web
counter

Mijn Ex Heeft een Ander: Zo Krijg je Haar/Hem Toch Terug!

Het is waarschijnlijk een drama voor je wanneer je ex een ander heeft. Tot op zeker hoogte zul je hier echter vrede mee moeten krijgen en houden. Lukt het je niet om hier vrede mee te krijgen? Dan doe je jezelf echt te kort.

Het is niet verwonderlijk dat je het moeilijk vindt om te zien dat je ex iemand anders heeft, wanneer je hier geen vrede mee leert hebben maak je het jezelf echter nog veel moeilijker. Om goed te verwerken dat je ex een ander heeft help ik je graag verder via dit artikel. Je leert op deze manier om te gaan met de situatie en krijgt een idee hoe je hier weer fris bovenop kan komen.

Je kunt er niets aan doen

Het klinkt misschien heel logisch, maar het is zo. Op dit moment kun je helemaal niets doen aan dat je ex een ander heeft. Het is misschien heel onprettig, maar uiteindelijk kan je dit ook heel gerust stellen.

Ben je in de illusie dat je wel iets kunt veranderen aan de huidige situatie? Dan haal ik je graag uit deze droom. Wanneer je ex gevoelens heeft ontwikkeld voor iemand anders, kun je er namelijk zeker van zijn dat de relatie niet voor niets ten einde is gekomen.

Waarschijnlijk ontbrak het gevoel van liefde bij je ex en eigenlijk is daar dan ook weinig aan te doen. Het minste wat je op dit moment kan doen is terugkijken naar hoe je relatie is geweest om hier lessen uit te trekken.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Het verleden

Is de nieuwe vriend of vriendin van je ex de reden dat jullie relatie is gestopt? In de meeste gevallen is dit niet het geval. De meeste relaties breken omdat er iets heel anders aan de hand is en niet omdat er een nieuw iemand in het spel is.

Een nieuwe man of vrouw gaat er vaak pas vandoor met je ex wanneer het gevoel voor jou verdwenen is. Probeer het om deze reden niet aan jezelf te verwijten, maar dat geeft dus aan dat het niet aan de nieuwe vriend of vriendin van je ex ligt. Het ligt aan hoe jullie relatie was. Blijkbaar was de relatie niet bestendig genoeg om langer voort te duren. Het is belangrijk hier vrede voor op te leren bouwen.

De nieuwe relatie stopt

Het kan gebeuren dat de nieuwe relatie gaat stoppen en je ex geen ander meer heeft. Natuurlijk zul je op dit moment graag weer contact met je ex krijgen. Probeer echter niet te happig te zijn!

Je mag niet laten zien dat je nog veel om je ex geeft, dit zal uiteindelijk het averechtse effect hebben. Je ex zal hierna vaak een aantal weken in de war zijn en niet te weten waar hij of zij goed aandoet.

Je kunt een tijdje later contact proberen te zoeken met je ex. Mogelijk is de interesse in jou weer teruggekomen en kun je jouw ex terugkrijgen. Merk je dat het nog steeds niets wordt? Probeer je dan niet meer toe te leggen op je ex, maar op een nieuwe man of vrouw verliefd te worden.

Ontdek de psychologische triggers om snel weer je ex terug te winnen

Volgens velen ben ik een expert op het gebied van dating, psychologie en relaties (ik ben daar vrij bescheiden in).

Ik heb een methode ontwikkeld met de exacte stappen en specifieke instructies om je ex terug te krijgen, ongeacht hoe hopeloos de situatie ook lijkt.

Ik leer je onder andere het volgende in mijn methode:

 • Stap voor stap wat je moet doen om je ex terug te krijgen
 • Hoe het continue geruzie te stoppen
 • Een truc waardoor je ex ongelooflijk veel aantrekkingskracht begint te voelen
 • Psychologische technieken die inspelen op het onderbewuste van je ex
 • En nog veel en veel meer…

Ontdek hier mijn revolutionaire methode en krijg zo snel mogelijk je ex terug:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

Over de auteur Drs. Edwin Edinga

Drs. Edwin Edinga is sociaal psycholoog, relatietherapeut, auteur en oprichter van exterug.nl. In zijn carrière heeft hij vele stelletjes weer bij elkaar gebracht. Wil jij ook je ex terugwinnen? Bekijk dan de zeer effectieve Ex Terug Methode op exterugmethode.nl.

5 Reacties op "Mijn Ex Heeft een Ander: Zo Krijg je Haar/Hem Toch Terug!"

 1. Anoniempje

  says:

  Mijn ex en ik hebben een heftige tijd mee gemaakt. Hij maakte het uit want hij wist zijn gevoel niet meer zo goed. We gingen steeds weer een beetje met elkaar en dan weer paar dagen geen contact en dat stuurde hij mij toch weer een berichtje.
  Vanmiddag was ik bij hem en hij zoende me, hij zei dat hij nog gek op me was en erg veel van mij hield maar denkt dat het niet meer werkt.
  Nu hoor ik dus dat hij vanavond met ander meisje naar strand is geweest en met haar gezoend heb.
  Is er nog een kans dat het goed komt tussen ons of ik moet ik het nu definitief opgeven??

  Groetjes anoniempje

 2. Hallo,
  Als mijn ex een ander heeft,en ik weet zeker dat hij al aan de zijlijn stond te wachten.houd het in dan dat het kansloos is?
  We zijn bijna 25 jaar bij elkaar geweest met 2 kids.
  Hij is 13 jaar ouder en getrouwd

 3. Jessy

  says:

  Hallo
  Mijn ex en ik zijn 5jaar samen geweest sinds juli vorig jaar is het gedaan geraakt. Hy had een ander .. Waar hy nu niet meer bij is. We hebben heftige momenten meegemaakt, ruzie, verwijten enz ..
  Zijn familie en mijn familie staat niet bepaald te springen dat het terug goed zou komen tussen ons. Sinds november vorig jaar hebben we weer contact en zijn sindsdien elk weekend samen op stap geweest. We amusseren ons wel enz .. Hij zit echter met iemand anders in zijn hoofd maar dat meisje wil enkel vriendschap met hem en meer niet. Ik voel me wel goed hoe het nu is, maar hij doet voor haar meer moeite als voor mij. Hij belt me nu in de week wel eens vanzelf op gesprekken van 50 minuten ofzo.. Deze week heb k hem expres 1 dag met rust gelaten en dag nadien belde hij me met de vraag a je leeft toch nog?! De ene moment stuur ik te veel en als hij me dan niet hoor ook niet goed.. Nadien als we naar huis gaan gebeurd er altijd wel iets meer .. Nadien voel ik me niet echt schuldig maar zo een dubbel gevoel. Als ik hem weer terug kon krijgen direkt maar heb gewoon bang en weet niet wat te doen .. Iemand die dit herkent of me raad kan geven? Pff echt ellendig .. Hij zegt wel geen gevoelens meer te hebben voor me, maar als ik iets zeg over een jongen of iets dan moet hij wel weten hoe en wat .. Ik snap hem gewoon niet.

 4. pieter

  says:

  o

  mijn ex en ik zijn net uit elkaar Relatie van 3.5jaar Veel ups en diens gehad Ik niet altijd even gelukkig Vreemd geweest en ze heeft het me altijd vergeven (Prostitutie)Ik had het gevoel dat ik mezelf niet kon zijn. Hasr vetrouwen deels weg En ik ben geen prater Na 3 jaar wou ze graag kinderen Hebben we voor gekozen Nu een kleine Heb haar geaccepteerd dat ze zelf ook niet makelijk wss en tegen een hoop dingen aan liep die ze graag gedaan zou willen hebben Zoals als het huishouden stofzuigen eten koken etc Zei werkte 40 uur en was savonds hellemaal kapot Ik heb me best op een gegeven moment gedaan en haar laten voelen Dat ik er voor wou gaan En heb gekookt etc etc Kreeg ik heel veel liefde voor terug.Voelde geweldig en was super gelukkig Toen enkele weken later werd ik verliefd op een ander Mijn zwangere ex op een gegeven moment op haar zelf Veel over de vloer geweest Bij de bevalling Etc Super bijzonder Maar had nog contact met het andere meisje Wil nu me ex graag terug maar ze staat niet meer open voor me Probeer van alles Maar ze zegt dat ze nu een ander leuk vind Ik wil mijn gezin terug!?

  • pieter

   says:

   Ps heb d'r vaak teleurgesteld als ik bij dr was dat ik kort bleef Of bij dr wou slapen Nu zegt ze je moet door en mij los laten, pak je leven weer op
   Als we bij elkaar zijn is het goed Ze laat me haar rug en voeten masseren Bedankt me dat ik zo goed ben voor me kindje

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *