Aan de Kant Gezet Door Je Ex? Zo Krijg Je Jouw Ex Terug!

Heeft je ex je aan de kant gezet, maar wil je hem of haar heel graag terug? Het is niet makkelijk, maar zeker niet onmogelijk! Veel mensen missen hun ex nadat de relatie is verbroken en twijfelen of deze beslissing wel juist was. Zeker als je ex het met jou heeft uitgemaakt is het een grote uitdaging om je ex terug te krijgen.

Daarom lees je hier hoe jij jouw ex terugkrijgt als je aan de kant gezet bent! Je leest hier alles wat je moet doen in de tijden dat jullie geen contact hebben, hoe je het contact weer opbouwt en hoe je praat over waarom jij aan de kant gezet bent.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Even pauze

Meestal heeft je ex geen zin om je te zien nadat hij of zij jou aan de kant heeft gezet. Neem dus niet direct contact op. Als je aan de kant bent gezet betekent dit vaak dat je ex je zat is. Hier ga je verandering in brengen, nadat je de tijd hebt genomen om je eigen gedachten op orde te zetten.

Wat kun je doen in de tijd dat jullie geen contact hebben nadat je aan de kant bent gezet? Hier heb ik een aantal handige tips voor!

9 Fatale Fouten Waardoor Je Nooit Meer Je Ex Terug Zal Zien

Er zijn 9 fatale fouten die mensen maken waarmee ze het voorgoed verprutsen met hun ex. Wil je er zeker van zijn dat jij deze fouten nooit maakt?

Download dan hier gratis het ebook met de 9 fatale fouten.

Tip 1: vermaak je!

Het feit dat jij aan de kant bent gezet door je ex kan behoorlijk pijn doen. Zorg ervoor dat die pijn over is voordat je probeert je ex terug te winnen. Je kunt dit het beste doen door wat leuks te doen.

“De beste manier om een gebroken hart te helen is door iets leuks te doen.”

Spreek met je vrienden af in de kroeg of bezoek je favoriete museum. Heb je tijd en geld om even het land uit te vluchten? Doe het! Op vakantie gaan is dé manier om je hoofd te legen en weer helemaal tot jezelf te komen.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Tip 2: doe iets met de tijd die je overhoudt

De kans is groot dat je in een zwart gat valt nadat je ex je aan de kant heeft gezet. Alle momenten dat jullie normaalgesproken samen avonturen ondernamen zijn nu leeg en alleen. Maar het glas is niet half leeg, het is juist half vol!

Alle tijd die je overhoudt kun je investeren in dingen waar je nooit genoeg tijd voor had! Probeer iets nieuws te leren, bijvoorbeeld een nieuwe taal of een muziekinstrument. Hobby’s zijn aantrekkelijk en aantrekkelijkheid helpt bij het terugwinnen van je ex!

Tip 3: besteed tijd met je ouders

Als het mogelijk is, is het altijd fijn om een weekendje bij je ouders te logeren. Van alle mensen op aarde kennen je ouders je het beste. Daarom kunnen zij je waarschijnlijk goed helpen met het verwerken van je verdriet.

Bovendien hebben jij en je ouders misschien weinig privétijd gehad omdat je ex er altijd bij was. Nu je aan de kant bent gezet kan je deze verloren tijd met je ouders inhalen!

Tip 4: verwen jezelf

Koop een cadeautje voor jezelf! Het is niet niks om aan de kant te worden gezet. Je mag jezelf dus best een beetje verwennen. Wat is nou een betere manier om jezelf te verwennen dan met iets wat je altijd al hebt gewild?

Tip 5: wees niet bang om te daten

Als je ex jou aan de kant heeft gezet is de kans aanwezig dat hij of zij zelf alweer aan het daten is. Dat kan jij ook! Zelfs als je je ex terug wil kan het best fijn zijn om tussen door nieuwe mensen te leren kennen.

Dit helpt ook nog eens bij het bedenken waarom jij je ex zo graag terug wil. De kans is namelijk groot dat jij al je dates gaat vergelijken met je ex. Je bedenkt dan automatisch ook wat er leuk was aan je ex en welke kwaliteiten je wel gestolen kunnen worden.

Alles op een rijtje zetten

Als je je ex terug wil nadat je aan de kant gezet bent, is het cruciaal om een goed gesprek te kunnen voeren. Om een goed gesprek te kunnen voeren moet jij je emoties en gedachtes onder controle hebben. Het laatste wat je wil is dat je je ex afschrikt door je heftige emoties. Daarom heb ik een aantal tips voor het ordenen van je gedachten.

Tip 1: slaap!

Het menselijk lichaam heeft slaap nodig, zeker als je door een moeilijke tijd gaat. Slaap helpt bij het verwerken van emoties. Dit doet je lichaam met behulp van dromen. Zorg dus dat je genoeg slaapt!

Het kan erg lastig zijn om in slaap te vallen als je steeds weer denkt aan hoe je aan de kant bent gezet. Probeer daarom een regelmatig slaapritme te ontwikkelen, dit helpt vaak bij slaapproblemen.

Tip 2: praat

Het is bijna onmogelijk om je emoties helemaal in je eentje te verwerken. Daarom is het van levensbelang dat jij praat met je vrienden, familie, collega’s of zelfs huisdieren.

Iedereen waar jij je comfortabel bij voelt en waarvan jij het idee hebt dat ze je begrijpen kan je helpen bij het verwerken van je emoties. Bovendien werpen ze misschien een nieuw licht op waarom je ex je aan de kant heeft gezet.

Tip 3: neem de tijd

Je hoeft niet binnen een dag al je emoties verwerkt te hebben. Neem zoveel tijd als je nodig hebt. Natuurlijk kan het zijn dat je ex je na een jaar helemaal uit zijn of haar leven heeft verwijderd, maar dan kan je nog steeds het contact weer opbouwen.

Als je niet genoeg tijd hebt genomen om te verwerken dat je aan de kant gezet bent, is het goed mogelijk dat je niet op de juiste manier duidelijk kan maken dat je je ex terug wilt.

Het contact weer oppakken

Zodra je er klaar voor bent is het tijd om het contact met je ex weer op te pakken. Dit kan best wel spannend zijn aangezien hij of zij jou aan de kant heeft gezet. Misschien zit je ex er helemaal niet op te wachten om je weer te spreken.

Helaas weet je dat pas als je het hebt geprobeerd. Om het contact opbouwen wat minder moeilijk te maken heb ik voor jou een aantal tips.

Tip 1: blijf casual

Hoewel je in films vaak ziet dat mensen direct met de deur in huis vallen en de eeuwige liefde verklaren aan hun ex, is dit niet de realistische manier van doen. Als je succesvol wil zijn in het terugwinnen van je ex nadat je aan de kant gezet bent, moet je het contact rustig opbouwen. Het is nooit verkeerd om simpelweg te vragen hoe het met hem of haar gaat.

Tip 2: niet teveel online

Natuurlijk is het aantrekkelijk om je achter je beeldscherm te verstoppen zodat je als het fout gaat alleen maar je telefoon uit hoeft te zetten. De veilige optie is helaas niet de beste.

Je kunt geen goed gesprek voeren als je elkaar niet aan kunt kijken en goed flirten is ook lastig op een telefoon. De kans dat jullie elkaar verkeerd begrijpen is veel minder groot als jullie elkaar fysiek ontmoeten. Het is een beetje cliché, maar vraag je ex mee op koffie.

Tip 3: laat merken dat je je ex goed kent

Een relatie werkt het beste als er een wederzijds gevoel van begrip is. Als je elkaar goed begrijpt vertrouw je elkaar ook meer en dat is cruciaal! Natuurlijk is dit belangrijk in een goed gesprek, maar je kunt het ook laten merken in de kleine dingen die je doet. Vraag je je ex mee op koffie? Nodig hem of haar uit in haar favoriete café!

Tip 4: haal leuke herinneringen op

De kans is groot dat jullie boeken waard aan geweldige herinneringen samen hebben opgebouwd voordat je ex je aan de kant zette. Deze herinneringen zijn waarschijnlijk ook voor je ex waardevol. Om te laten merken dat je die tijd mist en alles hebt onthouden is het leuk om wat herinneringen op te halen.

Herinneringen ophalen kun je heel subtiel doen. Vraag je ex bijvoorbeeld hoe dat dorpje waar jullie op vakantie zo ontzettend lekker hebben gegeten heet. Of vraag hoe die film die jullie op de eerste date keken heette.

Tip 5: Houd het kort

Zolang jullie niet weer aan het daten zijn is het beter om het contact kort te houden. Hoe langer jullie samen zijn hoe groter de kans wordt dat jullie in een moeilijk gesprek terechtkomen en dat wil je pas als jullie daar klaar voor zijn.

Spreek daarom aan het begin af en toe af om een uurtje wat leuks te doen. Het liefst overdag en zonder alcohol, want we weten allemaal dat een paar wijntjes in de avond niet helpen bij het controleren van je emoties.

Het gesprek

Nu jullie elkaar weer wat vaker spreken en weer plezier met elkaar hebben, is het tijd om het gesprek aan te gaan. Jullie kunnen de relatie niet opnieuw beginnen zonder te hebben besproken waarom je ex je aan de kant gezet heeft en wat jullie kunnen veranderen. Maar wanneer en hoe voer je zo’n gesprek? Ook hier heb ik een aantal tips voor.

Tip 1: gooi zelf de bal op

Jij wilt de controle over het gesprek hebben, zodat je je eigen emoties onder controle kunt houden. Stel daarom zélf voor om te bespreken wat er de vorige keer mis is gegaan. Je kunt dit op een lieve manier doen. Zeg bijvoorbeeld:

“Ik vind het zo gezellig om je weer te spreken. Wat is er de vorige keer mis gegaan?”

Tip 2: laat je ex praten

Je wilt absoluut niet dat je ex zich niet gehoord voelt of het idee krijgt dat het jou niet uitmaakt wat hij of zij te zeggen heeft. Laat je ex daarom uitpraten! Daarnaast wil jij ook alle informatie over waarom je ex je aan de kant gezet heeft! Als je ex is uitgepraat kun je reageren.

Tip 3: wees open

Om te zorgen dat jullie elkaar helemaal begrijpen is het belangrijk dat jij 100 procent eerlijk bent. Als je met geheimen en leugens rondloopt, zelfs als zijn die om je ex te beschermen, gaat de relatie nooit meer echt werken! Alles over hoe je aan de kant bent gezet moet besproken worden!

Zorg wel dat je je emoties en gedachtes op een weldoordachte manier overbrengt. Hoe duidelijker en rustiger je het overbrengt, hoe beter het gesprek!

Tip 4: vraag wat jij beter zou kunnen doen

Je ex heeft waarschijnlijk nu wel alles vermeld over waarom je aan de kant gezet bent. Jij bent echter op zoek naar een oplossing. Deze oplossing vind je door te vragen wat jij beter kan doen. Bovendien laat dit ook zien dat jij het graag wil oplossen. Dit vind je ex waarschijnlijk prettig.

Tip 5: stel voor om het weer te proberen

Als alles is uitgepraat en jij je goed voelt bij de uitkomst van het gesprek is het tijd voor de volgende stap. Nu moet je proberen je ex zo ver te krijgen om weer te gaan daten. Ja, je leest het goed: daten!

Pak niet gelijk de relatie op waar jullie waren gebleven voor je ex je aan de kant zette. Net als toen jullie elkaar leerden kennen is het beter om eerst weer op dates te gaan en de liefde weer te laten groeien. In deze tijd bouwen jullie het vertrouwen in elkaar weer op.

Tip 6: accepteer teleurstelling

De kans is altijd aanwezig dat je ex je niet terug wil. Accepteer elke teleurstelling, je bent immers niet voor niets aan de kant gezet. Misschien is het wel echt over en dat heeft ook positieve kanten. Je kunt altijd nieuwe mensen leren kennen en je gebroken hart zal weer helen. Het heeft geen toegevoegde waarde om te blijven hangen aan iemand die niet op je zit te wachten.

Ontdek de psychologische triggers om snel weer je ex terug te winnen

Volgens velen ben ik een expert op het gebied van dating, psychologie en relaties (ik ben daar vrij bescheiden in).

Ik heb een methode ontwikkeld met de exacte stappen en specifieke instructies om je ex terug te krijgen, ongeacht hoe hopeloos de situatie ook lijkt.

Ik leer je onder andere het volgende in mijn methode:

  • Stap voor stap wat je moet doen om je ex terug te krijgen
  • Hoe het continue geruzie te stoppen
  • Een truc waardoor je ex ongelooflijk veel aantrekkingskracht begint te voelen
  • Psychologische technieken die inspelen op het onderbewuste van je ex
  • En nog veel en veel meer…

Ontdek hier mijn revolutionaire methode en krijg zo snel mogelijk je ex terug:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

Avatar foto

Drs. Edwin Edinga (psychool en relatietherapeut)

Drs. Edwin Edinga is sociaal psycholoog, relatietherapeut, auteur en oprichter van exterug.nl. In zijn carrière heeft hij vele stelletjes weer bij elkaar gebracht. Wil jij ook je ex terugwinnen? Bekijk dan de zeer effectieve Ex Terug Methode op exterugmethode.nl.

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *