web
counter

Terug Naar je Ex: Ontdek Hier Waarom Wel of Niet

Wel of niet terug naar je ex? Het is soms moeilijk om de juiste afweging te maken en helemaal wanneer het gaat om zoiets als relaties.

Het is bij het teruggaan naar je ex belangrijk om het juiste besluit te nemen en de keuze niet te snel te maken. In dit artikel gaat het twee kanten op.

Aan de ene kant kun je ontdekken waarom je juist wel naar je ex terug zou moeten en aan de andere kant wordt het duidelijk waarom je niet naar je ex terug zou moeten.

Niet terug naar je ex

Het is niet voor niets dat de relatie uit is gegaan. Op een één of andere manier is het ‘houden van’ verdwenen en lijkt jullie relatie niet meer de juiste kant op te gaan.

Het lijkt op het eerste gezicht dus verstandig om niet terug naar je ex te gaan. Het kan dan ook best zo zijn dat je gelukkiger wordt bij een ander man of vrouw en beter kunt stoppen met de relatie waar je op dit moment inzit. Er zijn echter meerdere redenen waarom je zou kunnen stoppen met een relatie. Wanneer er absoluut geen gevoel meer is, jullie slechts bij elkaar blijven voor de kinderen of er bijvoorbeeld geweld in het spel is.

Wanneer er sprake is van een van deze gevallen kun je het best direct een punt achter je relatie zetten en niet meer naar je ex gaan. De kans is op dit moment namelijk groter dat je gelukkiger wordt als vrijgezel of met iemand anders. Uiteraard is het aan jezelf welke keuze je hier uiteindelijk in maakt.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Terug naar je ex

Wil je terug naar je ex? Dan zijn er gelukkig een aantal manieren waarop je het terug gaan naar je ex gemakkelijk kan maken. Er zijn verschillende tips en technieken die het teruggaan naar je ex gemakkelijker maken en je helpen met een prettige toekomst.

Het is bij veel van ons bekend dat er eerst het best rust kan worden genomen om een relatie later weer goed te maken. Het nemen van rust is absoluut belangrijk! Wanneer jullie direct weer bij elkaar komen is de kans groot dat het fout gaat en kun je er niet zeker van zijn dat de relatie een andere wending gaat nemen.

Probeer voorzichtig te zijn met het teruggaan naar je ex en niet te snel belangrijke stappen te zetten. De kans is op dit moment groot dat het snel weer fout gaat en er geen gelukkig toekomst inzit. Wanneer je rustig en beheerst te werk gaat is deze kans een stuk kleiner.

Wil je meer weten over mijn verschillende tips en technieken voor het terugkrijgen van je ex? Dan raad ik je mijn boek aan waar ik alles vertel over het terugkrijgen van je ex. Het wordt op deze manier gemakkelijker om de noodzakelijke stappen te ondernemen en er is minder emotionele kracht nodig om uiteindelijk de doelen te behalen die je in gedachte hebt.

Ontdek de psychologische triggers om snel weer je ex terug te winnen

Volgens velen ben ik een expert op het gebied van dating, psychologie en relaties (ik ben daar vrij bescheiden in).

Ik heb een methode ontwikkeld met de exacte stappen en specifieke instructies om je ex terug te krijgen, ongeacht hoe hopeloos de situatie ook lijkt.

Ik leer je onder andere het volgende in mijn methode:

  • Stap voor stap wat je moet doen om je ex terug te krijgen
  • Hoe het continue geruzie te stoppen
  • Een truc waardoor je ex ongelooflijk veel aantrekkingskracht begint te voelen
  • Psychologische technieken die inspelen op het onderbewuste van je ex
  • En nog veel en veel meer…

Ontdek hier mijn revolutionaire methode en krijg zo snel mogelijk je ex terug:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

Over de auteur Drs. Edwin Edinga

Drs. Edwin Edinga is sociaal psycholoog, relatietherapeut, auteur en oprichter van exterug.nl. In zijn carrière heeft hij vele stelletjes weer bij elkaar gebracht. Wil jij ook je ex terugwinnen? Bekijk dan de zeer effectieve Ex Terug Methode op exterugmethode.nl.

1 Reactie op "Terug Naar je Ex: Ontdek Hier Waarom Wel of Niet"

  1. Jolanda

    says:

    Ik heb een maand terug een leuke man ontmoet. Via zijn collega hoorde ik dat hij vrijgezel is dus niets stond contact in de weg. Telefoonnummer aan collega gegeven en toen afwachten of hij bellen zou. Zelfde avond belde en kwam hij. Leuke avond gehad en is pas om 4 uur snachts weggegaan. De volgende dag belde hij zoals afgeproken. Hij had het enorm naar zijn zin gehad maar had het er nu moeilijk mee want......hij wil eigenlijk zijn ex terug krijgen, vind het zonde om een huwelijk van 27 jaar zomaar op te geven. 2 jaar geleden zijn ze gescheiden omdat hij zoiets had van "wat doe ik hier eigenlijk nog", toen een relatie van een jaar met een ander gehad en 3 maanden geleden weer bij ex terug geweest voor 10 dagen en toen ging het weer fout. Hij komt nu toch regelmatig bij mij, belt 2-3 x per week en dan hebben we het echt heel leuk en goed samen. Ondertussen ben ik niet alleen maar verliefd op hem maar begin ook diepere gevoelens te krijgen. (toen ik hem ontmoet had en met hem had staan te praten zei ik al tegen kennisje: heb de liefde van mun leven ontmoet) Hij heeft ook nog contact met zijn ex en dan praten ze, alleen weet hij niet wanneer hij terug MAG komen want ze is nog te boos zegt ze. Maar houd ze hem niet gewoon aan het lijntje? Onder tussen maken we dingen mee waarvan we beiden zeggen dat nog nooit met een ander te hebben ervaren. Ik weet niet wat ik ermee moet. Wil hem niet zeggen dat hij maar niet meer moet bellen tot het zeker is wat er gaat gebeuren, als hij 2 dagen niet belt ben ik al depri, kan hem niet bellen omdat het risico te groot is dat ik net op verkeerde moment bel. Nu is mijn vraag hoe groot is de kans dat ze toch weer bij elkaar terug komen of wat kan ikzelf doen/zeggen tegen hem om hem te overtuigen dat een 3e keer met haar verder te gaan geen kans van slagen heeft?

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *