Je Ex Terug Krijgen Met Voodoo / Witte Magie, Is Dat Mogelijk?

Als je dit leest, maak je waarschijnlijk een moeilijke periode in je leven door. Je relatie is net voorbij en je bent op zoek naar een manier om je ex weer terug te winnen. Dat is allemaal heel begrijpelijk. Op internet staan honderden manieren om je ex terug te krijgen, maar sommige werken beter dan andere en sommige werken zelfs helemaal niet.

Als jij van plan bent om binnenkort weer in de armen van je ex te liggen, dan is dit precies het goede artikel voor jou. In dit artikel zal ik namelijk uit de doeken doen wat voodoo inhoudt en wat witte magie nu precies is. Deze zaken worden namelijk nogal eens aangedragen als redder van relaties. Ik zet hier grote vraagtekens bij en dat zou jij ook moeten doen. Waarom? Dat lees je hieronder.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Wat is voodoo?

De meeste mensen denken aan voodoo poppen als ze het woord voodoo horen. Dat zijn van die kleine poppetjes waar mensen in films regelmatig naalden in steken om iemand op afstand pijn te kunnen doen. Ik zou het fenomeen voodoo echter veel te kort doen om het zo te omschrijven. Voodoo is nog veel meer dan voodoo poppen; het is namelijk een religie.

Voodoo is een religie die oorspronkelijk in West-Afrika is ontstaan. Door de verspreiding van de slavernij is deze religie ook in andere delen van de wereld terechtgekomen. Aanhangers van voodoo geloven in een sterke band met de natuur, hun voorouders en een schepper die allerlei verschillende andere goden aan zijn zijde heeft.

Je zou kunnen zeggen dat voodoo een sterk geloof in het zogenaamde butterfly effect heeft.

Dit betekent dat alles wat er gebeurt met elkaar te maken heeft.

Ze denken dat alles wat er gebeurd dus gezien moet worden als een gevolg van iets anders. De term voodoo is dan ook afgeleid van de Franse term vous deux (kijk naar jezelf).

Tot slot gaat men er in voodoo vanuit dat er dus een heel sterke band is met de voorouders. Daarom worden voorouders dikwijls aanbeden om allerlei kwalen waar men in de wereld tegenaan loopt, te verhelpen. Dit alles wordt gedaan in kleurrijke ceremonies met veel dans, muziek en het offeren van verschillende dieren.

9 Fatale Fouten Waardoor Je Nooit Meer Je Ex Terug Zal Zien

Er zijn 9 fatale fouten die mensen maken waarmee ze het voorgoed verprutsen met hun ex. Wil je er zeker van zijn dat jij deze fouten nooit maakt?

Download dan hier gratis het ebook met de 9 fatale fouten.

Relatie redden met voodoo?

Nu is natuurlijk de vraag: kun je je relatie ook redden met behulp van voodoo. Om daarachter te komen, zal ik nu iets verder uitleggen hoe een voodoo ceremonie in zijn werk gaat. Bij voodoo zijn er dus verschillende goden. Dit zijn er letterlijk honderden. Deze goden worden aangeduid met de term Loas. Bij een ceremonie kunnen deze goden bezitnemen van het lichaam van de gelovige.

Als dit gebeurt, wordt de gelovige volgens de voodoo religie voor een korte tijd zelf een Loa en zal allerlei adviezen en waarschuwingen de wereld in slingeren. Een andere manier waarop aanhangers van voodoo kracht putten uit hun religie zijn de regelmatige sessies met een priester(es). Deze voorzien de gelovigen van advies en hulp bij problemen, vaak met behulp van kruiden.

Deze priesters zullen dan vaak de goden aanroepen via allerlei verschillende spreuken. In voodoo gelooft men namelijk dat goden kunnen worden aangeroepen voor de volgende zaken:

 • Genezing
 • Vrede
 • Geboorte
 • Wedergeboorte
 • Het stijgen van het geluksniveau
 • Succes in de liefde
 • Succes op het materiële vlak
 • Een goede gezondheid

Hoewel voodoo een hoop mensen van steun voorziet, geloof ik zelf niet dat het werkt. Dat er toch heel veel mensen in geloven heeft te maken met twee zaken. Ten eerste de naïviteit van de mens; als je heel hard op zoek bent naar een oplossing voor je problemen zul je alles aangrijpen wat daarbij zou kunnen helpen. En ten tweede de wil om onverklaarbare dingen te verklaren (net zoals andere religies dat doen).

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Wat is witte magie?

Zoals hierboven al te lezen viel maakt voodoo dus gebruik van het oproepen van goden door middel van spreuken. Dit is dan ook de reden dat voodoo vaak wordt aangeduid met de term ‘witte magie’.  Maar wat is dat nu eigenlijk, witte magie? Witte magie is magie die wordt gebruikt om goede dingen te bewerkstelligen.

Waarom je ex terugkrijgen met voodoo en witte magie niet werkt

Toen je op dit artikel klikte, was je waarschijnlijk geïnteresseerd in het verhaal achter voodoo, maar geloofde je ook niet dat dit zou kunnen helpen om je ex terug te krijgen. Maar zoals ik al eerder heb aangegeven zijn mensen in moeilijke situaties, situaties waarin zij emotioneel zijn, bereid om alles te geloven om dat ene doel te bereiken: hun ex terug te krijgen.

Dat is ook de kracht van de hele opzet achter voodoo. Bij voodoo word je namelijk voorgehouden dat alles wat er gebeurd met elkaar te maken heeft. Alles wat je dus doet, zou er dus uiteindelijk voor gezorgd hebben dat datgene wat er nu gebeurt, ook daadwerkelijk plaatsvindt. Waarom zoveel mensen er toch in blijven geloven, is simpel te illustreren aan de hand van twee voorbeelden.

Voorbeeld #1: Je bent begonnen met voodoo

In het eerste voorbeeld gaan we ervan uit dat je bent begonnen met voodoo. Je gaat regelmatig naar een priester(es), roept je voorvaderen aan en laat allerlei spreuken op je af vuren die zogenaamd je liefdesleven weer op de rit moeten krijgen. Na een maand komt opeens je ex bij je terug en worden jullie weer een koppeltje. Dat is natuurlijk fantastisch, het lijkt erop dat voodoo heeft gewerkt.

Het lijkt er inderdaad op. Maar het is natuurlijk absolute onzin.

Magie bestaat niet en goden die bezitnemen van mensen om daarna allerlei adviezen uit te spreken ook niet. Maar het is de combinatie van wanhoop en de redeneringswijze (alles wat er gebeurt, is terug te voeren op je inspanningen voor voodoo) die veel mensen toch blijvend over de streep trekt.

De redenering is namelijk kinderlijk eenvoudig, maar tegelijkertijd ook heel erg effectief. Al het goede wat er gebeurt, is terug te voeren op je inspanningen en je geloof. Al het slechte wat er gebeurt, is ook terug te voeren op je (in gebreke blijvende) inspanningen en je geloof. Als dingen niet gebeuren, is dit terug te leiden naar je gebrekkige inzet.

Of natuurlijk het feit dat je niet genoeg op spirituele wijze met je overleden opa en oma hebt gecommuniceerd. Als ik het zo opschrijf dan klinkt dat natuurlijk heel erg raar. Want wat hebben je opa en oma (hoezeer je ze ook waardeert) in vredesnaam te maken met je liefdesleven en of jij en je ex weer bij elkaar zullen komen? Precies! Helemaal niks!

Voorbeeld #2: Je bent niet begonnen met voodoo

In het tweede voorbeeld gaan we ervan uit dat je niet bent begonnen met voodoo. Iemand die wel in voodoo gelooft zal je proberen te overtuigen dat alles wat er gebeurd is, gebeurd is omdat je niet aan de slag bent gegaan met voodoo. Maar je leven tot op heden (tot je ex bij je wegging) is toch eigenlijk heel erg goed verlopen? En toen maakte je ook geen gebruik van voodoo.

Het moge duidelijk zijn, de kracht van voodoo is net als bij andere religies: men pretendeert één groot antwoord te hebben op alle levensvragen. En zodra je je maar genoeg beziggehouden hebt met deze religie, zul je er vanzelf door opgeslokt raken en erin gaan geloven.

Dat dit heel erg goed werkt bij emotioneel kwetsbaren is dan ook niet erg verrassend.

Het moge duidelijk zijn: ik ben ervan overtuigd dat witte magie je absoluut niet gaat helpen om je ex terug te krijgen. Dat wil echter niet zeggen dat je helemaal niets kunt doen om je ex terug te krijgen. Er zijn zelfs heel veel verschillende manieren, die wel werken, om je ex terug te krijgen. Hoe je het beste je ex terugkrijgt kun je lezen in de volgende alinea hieronder.

Hoe je je ex wel terug kunt krijgen – 7 tips

Zoals ik al eerder heb aangegeven ga ik ervan uit dat je dit artikel niet voor niks leest. Je wilt waarschijnlijk namelijk niets liever dan je ex weer terugkrijgen. Met voodoo / witte magie gaat dat echter niet lukken. Om je daarom verder te helpen, heb ik een zevental tips op een rijtje gezet die je hierbij kunnen helpen.

Tip #1: Wees eerlijk over jullie problemen

De eerste tip die ik je wil meegeven als het gaat om het herstellen van je relatie met je ex, is dat jullie beiden heel eerlijk moeten zijn over de problemen die er liggen. Alleen als je het probleem ook daadwerkelijk benoemt, kun je samen aan een oplossing werken. Te vaak proberen stelletjes te lang om het onvermijdelijke heen te draaien, maar als je dit blijft doen is het schadelijk voor je relatie.

Wees daarom eerlijk over waar jullie de pijnpunten in je relatie waarnemen. Als jullie respectvol met elkaar omgaan, zal het een gesprek worden dat wellicht moeilijk te voeren is. Het is echter wel broodnodig om weer stappen vooruit te zetten in jullie onderlinge relatie.

Tip #2: Geef elkaar de ruimte

Een relatie met iemand hebben kan soms heel beklemmend werken. Als jullie net uit elkaar zijn gegaan is het goed om jezelf de vraag te stellen of je je ex wel genoeg ruimte gegeven hebt. Stelletjes hebben namelijk nogal de neiging om alles samen te doen.

Een beetje ruimte voor jezelf op zijn tijd is echter ook essentieel is voor een gezonde relatie.

Elkaar de ruimte geven is niet zo moeilijk als het nu misschien klinkt. Spreek gewoon apart van elkaar met jullie goede vrienden af of pak er allebei een andere hobby bij. Door elkaar niet de hele tijd te zien, leer je ook meer genieten van de momenten dat je elkaar dus wel ziet.

Tip #3: Durf je kwetsbaar op te stellen

Als er één ding is dat mensen vaak in de weg staat als het gaat om het repareren van verbroken relaties, dan is het wel een misplaatst gevoel van trots. Te vaak zijn beide ex-partners hartstikke stug en willen ze hun ongelijk niet toegeven. Soms willen ze niet eens water bij de wijn doen. Als beiden halsstarrig bij hun verhaal blijven, dan is de kans op een herstel in de relatie nihil.

Daarom is het van groot belang dat je jezelf kwetsbaar durft op te stellen. Sta open voor kritiek van de ander en geef ook gewoon vanuit jezelf aan waar jij denkt dat je steken hebt laten vallen. Daarmee laat je je ex ook meteen zien dat je wilt en kunt veranderen in de toekomst.

Tip #4: Zet je relatie (of het redden daarvan) op 1

Tegenwoordig is iedereen hartstikke druk met van alles en nog wat. Maar als jij in de put zit omdat je relatie net voorbij is, dan is het zaak om zo snel mogelijk weer uit die put te komen. Dit kun je alleen bereiken door het herstellen van je relatie de hoogste prioriteit te geven!

Tip #5: Leer jezelf te waarderen

Veel mensen beginnen enorm aan zichzelf te twijfelen na een breuk met hun partner. Maar er is weinig zo onaantrekkelijk als iemand die aan zichzelf twijfelt. Overtuig jezelf dus dat je er echt wel mag zijn en dat je in potentie gewoon een heel erg leuke partner bent. Alleen als je dit inziet, zul je ook uitstralen dat je er mag zijn.

Tip #6: Zoek toenadering tot je ex

Als je een verzoening met je ex wilt, kun je dat niet alleen maar op afstand blijven doen. Uiteindelijk zul je ook toenadering tot je ex moeten zoeken. Doe dit wel beheerst, want je ex gaat waarschijnlijk ook door een periode die emotioneel gezien erg turbulent is. Maar als je geen contact opneemt dan weet je zeker dat je niet zult slagen in je opzet.

Tip #7: Val niet in herhaling

Last but not least nog één tip: val niet in herhaling. De oorzaak van veel break ups is namelijk een sleur. Als je elkaar al wat beter kent, kan er een soort routine in je relatie sluipen, waardoor je relatie meteen stuk minder spannend wordt. Om dit te voorkomen doe je er goed aan om nieuwe dingen uit te proberen. Begin er maar meteen mee zodra je weer een eerste dat met je ex hebt.

Mocht je nog meer tips willen, lees dit artikel over je relatie redden dan eens aandachtig door.

Ontdek de psychologische triggers om snel weer je ex terug te winnen

Volgens velen ben ik een expert op het gebied van dating, psychologie en relaties (ik ben daar vrij bescheiden in).

Ik heb een methode ontwikkeld met de exacte stappen en specifieke instructies om je ex terug te krijgen, ongeacht hoe hopeloos de situatie ook lijkt.

Ik leer je onder andere het volgende in mijn methode:

 • Stap voor stap wat je moet doen om je ex terug te krijgen
 • Hoe het continue geruzie te stoppen
 • Een truc waardoor je ex ongelooflijk veel aantrekkingskracht begint te voelen
 • Psychologische technieken die inspelen op het onderbewuste van je ex
 • En nog veel en veel meer…

Ontdek hier mijn revolutionaire methode en krijg zo snel mogelijk je ex terug:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

Avatar foto

Drs. Edwin Edinga (psychool en relatietherapeut)

Drs. Edwin Edinga is sociaal psycholoog, relatietherapeut, auteur en oprichter van exterug.nl. In zijn carrière heeft hij vele stelletjes weer bij elkaar gebracht. Wil jij ook je ex terugwinnen? Bekijk dan de zeer effectieve Ex Terug Methode op exterugmethode.nl.

6 Reacties op "Je Ex Terug Krijgen Met Voodoo / Witte Magie, Is Dat Mogelijk?"

 1. Imma says:

  Beste ,na 11jaar gescheiden te zijn begin ik terug gevoelens voor mijn ex te voelen ,maar daar hij al 6 jaar een nieuwe vrouw in zijn leven heeft en ik al een 3jaar met een beenamputatie zit ,denk ik niet dat ik hem met uw tips hem zal terug winnen ,hij komt wel naar mijn thuis en eten samen met kids ook ,dus wat raad u mij aan ?
  Mvg Salemi imma

 2. Dimi says:

  Heb 1 jaar een lat relatie met me vriend. Maar nu 2 weken laat hij niks van zich horen. Maar helaas ben zo verliefd op hem. Wat kunt u voor me betekenen. Wil hem zo graag terug.

  Gr. Dimi

 3. Lies says:

  Ik lig op scheiding wil graag mijn man terug ik heb het gevoel dat hij be in voelt wordt ik wil hem voor de scheiding terug willen hebben want ik hou veel van hem

 4. Wilvin says:

  Mijn vriendin heeft het uitgemaakt na 4 jaar. Ik ben echt radeloos, ik heb een kind met een andere vrouw, en ze wist waar ze aan begon toen we de relatie starte, nu zegt ze dat het niet aan mij ligt maar aan de situatie. Wat moet ik in godsnaam doen om haar terug te krijgen?

 5. sherief says:

  heb ruzie met haar gehad en nu is ze weg bij mij maar wil haar heel graag terug kan je wat doen om haar weer bij mij te brengen

 6. Rouin says:

  Beste,

  Ik ben al 6 maanden verliefd om een meisje, we hebben al praten al een week niet, is het mogelijk om haar verliefd op me laten maken.

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *