web
counter

Wanneer Wil Je Ex Je Terug en Wanneer Ook Niet?

Wanneer wil je ex je terug? Is de vraag die jezelf op dit moment stelt. Het is moeilijk om vast te stellen wanneer je ex je terugwilt. Gelukkig kun je dit wel op een aantal manieren testen.

Graag laat ik je in dit artikel zien hoe het mogelijk wordt om te testen of je ex jou terugwilt. Wanneer dit het geval is kun je verdere stappen ondernemen en wordt het mogelijk om weer een relatie met je ex te hebben.

Testen

Wanneer je ex je terugwilt is te testen op verschillende manieren. Graag bespreek ik de volgende manieren:

 • Je ex bellen
 • Toevallig tegenkomen
 • Helemaal niets doen

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Je ex bellen

Na een periode van rust is het mogelijk je ex te bellen om erachter te komen of je ex je terugwilt. Merk je dat er positief gereageerd wordt op je telefoontje? Dan heb je waarschijnlijk al snel in de gaten of je ex je wel of niet terugwilt. Het kan echter ook de andere kant opgaan. Het lijkt misschien of je ex je nog leuk vindt, dit hoeft lang niet altijd zo te zijn.

Probeer je te verdiepen in de gevoelens van je ex en op basis hiervan pas nieuwe besluiten te nemen. Lukt het je om niet overhaast een besluit te nemen? Dan begrijp je na een aantal telefoontjes of de interesse wederzijds is.

Belt je ex je nooit terug? Ga er dan vanuit dat je ex je niet meer interessant vindt, maar hij of zij gewoon beleefd is. Op dit moment kun je het best weer een aantal weken rust nemen om misschien in de toekomst weer contact op te nemen. Natuurlijk kun je heel graag een relatie willen met je ex, uiteindelijk moet het van twee kanten komen.

Toevallig tegenkomen

Toevallig tegenkomen is eigenlijk de meest prettige manier om weer met je ex in contact te komen. Probeer op dit moment oprecht aardig te zijn en echt te laten zien wat je waard bent. Doe je dit op de goede manier? Dan is de kans een stuk groter dat de relatie in de toekomst weer gaat opbloeien. Verpest je het bij deze ontmoeting? Dan komt het misschien nooit meer goed.

Het is belangrijk je zo rustig en natuurlijk mogelijk te gedragen en gewoon oprecht te doen wat je voelt. Een toevallige ontmoeting kun je gemakkelijk forceren door gewoon naar de plekken te gaan waar je ex ook naartoe gaat. Besef echter dat het niet teveel mag opvallen, anders kom je als een soort stalker over.

Helemaal niets doen

Helemaal niets doen is waarschijnlijk de meeste onverstandige actie die je kunt nemen. Je houdt op deze manier niet de touwtjes in handen, maar wacht gewoon tot je ex weer actie onderneemt om iets met je te gaan doen. Laat het zover niet komen en onderneem dus zelf actie.

Ontdek de psychologische triggers om snel weer je ex terug te winnen

Volgens velen ben ik een expert op het gebied van dating, psychologie en relaties (ik ben daar vrij bescheiden in).

Ik heb een methode ontwikkeld met de exacte stappen en specifieke instructies om je ex terug te krijgen, ongeacht hoe hopeloos de situatie ook lijkt.

Ik leer je onder andere het volgende in mijn methode:

 • Stap voor stap wat je moet doen om je ex terug te krijgen
 • Hoe het continue geruzie te stoppen
 • Een truc waardoor je ex ongelooflijk veel aantrekkingskracht begint te voelen
 • Psychologische technieken die inspelen op het onderbewuste van je ex
 • En nog veel en veel meer…

Ontdek hier mijn revolutionaire methode en krijg zo snel mogelijk je ex terug:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

Over de auteur Drs. Edwin Edinga

Edwin Edinga is sociaal psycholoog, relatietherapeut, auteur en oprichter van exterug.nl. In zijn carrière heeft hij vele stelletjes weer bij elkaar gebracht. Wil jij ook je ex terugwinnen? Bekijk dan de zeer effectieve Ex Terug Methode op exterugmethode.nl.

2 Reacties op "Wanneer Wil Je Ex Je Terug en Wanneer Ook Niet?"

 1. amanda kroon Chantal

  says:

  ik wil graag mijn ex terug uit het oude verleden van vroeger kan dat alvast bedankt hebben jullie tips groeten mij amanda kroon Chantal

 2. Gonnie

  says:

  Men ex wil echt niet meer en geen vriendschap alles is over en voor by wat nu

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *