Hoe Krijg Ik Haar Terug? 18 Tips om Je Ex-Vriendin Terug te Krijgen

Meningsverschillen, discussies, misschien wel heftige ruzies gingen de break-up van jou en je ex-vriendin vooraf. Maar nu, na een tijdje, begin je te twijfelen: was het wel zo’n goed idee om uit elkaar te gaan? Je mist je ex-vriendin heel erg, en wilt graag weer iemand om mee samen te zijn. Kortom, je wilt je ex terug.

Hoe krijg je dat voor elkaar? Hoe zorg je dat je ex-vriendin weer bij je terugkomt? In dit artikel geef ik je 18 tips om haar weer terug te krijgen. Met zo’n uitgebreid plan moet het haast wel lukken om weer gelukkig met je ex te worden! Dus waar wacht je nog op? Ontdek vandaag nog hoe je jouw ex-vriendin kunt terugkrijgen!

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Tip 1: De geen-contact regel

Dit is een van de belangrijkste regels als je jouw ex terug wilt krijgen. Iedereen die zijn/haar ex heeft teruggekregen, is het erover eens dat deze regel altijd werkt. Wat is de geen-contact regel dan precies?

Deze regel houdt in dat je een periode helemaal geen contact hebt met je ex, op geen enkele manier.

Geen WhatsApp, geen telefoontjes, geen e-mail, geen Facebook, geen Snapchat, geen ‘real-life’ – helemaal niets. Dat klinkt misschien hard, maar het is de beste manier voor jou (én je ex!) om je leven weer op orde te krijgen en zeker te weten dat je jouw ex terug wilt.

Vlak na de break-up zijn jullie namelijk emotioneel. En als je emotioneel bent, kun je geen rationele beslissingen maken. Natuurlijk mis je je ex als het net uit is. Jullie zijn misschien wel hartstikke lang samen geweest. Als zo’n belangrijk onderdeel van je leven opeens van je weggerukt wordt, ga je dat hoe dan ook missen.

Maar na ongeveer een maand – want zo lang moet je de geen-contactregel aanhouden – ga je de dingen al wat beter zien. Je bent (als het goed is) over je liefdesverdriet heen – hoe je dat doet, lees je in de volgende tip. Je weet precies of je jouw ex echt mist, of dat je gewoon het hebben van een relatie mist. Kortom, pas dan kun je echt bepalen of je jouw ex-vriendin terug wilt krijgen.

9 Fatale Fouten Waardoor Je Nooit Meer Je Ex Terug Zal Zien

Er zijn 9 fatale fouten die mensen maken waarmee ze het voorgoed verprutsen met hun ex. Wil je er zeker van zijn dat jij deze fouten nooit maakt?

Download dan hier gratis het ebook met de 9 fatale fouten.

Tip 2: Zo kom je in een maand over je liefdesverdriet heen

Een break-up gaat hoe dan ook samen met liefdesverdriet. Je ex en jij hadden misschien ontzettend vaak ruzie de laatste tijd, maar daardoor ga je de leuke dingen van jullie relatie niet minder missen. Jouw ex was je maatje, je soulmate, iemand met wie je alles kon delen. En die persoon is er nu niet meer.

Die realisatie kan gepaard gaan met veel emoties. Woede, verdriet, onbegrip, depressie, wanhoop, leegte – al die gevoelens kunnen de revue passeren, soms zelfs vlak achter elkaar. Hoe ga je daar in vredesnaam mee om?

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Laat een paar dagen je emoties de vrije loop

De eerste paar dagen nadat het uit is, mag je jouw emoties de vrije loop laten. Huil, schreeuw, jank, eet een bak Ben & Jerry’s (want dat is echt niet alleen voor vrouwen) en kom een dag je bed niet uit. Het is namelijk ongezond om je gevoelens op te kroppen – gooi ze er dus uit!

Je kan ook afspreken met een vriend of familielid om een schouder hebben om op uit te huilen. Dit is helemaal niet erg, en het kan je zelfs helpen om eerder over deze fase heen te komen. Hoe eerder je namelijk je emoties eruit gegooid hebt, hoe eerder je met een helder hoofd een plan kunt maken om je ex terug te krijgen.

Pak na een paar dagen je oude leven weer op

Je mag een dag of twee à drie besteden aan het ‘rouwen’ om je relatie. Het is oké om dan ook even vrij te nemen van werk – je kunt namelijk toch geen goed werk leveren met zoveel verdriet aan je hoofd.

Na die paar dagen is het weer tijd om je leven op te pakken en verder te kijken.

Je hebt nu namelijk je heftigste emoties eruit gegooid. Je bent waarschijnlijk nog steeds verdrietig, maar niet zo erg meer dat je erdoor verlamd bent. Daarom móet je ook weer door met je leven, om te zorgen dat je niet vast komt te zitten in je eigen liefdesverdriet.

Ga weer aan het werk, pak je hobby’s op, spreek af met vrienden, ga sporten – alles om maar niet in je eentje in je kamer te kniezen. Alleen zo kun je jouw ex uit je hoofd zetten, om haar later weer terug te krijgen. Meer weten? Lees dan dit artikel over je liefdesverdriet verwerken.

Tip 3: Vermijd alle herinneringen aan je ex

Tijdens de geen-contact periode wil je zo weinig mogelijk aan je ex herinnerd worden. Die herinneringen zijn op dit moment namelijk alleen maar pijnlijk. Het is aan jou om in te schatten hoe ver je hierin moet gaan.

Kun jij de verleiding niet weerstaan om je ex te appen of op Facebook op te zoeken? Blokkeer haar dan op alle mogelijke social media. Verwijder jullie oude berichten en zorg dat je geen contact met haar kunt opnemen. Denk je dat je daar minder toe geneigd bent? Dan kun je alleen meldingen van je ex uitschakelen.

Daarnaast is het belangrijk om tastbare herinneringen even uit het zicht te zetten. Verzamel foto’s, kaarten en andere objecten die je aan haar doen denken in een doos en stop deze weg. Gooi ze niet weg, want daar ga je later spijt van krijgen! Vermijd ten slotte plekken waar jullie vaak samen kwamen, ook deze brengen meestal pijnlijke herinneringen naar boven.

Tip 4: Werk om jezelf gelukkig te maken zonder je ex-vriendin

Je hebt nu ten minste een maand geen contact met je ex. Je voelt je nog kut door de break-up, dus wat ga je nu doen? Nu ga je leren om weer gelukkig te worden zonder je ex.

Ga maar na: voordat jij je ex kende, was de kans groot dat je ook best gelukkig was. En als dat niet zo was, als je echt alleen maar blij was omdat je met je ex-vriendin samen was, dan heb ik een advies voor je:

Je kunt niet verwachten gelukkig te zijn met een ander, als je niet gelukkig bent met jezelf.

Kortom: je gaat eraan werken om weer gelukkig te zijn! En dat is soms makkelijker dan je denkt. Hoe kun je weer blij worden zonder je ex?

 • Ga dingen doen waar je in je relatie geen tijd voor had. Ging je altijd op vrijdag met vrienden naar de kroeg, maar kwam dat er nooit meer van? Pak het weer op!
 • Sport! Sporten is niet alleen goed voor je, maar het is ook bewezen dat je er blij van wordt. Pak een oude sport op, of begin eens met een hele nieuwe sport – veel verenigingen bieden tegenwoordig proefabonnementen aan.
 • Zoek een hobby. Misschien heb je altijd al een muziekinstrument willen spelen, of ben je geïnspireerd door de (relatief eenvoudige) schilderijen van Bob Ross. Probeer het gewoon eens!
 • Maak contact met andere mensen. We zijn nu eenmaal sociale wezens, en van alsmaar alleen zijn wordt je niet gelukkig. Trek erop uit, ontmoet nieuwe mensen en maak nieuwe vrienden!

Tip 5: Laat je ex zien dat je gelukkig bent

Oké, ik zal eerlijk zijn: je bent niet alleen maar voor jezelf bezig om gelukkig te zijn. Het is namelijk ook heel goed om aan je ex te kunnen laten zien dat je gelukkig bent. Waarom?

Op deze manier laat je aan je ex zien dat je niet bij de pakken neer bent gaan zitten, maar dat je je leven weer opgepakt hebt. Je toont dat je ook zónder haar gelukkig kan zijn. Hierdoor wordt je ex bijna jaloers op je – ze had verwacht dat je niets meer waard zou zijn zonder haar, maar jij laat het tegenovergestelde zien!

Het gekke is dat jouw ex je hierdoor sneller terug wil. En dat is niet alleen omdat je haar een soort van jaloers maakt, maar ook omdat je überhaupt aantrekkelijker bent. Want zeg nou zelf, op wie zou je eerder verliefd worden: iemand die alleen maar depressief thuis zit, of iemand die juist lachend door het leven gaat?

Kortom, wanneer je je ex (toevallig) ziet, doe dan je best om enthousiast en gelukkig over te komen.

Tip 6: Zoek uit waarom het uit ging

Relaties gaan nooit zomaar uit, daar gaat altijd iets aan vooraf. Als je jouw ex terug wilt krijgen, is het ontzettend belangrijk om te weten waarom jullie relatie uit ging. Alleen dan kun je voorkomen dat jullie een volgende keer weer de fout in gaan.

Kijk hiervoor eerst eerlijk naar jezelf. Heb jij een fout gemaakt, waardoor je ex het uitgemaakt heeft? Ben je vreemdgegaan, had je niet genoeg aandacht voor haar, of was je altijd met andere vrouwen bezig? Dan is de kans groot dat je ex daar op een gegeven moment klaar mee was.

Het kan natuurlijk ook dat jouw ex in de fout zat. Daar kun je echter niet zoveel aan veranderen. Wees ook daarin eerlijk: verdient jouw ex jou wel? Of investeerde ze zo weinig in jullie relatie dat je beter af bent zonder haar? Je moet namelijk kiezen voor een gezonde relatie, eentje waar je gelukkig van wordt.

Meestal is het echter niet één van jullie twee die een fout begaan heeft, maar waren jullie het allebei. Naarmate de tijd vorderde, staken jullie steeds minder energie in jullie relatie. Oftewel, jullie relatie raakte in de beruchte sleur.

Waar jullie aan het begin nog smoorverliefd op elkaar waren, alles voor elkaar deden en elkaar vaak verrasten, is die vlam al een tijdje uitgedoofd. Jullie hebben minder seks, doen minder vaak spontane dingen samen en praten veel minder. Die sleur overkomt veel relaties – maar wat doe je ertegen?

Tip 7: Doe je best om dit in de toekomst te voorkomen

Het gevaar van opnieuw een relatie met je ex beginnen, is dat jullie weer dezelfde fouten begaan. Als jullie (allebei!) niet leren van je fouten, heeft het ook geen zin om weer bij elkaar te komen. Juist daarom is het zo belangrijk om uit te zoeken wat de werkelijke oorzaak was van jullie break-up.

Focus je hierbij vooral op wat je zelf kunt doen. Je kunt jouw ex immers niet veranderen, alleen jezelf. Bedenk dus zoveel mogelijk dingen die jij beter had kunnen doen in jullie relatie:

 • Zei je vaak genoeg tegen je ex dat je van haar hield?
 • Verraste je haar weleens met een etentje of bloemetje?
 • Bracht je genoeg tijd met haar door, of was je meestal weg van huis?
 • Deed je je best om de vonk levendig te houden in jullie relatie?
 • Liet je haar zich speciaal voelen?
 • Kortom, deed je genoeg moeite voor jullie relatie?

De kans is groot dat je redelijk wat van deze vragen met ‘nee’ moet beantwoorden. Dan weet je waar je de volgende keer aan moet werken!

Ik zal eerlijk tegen je zijn: het is niet makkelijk om je ex terug te winnen. En dan gaat het niet eens om haar opnieuw verliefd op je te laten worden, maar vooral om haar liefde vast te houden. Je moet hiervoor kennis hebben van je gemaakte fouten, en zorgen dat je die niet meer maakt.

Tip 8: Begrijp hoe vrouwelijke aantrekkingskracht werkt

Mannen komen van Mars, vrouwen van Venus – je kent het gezegde wel, en in het opzicht van relaties is het zeker waar. Mannen en vrouwen worden op een andere manier tot elkaar aangetrokken en hebben meestal andere behoeftes in een relatie. Je moet dus weten hoe vrouwelijke aantrekkingskracht werkt, voordat je haar terug kunt krijgen.

Die aantrekkingskracht is in een woord samen te vatten: emoties. Vrouwen worden niet verliefd op je door rationele argumenten, maar door de emoties die je bij haar teweegbrengt. Je kunt haar nog zo vaak vertellen waarom jij het perfecte vriendje voor haar bent, maar als ze het niet vóélt, dan wordt het niks!

Ik heb daarom de belangrijkste voorwaarden van vrouwen waardoor ze verliefd worden op een rijtje gezet:

 • Je geeft haar een veilig gevoel. Vrouwen houden van mannen bij wie ze zich geborgen en veilig voelen, op wie ze kunnen vertrouwen;
 • Je laat zien dat je haar waardeert. Ze vindt het heerlijk om complimentjes van jou te krijgen, zeker op momenten waarop ze die het minst verwacht;
 • Je geeft haar aandacht – in de breedste zin van het woord. Dit kan je doen door een avond met je vrienden af te zeggen en met haar knus een filmpje te kijken, of gewoon door af en toe een appje te sturen waarin je zegt dat je van haar houdt;
 • Je speelt een beetje hard to get. Wanneer ze alles van jou kan krijgen wat ze wil, gaat dat op een gegeven moment vervelen. Doe dus niet alles voor haar, maar plaag haar soms, en ga tegen haar in;
 • Seks! Seks is en blijft een belangrijke voorwaarde voor een goede relatie. Als jullie seks vroeger niet goed was, maak er dan werk van om dat te verbeteren.

Tip 9: Maak je ex niet jaloers

Op internet hoor je regelmatig de tip om je ex jaloers te maken, als je haar terug wilt krijgen. Dat is een hele slechte tip!

Je maakt je ex er namelijk niet jaloers mee, maar alleen maar boos.

Door veel met andere vrouwen te flirten en seks te hebben, gaat jouw ex je heus niet opeens weer leuk vinden. Sterker nog, je bevestigt dan alleen maar het slechte beeld dat jouw ex op dat moment van je heeft.

Net na een break-up is je ex waarschijnlijk boos op je. Als je dan juist met veel andere vrouwen seks gaat hebben, om je ex ‘jaloers te maken’, kom je niet per se aantrekkelijk over. Je kunt heus wel met andere vrouwen omgaan, maar doe het niet expres in het bijzijn van je ex, want daar schiet je niets mee op.

Tip 10: Wil je haar wel echt terug?

Dit klink op dit moment misschien als een gekke vraag. Maar het is helemaal niet gek om nu te denken dat je jouw ex terug wilt, om hier na een tijdje op terug te komen. Je hebt dan namelijk door dat je niet je ex mist, maar het hebben van een relatie.

Dat is een heel normaal gevoel. Het is ontzettend naar om iemand te verliezen die je zo dierbaar was. Het feit dat je nu niemand meer hebt die zo van je hield als jouw ex, kan je van binnenuit kapotmaken. Je denkt dan dat het jouw ex zelf is die je mist, maar eigenlijk is het gewoon het gevoel van geliefd zijn.

Na een tijdje kan je hier beter over nadenken – kortom, na de geen-contact periode. Pas dan kun je ook de negatieve kanten van jullie relatie inzien. Misschien hield ze wel van je, maar liet ze jou ook nooit je eigen ding doen, waardoor je ‘verstikte’ in je relatie. Of ze was de hele tijd met andere mannen bezig, en werd ze boos op jou als je één keer met een andere vrouw afsprak.

Probeer je dus goed te beseffen wat je het meest mist: jouw ex, of een relatie. Je moet namelijk niet haar terug proberen te winnen als ze eigenlijk niet goed voor je was!

Tip 11: Weer in contact met haar komen

Het is nu een maand verder. Je hebt braaf geen contact met je ex gehad, want je volgde de tips uit dit artikel op. Je hebt er alles aan gedaan om jezelf weer gelukkig te maken – zonder aan je ex te denken. Nu weet je zeker dat je haar terug wilt krijgen.

Wat nu?

Nu moet je weer in contact met haar komen – duh! Dat kun je het beste via de chat doen. Een appje of berichtje op Facebook is veel laagdrempeliger dan haar bellen, of in het echt spreken. Je kunt gewoon puur uit interesse vragen hoe het met haar gaat, en vanaf dat punt voer je het gesprek verder.

Een voorbeeld: “Hee, lang niet gesproken? Hoe gaat het nu met je?” Zoiets simpels kan al een gesprek op gang brengen, zonder dat jouw ex gelijk argwaan krijgt. Je bent gewoon als een oude vriend die wil weten hoe het nu met haar gaat.

Je kunt bonuspunten scoren door terug te grijpen op iets uit jullie relatie. Zeg bijvoorbeeld dat je laatst een film hebt gezien die jullie altijd nog hadden willen zien, of dat je iets hebt gedaan wat je aan haar deed denken. Zo leg je in elk geval op een positieve manier contact en laat je heel licht je intenties doorschijnen.

Tip 12: Afspreken met je ex

Je begint het hernieuwde contact dus op de chat, want dat is makkelijk en laagdrempelig. Maar op een gegeven moment moet je toch weer afspreken met je ex. Alleen dan kan je haar weer verliefd op je laten worden!

Mijn belangrijkste tip hier is om het afspraakje te zien als een nieuwe eerste date.

Op een eerste date wil je een goede indruk maken, wil je haar niet afschrikken, en wil je niet gelijk te intiem worden. Dat geldt voor dit afspraakje ook.

Ik raad je dus aan om op een ongedwongen plek af te spreken, maar wel een plek die een zekere betekenis voor jullie heeft. Denk bijvoorbeeld aan jullie favoriete koffiebar, of jullie stamcafé. Dit zijn redelijk neutrale plaatsen, maar je ex zal er toch een positieve associatie mee hebben.

Tip 13: Ga op een andere manier met haar om

Deze tip sluit een beetje aan op tip 8. Je moet nagaan hoe je met haar omging, en wat je daaraan kunt veranderen. Grofweg zijn er twee soorten mannen:

 • Zij die het hun vriendin veel te makkelijk maken
 • Zij die veel te ‘hard to get’ spelen

Beide manieren zijn niet ideaal om met vrouwen om te gaan. In het eerste geval maak je het haar veel te makkelijk, en neemt ze jullie relatie voor lief. Je doet alles voor haar, staat altijd voor haar klaar, vergeeft haar voor alles – en daar raakte ze aan gewend. Wanneer je één steek laat vallen, wordt ze boos op je – en uiteindelijk ben jíj degene die z’n excuses aanbiedt!

In dat geval moet je straks iets meer afstand nemen. Laat haar af en toe in ongewis, geef haar niet altijd complimentjes, en laat haar ook moeite voor jou doen. Jij bent ook de moeite waard, niet alleen zij. Als ze dat niet leert, verdient ze je niet.

In het andere geval speel je juist te veel hard to get. Je deed altijd cool, liet haar steeds achter je aan lopen, en gaf haar niet genoeg aandacht. Zo liet je haar niet genoeg merken hoe erg je haar waardeerde – wat misschien wel het geval was! In dat geval mag je juist wat meer tijd aan haar besteden, en wat meer complimenten geven.

Tip 14: Hoe heb je haar de eerste keer verleid?

Jullie relatie is dan misschien wel uitgegaan, maar dat betekent niet dat je nooit iets goed deed. Sterker nog, jij hebt een aantal kwaliteiten waar jouw ex in eerste instantie op viel.

Was het je humor? Je charmes? Je intelligentie? Of was je juist goed in bed? Wat het ook is – gebruik het opnieuw!

Het is namelijk heel waarschijnlijk dat je hiermee een zwakke plek bij haar raakt.

Oké, je kunt niet gelijk met haar het bed in duiken, maar je snapt vast wat ik bedoel.

Probeer dus te bedenken waarom jouw ex jou zo leuk vond. Hoe beter je die positieve kanten naar voren laat komen op jullie eerste ‘date’, hoe groter de kans dat ze bij je terugkomt!

Tip 15: Laat zien dat je veranderd bent

Als het goed is, heb je tip 5 al toegepast om je ex te laten zien dat je weer gelukkig bent. Nu ga je nog een stapje verder: je laat je ex zien hoe je veranderd bent. Want al voelt het misschien niet zo, dat ben je!

 • Je hebt nieuwe hobby’s opgepakt om weer gelukkig te worden
 • Je hebt geleerd van je fouten uit jullie vorige relatie
 • Je weet wat je beter kunt doen in een volgende relatie
 • Je kent je eigen tekortkomingen en bent bereid om daaraan te werken

Geloof me: als jij aan je ex laat merken in hoeverre jij veranderd bent, zal ze erg onder de indruk zijn. Het komt namelijk heel volwassen over als je laat zien geleerd te hebben van je fouten. In plaats van weer terug te vallen in oude ruzies, laat jij zien dat je wijs genoeg bent om verder te kijken, en te werken aan jouw aandeel in deze ruzies.

Tip 16: Praat niet gelijk over jullie relatie

Het is heel verleidelijk om je ex zo snel mogelijk te vergeven, en haar te laten weten hoe graag je haar terug wilt.

Je wilt je ex echter ook niet afschrikken door gelijk te laten merken dat je weer een relatie wilt.

Houd het onderwerp van jullie relatie aan het begin nog even achterwege. Je wilt in deze fase vooral bijpraten. Waar is jouw ex nu mee bezig? Wat heeft ze de afgelopen tijd gedaan? Hoe gaat het met haar familie? Enzovoorts… Jullie hebben elkaar zo lang niet gesproken, er is genoeg om over bij te praten.

Wees daarnaast wel jezelf tijdens deze afspraak. Probeer aardig tegen haar te zijn, zonder gelijk met haar te flirten. Je wilt in dit ene geval even haar ‘BFF’ zijn, die heel graag wil bijkletsen omdat ze haar lang niet gezien heeft. De flirterige kant van jezelf laat je nog even wachten tot volgende dates. Zo maak je haar minder argwanend, en is de kans groter dat ze hierna vaker wil afspreken.

Het kan gebeuren dat jouw ex tijdens dit gesprek zegt dat ze een nieuwe relatie heeft. Voordat je je doodschrikt en wilt gaan huilen in een hoekje: ook dan maak je nog een kans! Lees hier precies hoe je jouw ex kunt terugkrijgen als ze een nieuwe relatie heeft.

Tip 17: Wat te doen op volgende dates

De eerste date wil je dus vooral gebruiken om weer bij te praten en aardig te zijn. Op volgende afspraken wil je proberen haar weer te verleiden. Je gaat intiemer worden en maakt haar weer verliefd.

Een aantal tips voor die volgende dates:

 • Zorg voor een intiemere omgeving. Dus niet een kroeg of café deze keer, maar ga bijvoorbeeld samen koken bij jou thuis.
 • Maak de gesprekken persoonlijker. Vraag hoe het nu echt met haar ging de afgelopen tijd, en laat ook wat van jouw kwetsbaarheid doorschijnen.
 • Praat over de positieve herinneringen aan jullie relatie. Deze tip is ongelooflijk belangrijk! Haal samen leuke herinneringen op van jullie tijd samen (“weet je nog toen…”).
 • Laat zien dat je veranderd Zie tip 15.
 • Probeer haar af en toe aan te raken en met haar te flirten. Fysiek contact is heel belangrijk om haar weer verliefd te maken.

Op volgende dates ben je dus persoonlijker bezig. Hoe het dan zit met seks? Ik raad je aan om hier nog even mee te wachten.

Je wilt pas weer seks met je ex als je er zeker van bent dat ze jou ook weer leuk vindt.

Als dat niet het geval is, kan het namelijk ook zo zijn dat ze het puur voor de seks doet. Misschien was jullie seks vroeger wel heel goed, en mist je ex dat gewoon – maar wil ze verder niets met je. De kans dat ze daarna nog verliefd op je wordt, is heel klein. Je wilt dus zeker weten dat jouw ex jou echt leuk vindt, voordat je met haar het bed in duikt.

Tip 18: Zo krijg je haar weer terug!

Op een gegeven moment kun je er toch echt geen doekjes meer om winden; je moet haar vertellen dat je haar terug wilt. Mijn advies: wees hier zo duidelijk mogelijk over. Wees een man en zeg het waar het op staat, als jij het gevoel hebt dat het een goed moment is.

Reageert ze positief op jouw flirtpogingen? Merk je dat ze jouw aanrakingen fijn vindt? En heel belangrijk: heeft zij ook geleerd van haar fouten? Dan weet je dat het goed zit. Vertel haar wat je voelt en hoe graag je weer met haar samen wil zijn. Je moet aangeven dat je erin gelooft dat het deze keer goed komt, omdat jullie allebei geleerd hebben van jullie fouten, en dat jullie samen weer gelukkig kunnen zijn.

Dit zijn mijn 18 belangrijkste tips om jouw ex terug te krijgen. Ik wens je heel veel succes in jouw avontuur, laat in de reacties weten of deze tips voor jou gewerkt hebben!

Ontdek de psychologische triggers om snel weer je ex terug te winnen

Volgens velen ben ik een expert op het gebied van dating, psychologie en relaties (ik ben daar vrij bescheiden in).

Ik heb een methode ontwikkeld met de exacte stappen en specifieke instructies om je ex terug te krijgen, ongeacht hoe hopeloos de situatie ook lijkt.

Ik leer je onder andere het volgende in mijn methode:

 • Stap voor stap wat je moet doen om je ex terug te krijgen
 • Hoe het continue geruzie te stoppen
 • Een truc waardoor je ex ongelooflijk veel aantrekkingskracht begint te voelen
 • Psychologische technieken die inspelen op het onderbewuste van je ex
 • En nog veel en veel meer…

Ontdek hier mijn revolutionaire methode en krijg zo snel mogelijk je ex terug:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

Avatar foto

Drs. Edwin Edinga (psychool en relatietherapeut)

Drs. Edwin Edinga is sociaal psycholoog, relatietherapeut, auteur en oprichter van exterug.nl. In zijn carrière heeft hij vele stelletjes weer bij elkaar gebracht. Wil jij ook je ex terugwinnen? Bekijk dan de zeer effectieve Ex Terug Methode op exterugmethode.nl.

1 Reactie op "Hoe Krijg Ik Haar Terug? 18 Tips om Je Ex-Vriendin Terug te Krijgen"

 1. Geert says:

  Dag Meneer Edwin,

  Ik kocht vorige week je E-book over "je ex terug".
  Ik heb het nog niet helemaal doorgenomen, maar worden onderstaande items
  hierin ook besproken?

  Stap voor stap wat je moet doen om je ex terug te krijgen
  Hoe het continue geruzie te stoppen
  Een truc waardoor je ex ongelooflijk veel aantrekkingskracht begint te voelen
  Psychologische technieken die inspelen op het onderbewuste van je ex

  Ik vind het in elk geval boeiend om te luisteren naar jouw tips en wijsheden.
  Mijn ex en ik spreken wekelijks af om te gaan wandelen of om bij elkaar te komen eten.
  We zijn allebei aan onszelf aan het werken !
  Boeiend ...

  Hopelijk komt er een mooi vervolg aan!

  Vriendelijke groet,

  Geert

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *