web counter

Mijn Ex Heeft een Ander! Zo Krijg je Hem/Haar Terug

Mijn ex heeft een ander. Shit! Waarschijnlijk vind je het verschrikkelijk en wil je dat de relatie zo snel mogelijk ten einde komt.

In dit artikel laat ik zien wat je moet doen wanneer je ex iemand anders heeft en op welke manier je hier goed mee kan omgaan.

Stap 1: Kijk naar jezelf

Je bent snel geneigd om naar je ex en zijn of haar nieuwe vriend of vriendin te kijken. Het is belangrijk om hier niet aan toe te geven. Probeer even egoïstisch te zijn en op deze manier veel meer succes uit je huidige situatie halen.

Kijk naar jezelf en probeer je op verschillende manieren te verbeteren. Heeft je ex een ander? Dan is het belangrijk om vooral naar jezelf te kijken. Het is veel gemakkelijker om jezelf te veranderen in plaats van iemand anders.

Veel mensen proberen hun omgeving te veranderen en vergeten zichzelf volledig. Probeer het op een slimmere manier aan te pakken en kies ervoor jezelf te veranderen! Kijk je meer naar jezelf en probeer je veranderingen te ontwikkelen vanuit je eigen ik? Dan wordt de kans groter dat je jouw ex terug kunt krijgen.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Stap 2: Focus je niet op de nieuwe vriend of vriendin

Het is belangrijk om je niet op de nieuwe vriend of vriendin te focussen, zoals ook al in de eerste stap werd aangegeven. Wanneer je ex een ander heeft is het natuurlijk heel verleidelijk om dit wel te doen. Je hebt op deze manier het idee je ex en zijn of haar nieuwe vriendin terug te pakken en in de hand te hebben.

Trap hier niet in! Het is misschien een natuurlijke reactie om wel actief op te treden, je kunt op dit moment het best helemaal geen aandacht aan je ex geven en al helemaal niet aan de nieuwe vriend of vriendin.

Als je ex direct een relatie heeft met een ander noemen we dat een rebound relatie. Dat is meestal een zwakke relatie om de pijn van een verbroken relatie te verwerken. Je hoeft zo’n relatie van je ex dus ook minder serieus te nemen.

Stap 3: Verbeter jezelf op jouw manier

Wanneer je jouw vriend of vriendin verloren hebt is het zoals gezegd dus tijd om even aan jezelf te denken. Dit is dan ook het uitstekende moment om aan je eigen kwaliteiten te gaan werken. Probeer gezonder te gaan eten, meer te sporten, meer aandacht aan je uiterlijk te besteden en ga zo maar door.

Lukt het je om op deze manier verder te verbeteren? Dan is het mogelijk om de tijd die je na het verlies van je ex overhebt beter te gaan indelen. Het is onzin om te blijven in de ‘mijn ex heeft een ander’ fase. Werk aan jezelf en laat je niet teveel meevoeren door je emoties.

Lukt het je om de bovenstaande stappen uit te voeren? Dan ben je al goed op weg om weer snel gelukkig te worden door een nieuwe vriend of vriendin of door je ex terug te krijgen. Vergeet namelijk niet dat er ook genoeg andere mannen en vrouwen rondlopen. Je hoeft niet perse bij je ex terug te gaan, mogelijk vind je het gewoon moeilijk om te veranderen en is er eigenlijk iets heel anders aan de hand.

Ontdek de psychologische triggers om snel weer je ex terug te winnen

Ik heb een methode ontwikkeld met de exacte stappen en specifieke instructies om je ex terug te krijgen, ongeacht hoe hopeloos de situatie ook lijkt.

Ontdek waar het precies fout is gegaan, wat daar aan ten grondslag ligt en welke psychologische buttons je moet raken om jullie liefde weer terug te brengen naar hoe die was. Als er ooit liefde is geweest, kan ie ook weer terugkomen…

Klik op de link hieronder om meer te weten te komen over deze revolutionaire methode:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

Over de auteur Edwin Edinga

Edwin Edinga is sociaal psycholoog, relatietherapeut, auteur en oprichter van exterug.nl. In zijn carrière heeft hij vele stelletjes weer bij elkaar gebracht. Wil jij ook je ex terugwinnen? Bekijk dan de zeer effectieve Ex Terug Methode op exterugmethode.nl.

6 Reacties op "Mijn Ex Heeft een Ander! Zo Krijg je Hem/Haar Terug"

 1. Patrick

  says:

  Hallo,

  Ik ben einde raad, heb een relatie net van 16 maanden gehad met een prachtig vrouw Vera van 44 met twee kinderen,ze leefd alleen. Maar ik niet, ik heb een gezin al 20 jaar samenwonend met een zoon van 17. Dus ons relatie is wel in het geheim moeten verlopen tot over 3 weken omdat ze het niet meer zag zitten om in mijn schaduw te lopen en dikwijls alleen thuis te zijn. We hadden zeker plannen om samen te gaan wonen maar ik wou nog wat tijd om mijn zoon te beschermen. Ik zag dat wel volledig zitten om te gaan samen wonen maar wou echt mijn tijd nemen maar op mijn manier en zonder erover te praten en daar is mijn grootste fout geweest de communicatie. Het is wel zo dat ik twee jaar geen liefde meer voel voor de mama van mijn zoon en leven als broer en zus. Nu Vera besloten heeft om verder te gaan met haar leven heeft ze nu al een nieuwe vriend die haar waarschijnlijk voldoende aandacht kan geven en er altijd voor is. Maar Vera was verliefd tot over haar oren van me ik was voor haar de man waar ze houd mee wilde worden en toch ben ik ze kwijt. Enfin moest iemand een lumineus idee hebben om haar terug te kunnen krijgen laat me snel iets weten. Ik ben wel klaar om met haar mijn leven verder te zetten. Nu thuis is de bom gebarste omdat ik alles heb verteld. HELP.......

 2. Exweg34

  says:

  Hallo,

  Mijn ex (21jaar) en ik (22jaar) waren 4 jaar samen. We zijn samen volwassen geworden maar op en dag zegt zij tegen mij het ga nie meer. Maar ik wil wel vrienden blijven. Dat waren we dan 1 week weinig contact 1 week meer contact dan weer en week weinig contact dan 1 week veel contact dan 1 week waar we elkaar zagen en dan 1 week super veel contact via snap chat en telefoon en sms'jes ze zegde me dat ze blei is hoe ik nu geworden ben super goed mijn best doe en dat ik er weer goed uitzie en al die dingen tot vrijdag 3 uur ging ze weg ik weet niet naar waar maar ze zegde me als ik thuis ben bel ik jouw maar het wert 6 uur 12 uur geen sms'je of niets ik belde haar de volgende dag ze zegde dat ze in de winkel was en dan smste ze ook weer niet meer en zondag belde ik ze weer en pakte en andere gast op :O en die gast zegt dat ik haar moet gerust laten. Dat heb ik dan gedaan maar ik liep wel verdrietig maar mijn schoon zus had haar en sms gestuur wat ik niet wist redelijk erg denk ik maar mijn ex stuurde zondag nacht 23.46uur en sms je wist toch gewoon vrienden. En dan donderdag verwijdert ze mijn Facebook maar niet geblokkeerd en al onze foto's weg en iedereen van mijn familie ook verwijderd. Waar mijn andere schoon zus ook achter mijn rug en erge sms stuurde maar ik heb dan naar mijn ex en sms gestuurd dat ik me schaam en dat ik spijt heb van wat mijn schoonzuster gestuurd hebben en dat ik blei ben met haar nieuwe relatie. Maar nu maandag 1 week later stuurde ze mij en Facebook bericht kan ik achter mijn spullen komen. Ik heb ja gezecht dus komt ze nu vrijdag met haar nieuw lief om haar spullen.
  Maar mijn ex haar nieuw lief is 19 jaar en heeft en kapsel wat zij nooit mooi vond bij mij en die gast drinkt en gaat uit met andere vrouwen wat mijn ex tegen is is alcohol en ze is jaloers.

  Haar nieuwe vriend heeft op 3 jaar 5 relaties gehad en geen langer dan 6 maand en hij is juist singel

  Ben ook nog achter gekomen dat ze naar andere mannen stuurde dat ze liefde en knuffels mist

  En nu zegt ze ik heb u en u familie verwijdert om dat haar nieuwe vriend ook over zijn ex babbeld en ze is dan jaloers en ze wil nie dat hij da ook is

  Ze zeten leuke foto's op Facebook

  Kan ik mijn ex terug krijgen? Zo ja hoe moet ik dit dan doen kunt u me mailen aub

  Vriendelijk dank

 3. Monique

  says:

  Hallo ik en mijn ex liggen in scheiding .we hebben een dochter van 10 . ik heb er voor gekozen onze dochter gaat om het weekend naar haar vader toe er is best veel gebeurt van daar de scheiding.nu ben ik bang dat hij een ander heeft.ik vraag het niet aan mij dochter maar ik hoor het wel ja Sylvia. Is bij ons geweest.Sylvia pappa en ik hebben in een bed geslapen ze doen leuke dingen ik word boos en gaat haar op messenger voor alles uit maken. Vervolgens delen mijn ex en ik nog wel het bed en dan weet ik wat ik allemaal naar Me hoofd geslingerd krijg.en toch wil ik hem terug

 4. Monique

  says:

  Ik hoop dat jullie mij kunnen mailen

 5. Jordy

  says:

  Hoi ,

  Ik heb een hele rare vraag...

  Het gaat waarschijnlijk om echte liefde , ik heb 3 maanden echt verkering gehad, en ik heb het uit gemaakt. Waarschijnlijk om het uit eindelijk te durven los te laten waar mee ij aan vast zat. Ik heb er natuurlijk gruwelijke spijt van heb twee maanden slecht gegeten en geslapen. Daarna heb ik de draad weer een beetje opgepakt. Ik weet alleen niet of mijn ex ooit nog terug komt. Maar we hadden een jaar heel goed contact via whats app en ontmoet op lexa ( daringsite ) ik was zo gek op die meid, dat ik me zelf gewoon vergeet en dat moet je eigenlijk niet doen. Dan raak je te gehecht aan een persoon die er weinig is. Waarvan je denkt ... dat word mijn toekomst. Hoe het nu met mij gaat ... redelijk ik kijk nu veel beter tegen de toekomst aan. Ik heb haar te veel lastig gevallen, en heb haar al een maand geen contact meer mee. Voor mij zelf is het een stuk rustiger geworden qua frustratie pijn en verdriet. Dat is de reden waardoor ik nu beter aan me zelf kan denken en dat is het belangrijkste, je zelf niet vergeten omdat ik te veel aan haar dacht. En tja ik heb een fout gemaakt... maar zij misschien ook. Ze probeert haar gevoelens hier mee te verbergen om zo snel naar een ander te gaan om haar eigen eenzaamheid te verbergen. Daardoor zal de relatie die ik niet weet tussen hun twee of het wat word of niet. Weet helemaal niks over die jongen die zij ju heeft . Ik heb ook ruzie met jaar gehad die eigenlijk nergens over ging ! Het Is iemand die veel heeft mee gemaakt maar daardoor ben je geen slecht mens, en daardoor hield ik van haar. Het zou mooi zijn als die liefde terug kwam. Maar dat is een kwestie van het leren loslaten en voor al om het te durven ! Groetjes jordy

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image