web
counter

Relatiebreuk? In 3 Eenvoudige Stappen over Je Relatiebreuk

Een relatiebreuk is niet altijd te vermijden. Soms komt de breuk in een relatie onverwacht en is er verder weinig aan te doen.

Het verleden is helaas niet meer te veranderen, gelukkig kun je met de toekomst nog alle kanten op!

In dat artikel leg ik je graag uit wat je kunt na een relatiebreuk en op welke manier je er weer bovenop kunt komen. Dit artikel kan een grote bijdrage leveren in het op orde krijgen van je leven en het vinden van nieuw geluk.

Stap #1: Denk aan jezelf en niet aan je ex

Je ex is de oorzaak van de breuk van jullie relatie. Het is echter belangrijk niet continue aan je ex te denken. Je kunt de komende tijd het best aandacht aan jezelf besteden om sterker uit de relatiebreuk te komen en je leven op een nieuwe manier in te richten.

Maar hoe kun je nu meer aandacht aan jezelf besteden? Veel mensen denken continue aan anderen en weten eigenlijk niet hoe ze zichzelf kunnen helpen om gelukkiger te worden. Het geluk begint binnen jezelf en is niet door andere mensen te creëren. Probeer de focus dan ook meer op jezelf te gaan leggen en te vergeten wat anderen of je ex van je denken.

Stap #2: Jezelf verbeteren

Het valt niet mee om jezelf te verbeteren. Het is dan ook belangrijk de focus niet teveel op jezelf te leggen, maar vooral aan de zaken te denken die je aan jezelf kunt verbeteren. Wanneer je jouw zwakke punten weet te bepalen wordt het makkelijker om deze op te lossen en word je sterker en evenwichtiger als persoon. Aan de andere kant is het helemaal niet moeilijk om jezelf te verbeteren. Sporten, gezonde voeding en vaker afspreken met vrienden kan bijvoorbeeld al heel snel het verschil maken en ervoor zorgen dat je een completer en gelukkiger mens zal worden.

Stap #3: Niet aan je ex denken

Na een relatiebreuk is het moeilijk om niet aan je ex te denken. Focus je dan ook op dingen waar je vooral wel aan wilt denken. Het zal uiteindelijk gemakkelijker worden om jezelf te ontdekken als mens en hier de kracht uit te halen om verder te gaan met je leven.

Je leven draait immers niet alleen om je ex, het gaat om meer dan dat. Uiteindelijk kan het echter blijken dat je jouw ex terugwilt en je geen andere mogelijkheid ziet om je leven nog gelukkig te maken. Soms kan het verstandig zijn je ex terug te krijgen en worden hierdoor veel problemen opgelost.

Wanneer je jouw ex terugwilt krijgen is het belangrijk niet te hard van stapel te lopen. Misschien zit jouw ex helemaal niet op je te wachten en wordt het nog heel moeilijk om je ex tot je aangetrokken te laten voelen. Het is dan ook een goed idee om af te wachten en niet al je verwachtingen van je ex af te laten hangen. Je komt hierdoor al snel bedrogen uit en er wordt niet aan de verwachtingen voldoen die je in jouw gedachten had.

Wil je meer weten over het terugkrijgen van jouw ex? Mijn ex terug methode is een methode met verschillende tips en technieken die het terugkrijgen van jouw ex een stuk gemakkelijker zullen maken. Klik op deze link en lees direct meer informatie.

Krijg de relatie waar je partner 100% toegewijd aan je is, zonder fricties of vervelende spanningen

Heb je relatie- of huwelijksproblemen? En staat je relatie op dit moment misschien wel op spanning?

Onderzoek wijst uit dat 78% van alle relaties wordt verbroken en 38,8% van alle huwelijken stuklopen. Dit zijn schokkende getallen.

Maar er is hoop… Ik heb namelijk een uitgebreid programma ontwikkeld om je te helpen om meer controle terug te winnen in je relatie.

Ontdek het nu:

Het Ideale Relatie Programma Risicovrij Uitproberen

Over de auteur Edwin Edinga

Edwin Edinga is sociaal psycholoog, relatietherapeut, auteur en oprichter van exterug.nl. In zijn carrière heeft hij vele stelletjes weer bij elkaar gebracht. Wil jij ook je ex terugwinnen? Bekijk dan de zeer effectieve Ex Terug Methode op exterugmethode.nl.

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *