web counter

Je Ex Terug Nemen en Weer Gelukkig Worden! Hier is Hoe

Je ex terug nemen doe je natuurlijk niet zomaar. Het is goed om voor jezelf op een rij te zetten waarom je jouw ex niet zou terug nemen of waarom je ex terug nemen wel een oplossing zou zijn.

Probeer in te denken waarom je ex terug nemen een verstandig besluit zou zijn en of het je op dit moment volledig tevreden zou stemmen.

Je ex terug nemen is niet altijd de oplossing

Je zult moeten inzien dat je ex terug nemen niet altijd de oplossing, zal zijn terwijl je dat op dit moment misschien wel denkt. De relatie met je ex heeft waarschijnlijk een groot deel van je leven uitgemaakt.

Je hebt het op dit moment heel prettige herinneringen naar je vroegere relatie en wil dat gevoel weer terug. Besef dat dit soms niet mogelijk zal zijn en je de situatie zoals deze nu is moet gaan accepteren om in de toekomst ook nog prettig te kunnen leven.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Je ex terug nemen start bij acceptatie

Accepteer je de situatie zoals deze nu is dan wordt het in de toekomst waarschijnlijk een stuk gemakkelijker om de relatie weer opnieuw voort te zetten. Het is op dit moment misschien moeilijk om de waarheid onder ogen te zien, graag help ik je hierbij. Je krijgt op deze manier een duidelijker idee van het voortzetten van je relatie en leert begrijpen of dit wel of niet iets voor je is.

Je ex terug nemen is op dit moment een besluit dat je misschien kunt nemen. Besef dat het in de toekomst mogelijk anders is en je misschien niet meer in de luxe positie zit om ditzelfde besluit te nemen. Begrijp je dit? Dan hecht je nu hoop ik meer waarde aan deze positie en gaj e goed nadenken overder toekomst van jullie relatie.

Jij wel, maar je ex niet

Misschien zit de situatie bij jou anders in elkaar. Het kan zo zijn dat jij je ex terug nemen wel ziet zitten, maar dat je ex het anders ziet. Het is op dit moment de bedoeling om je ex weer verliefd te maken en het gevoel van vroeger weer terug te halen. Lukt dit niet? Dan wordt het lastig om je ex terug nemen in de praktijk te gaan brengen.

Een relatie gaat over veel gevoel en emotie en niet over het maken van keuzes. Het is in dit stadium dan misschien ook helemaal niet mogelijk om op een eerlijke manier het beste voor jezelf te kiezen. Weet je nog niet of je ex terug nemen voor jou de beste optie is? Neem dan voorlopig nog even de tijd om je situatie beter in te schatten en later pas te bepalen wat wel of niet het beste zou zijn. Je krijgt op deze manier in de gaten dat je ex terug nemen over een bepaald gevoel gaat en het niet het maken van een keuze.

Om de tijd nu niet te vergooien is het belangrijk om je ex niet te vergeten, maar gewoon toe te laten in je gedachtes. Doe je dit? Dan zal de juiste keuze als vanzelf verschijnen.

Ontdek de psychologische triggers om snel weer je ex terug te winnen

Volgens velen ben ik een expert op het gebied van dating, psychologie en relaties (ik ben daar vrij bescheiden in).

Ik heb een methode ontwikkeld met de exacte stappen en specifieke instructies om je ex terug te krijgen, ongeacht hoe hopeloos de situatie ook lijkt.

Ik leer je onder andere het volgende in mijn methode:

 • Stap voor stap wat je moet doen om je ex terug te krijgen
 • Hoe het continue geruzie te stoppen
 • Een truc waardoor je ex ongelooflijk veel aantrekkingskracht begint te voelen
 • Psychologische technieken die inspelen op het onderbewuste van je ex
 • En nog veel en veel meer…

Ontdek hier mijn revolutionaire methode en krijg zo snel mogelijk je ex terug:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

Over de auteur Drs. Edwin Edinga

Edwin Edinga is sociaal psycholoog, relatietherapeut, auteur en oprichter van exterug.nl. In zijn carrière heeft hij vele stelletjes weer bij elkaar gebracht. Wil jij ook je ex terugwinnen? Bekijk dan de zeer effectieve Ex Terug Methode op exterugmethode.nl.

1 Reactie op "Je Ex Terug Nemen en Weer Gelukkig Worden! Hier is Hoe"

 1. Peter

  says:

  Hallo,
  Het is nu een maand geleden dat we uitelkaar gegaan zijn, in die maand is er 3x contact geweest 1 x erg emotioneel en afspraken als kost tijd .
  De 2e keer was er nauwelijks sprake van contact ivm een evenement waar we beiden waren los van elkaar, maar kwam ze achter mij aan toen ik weg ging/.
  de 3e keer was een afspraak in een cafe, en bleek ze vooral heel erg boos te zijn over diverse reacties in de relatietijd en wat dat met haar deed. Daarbij kwam nu de vraag of ik in alles wel eerlijk was geweest en zei dat er wel gedacht was dat ik narcisitische trekjes kon hebben....
  Dit heb ik gewoon aangehoord en gezegd dat ik de boosheid wel begrijp. De volgende dag heb ik haar een bericht gestuurd dat ik het heel erg vond dat ze twijfelde aan mijn oprechtheid en eerlijkheid, dat me dat heel erg zeer doet.
  Hier is ze heel boos om gewortden want ze vindt dat ik haar een schuldgevoel aanpraat, Een bericht volgde dat de spullen klaarstaan en kom ze maar halen....

  Kan ik dit nog redden...?

  mvg
  Peter

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *