web counter

6 Fouten die Mensen Maken om Hun Ex Terug te Krijgen + Tips

Wil je je ex terug krijgen / winnen? Als je je relatie wilt redden met je ex, zal je absoluut vandaag al moeten stoppen met het maken van de onderstaande fouten, want hoe langer dit standhoudt hoe minder kans je hebt om die ene persoon terug te krijgen.

Weet je trouwens wel zeker dat deze persoon echt iets voor je is voor de lange termijn?

Wil je echt alles doen om je ex terug te winnen? Ook als er heel wat dingen moeten veranderen om het te laten werken?

Dat zijn allemaal belangrijke vragen die je moet beantwoorden.

Het is namelijk zo dat als je probeert je ex terug te krijgen en het niet werkt… dan werkt het simpelweg niet!

Op dat moment moet je iets gaan doen wat wel werkt.

Jammer genoeg maken de meeste mensen dezelfde fouten met hun ex.

Fout #1: De ‘Aardige Man / Vrouw’ Spelen Tactiek

Dit is een punt die veel mensen negeren, hoe vaak het ook maar hun wordt verteld.

Ieder persoon houdt namelijk een UITDAGING, het lijkt wel alsof het bijna genetisch is. Zorg je voor spanning in jullie relatie?

Door de ‘aardige jongen/meisje’ te spelen, creëer je geen aantrekkingskracht in een iemand waardoor de ‘chemie’ tussen jullie snel saai en voorspelbaar wordt.

Alleen iemand zich tot je aangetrokken voelt, wilt diegene ook tijd met je spenderen en moeite doen om je (nog) te leren kennen. Hetzelfde geldt bij het daten.

Het komt erop neer dat ‘aardige jongen/meisje’ meestal worden gezien als onzeker, passief, angstig, saai en voorspelbaar.

Ze maken weinig lol omdat ze zich continue zorgen maken of hun vriend/vriendin nog wel van hem/haar ‘houdt’.

liefde quote

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Fout #2: Logica & Beargumenteren

In realiteit is het bijna onmogelijk om jezelf te overtuigen om terug in een relatie te stappen. Eruit stappen kan trouwens wel, maar echt niet omgekeerd.

Misschien lukt het je om een iemand over te halen om met je uit te gaan, maar haar te overtuigen om aantrekkingskracht voor je voelen of van je te houden is simpelweg ONMOGELIJK.

Gevoelens proberen aan te wakkeren met logica en argumentatie heeft geen enkel effect.

Zelf kun je je gevoelens misschien wat controleren met logica, maar je kunt simpelweg niet je ex van gedachten laten veranderen door argumenten te  geven.

Tegen het logische brein van je ex praten is praten tegen slechts circa 10% van hem/haar in plaats van het triggeren van zijn/haar emoties.

Besluiten om terug bij elkaar te komen moet ook het idee zijn van je ex, niet alleen die van jouw, want anders ben je al je tijd aan het verdoen.

Overigen is er op dit moment een effectieve methode om je ex terug te krijgen/winnen. Bekijk deze website: Ex Terug Methode

Fout #3: Je Ex Alle Kracht Geven

Je ex alle kracht te geven is het alsmaar ‘proberen goed te maken’ met hem/haar en alle controle en macht in de relatie weg te geven.

Dit uit zich dan bijvoorbeeld in uitspraken als: “Ik zal alles doen wat je wilt…”. Iets wat mensen ten alle tijden niet willen (met name vrouwen), ook al geven ze dat soms niet eens toe. Mensen gaan zich op den duur slechts schuldig voelen.

Deze uitspraak zorgt overigens ook niet voor een gebalanceerde relatie. Wil je echt de persoon zijn die minimale macht heeft in de relatie en alles uit handen geeft?

Het worden van een slaaf van je ex zal er alleen maar voor zorgen dat diegene je zwakker gaat vinden, hopeloos en onaantrekkelijker.

Deze handelingen zal hem of haar alleen nog meer bij haar besluit doen blijven, omdat ze niemand wilt die alles voor hen of haar doet. Dit wordt HEEL snel saai, voorspelbaar en hij/zij gaat zich schuldig voelen als ze jou niks terug geeft.

Geen enkele persoon wil zomaar over haar vriend/vriendin heen kunnen lopen omdat deze persoon zich zo zwak en klein opstelt. Elke vrouw wil een krachtige en leidinggevende man en elke man wil ook een uitdaging.

Fout #4: Je Ex Terug Proberen Te Kopen

Ooit gehoord van de zin: “Liefde kun je niet kopen”.

Dit is een hele slechte, zwakke en dure tactiek om je ex terug te winnen.

Aantrekkingskracht zal je nooit kunnen creëren met cadeautjes. Dit is simpelweg te kort door de bocht.

Deze manier zal alleen maar tegen je werken, omdat je eigenlijk communiceert dat je zelf al niet genoeg bent voor je ex om je leuk te vinden.

Je hebt externe dingen nodig om te laten hoe leuk je bent, wat in principe NOOIT werkt.

Op deze manier ben je weer aan het praten tegen het logische brein van je ex.

Ben je echt zo onzeker? Of probeer je hem/haar te manipuleren? Het moet één van de twee zijn of allebei want dit is precies wat je aan het doen bent zonder dat je het misschien door hebt.

Ga naar deze pagina om exact te leren hoe je je ex terugkrijgt:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

Fout #5: Niet Begrijpen Hoe Aantrekkingskracht Werkt

Veel te veel mensen kijken vanuit hun eigen perspectief voor wat mensen aantrekkelijk zouden vinden.

Op die manier komen ze vaak tot de conclusie dat mensen alleen maar op zoek zijn de meeste knappe personen.

Mannen en vrouwen verschillen heel erg qua waar ze aantrekkingskracht voor voelen bij de tegenovergestelde sekse.

Als een man een mooie vrouw ziet dan kan hij binnen één seconde al seksueel aangetrokken zijn tot haar. Dit geldt absoluut niet voor vrouwen!

Vrouwen zijn niet aangetrokken tot alleen het uiterlijk. Vrouwen zijn veel meer aangetrokken tot de persoonlijkheid van een man.

Het is dus veel effectiever om te werken aan je persoonlijkheid voor mannen, dan enkel je uiterlijk. Voor vrouwen zal dit altijd iets minder effectief werken.

Je kan een aantrekkelijke persoonlijkheid communiceren door technieken te gebruiken die aantrekkingskracht in hem/haar creëren zoals speels plagen.

Je kan leren hoe je dit kunt creëren bij iemand en ervoor zorgen dat je ex opnieuw aangetrokken tot je is.

Iedere man en vrouw kan leren dit gevoel op te wekken in de andere sekse, het is vaak gewoon een kunst.

Sommige van deze technieken werken zelfs zonder dat een persoon daar bewust van is.

Fout #6: Geen Hulp Zoeken Om Je Ex Terug Te Krijgen

Dit is de grootste fout die mensen maken.

Gelukkig is er genoeg hulp en ik denk dat heel wat mensen hulp willen hebben, alleen weten ze vaak niet waar ze dat kunnen vinden.

Doordat je de hierboven 5 punten hebt gelezen, ben ik er best zeker van dat je het type bent dat ervoor open staat om geholpen te worden?

ex-terug

De geniale methode om je ex terug te winnen

Edwin Edinga is een expert op gebied van dating, psychologie en relaties. Hij leert je exact hoe je je ex terug krijgt, zelfs als de situatie onmogelijk lijkt.

Hij leert je onder andere het volgende in zijn eBoek:

 • Stap-voor-stap wat je moet doen om je ex terug te krijgen,
 • Het beter omgaan van je liefdesverdriet,
 • Hoe het continue geruzie te stoppen,
 • Een truc waardoor je ex ongelooflijk veel aantrekkingskracht begint te voelen,
 • Psychologische technieken die inspelen op het onderbewuste van je ex,
 • Hoe jij meer controle krijgt over de situatie,
 • En nog veel en veel meer…

Ontdek hier de methode van Edwin Edinga en krijg zo snel mogelijk je ex terug:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

Ontdek de psychologische triggers om snel weer je ex terug te winnen

Ik heb een methode ontwikkeld met de exacte stappen en specifieke instructies om je ex terug te krijgen, ongeacht hoe hopeloos de situatie ook lijkt.

Ontdek waar het precies fout is gegaan, wat daar aan ten grondslag ligt en welke psychologische buttons je moet raken om jullie liefde weer terug te brengen naar hoe die was. Als er ooit liefde is geweest, kan ie ook weer terugkomen…

Klik op de link hieronder om meer te weten te komen over deze revolutionaire methode:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

Over de auteur Edwin Edinga

Edwin Edinga is sociaal psycholoog, relatietherapeut, auteur en oprichter van exterug.nl. In zijn carrière heeft hij vele stelletjes weer bij elkaar gebracht. Wil jij ook je ex terugwinnen? Bekijk dan de zeer effectieve Ex Terug Methode op exterugmethode.nl.

27 Reacties op "6 Fouten die Mensen Maken om Hun Ex Terug te Krijgen + Tips"

 1. lies

  says:

  hey ik heb een vraag waar ik graag een antwoord zou op krijgen
  We hadden een relatie van 1,5j achter d'rug en we zjn nu bijna 2 weken
  Uit elkaar.mijn fout was dat ik hem teveel opeiste waardoor hij geen vrijheid meer had.en daardoor is het nu dus stuk gelopen hij zegt nu dat we in een break zitten maar hij weet zelf ook niet hoelng dit zal duren of dit ooit nog goedkomt? En dit vraag ik me nu ook af komt dit nog goed? En hoe kan ik ervoor zorgen dat het goedkomt? hij is wel nog seksueeel tot mij aangetrokken maar ja...ik weet het allemaal niet meer zo goed ik heb raad nodig kan u mij helpen?
  grtjs

  • Alexander

   says:

   Een pauze nemen niet bellen niet schrijven naar elkaar een maand lang als jullie naar elkaar verlangen komt het wel goed.Gewoon even ruimte maken voor jullie zelf,hey het is allemaal niet zo erg,liefde is de weg

 2. Jan

  says:

  Ik zou een grote bos bloemeb kopen en zeggen dat het allemaal weer goed is dan zwicht ie voor je

 3. mijnann

  says:

  hallo,
  hoe kun je je ex overhalen om toch terug te komen, hij is blij dat ik nu inzie wat er mis ging maar zegt dat veranderd niks maar ik kan het gewoon niet geloven hoe het nu gaat. een dag voordat hij het uitmaakte zei hij ik wil nog heel lang bij je blijven.

  • Salvatore

   says:

   Geef hem en jezelf even de ruimte. Zodat je even uit je gevoelens en de relatie stapt.
   Hierdoor ga je vanaf een afstand naar jezelf en de relatie kijken. Dan krijg je vanzelf inzicht welke zaken je niet zo handig hebt aangepakt. Deze benoem je dan naar je ex.
   En zo kun je dan ook meteen aangeven hoe je het de volgende keer anders gaat aanpakken als het weer gebeurt. In de trend van: "Schat, de volgende keer zal ik vermoedelijk weer dezelfde fout maken als dit gebeurt, maar vertrouw me, ik doe mijn best om dat te veranderen. Maar mocht het alsnog fout gaan, dan wil ik dat je weet dat ik van je hou. Schatje, ik ben weer even van het padje, maar ik kom weer bij je terug."

 4. Autlaw

  says:

  Ik kan maar 1 ding doen als mijn vriendin 't zou uitmaken: zeggen van 'geef maar een belletje als je van gedachten verandert'. En verder accepteren en 't verdriet verwerken, om vervolgens weer verder te gaan. Geen berichten of sms'jes sturen, geen brieven, niet langsgaan, laat staan iets kopen, gewoon niks van je laten horen. En wanneer zij weer contact opneemt, zeggen: 'hee hoe gaat 't, lang niet van je gehoord', wanneer spreken we weer eens af?'

  Het is inderdaad heel lastig, maar je moet echt je ex de tijd en ruimte gunnen om jou (opnieuw) te missen. En zo niet, geef jezelf de tijd om 't te verwerken (max 5 weken), het leven draait namelijk gewoon door, met of zonder jou.

  Proberen je ex terug te krijgen werkt niet. Je moet echt in staat kunnen zijn om je ex (opnieuw) te laten missen. En 't enige wat werkt is: niks van je laten horen. Zij heeft 't niet voor niets uitgemaakt.

 5. Tom

  says:

  Hallo,

  Ik heb een relatie van 4 jaar achter de rug. Ik heb het gedaan gemaakt omdat we het niet eens geraakte over de woonplaats. Nu was dat achteraf bekeken de verkeerde beslissing.
  In de 3 maanden dat het gedaan is hebben we nu al enkele keren afgesproken met succes.
  Het waren altijd hele leuke momenten. Ze zegt dat ze mij graag ziet en me gelooft dat ik nu een toekomst wil met haar maar ze heeft nog tijd nodig.
  We sturen nog redelijk veel met elkaar maar het is precies of ik altijd eerst stuur en dan komt het gesprek wel op gang voor een hele dag.
  Ik vroeg me af of ik dat moet blijven doen of moet ik haar is eerst laten sturen?

  Groetjes Tom

  • Salvatore

   says:

   Voor Tom,
   Jij moet altijd blijven beginnen met iets sturen. Dat verwacht een vrouw van een man.
   Zij laat merken dat ze jou leuk vind. De rest van het werk ligt bij jou, zij wil voelen hoeveel jij van haar houdt. Vertel haar dat je van haar houdt en dat je graag bij haar wilt zijn. Maar dat moet je haar laten voelen, laat haar in je woorden jouw verlangen naar haar voelen. Zij voelt dat nog niet voldoende daarom heeft ze tijd nodig. De vraag is dus of jij wel voldoende van haar houdt? Of misschien ben je bang om je totaal met haar te verbinden? Kijk daar eens naar en als je echt voelt in je hart dat je van haar houdt, vertel haar dat dan. Dan is het zo geregeld en zal ze jou altijd volgen. Ze zal zich op haar gemak bij jou voelen en gaat zich bij jou ontspannen. Het issue over de woonplaats zal dan niet meer optreden. Dat vormt zich dan vanzelf. Succes!!!!!

 6. d

  says:

  Hallo ik wil graag me ex trug maar hij is net een maand uit een relatie waaruit ook een kind nu wil hij 2/3 maand wachten en ben ik bang dat hij een ander leuk gaat vinden in de tussen tijd kan er niet meer tegen vind hem nog te leuk

 7. Salvatore

  says:

  Hallo d,
  Ik begrijp heel goed dat je bang bent om hem weer te verliezen, maar het is wel heel erg goed dat hij even 2 maanden de tijd neemt om zijn vorige relatie te verwerken. Daar komt nog bij dat er nu ook een kind bij komt kijken.
  Het gevaar bestaat natuurlijk altijd dat hij het verdriet en de pijn gaat ontlopen en zo snel mogelijk weer op zoek gaat naar een andere vrouw om verliefd op te worden zodat hij de pijn niet hoeft te gaan voelen. Als jij die vrouw wilt zijn dan moet je ervoor zorgen dat hij weer verliefd op je wordt. Ik zou het je persoonlijk afraden want zijn pijn blijft bestaan en zal zich uiteindelijk tegen jou richten en dan wordt zijn verliefdheid weer misvormd. Vaak komt dat tot uiting in de vorm van dat hij jou gaat straffen voor zijn pijn.
  Maar succes met je verlangen en als je meer wilt weten dan hoor ik het wel.

 8. Joost vd Bergen

  says:

  Hallo, Mijn relatie van 1,5 jaar is net bijna een week uit. Het was een geweldige relatie, geen ruzie, zelfde humor en interesses. Ik hou nog veel van haar. Wij hebben eerst een break gehad van 2 weken, na deze break hebben wij een gesprek gehad en heeft zij het uitgemaakt. Zij zegt dat ze nog wel veel van me houdt maar zij dat zich niet meer aangetrokken voelt tot mij en nog vrij wilt zijn. Vrijdag was zij voor het laatst bij mij, om het uit te praten. Dit was een emotioneel gesprek voor beiden. Ik heb begrip getoond voor haar keuze en zij appte mij nog s avonds dat ze mij gaat missen en veel van mij houdt. Ik heb hierop gezegd dat ik ruimte wil, en dat zij mij onterecht hoop geeft op deze manier.
  Ik ben nu op de 3e dag waarin ik geen contact met haar heb. Is er nog een kans om weer bij elkaar te komen? Moet ik de geen-contact fase doorzetten? Wat zijn de volgende stappen die ik kan ondernemen? Alvast bedankt!

 9. Amine

  says:

  Na vijg jaar is het voorbij. Ik heb drie keer gelogen omdat ik bang was voor discussies. Ofwel was ik op het voetbal en zei ik van ik was thuis of wel gaan eten en zei ik ben thuis. Nu is het emmer vol zegt ze en het is voorbij. Ze zegt dat ik niet uit men fouten leer en ik maar niet wil beseffen wat ik allemaal fout doe en ook niet uit men fouten wil leren. Ik doe dit allemaal omdat ik bang ben voor discussies ik kan er niet tegen dusja wat kan ik hiervoor doen. Nu een week uit elkaar we praten wel en vraag ok een kans maar ze zegt van je hebt je kansen gehad maar zelf verpest....

  • mighty monty

   says:

   Beste Amine,

   Liegen is één van de belangrijkste pilaren binnen de liefde en relaties. Pure eerlijkheid geraakt nergens. Wat mensen vaak fout doen is het toegeven, blijf ontkennen en geef haar desnoods een ferme tik tussen de ogen; dit zal haar leren. Mannen zijn niet voor niets superieure wezens welke alle rechten en plichten behouden en die zij naar eigen wens en wil in mogen vullen.

   Maar Amine en andere hulpbehoevenden, laat mij iets wel serieus vertellen. Terug naar je ex is een onvoorkoombare emotie die iedereen wel eens zal overvallen. Maar probeer the bigger picture te zien; klikt het niet in 1 jaar oid dan zal het ook niet klikken in pak 'm beet 25 jaar. Let it go! Koop vooral niet zo'n kwakzalverboek van een derderangs emotie uitmelker zoals ze hierboven adverteren. Gebruik de periode na je relatie om terug te blikken naar je eigen functioneren en leer er van. Ga niet terug naar je disfunctionele relatie maar groei en slap als een gegroeid wezen af op een nieuw avontuur met een nieuw persoon!!! Terug nr je ex is als je opel corsa uit '94 verkopen aan een autodealer voor €400,- en hem een maand later weer terug te kopen voor €2000,- omdat je bang bent om effe te fietsen naar de winkel! Wordt een paar keer nat maar geniet van de buitenlucht. Oh en fuck zelfmedelijden, dat staat niemand goed..

   Gegroet,

   KW.

 10. enitrebla

  says:

  ik heb een exvriend teruggekregen, maar er heeft wel 8 jaar tussen gezeten.
  En in de eerste instantie was ik niet eens van plan om opnieuw een relatie aan te gaan, en al helemaal niet met een ex. (ik heb al jaren de regel: ga nooit opnieuw een relatie aan met je ex, want dit gaat altijd fout)
  Maar hij is erg veranderd in die 8 jaar, en ik ook.
  Toen het 8 jaar geleden uitging, zaten we allebei, afzonderlijk van elkaar in de problemen.
  Waardoor we het hadden afgereageerd op elkaar.
  En dat is natuurlijk nooit goed.

  Nu hebben we allebei een compleet nieuw leven, een totaal ander leven, en hebben we allebei onze eigen plek gevonden.
  En daardoor, klikt het nu zó goed, dat we elkaar nooit meer kwijt willen.
  We zijn elkaars grote liefde, zijn we allebei tot de ontdekking gekomen.

  Maar ik blijf zeggen: Een ex is niet voor niks een ex, een relatie gaat niet voor niks stuk.
  Mocht deze relatie om wat voor reden dan ook toch stuk lopen, dan zal hij denk ik ook nooit meer in me leven komen.
  Misschien na een paar jaar weer, maar absoluut niet direct.

 11. F

  says:

  Hey ik heb een jaar iets gehad met een man. We spraken elkaar dagelijks maar. En hij vertelde dat hij mij ook leuk vond, totdat hij dat tegen me gebruikte dat ik hem leuk vond. Ik ben iemand die zegt wat ze denkt. Omdat hij op dat tegen me gebruikte ging ik hem kleineren en etc. Hij is nooit volledig voor mij gegaan opgegeven moment ging hij met zijn beste vriendin. Toen hadden we geen contact meer en een maand later vertelde hij me dat hij altijd wat voor me heeft gevoeld en dat hij aan me denkt en het liefst bij mij wilt zijn. Ik werd er boos om omdat hij dat toen niet tegen me zei. Ze zijn twee maanden later uit elkaar gegaan en wij spraken elkaar toen dagelijks totdat ik foto s zag Pp social media toen ging ik weer tekeer tegen hem omdat ik dacht dat hij me voor de gek hield en dat ze nog samen waren. Tot twee weken geleden zei ik tegen hem of het is alles of niks en toen zei hij ik wil nu geen relatie. Ik heb hem helemaal uitgescholden en echt pijn gedaan met woorden. Hij s nu echt klaar met mij. Maar hij zei dus tegen mij dat ik alles verkeerd heb begrepen en dat het alleen maar om de seks ging. Maar hoezo wil je me dagelijks spreken. we hadden het ook over delen. Ik maakte een grap dat ik nog een andere man bij zou nemen. Zei hij ik heb dat liever niet want als ik bij jouw ben voel ik dat door me hele lichaam. Toen dacht ik oh hij wilt wcht alleen seks. Zei ik dat dus tegen hem o het gaat alleen om seks, hij werd boos omdat ik zo dacht en dat ik verder moest denken Vervolgens zegt hij dat ik het verkeerd heb begrepen. we willen gesprek met elkaar voeren maar k weet niet zo goed wat ik moet zeggen hij is duidelijk geweest hij wilt niet met me zijn

 12. S

  says:

  Onzin, een maand geen contact! Jullie passen perfect bij elkaar, maar een liefdesrelatie doet ook pijn. Het lijkt erop dat jouw vriendin daar moeite mee heeft en daarom liever single blijft. Help haar om de pijn van jullie relatie te dragen. En draag ook je eigen pijn. App haar en ga weer van haar genieten, ook als het pijn doet. Groet!

 13. S

  says:

  Het leidt naar een volwassen emotionele relatie vol met passie en intimiteit.

 14. Edwin Edinga

  says:

  @ S

  Het is niet handig om de expert hier uit gaan hangen.

  Als ik je verhaal lees denk ik aan bindingsangst van haar kant. Wanneer je nu het advies van S gaat opvolgen (namelijk gewoon geregeld contact blijven houden) ga je haar bindingsangst nog sterker activeren.

  Aangezien je ex nog wel contact met je wilt en je elkaar nog ziet, hoef je niet per se rigoureus 30 dagen geen contact te hebben. Ik zou het contact gaan matigen en met name terughoudend zijn met uitspraken dat je van haar houdt. Zij moet zich uiteindelijk realiseren dat ze bij je wilt zien en dat je kan niet afdwingen.

  Hetgeen wat S tegen je zegt wil je graag horen, maar kan je beter niet opvolgen.

  Ik zou ook niet haar helpen met haar pijn, dat moet ze zelf oplossen en jij bent niet haar therapeut.

 15. Martijn

  says:

  Hallo,

  Ik heb een relatie gehad van 12,5 jaar.
  We hebben 2 kinderen van 2 en 5.

  Vanaf de kinderen is het hard achteruit gegaan, m'n vriendin gaf alle aandacht en liefde aan de kinderen.
  Daardoor gingen we eigenlijk onze eigen weg.

  Ze heeft meerdere malen aangegeven dat ze bijvoorbeeld relatietherapie wilde gaan volgen, maar dat kwam op de 1 of andere manier niet bij me binnen.

  Alle signalen die ze gaf kwamen niet binnen.

  Ik heb daarna gevoelens gekregen voor een andere meid, denkend dat het met haar beter was dan met me huidige.
  Helaas ging dat met een maand ook stuk.

  het rare was, dat mijn gevoel voor mijn huidige vriendin helemaal terug kwam, tijdens dat gerommel met die flirt.

  Nu ik haar en de kinderen kwijt ben, zie ik alles in wat ik de afgelopen jaren verkeerd heb gedaan.
  heel apart.
  Waarom toen niet, en nu wel....

  Ze zegt dat ze geen gevoel meer voor me heeft, daar integen is mijn gevoel voor haar echt 200%.
  Ik zou haar echt heel graag terug willen.

  heb haar heel veel brieven geschreven dat het me spijt en hoe graag ik een nieuwe start wil maken.
  Ze wil nu rust, en kan niet zeggen of het gevoel voor me in de toekomst terug komt.

  wat moet ik toch doen om haar terug te krijgen.

  Gr. Martijn

  • Edik

   says:

   En Martijn, ben je er al uit? Heb je al een antwoord gehad?
   IK zit in een situatie dat mijn meisje het uitgemaakt heeft na 7.5 jaar (1 kind) en dat ik nog 1000 % om haar geef en van haar houd. Zij zegt: ik voel t niet meer (doordat ze 6 maanden geleden iemand had ontmoet die haar het wel liet 'voelen') heeft ze gehandeld naar dat gevoel en onze relatie beeindigd. Denk jij dat je wel 7.5 jaar verliefd kan blijven? Ik denk dat het meer een houden van wordt.... Ik hoor je graag Martijn. Want Edwin heeft het denk 'druk';-)

 16. Kerem

  says:

  Hai, mijn relatie is uitgegaan omdat ik met een ander meisje praatte maar mn vriendin wist dat zij me leuk vond het was maar een kort gesprek. Ik wil mn ex heel graag terug ik heb spijt dat ik haar dit niet eerlijk had verteld 2 maanden terug toen het slecht ging in onze relatie. Weet u misschien wat ik moet doen ze wil helemaal geen contact meer

 17. Ryan

  says:

  Hoi,
  Mijn vriendin heeft het 3.5 week geleden uitgemaakt met me. Ik ben er nog steeds kapot van en heb dus ook de nodige blunders gemaakt in de hoop haar terug te krijgen. Werkt het stappenplan om je ex terug te krijgen nog na het maken van fouten zoals haar nog appen proberen te beïnvloeden, smeken om haar terug te krijgen? Nu probeer ik haar iniedergeval nog de ruimte te geven en radiostilte toe te passen.

 18. t

  says:

  hallo Edwin Edinga

  heb 10 jaar relatie gehad.hij zei dat ie tijd voor zichzelf nodig had maar ik bleef hem appen.tot vandaag wou ie wel met me praten op skype en hij wou met me uitpraten.Ik zei ik heb vermoeden dat je iemand leuk vind en me niet durf te vertellen hij zo ik doe je dan pijn en mezelf ook als ik je het vertel ik zo vertel me het nou maar.en ja hoor hij zei al iemand een tijdje leuk vond en haar had verteld en zei zei ook iemand leuk te vinden maar dat hij het moest zelf weten.ik begon te huilen hij zo wil je knuffelen enz.ik had die meid op fb en vroeg hoe het zat en vertelde haar hij nog wel van me hield maar zei vertelde door aan me ex en hij werd boos.maar nu praten we wel weer met elkaar en hij zegt ik doe rustig aan ik vroeg waarmee ja met haar want ik moet nog aan mezelf werken.het maakt me wel verwarrend want kort geleden zei die nog tegen me pa hier bij me wou wonen want we woonde eerst wel samen maar lukte niet omdat ie met zichzelf zat dus een lat relatie gingen we aan en het ging heel goed naar me gevoel alleen ik werd wat claimerig en ik geef zelf toe fout zat en gaf het hem ook aan dat me speet.maar terug over die meid en me ex,die meid zei sorry zo is gelopen ik zei loop al een tijdje zo he het was via gta spel ze gamede veel met voice chat ik werd jaloers en zei je vind dr leuk he het was me voor gevoel maar hoe kan ik zorgen dat ie mij tog leuker vind.want hij zecht wel van me houd en geeft maar verliefd zijn niet meer.ik heb genoeg tip gekregen maar ik ben einderaad en weet niet mer wat ik moet.

 19. Anoniem

  says:

  Mijn vriendin voelt zich op dit moment moe, leeg en op.. ze heeft een druk werk en prive leven, onze relatie die nu 1,5 jaar duurt, kent nu moeizame momenten, slechte communicatie en gehakketak. Ze zit niet goed in haar vel. Nu heeft ze besloten om tot zichzelf te komen en heeft daar enige tijd voor nodig. Hoe lang heeft ze niet aangegeven. Zelf wil en verwacht ze hierin niets van mij. Ze wil wel dat ik gewoon de dingen blijf doen met mijn zoontje.
  Is dit een time out, ..hoe moet ik hier mee opgaan

 20. Hallo,
  Mijn vriendin heeft 2 maanden geleden onze relatie beëindigd. Het was vlak na de zomervakantie. Ik ben alleen met mijn kids weggeweest.
  2 dagen geleden stuitte ik op het ex-terug programma. naar nu blijkt heb ik de eerste 2 maanden de zaken niet goed aangepakt. Om de drie, vier dagen heb ik wel even app contact gehad en ook heb ik de logica gezocht en mijn verdriet getoond.

  Wat kan ik het beste doen?
  Eerst de maand rust pakken of toch proberen om een afspraak te maken, aangezien het al bijna 2 maanden geleden is en de kansen afnemen.

 21. Tessa

  says:

  Hallo,

  Ongeveer 7 maand geleden heb ik de relatie uitgemaakt met mijn ex. In die tijd hebben we nog wel redelijk wat contact gehad en elkaar af en toe gezien. Mijn ex wist eigenlijk nooit echt dat ik hem nog ontzettend graag terug wilde (is van de laatste paar weken). Nu weet ik dat hij ook op een dating site zit, dit heeft hij mij zelf verteld. Vorige week heeft hij ook 1 date gehad, met die zelfde meid gaat hij aankomend weekend weer wat doen. Ik heb hem verteld dat ik er ontzettend veel moeite mee heb en super graag zou hebben gezien dat wij zelf weer bij elkaar zouden komen en een mooie toekomst konden hebben. Dat ik heel veel moeite heb met het feit dat hij ook weer date en straks dus voor de tweede keer met die zelfde meid doet me echt zo enorm veel pijn. Ik hou ontzettend veel nog van hem en zou hem zo graag terug willen, dit weet hij ook allemaal. Hij heeft aangegeven het wel echt super zielig te vinden voor mij en zegt dat hij nu niet die behoefte heeft om het met mij te proberen weer.

  Later heb ik hem via de whatsapp een bericht gedaan waarin ik heb gezegd dat we beter helemaal dan ook het contact maar kunnen verbreken, daarbij wel gezegd dat ik het allemaal nog wel hoop dat wij samen komen maar zolang hij met een andere meid date ik geen behoefte heb aan contact en ook niet om als tweede keus te zijn.. mijn ex kon dit wel erg goed begrijpen en reageerde dan ook wel van; maar misschien komt het ooit wel weer goed tussen ons en misschien krijg ik zelf over een tijd wel weer veel spijt maar dat is dan mijn probleem. Later heb ik hem nog even gebeld en als ik het goed hoorde, hoorde ik hem ook wel huilen voor de telefoon en dat hij zelf heeft aangegeven dat dit voor hem ook super lastig is. Ik denk ook meer dat hij me niet wil kwetsen met iemand anders.

  Wat kan ik nu het beste doen? Ik hoop zo dat het tussen hun niks wordt.

  We hebben trouwens een relatie van bijna 3 jaar gehad, woonden niet samen. Hij woonde het laatste halfjaar opzich zelf van onze relatie en ik nog thuis bij mijn ouders (niet samenwonend ivm geloof etc.) ik ben 23 jaar en hij is 28.

  Ik zou heel graag advies willen met wat ik het beste kan doen.

  Nog wel contact houden? Helemaal geen contact meer? Elkaar nog zien etc? Afwachten nadat hij zijn date weer heeft gehad?

  Groetjes Tessa

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image