web counter

3 Redenen Waarom Je Ex Niet Reageert of Je Negeert

Het uit elkaar gaan van twee mensen zal altijd verbonden blijven met nare gevoelens. Zij het omdat de twee partners een (tijdelijke) afkeer tegen elkaar hebben, of omdat ze elkaar na een tijdje gaan missen, of juist het gevoel van een ander bij je hebben. Welke reden dan ook, een split is nooit echt fijn.

Maar soms komen er mensen achter dat de split misschien niet het beste idee was, en zien nog een nieuwe kans. Dat kan wederzijds zijn, of niet. Als je dit nu aan het lezen bent, kan ik ervan uit gaan dat het niet of niet geheel wederzijds is.

negeren1

Dat is natuurlijk meer balen dan dat je ex er ook wat in ziet, want nu moet de meeste moeite van jou kant afkomen.

Dus, je zorgt ervoor dat je in de buurt blijft. Je appt hem of haar nog weleens. Kortom: je probeert contact te houden met je ex en deze te bereiken. Maar vervolgens merk je dat het juist averechts uitpakt.

Je ex reageert niet op je apps, en vermijdt jou haast. Hij/zij negeert je, en dat is precies wat je niet wilde, toch?

De reden waarom dit gebeurt, is omdat je zojuist een van de meest cliché fouten hebt gemaakt als je je ex terug wil, of zelfs gewoon weer contact wil hebben. Welke fout dat is kom ik zo op, maar waar het om gaat is dat het waarschijnlijk is dat je jezelf hierin herkent en zo snel mogelijk uit die situatie wil komen.

Dan is er goed nieuws voor je, want je zit de juiste lap tekst te lezen. Hieronder zal ik uitleggen waarom je ex je negeert en wat je hieraan kan doen.

Reden 1: Overexposure

negeren2

Die cliché fout? Dat is overexposure. Vaak dringen mensen die hun ex weer terug willen ontzettend aan bij hun ex, die daar echt niet op zit te wachten.

Ik bedoel, hoe zou jij het vinden als je dag in dag uit apps krijgt van iemand die ook nog eens elke kans die hij of zij ziet aanpakt om in de buurt van jou te zijn? Dat terwijl je juist die persoon even niet wil zien? Ja, daar word je gek van natuurlijk.

Overigens wil ik niet gelijk zeggen dat je een volbloed stalker bent. Als je ex zijn of haar limiet heeft bereikt, maakt het niet uit of je 1 app in de 2 à 3 dagen stuurt of 3 per dag. Nou ja, de reactie zal zeker heviger zijn hoe vaker je je opdringt, maar het gaat er om dát je je opdringt.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Reden 2: Je ex heeft tijd nodig

De eerste twee redenen hebben behoorlijk wat mee te maken. Na het uitgaan van de relatie zal het zeker even duren voordat de gemoederen weer tot het normale niveau terugkeren. Je ex heeft gewoon even wat tijd nodig.

negeren3

Dan is dus inderdaad het laatste wat je moet doen: zoveel mogelijk contact op gaan zoeken, want dan zorg je er alleen maar voor dat het nog langer gaat duren. Veel mensen denken dat wanneer het voor henzelf beter is de relatie een nieuwe kans te geven, dat dat zomaar kan.

Zoals je waarschijnlijk al wel gemerkt hebt de laatste tijd is dat helemaal niet zo. Uit elkaar gaan is niet even zeggen ‘’Was een leuke tijd, maar eh, lukt niet echt. Okay doei.’’

Gevoelens zijn overigens niet de enige oorzaak als je ex tijd nodig heeft. Misschien wil hij of zij wel expres even alleen zijn en even tot rust komen. Het wil dan niet gelijk zeggen dat je ex niets meer met je te maken willen hebben.

Gevoelens of expres tijd alleen willen, je ex zal in beide gevallen gewoon wat tijd nodig hebben om opnieuw te kalibreren.

Reden 3: Je ex wil je niet kwetsen

Dit klinkt misschien vrij raar op het eerste gezicht. ‘’Maar hij/ze kwetst me helemaal niet door te reageren. Juist het negeren vind ik irritant.’’ En dat kan ook best kloppen, alleen is er een cruciaal iets wat je hierbij over het hoofd ziet.

Dat komt vanuit jouw opzicht. Je ex weet niet wat er in jouw hoofd omgaat, en kan nog weleens uit voorzichtigheid terugdeinzen. Ook kan het zijn dat hij of zij niet echt goed nog weet hoe ze met de nieuwe gevoelens van een split om moet gaan. Dat kan ervoor zorgen dat je ex dan maar even geen contact zoekt totdat het wel lukt.

Dat kan dus overkomen alsof hij/zij je negeert, dus houd dat in je achterhoofd. Het kan namelijk zo zijn dat je ex misschien ook een tweede kans overweegt.

negeren4

Ligt het dan aan mij?

Veel mensen gaan zichzelf aanpraten dat ze zelf de schuldige zijn dat hun ex niet meer reageert, dat ze zelf de mindere persoon zijn. Ook stoppen ze dan vaak geheel met de strijd, omdat ze ervan overtuigd raken dat ze het toch niet meer redden. Maar daar zit maar een hele kleine kern van waarheid in.

Alleen bij degenen die echt meerdere malen per dag appjes sturen, zichzelf bij elk feest laten zien, op elk geschikt moment contact proberen te zoeken, ligt het in feite bij die personen zelf. Meestal, zoals je net boven al hebt gelezen, is dat helemaal niet zo. Je ex heeft even wat tijd nodig, of weet niet goed wat hij of zij moet doen of zeggen.

En zelfs als het aan jou ligt, zelfs als je jouw ex bijna stalkt (wat ik dus afraad, want dat werkt niet), is het nog niet voorbij. Ook dan kun je er nog voor zorgen dat jullie ten minste weer bij elkaar komen, zij het in een relatie of als vrienden.

Maar wat kun je er nu concreet aan doen? Tot nu toe ging het hele artikel over hoe en waarom het gebeurt, maar je zal nu waarschijnlijk denken ‘’Okay dat is goed om te weten, maar wat doe ik eraan?!’’

Tip 1: Houd afstand

Nu zal deze tip vrij logisch klinken, maar veel mensen hebben het niet door: houd even een tijdje afstand. Zorg er gewoon voor dat je ex kan doen wat je ex wil, dat hij of zij even alles op een rijtje kan zetten en tijd voor hem- of haarzelf kan doorbrengen.

negeren5

Na verloop van tijd zullen de gemoederen kalmeren en kun je langzaamaan weer contact proberen te leggen. Dat wil dus zeggen: niet ineens als een malle allemaal apps gaan sturen met ‘’HEE HOE GAAT HET GAAT ALLES WEER GOED MET MIJ WEL IK HOOP DAT ALLES WEER EEN BEETJE GOED GAAT TUSSEN ONS IK DENK HET WEL TOCH?!’’

Meerdere keren.

Dat werkt niet.

Blijf, zeker wanneer je de eerste paar keren contact gaat zoeken, erg voorzichtig. Zorg ervoor dat niet alle voortgang verloren gaat. Je zult dan na verloop van tijd merken dat jij en je ex steeds meer en steeds normaler contact gaan krijgen. Op het moment dat jullie weer regelmatig normaal contact hebben, en je wil het nog, dan kun je eventueel een poging wagen om een tweede kans voor te stellen.

Tip 2: Neem zelf expres de tijd om op je eigen houtje dingen te gaan doen

Deze tip heeft eigenlijk een dubbele agenda. Aan de ene kant zorgt het ervoor dat je automatisch het gedoe met je ex een beetje gaat vergeten, wat helpt om zelf ook wat dingetjes op een rij te zetten. Ten tweede is het een goede manier om de tijd te spenderen.

negeren6

Ga eens naar het pretpark, of ga een weekendje weg. Wat ook goed werkt is gewoon eens een aantal dagen achter elkaar een makkelijke maar leuke avond thuis doorbrengen. Gewoon lekker op de bank hangen en slechte films kijken.

Zo zorg je ervoor dat je zowel niet bezig bent met je ex als dat je zelf ook een leuke tijd hebt. De andere kant kan een beetje gemeen overkomen, maar het werkt wel. Het kan je ex namelijk een beetje jaloers maken.

Zeker als je ex niet weet wat hij of zij met jou of de eigen gevoelens aan moet, kan het positief werken als je ex ziet dat jij het erg leuk hebt op je eigen houtje. Dat roept lichte gevoelens van jaloezie op, wat jullie twee op den duur dichter bij elkaar brengt. Het zorgt er ook voor dat de tijd die je moet nemen om de gemoederen te laten rusten dus korter wordt, en je sneller aan de slag kan gaan om je ex terug te winnen.

Ontdek de psychologische triggers om snel weer je ex terug te winnen

Ik heb een methode ontwikkeld met de exacte stappen en specifieke instructies om je ex terug te krijgen, ongeacht hoe hopeloos de situatie ook lijkt.

Ontdek waar het precies fout is gegaan, wat daar aan ten grondslag ligt en welke psychologische buttons je moet raken om jullie liefde weer terug te brengen naar hoe die was. Als er ooit liefde is geweest, kan ie ook weer terugkomen…

Klik op de link hieronder om meer te weten te komen over deze revolutionaire methode:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

Over de auteur Edwin Edinga

Edwin Edinga is sociaal psycholoog, relatietherapeut, auteur en oprichter van exterug.nl. In zijn carrière heeft hij vele stelletjes weer bij elkaar gebracht. Wil jij ook je ex terugwinnen? Bekijk dan de zeer effectieve Ex Terug Methode op exterugmethode.nl.

1 Reactie op "3 Redenen Waarom Je Ex Niet Reageert of Je Negeert"

 1. Pascal

  says:

  Beste edwin,

  Pffff waar moet ik beginnen, ik heb een relatie gehad ( 3 maanden)met een 20 jaar oudere vrouw.
  Ik ben zelf 39.
  De eerste week sprongen de vonken er vanaf en konden we niet genoeg krijgen van elkaar.
  Na de eerste week werd het al een beetje minder, we kwamen in wat rustiger vaar water.
  Ze heeft nooit gezegd dat ze van me hield, maar in het begin noemde ze het gevoelens voor mij hebben en dat is op een gegeven moment wel overgegaan in verliefdheid.
  Wat er wel bij gezegd moet worden is dat ze al 4 jaar single is en dat ze wel midden in een vecht scheiding zit.
  Ze heeft een relatie gehad van 25 jaar waar ze ook al redelijk gewend was haar ding te doen, man was vaak weg voor werk, en haar taak was thuis alles te regelen ook met de kinderen.
  Uiteindelijk is ze er achter gekomen dat haar man haar meerdere jaren al heeft bedrogen en daarom is ze eigenlijk weggevlucht, kinderen mee genomen en naar haar broer verhuist.
  Ze heeft het heel moeilijk gehad om alles weer op te pakken in het leven, ze moest natuurlijk onderdak hebben en inkomen.
  Dat is haar heel goed gelukt in die 4 jaar, alleen heeft ze in zo verre nog last van haar ex om dat het om een echte vechtscheiding gaat, naar de rechter en alles.
  Dat is nu nog naar 4 jaar nog niet opgelost.
  Afijn in die 4 jaar ben ik met haar in contact gekomen omdat ik een huis houdster nodig had omdat ik ook al 4 jaar alleen was en heel erg druk in mijn werk was.
  Dus zij maakte 1 keer in de week bij mij schoon.
  In die tijd zijn wij heel erg goede vrienden geworden, met lange gesprekken.
  Het werk was voor haar heel belangrijk omdat ze het geld goed kon gebruiken.
  Uiteindelijk zijn wij dus bij elkaar gekomen en is er een relatie uitgekomen, in eerste instantie had ze helemaal niet door dat ik verliefd op haar was en ze had ook niet gedacht dat ze ooit nog een vriend zou hebben laat staan iemand die 20 jaar jonger is.
  Maar er was een vonk en ik werd ook heel goed ontvangen in de familie.
  Nu komt het, we hebben best wel een moeilijke tijd gehad omdat we, nu ik er op terug kijk niet verstonden in onze communicatie.
  Het kwam er op neer dat ik wat meer tijd met haar wilde en zij vond dat verstikkend.
  Het is ook een keer in de tussentijd bijna uitgegaan (veel ruzie)maar ik heb toen tegen haar gezegd dat ik onder therapie stond, ik dacht dat als het aan mij ligt moet ik er wat aan doen.
  Toen heeft ze me omarmd en gezegd tegen mij dat een man dat nog nooit heeft gedaan voor haar.
  We hebben afspraken gemaakt over waneer wel ekaar zouden zien en waneer we elkaar niet zouden zien.
  Dat is een tijd goed gegaan, ook omdat ik natuurlijk best lange werkdagen heb, ik werk minimaal 12 uur per dag.
  Dus de dagen die we elkaar zagen was ook savonds laat o, ongeveer 3 uur per avond, en dat 3 dagen per week.
  Dan heb ik het weekend niet mee gerekend, daar zagen we elkaar wel eens maar dat bepaalde zij, dat was de ene keer het hele weekend en de andere keer misschien een halve dag.
  Ook hadden we afgesproken om elkaar niet de hele tijd te appen maar om savond als we elkaar niet zagen te bellen om de dag een beetje door te nemen en interesse tonen in de ander.
  Ze had natuurlijk zelf ook nog werk, dus ook nog best wel druk.
  Dit is een tijdje goed gegaan, maar daarna zijn er best wat dingen gebeurd.
  Op een gegeven moment kreeg ze een brief van haar advocaat, haar ex man wilde wat getuigen oproepen bij de zitting.
  Daar is ze 2 weken best wel mee bezig geweest, uiteindelijk hebben we ruzie gehad en heeft ze heel erg lelijk tegen me gedaan zonder dat er een reden was mijn inziens, alles wat ik zei maakte het alleen maar erger.
  Dat was bij haar thuis, en ze heeft me op een ogenblik ook de deur gewezen.
  De volgende dag tegen de avond zei ze via de telefoon dat ze even met me wilde praten, dat hebben we gedaan en daar in heeft ze min of meer aangegeven dat ze fout was.
  Dus toen vond ik het wel goed want ik was de hele dag bang dat ze de relatie wilde verbreken omdat ik niet wist wat er dan aan de hand was.
  We hebben toen ook de afspraak gemaakt dat als ik iets voor haar kon doen bij de zitting dat ze dat aan moest geven en dat ik er voor haar zou zijn.
  Ze heeft tegen me gezegd dat ze niet wilde dat ik bij de zitting was en dat ze dat met de vrouw zou doen van haar broer die haar daarmee altijd bij gestaan heeft, dat vond ik dus wel begrijpelijk.
  Wel vroeg ze of ik dan in de buurt in een cafe wilde wachten en dat hun daar dan naar toe zouden komen.
  Dat vond ik oke.
  De zitting vond plaats op de dag dat wij ook een weekend weg zouden gaan, dus we moesten vrijdags gewoon wat later vertrekken.
  2 dagen voor de zitting belde ze mij smiddags op op het werk omdat ze het moeilijk had en alleen maar mijn stem wilde horen, dat was echt voor het eerst.
  Dus na de zitting die voor haar best positief verliep zijn we dus een weekend weg geweest, en alles was goed, goed gegeten en goed gepraat en later op de hotel kamer ook heel erg gezellig gahad.
  Volgende dag zijn we de hele dag wezen shoppen in leeuwarden, was eigenlijk niet de bedoeling omdat ze normaal moeilijk kleren kon kopen omdat ze een lengte maat nodig heeft, en ook dat ze het niet fijn vind dat ik alles voor haar betaal.
  Maar die dag kon ze goed slagen en was ze vrolijk en er was geen vuiltje aan de lucht, later in een cafe gezeten en daar heeft zij de lunch betaald.
  Later die avond zijn we uit eten gegaan en is er veel gepraat, ook kwam haar ex ter sprake.
  Die avond was er weer een afstaan, we zijn in de hotel kamer gekomen en in plaats van het gezellig te maken heeft ze gelijk een pyama aangedaan en is gaan slapen, ze heeft natuurlijk wel weltrusten gezegd.
  Ook de volgende dag was er ook een afstand.
  Maar goed een maal thuis aangekomen heb ik haar afgezet en ben zelf ook naar huis gereden, alles uitpakken en ff tot rust komen.
  Die week daarna heb ik (dat weekend begon ook mijn vakantie van drie weken) zegge en schrijven een uurtje haar gesproken en gezien, ik had haar aan de foon gesproken dat we donderdag ochtend ff lekker met elkaar zouden kletsen.
  ik wist dat ze op woensdag een hele dag met haar vriendin naar de sauna zou gaan, woensdag is normaal ook de dag dat we elkaar zouden zien, maar goed dat vond ik zelf niet zo'n probleem.
  Ik heb haar op die dag niet geapt en gebeld , dat heb ik laat op de avond gedaan om te vragen hoe ze het had gehad, ik kreeg haar niet aan de telefoon, maar ik dacht dat ze al lag te slapen en toen heb ik haar een appje gestuurd dat ik haar morgen wel zou zien en heb ik haar weltrusten gezegd.
  Sochtend bleek dat ze mijn apjes wel had gezien maar er niet op gereageerd had, ook was het heel vroeg dat ze dat gezien had.
  Ik dacht dat ze extra niet terug had gebeld of geapt omdat ze nog dacht dat ik nog lag te slapen.
  Ik heb voor de rest die ochtend niks van haar gehoord, wilde niet nog een apje sturen om haar niet te pushen, zou ik zelf ook niet leuk vinden.
  Ze is toen die middag rond een uur of 2 bij mij gekomen, ze wilde schoon maken bij mij, ik was toevallig thuis.
  Ze kwam binnen en ik begroete haar en vroeg waarom ze zo laat hier was terwijl we sochtends af hadden gesproken, toen zei ze dat ze moest werken.
  Ik stond best perplex want normaal werkt ze bij mij op donderdag en heeft ze vrij van haar werk, maar goed misschien heb ik wel iets vergeten dat ze dat tegen mij gezegd heeft.
  Ik heb op een gegeven moment wel tegen haar gezegd dat ik wel teleurgesteld was dat ik die woensdag avond niet ff wat van haar gehoord heb, als was het maar dat ze goed thuis was gekomen.
  Daarom werd ze boos en zei tegen mij dat ze geen verantwoording hoeft af te leggen telkens als ze met vriedinnen uit zou gaan en dat ze dat zeker niet ging doen.
  Daarop is ze naar huis gegaan en heeft ze ook niet meer schoon gemaakt.
  Ik heb het even laten bezinnken en ben toen naar haar toe gegaan, ook om wat af te geven wat ze had vergeten mee te nemen.
  Toen ik daar aan de deur kwam vroeg ze of ik even binnen wilde komen.
  Daar zei ze dat het een beetje verstikkend over komt als ik dat soort dingen zeg.
  Ik heb tegen haar gezegd dat dat zeker niet de bedoeling was en dat ik haar ook zeker niet wil controlleren.
  Ik heb wel tegen haar gezegd dat ik elke keer bang ben om haar te verliezen als we ruzie hebben, waarom ze zei dat ik dat niet de hele tijd moet denken en dat ze me echt niet kwijt wil, dat we nog naar elkaar toe moeten groeien.
  Toen het allemaal weer goed was ben ik weer naar huis gegaan.
  Daarna heb ik haar niet meer gezien dan zaterdag ochtend, maar ik heb haar wel aan de foon gesproken en lag ze ziek op bed.
  Ik heb tegen haar gezegd dat als er iets is wat ik kan doen dan moest ze maar ff bellen.
  Dat vond ze goed.
  Eerste kerstdag ben ik sochtens naar haar toe gegaan en hebben we een kerst brunch gedaan samen met al haar kinderen, dat was gezellig, daarna moest ze werken en heb ik haar weggebracht en zou ik haar ook weer ophalen en dan naar haar broeg gaan om daar de avond door te brengen, ik was daar inmiddels al omdat ik ook was uitgenodigd om daar te eten.
  Die avond waren we heel laat terug en hebben we alleen goed gezoend in de auto, ze vond het lastig want eigenlijk wilde ze meer maar ze moest natuurlijk werken die volgende dag.
  Dus heb ik haar weltrusten gezegd en ben naar huis gegaan.
  Volgende dag zouden we een familie feest hebben in friesland, ik zou haar en haar dochter en vriend ophalen naar dat ze klaar was met werk.
  We hebben een leuke avond gehad en ook gedanst met zijn tweeen.
  Later die avond zijn we gaan slapen op een luchtbed, met meerdere mensen in de ruimte.
  Ze gaf me een kus, pakte mijn hand om haar buik en legde haar voeten tegen mijn benen aan, zo zijn we leppeltje leppeltje gaan slapen.
  De volgende ochtend zijn we wakker geworden en hebben we daar ontbeten en de boel schoon gemaakt, daarna hebben we ff lekker rustig gezeten,,ze hield me de hele tijd in de gaten en raakte me aan.
  Ik vroeg haar op een gegeven moment wat we vanavond gingen doen, toen antwoorde ze ff lekker rustig een boekje lezen, ze zei tegen mij dat ik ook ff een boek mee moest nemen.
  Ik vond dat goed, maar zei een beetje plagerig dat ik ook een beetje van haar wilde snoepn, toen begon ze te lachen.
  Dus daarna zijn we naar huis gereden, hebben een tussenstop gemaakt bij de mac.
  In de eerste helft van de rit legde ik mijn hand op haar been (dat deed ik altijd) en ze pakte mijn hand.
  Tijdens de tweede helft van de rit had ik mijn hand op haar been en toen pakte ze mijn hand niet meer, wat ik al raar vond.
  We hebben haar dochter en diens vriendje afgezet bij het huis van haar vriendje en zijn toen door gereden naar haar huis.
  Alles uitgepakt en toen heb ik gezegd dat ik naar huis ga en de spullen uit moet pakken.
  Toen antwoorde ze daarop dat ze even met me moest praten en of ik even wilde gaan zitten.
  Toen heeft ze heel erg koel uitgelegd dat ze niet meer met de relatie verder wil.
  Ik vroeg waarom, ze zei dat ze niks meer voor mij voelde, het was niet meer geworden zei ze.
  Ik stond heel erg perplex, ik dacht waar komt dit nu vandaan, nog geen week eerder zegt ze dat ze me niet kwijt wilde.
  Samen oud en nieuw vieten zat er ook niet meer in, ik mocht ff langs komen en ff wat drinken maar ook niet meer..dus ze gaf me wat spullen terug en verder was er niks meer te bespreken, het ging zonder emotie, ook van mijn kant omdat ik het niet echt kon bevatten, ik heb wel tegen haar gezegd dat ik niet zo maar alles opgeef, ook omdat ik niet echt achter haar rede sta, maar daar had ze niet echt boodschap aan.
  Maar dat wil niet zeggen dat ik haar ga stalken of alleen maar ga lastig vallen, heb ik tegen haar gezegd
  Wat ik nog wel even moet zeggen is dat het schoon maken bij mij altijd door is gegaan, ze vond dat een zakelijke overeenkomst en dat wilde ze niet verliezen, dus ik heb haar ook altijd daar voor door betaald.
  Toen ik de deur uit ging vroeg ze of ze de volgende dag nog moest schoon maken,of dat dat volgende week zou moeten, ik had haar aangegeven dat ik het niet wist en dat ik haar daar een apje over wilde geven, dat vond ze goed.
  Ondertussen dat ze het uit maakte heb ik een apje van iemand gekregen die haar auto de volgende dag zou repareren voor de apk.
  Die vroeg of het nog door zou gaan, ik heb hem daar die avond later nog antwoord op gegeven en hem laten weten dat het volgens mij niet meer door zou gaan ivm het beindigen van de relatie.
  De volgende dag belde mijn ex mij op om te vragen of zij het nummer mocht hebben van die monteur en of het nog door ging.
  Ik heb toen gezegd dat hij mij gisteren een apje heeft gestuurd om te vragen of het nog door ging en dat ik gisteren heb gezegd dat het volgens mij niet meer door ging.
  Daarop reageerde zei: een apje gestuurd?, doet hij dat vaker?
  Ik zei ja dat doet hij wel vaker ja als ik een afspraak met hem hem, waarop zij vroeg je bent toch niet zo vergeetachtig?
  Ik heb daar toen op gereageerd dat ik hem wel kon bellen en dat ik kan vragen of hij toch nog even wilde kijken, maar volgens haar hoefde dat niet, ik zoek wel iemand anders.
  En toen zei ze ajuus en ik ook en verbraken we de verbinding.
  Ik daarop nog die monteur gebeld en gevraagd of die nog tijd had, dat wel maar dan savonds.
  Daarop heb ik mijn ex gebeld om dat door te geven maar ze nam niet op, daarna heb ik haar een apje gestuurd en gezegd dat hij savonds nog tijd had om even te kijken, dus kon ze daar naar toe rijden en het allemaal met hem regelen zodat ik er niet tussen zit.
  Daar heb ik ook zijn telefoonnummer bij gegeven.
  Ze is in die tijd dat ik die apjes gestuurd had wel een paar keer online geweest maar heeft mijn apjes niet gelezen.
  Pas een paar uur naderhand kreeg ik een apje terug dat ze al wat anders geregeld heeft.
  En daarop heb ik geen antwoord meer gegeven, later heb ik haar een apje gestuurd zoals afgesproken dat ik deze week niet meer schoon gemaakt wilde hebben maar dat we dat volgende week wel eventueel konden doen, en er ook in vermald dat als we een tijd af zouden spreken dat ik zorgde dat ik niet thuis zou zijn, normaal ben ik dat ook niet omdat ik dan aan het werk ben maar omdat ik nu vakantie heb kan ik wel eens thuis zijn.
  Waarop ik dus een apje kreeg van haar dat ze heeft besloten om er mee te stoppen en dat ze 1 dezer dagen de sleutel en andere spullen terug zou komen brengen.
  Zelf vind ik heel raar dat ze zo doet, het schoonmaken heeft niks met onze relatie te maken en staat er los van, ze vond dat altijd heel belangrijk, dus waarom nu niet?
  Maar goed we hadden ook afgesproken om gewoon goede vrienden te blijven maar schijnbaar kan dat ook niet, jammer genoeg
  Nu snap ik dat dat wat moeilijker is en dat zal waarschijnlijk ook niet meer gebeuren maar het schoon maken was eigenlijk zakelijk en dus zou dat eigenlijk makkelijker moeten zijn.
  Ik heb zelf nog geen contact met haar opgenomen en ben eigenlijk aan het denken om haar op whatsapp ook te blokken, ze wil helemaal geen contact schijnt het maar mij blokkeren doet ze dan niet.

  Pfff zo een heel verhaal maar moest het ff kwijt
  Mvg
  Pascal

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image