Hoe Deze 3 Bekende Nederlanders Hun Ex Hebben Teruggekregen

Als jij op deze pagina hebt geklikt, dan wil je waarschijnlijk het liefst je ex weer terugwinnen. De kans is echter ook groot dat je geen flauw idee hebt hoe je dit precies moet aanpakken. Dit is dan ook de reden dat veel mensen het er uiteindelijk maar bij laten zitten. Voor veel van deze mensen zal het vermoedelijk al enorm helpen als iemand ze het goede voorbeeld had kunnen geven.

Dat voorbeeld is precies wat ik je in dit artikel wil bieden, door in te zoomen op een aantal bekende Nederlanders (BN’ers). Hun relatie ging aanvankelijk uit, maar uiteindelijk is het hen gelukt om bij hun ex terug te komen. Hun verhaal laat zien dat het terugkrijgen van je ex mogelijk is, en het kan je bovendien inzicht geven in hoe je dit voor elkaar kan krijgen!

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

BN’er 1: Thomas Berge

Tussen Thomas Berge en zijn vriendin Cassidy Roeks is het inmiddels al twee keer uitgegaan. Beide keren is het Thomas gelukt om haar toch weer voor zich te winnen.

9 Fatale Fouten Waardoor Je Nooit Meer Je Ex Terug Zal Zien

Er zijn 9 fatale fouten die mensen maken waarmee ze het voorgoed verprutsen met hun ex. Wil je er zeker van zijn dat jij deze fouten nooit maakt?

Download dan hier gratis het ebook met de 9 fatale fouten.

Om wie gaat het?

Thomas Berge (echte naam Chiel Thomas Ottink) is een Nederlandse zanger die op twaalfjarige leeftijd al doorbrak met de single “Mijn luchtballon”. Sindsdien hebben meerdere van zijn albums in de top 10 van de Album Top 100 gestaan. Denk aan het album “Berge verzet” uit 2014, dat nummer 9 wist te bereiken.

Daarnaast zou je hem kunnen kennen van het programma De Beste Zangers van Nederland, en heeft hij met de Toppers in de Amsterdam ArenA gestaan.

Cassidy Roeks is minder bekend, en de meeste mensen zullen haar dus vooral kennen als de vriendin of de ex van Thomas Berge. Dit is echter niet alles waarvan je haar mogelijk kent. Cassidy deed in 2016 auditie voor de talentenjacht The Next Boy/Girl Band, en in 2017 voor The Voice of Holland. Beide keren wist ze het niet verder te schoppen dan de audities.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Hoe zijn ze weer bij elkaar gekomen?

De meeste BN’ers geven geen uitgebreide interviews over hoe en waarom hun relaties uitgaan. Laat staan over waarom ze uiteindelijk weer besluiten om bij hun ex terug te komen. Vaak zijn er dus geen heel duidelijke antwoorden op dit soort vragen te vinden. Naar aanleiding van de dingen die ze wél hebben losgelaten in de pers, kun je echter wel een redelijk goed geïnformeerde gok wagen.

Thomas en Cassidy hebben allebei tegen de pers aangegeven dat ze vooral door hun drukke werkschema’s geen tijd voor elkaar konden maken. Dat zou de reden zijn dat hun relatie tot twee keer toe op de klippen liep.

Blijkbaar nam die werkdruk na een tijdje steeds weer wat af, waardoor de twee toch weer een kans zagen in een mogelijke relatie.

Thomas en Cassidy gaven beide keren aan dat ze weer begonnen waren met daten, en elkaar aan het begin steeds maar af en toe zagen. Het is dus niet zo dat ze besloten om hun relatie weer op de oude voet op te pakken. Elke keer nemen ze weer hun tijd om elkaar opnieuw af te tasten, en dat lijkt voor hen goed te werken.

Wat kun jij hiervan leren?

Hartstikke leuk voor Thomas en Cassidy natuurlijk, dat ze het zo leuk hebben samen. Maar waarschijnlijk lees jij dit artikel vooral omdat je hun succes wilt imiteren. Daarom zal ik nu enkele lessen uit het verhaal van Thomas Berge trekken, die in principe op iedereen toepasselijk zijn.

Allereerst laat Thomas iets zien dat ik ook veel meemaak in de praktijk. Veel mensen gaan niet uit elkaar omdat ze elkaar zat zijn, maar omdat het ligt aan externe omstandigheden.

In dit soort gevallen is het vaak heel zinvol om te proberen je ex terug te krijgen.

Als de ongunstige omstandigheden er na een tijdje niet meer zijn, dan heb je een hoge slagingskans om je ex terug te krijgen. Iets anders wat ik altijd aan mensen aanbeveel, is dat je een nieuwe relatie met je ex ook echt als een nieuwe relatie moet beschouwen. Dit lijkt Thomas ook begrepen te hebben.

Koppels die denken dat ze gewoon weer verder kunnen gaan waar ze gebleven waren, gaan veel vaker uiteindelijk weer uit elkaar. Het is beter om gewoon weer rustig te beginnen met daten. Probeer op die manier de mogelijkheden voor een nieuwe relatie een beetje af te tasten. Je merkt dan snel genoeg of het nog klikt.

BN’er 2: Jamai Loman

In 2012 ging het uit tussen Jamai Loman en zijn toenmalige vriend Michael Muller. Later bleek echter dat de liefde tussen de twee enkele maanden later alweer was opgebloeid.

9 Fatale Fouten Waardoor Je Nooit Meer Je Ex Terug Zal Zien

Er zijn 9 fatale fouten die mensen maken waarmee ze het voorgoed verprutsen met hun ex. Wil je er zeker van zijn dat jij deze fouten nooit maakt?

Download dan hier gratis het ebook met de 9 fatale fouten.

Om wie gaat het?

Iedereen die een beetje thuis is in de wereld van talentenjachten, zal wel weten wie Jamai Loman is. In 2003 was hij namelijk de winnaar van de eerste Nederlandse editie van het programma Idols.

In tegenstelling tot veel andere winnaars van talentenjachten, heeft hij hier vervolgens ook echt een carrière mee kunnen opbouwen. Sindsdien heeft hij veel succes gehad als zanger, presentator en musicalacteur. In 2014 wist hij nog de vijfde plek in de single top 100 te behalen, met het nummer “Gevallen of gevlogen”.

Michael Muller is misschien wat minder bekend dan Jamai, maar geheel onbekend is hij nou ook weer niet. Muller is een Nederlands acteur, die in de Gouden Kalf-winnende speelfilm “170 Hz” heeft gespeeld. Verder heeft hij vooral in korte films gespeeld en op het toneel gestaan, dus het is niet heel vreemd als je nog nooit van hem hebt gehoord.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Hoe zijn ze weer bij elkaar gekomen?

Michael en Jamai hadden van 2010 tot 2012 een relatie toen het voor het eerst uit ging tussen hen. Je kan dus wel zeggen dat er sprake was van een langdurige relatie. Waarom het uit ging is niet helemaal duidelijk, maar van hoogopgelopen emoties lijkt geen sprake.

Volgens Jamai was “de koek op” in zijn relatie, en moet je soms “veranderen om jezelf te blijven”.

Het lijkt er dus vooral op dat de twee volgens Jamai uit elkaar waren gegroeid. Het duurde echter niet lang voor Jamai hierop terugkwam. In 2013 werd hij alweer samen met Michael op vakantie gespot. Later volgden er foto’s van Michael die achterop de scooter zat bij Jamai.

Dit leidde uiteraard tot geruchten, en deze geruchten werden uiteindelijk in 2016 door Jamai bevestigd. Het is slechts enkele maanden uit geweest tussen de twee.

Wat kun jij hiervan leren?

Allereerst laat het verhaal van Jamai in mijn optiek heel goed zien waarom sommige relaties onnodig uit gaan. Als je te veel op elkaars lip zit, kun je allemaal problemen gaan zien, en kunnen ergernissen enorm oplopen. Het kan dan lijken alsof je in een uitzichtloze situatie zit, waardoor één van de twee het uiteindelijk maar uitmaakt.

Na een tijdje kun je echter een stuk objectiever terugkijken op je relatie. Pas dan zie je vaak dat jullie eigenlijk relatief kleine problemen hadden, die jullie misschien best hadden kunnen oplossen. Als dat het geval is, dan kan het heel zinvol zijn om dit eens met je ex te bespreken. Hij of zij zal zich dat misschien ook hebben gerealiseerd.

In dat geval is het natuurlijk een stuk makkelijker om je ex te overtuigen weer bij jou terug te komen.

Wat je ook van Jamai’s verhaal kunt leren, is dat je niet te lang moet wachten om weer bij je ex terug te komen. Het is natuurlijk slim om elkaar na een break-up even wat ruimte te geven. Maar duurt dit te lang, dan wordt de kans natuurlijk steeds groter dat je ex inmiddels iemand anders heeft gevonden.

Naar mijn mening is het goed om een voorbeeld aan Jamai te nemen. Beslis binnen een paar maanden te of je je ex terug wilt, en onderneem op tijd actie.

BN’er 3: Gaby Blaaser

De relatie tussen Gaby Blaaser en haar toenmalige vriend ging in 2010 uit, en dat bleek ook wel even zo. Vijf jaar later hadden de twee hier kennelijk toch spijt van gekregen, en kwamen ze weer bij elkaar.

9 Fatale Fouten Waardoor Je Nooit Meer Je Ex Terug Zal Zien

Er zijn 9 fatale fouten die mensen maken waarmee ze het voorgoed verprutsen met hun ex. Wil je er zeker van zijn dat jij deze fouten nooit maakt?

Download dan hier gratis het ebook met de 9 fatale fouten.

Om wie gaat het?

Gaby Blaaser is een Nederlandse actrice. Als je fan bent van soaps, dan zul je haar ongetwijfeld kennen. In 2006 speelde ze namelijk de rol van Manon in Onderweg naar Morgen. In 2014 werd ze écht bij het grote publiek bekend, toen ze de rol van Sacha ging vertolken in Nederlands meest bekende soapserie: Goede tijden, slechte tijden.

Als je niet zo thuis bent in de soapwereld, dan is er een goede kans dat je nog nooit van haar hebt gehoord, maar dat wil niet zeggen dat Gaby verder haar hele carrière heeft stilgezeten.

Ze heeft ook gespeeld in series als SpangaS, Zeg ‘ns Aaa en Flikken Maastricht.

Met uitzondering van haar rol in SpangaS waren dit vooral bijrolletjes. Daarnaast is Gaby presentatrice van het programma Campinglife geweest, en heeft ze meegedaan aan Sterren Dansen op het IJs.

Van de ex in kwestie hebben we eigenlijk geen idee wie het is. Dat kan betekenen dat haar ex zelf niet beroemd was, en dus graag uit de publiciteit wil blijven. Maar het kan ook zijn dat het wél om een beroemdheid gaat, en dat de twee simpelweg geen zin hadden om hun relatie op straat te gooien.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Hoe zijn ze weer bij elkaar gekomen?

We weten dus niet wie de ex in kwestie nu precies is. Daarom zal het je misschien niet verbazen dat er maar weinig bekend is over hoe Gaby en haar ex uiteindelijk weer bij elkaar terug zijn geraakt. Alles wat we weten over Gaby en haar ex, komt eigenlijk uit één kort interview met Shownieuws op een rode loper.

Zoals net al even genoemd, weten we dat er een lange tijd zat tussen de eerste en tweede relatie van Gaby en haar ex. Het duurde maar liefst vijf jaar tot de twee weer bij elkaar kwamen. In de tussentijd had Gaby ook niet stil gezeten. Zij had maar liefst twee jaar lang een relatie met dj Nick Baas, tot ze het uitmaakte. In hetzelfde jaar kwam ze weer terug bij haar ex.

Het enige dat Gaby verder nog los wilde laten, is dat het op dat moment heel goed ging tussen hen. Heel veel weten we dus niet, maar de paar details die Gaby wel wilde loslaten, zijn al genoeg om enkele conclusies te kunnen trekken. Hier kun jij wat aan hebben als jij, net als Gaby, graag je ex weer terug wilt krijgen.

Wat kun jij hiervan leren?

Allereerst laat het verhaal van Gaby en haar ex goed zien dat het nooit te laat is om weer bij je ex terug te komen. Ik blijf verder wel bij wat ik heb verteld bij het verhaal van Jamai. Het is beter om binnen enkele maanden te proberen bij je ex terug te komen, en dus niet te lang te wachten.

Gaby laat ons echter zien dat je kans nog niet verkeken hoeft te zijn, ook al wordt die kans gedurende de jaren wel wat kleiner.

Daarnaast laat dit verhaal heel mooi zien dat je niet geïntimideerd moet raken door de nieuwe partner van je ex. Gaby had op een bepaald moment een relatie met een bekende dj. Toch verliet ze hem na twee jaar, om kort daarna weer bij haar ex terug te keren. Dit is iemand die, voor zover wij kunnen weten, totaal niet bekend was.

Als een willekeurige Nederlander een GTST-actrice wist af te pakken van een bekende dj, wat is dan jouw excuus?

Ontdek de psychologische triggers om snel weer je ex terug te winnen

Volgens velen ben ik een expert op het gebied van dating, psychologie en relaties (ik ben daar vrij bescheiden in).

Ik heb een methode ontwikkeld met de exacte stappen en specifieke instructies om je ex terug te krijgen, ongeacht hoe hopeloos de situatie ook lijkt.

Ik leer je onder andere het volgende in mijn methode:

  • Stap voor stap wat je moet doen om je ex terug te krijgen
  • Hoe het continue geruzie te stoppen
  • Een truc waardoor je ex ongelooflijk veel aantrekkingskracht begint te voelen
  • Psychologische technieken die inspelen op het onderbewuste van je ex
  • En nog veel en veel meer…

Ontdek hier mijn revolutionaire methode en krijg zo snel mogelijk je ex terug:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

Avatar foto

Drs. Edwin Edinga (psychool en relatietherapeut)

Drs. Edwin Edinga is sociaal psycholoog, relatietherapeut, auteur en oprichter van exterug.nl. In zijn carrière heeft hij vele stelletjes weer bij elkaar gebracht. Wil jij ook je ex terugwinnen? Bekijk dan de zeer effectieve Ex Terug Methode op exterugmethode.nl.

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *