de redenen geven waarom een man eventueel dubbele signalen geeft. Het is namelijk niet altijd de bedoeling om dubbele signalen te geven.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Situatie 1: Hij weet niet wat hij wil

Een man kan je dubbele signalen geven, omdat hij nog niet zeker weet of hij je leuk vindt. Hierdoor probeert hij niet te doen alsof hij je helemaal geweldig vindt, maar hij wil je ook niet helemaal afschrijven. Hij wil je niet het verkeerde idee geven, daarom is hij een beetje afwachtend.

In dit geval doet een man dit niet om jou te pesten, maar hij wil het rustig aan doen en is daarom een beetje afwachtend. Probeer in dit geval gewoon af te wachten, maar niet te lang uiteraard. Wanneer het te lang duurt, moet jij helaas toch ook verder met je leven en heeft hij pech.

Situatie 2: Hij probeert je te begrijpen, maar dit lukt niet echt

In dit geval weet de man misschien niet wat jij nou precies wilt. Het kan ook zo zijn dat jij dubbele signalen afgeeft zonder dat je dit weet.

Nu is het vaak zo dat mannen niet heel goed zijn in communicatie en in deze situatie is dat niet handig.

Jullie spreken beide een andere taal en de man weet niet wat hij moet doen.

Probeer in dit geval dus wat meer duidelijk te zijn over wat jij precies wil en misschien kan hij zich dan ook meer uiten.

Situatie 3: Jij gaat te snel

Sommige mannen worden nerveus wanneer de relatie zich te snel opbouwt.

Misschien wil jij graag al elkaars ouders ontmoeten, samenwonen, een gemeenschappelijk huisdier nemen en raakt deze man hiervan in paniek.

Hij wil helemaal niet zo snel gaan, maar weet niet hoe hij dit moet uiten.

Wanneer je dus van jezelf weet dat jij meestal te snel gaat in een relatie, probeer dan een beetje af te remmen en rustig aan te doen. Dit kan de reden zijn voor dubbele signalen.

Situatie 4: Hij heeft bindingsangst

Best veel mensen hebben last van bindingsangst. Hierbij durf je jezelf niet goed te binden, omdat je eventueel vervelende ervaringen hiermee hebt gehad in het verleden. Bindingsangst is vaak niet iets waar je wat aan kunt doen en het is daarom ook vervelend wanneer je hier last van hebt.

Redenen waarom iemand bindingsangst kan hebben zijn bijvoorbeeld:

  • Omdat hij een vriend of vriendin heeft gehad in het verleden die hem niet goed behandelde
  • Hij heeft nog nooit echt een hele lange relatie gehad
  • Omdat hij niet weet hoe relaties werken
  • Hij is al heel erg lang single geweest

Weten waarom mensen doen wat ze doen is een belangrijke voorwaarde als het gaat om het terugkrijgen van je ex. Zo moet je weten dat er een belangrijk verschil is in hoe je een man of vrouw terugkrijgt.

Voordat je het artikel verder leest raad ik je aan om deze video te bekijken: 

Er zijn naast deze redenen voor dubbele signalen, natuurlijk nog veel meer andere redenen waarom een man dit zou doen. Deze vier zijn de meest voorkomende.

7 dubbele signalen en hun echte betekenis

Nu je weet waarom een man dubbele signalen geeft, kunnen we de dubbele signalen gaan bespreken. Wanneer je weet wat de dubbele signalen betekenen, kun je er wat mee gaan doen en kun je misschien verder.

Dubbel signaal 1: Hij toont geen affectie in het openbaar

Sommige mensen voelen zich niet op hun gemak bij het tonen van affectie in het openbaar. Het kan dat dit gewoon niet hun stijl is. Ook kan het zo zijn dat het iets cultureels of religieus is. Een deel van de mensen heeft dus een bepaalde reden om geen affectie te tonen in het openbaar. Toch kan het niet terugkrijgen van genegenheid pijnlijk zijn.

Probeer, wanneer dit het geval is, toch rekening te houden met de ander.

Het kan echter ook zo zijn dat hij je gewoon niet interessant of leuk genoeg vindt of hij zich zelfs schaamt voor je. Dit kan ook de betekenis zijn van dit dubbele signaal. Als hij je wel wanneer jullie alleen zijn of met een heel klein groepje vrienden affectie geeft, maar voor de rest in het openbaar dit niet wil doen, dan schaamt hij zich waarschijnlijk voor je.

Dit is natuurlijk geen goed teken en het beste is om te laten weten hoe je hierover denkt. Wanneer je meer affectie in het openbaar wil, bespreek dit dan en probeer de achterliggende reden hiervoor te ontdekken. Heeft hij er echter geen goede reden voor, brei dan een eind aan deze relatie. In een relatie moet je je namelijk niet voor elkaar schamen!

Dubbel signaal 2: Hij zegt geen “ik hou van je”, terwijl jij dit wel zegt

“Ik hou van je” zeggen is altijd nog wel een ding. Vaak vinden mensen dit eng om te zeggen, omdat het dan ineens heel serieus wordt allemaal. Toch weet je wel nadat je een bepaalde periode met elkaar omgaat, dat het ook daadwerkelijk serieus aan het worden is. Je kunt dan best “ik hou van je” zeggen tegen elkaar, zonder dat dit ongemakkelijk hoeft te zijn.

Meeste mensen geloven dat je na een bepaalde tijd in een relatie “ik hou van je” zou moeten kunnen zeggen. Daarom kiezen mensen ervoor om het te zeggen wanneer dit goed voelt. Wanneer hij geen “ik hou ook van jou” terugzegt is dit ten eerste heel erg ongemakkelijk, maar ten tweede ook gewoon vervelend.

Dit hoeft echter niet te betekenen dat je hij helemaal geen interesse meer in je heeft. Het lastige aspect van “ik hou van je” zeggen, is dat het voor verschillende mensen een verschillende betekenis heeft. Voor jou kan het dus betekenen: ik vind je superleuk en voor hem kan het bijvoorbeeld betekenen: ik wil echt verder met je en een serieuze stap in onze relatie zetten.

Voor hem kan het dan daarom heftig zijn om het te zeggen, terwijl jij hier anders over denkt.

Denk er in dit geval over na of je wil dat hij het terugzegt, omdat jij het hebt gezegd of dat je wil dat hij het zegt wanneer hij het ook echt meent. De meeste zullen toch kiezen voor de laatstgenoemde optie en daarom is het soms rustig afwachten! Geef hem wat ruimte en laat hem hier over nadenken. Misschien legt hij zelf wel uit waarom hij het nog niet wil of kan zeggen.

Dubbel signaal 3: Hij stuurt wel berichtjes, maar wil nooit afspreken

Dit is overduidelijk een dubbel signaal. Hij wil wel heel de dag met je praten op WhatsApp of bellen, maar afspreken ho maar! Wat wil hij nou van je? Dit is een hele goede vraag. Want waarom zou hij wel heel de dag via het internet met je kunnen praten, maar heeft hij nooit de tijd om met je af te spreken.

Je praat tenslotte niet continu met iemand waar je geen zak aan vindt (zou je denken).

Dit is ook het geval. Hij vindt je wel leuk, maar niet extreem leuk. Jij bent waarschijnlijk de tweede keuze voor het geval dat een andere situatie niet uitpakt zoals hij had gewild. Hij wil zich niet aan je binden maar hij wil je ook nog niet geheel loslaten, want jij bent tenslotte zijn back-up plan.

Hij houdt je aan het lijntje tot hij heeft besloten wat hij echt gaat doen.

Er is dus helaas een grote kans dat je aan het lijntje wordt gehouden totdat hij iemand beter vindt. Als je bij hem blijft, zal dit waarschijnlijk niet goed aflopen en is dit zonde van je tijd. Iedereen verdient het namelijk om te zijn bij iemand die ook echt bij hem of haar wil zijn. Het beste is om deze persoon los te laten en verder te gaan met je leven.

Wanneer hij er dan achter komt dat jij toch de ware was, dan kan hij altijd nog op zijn blote knietjes smeken of je hem alsjeblieft terugneemt!

Dubbel signaal 4: Hij wil je niet voorstellen aan familie en vrienden

Jullie zijn nu al een tijdje samen en de relatie is al redelijk serieus. Jij hebt hem al meegenomen naar je familie, maar andersom gebeurt dit totaal niet. Hij probeert er steeds onderuit te komen, terwijl jij er klaar voor bent om geïntroduceerd te worden als zijn partner. Dit is duidelijk een dubbel signaal. Hoewel jullie erg serieus zijn, vindt hij jullie blijkbaar nog niet serieus genoeg om je voor te stellen aan zijn familie en vrienden.

Natuurlijk moet je dit niet te snel willen. Hij hoeft je niet onmiddellijk mee te nemen naar huis. Maar als jullie al een tijd samen zijn en je nog niet eens zijn vrienden hebt ontmoet, is dit wel een slecht teken. Als je met iemand bent, hoor je trots te zijn om hem of haar te laten zien aan je familie en vrienden. Dit is bij hem dus niet het geval.

Wanneer je partner de moeite niet doet om je voor te stellen aan vrienden en familie, dan denkt hij waarschijnlijk dat jullie twee het niet erg lang vol zullen houden. Ook kan het natuurlijk zijn dat zijn ouders erg streng zijn of misschien wat bot en hij je hiervan wil behoeden.

Toch moet een voorstelrondje aan zijn vrienden niet een probleem zijn.

Dubbel signaal 5: Hij bericht je ineens, wanneer hij je met iemand anders ziet

Inmiddels was je wel klaar met zijn dubbele signalen en ben je verder gegaan met je leven. Je hebt iemand anders ontmoet, waarmee je het erg leuk hebt. Dit heeft hij ook opgemerkt en nu ineens toont hij interesse in je. Hij stuurt je berichtjes, terwijl jullie helemaal geen contact meer hadden. Wat wil hij nou?

Vaak betekent dit dat hij het ‘jagen’ leuk vindt, maar hij hoeft je niet per se te vangen. Hij wil wat hij niet kan hebben en hij wil een schouderklopje ontvangen wanneer hij laat zien dat hij iedereen kan krijgen die hij wil. Geef hier vooral geen aandacht aan!

Dubbel signaal 6: Hij wil alleen bij mij afspreken of ’s avonds laat

Nu je erover nadenkt, hebben jullie eigenlijk nog nooit een echte date gehad. Jullie spreken wel met elkaar af, maar nooit om uiteten te gaan of een filmpje te pakken. Hij wil eigenlijk alleen bij jou thuis afspreken (of bij hem) of vaak ’s avonds.

Dit kan betekenen dat hij alleen maar fysiek tot je aangetrokken is. Hij ziet het nut er niet van om wat quality time met elkaar door te brengen, want hij wil eigenlijk toch alleen maar seks. Op deze manier hoeft hij dat wat jullie hebben geen naam te geven en dit komt natuurlijk mooi uit. Probeer een eind aan de relatie te maken, behalve als je friends with benefits goed genoeg vindt.

Dubbel signaal 7: Hij heeft alleen maar lol met me

Wanneer jullie afspreken gaan jullie eigenlijk alleen maar naar de club en wanneer hij berichtjes stuurt, gaat dit nooit over iets serieus. Het lijkt meer alsof jullie beste vrienden zijn, maar misschien net ietsje meer als dat.

Dit betekent vaak dat hij alleen maar plezier wil hebben. Hij houdt van jou als gezelschap en geniet van de leuke kant van een relatie hebben, maar hij wil geen officiële zinvolle relatie met jou. Hij heeft nooit diepe gesprekken met je, etentjes of gezellige relaxte zondagen. Het liefst wil hij gewoon lekker met je feesten en plezier hebben met je.

Laat in dit geval weten dat jij op zoek bent naar wat meer en dat je je afvraagt of hij dit ook voelt. Als je het op deze manier ook prima vindt, hou het dan vooral zo zodat je geen vriend verliest.

Ontdek de psychologische triggers om snel weer je ex terug te winnen

Volgens velen ben ik een expert op het gebied van dating, psychologie en relaties (ik ben daar vrij bescheiden in).

Ik heb een methode ontwikkeld met de exacte stappen en specifieke instructies om je ex terug te krijgen, ongeacht hoe hopeloos de situatie ook lijkt.

Ik leer je onder andere het volgende in mijn methode:

  • Stap voor stap wat je moet doen om je ex terug te krijgen
  • Hoe het continue geruzie te stoppen
  • Een truc waardoor je ex ongelooflijk veel aantrekkingskracht begint te voelen
  • Psychologische technieken die inspelen op het onderbewuste van je ex
  • En nog veel en veel meer…

Ontdek hier mijn revolutionaire methode en krijg zo snel mogelijk je ex terug:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

Drs. Edwin Edinga

Drs. Edwin Edinga is sociaal psycholoog, relatietherapeut, auteur en oprichter van exterug.nl. In zijn carrière heeft hij vele stelletjes weer bij elkaar gebracht. Wil jij ook je ex terugwinnen? Bekijk dan de zeer effectieve Ex Terug Methode op exterugmethode.nl.

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *