web counter

3 Manieren om Snel Je Ex te Vergeten + Tips

Je ex vergeten is iets dat niet gemakkelijk is.

Toch kan het noodzakelijk zijn om je ex te vergeten en wordt het dan pas weer mogelijk om verder te leven.

Wanneer je iets wilt vergeten denk je er vaak juist aan.

Door te denken aan het vergeten van je ex, gaan we dan ook niets bereiken.

Je ex vergeten

Om je ex te vergeten moet je jezelf vooral niet met je ex bezighouden. Leg de komende tijd de focus op jezelf en probeer op deze manier afstand te nemen van je ex. Zoek iets waar je veel liefde en passie in kan stoppen. Misschien is dit een hobby of een sport, misschien is dit je werk of wellicht krijg je de behoefte om vrijwilligerswerk te doen? Het maakt niet uit!

Alles dat niets met je ex te maken heeft is geschikt om je ex te vergeten. Er zitten uiteindelijk grote voordelen aan het vergeten van je ex. Het opbreken van de relatie kun je op deze manier namelijk gemakkelijker verwerken en het voortzetten van je verdere leven kost een stuk minder energie.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Het grote gevaar

Natuurlijk moet je het wel gezond houden. Het kan zo zijn dat je ex nog heel diep zit en je echt geen afstand van hem of haar kan nemen. Probeer je op dit moment in te denken wat het voor zin heeft om continue aan je ex te denken en wat je hier precies mee wilt bereiken. Waarschijnlijk begrijp je dat het in de meeste gevallen weinig zin heeft om continue aan je ex te denken.

Het zal na verloop van tijd duidelijk zijn dat het beter is om echt je zinnen even te verzetten en je op iets andere dan je ex te focussen. Is het gelukt om je ex te vergeten? Dan is het tijd om nieuwe stappen te ondernemen.

Nieuwe stappen ondernemen

Je bent je ex vergeten. Wat nu? Wanneer het is gelukt om je ex te vergeten, kun je jezelf meer focussen op de toekomst. Wat wil je eigenlijk met je leven en wat ga je doen? Wil je jouw ex terug of wordt je misschien gelukkiger in een nieuwe relatie?

Als het lukt om deze keuze te maken, is het tijd om nieuwe stappen te ondernemen en kun je starten met verbeteren van je leven.

Je ex terug?

Het is niet gemakkelijk om je ex terug te krijgen. Vaak is er een periode van enkele weken tot maanden geduld nodig om resultaten te zien. Er zijn verschillende manieren waarop je jouw ex kunt benaderen. Je kunt kiezen voor een wat agressievere aanpak, de assertieve aanpak of een middenweg.

Voor verschillende situaties gelden er verschillende regels. Heb je het idee dat je jouw ex uit de tent moet lokken? Dan mag je iets meer uitlokkend te werk gaan. Als je ex hier slecht op reageert is het een idee om het iets rustiger aan te pakken en je ex alle ruimte te gunnen.

Er is dan ook niet één bepaalde methode die voor iedereen werkt. Probeer de technieken die je gebruikt af te stemmen op wat voor persoon je ex precies is.

Meer leren over het terugkrijgen van je ex?

Ontdek de psychologische triggers om snel weer je ex terug te winnen

Volgens velen ben ik een expert op het gebied van dating, psychologie en relaties (ik ben daar vrij bescheiden in).

Ik heb een methode ontwikkeld met de exacte stappen en specifieke instructies om je ex terug te krijgen, ongeacht hoe hopeloos de situatie ook lijkt.

Ik leer je onder andere het volgende in mijn methode:

 • Stap voor stap wat je moet doen om je ex terug te krijgen
 • Hoe het continue geruzie te stoppen
 • Een truc waardoor je ex ongelooflijk veel aantrekkingskracht begint te voelen
 • Psychologische technieken die inspelen op het onderbewuste van je ex
 • En nog veel en veel meer…

Ontdek hier mijn revolutionaire methode en krijg zo snel mogelijk je ex terug:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

Over de auteur Drs. Edwin Edinga

Edwin Edinga is sociaal psycholoog, relatietherapeut, auteur en oprichter van exterug.nl. In zijn carrière heeft hij vele stelletjes weer bij elkaar gebracht. Wil jij ook je ex terugwinnen? Bekijk dan de zeer effectieve Ex Terug Methode op exterugmethode.nl.

6 Reacties op "3 Manieren om Snel Je Ex te Vergeten + Tips"

 1. Patrick

  says:

  Ik wil mijn ex zo graag terug,sinds 2,5 maand geleden is ze hopeloos verliefd geworden op mijn buurjongen en ik kan dit niet verwerken,zomers kwam hij bij mij zwemmen en we gingen samen op stap enzo...zelf had hij ook een relatie van 2,5 jaar zoiets,wij hadden een relatie van 7,5 jaar,het is echt hartverscheurend als ik weet det zei 50meter van mij af ligt te rotzooien met dat knulletje wat 2 jaar jonger dan haar is.Wat bezield haar in godsnaam toch?Ben radeloos

  • Kiikkuu

   says:

   Probeer afstand te doen en niet aan haar denken. Ga niet bellen of haar stalken, dit jaagt haar juist weg. Wanneer ze niets meer van jou hoort, kan ze je gaan missen.

 2. Kim

  says:

  Ik wil mijn ex zo graag terug, ondanks wat hij heb gedaan.... hij is met mijn beste vriendin gegaan, ik was er helemaal kapot van. ik wil hem terug alleen hij mij niet, dus ik wil hem vergeten help....

 3. Dunya

  says:

  Ik wil mij ex zo graag terug. Ondanks hij is vreemdgegaan en elke dag wel foto's krijgt van meisjes de lichaam huil ik er nogsteeds elke dag om. We hebben nu een ruzie dus er valt niet normaal met
  Elkaar te praten. Erg hartverscheurend dit

 4. Dominika

  says:

  Ik ben 5 jaar in een relatie geweest en tis nu 12 september gedaan :( ik heb al iemand anders maar mijn ex steekt nog altijd diep in mijn hart ik weet niet wat doen ik wil die echt vergeten

 5. Llorena

  says:

  Ik wil mijn ex zo graag terug.
  Ontdanks hij wou met mijn beste vriendin, ik was kapot van binnen😭
  En ik wil hem vergeten maar dat kan niet elke dag als ik hem zien wordt mijn gevoelens voor hem Gwn nog sterker😔😔

  Wat moet ik doen om hem weer terug te krijgen?

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *