Hoe deze 14 Beroemdheden Hun Ex Terug Hebben Gekregen

De relaties op de rode loper volgen vaak een specifiek patroon: men komt samen, wordt verliefd, valt uit elkaar (vreselijk publiekelijk), verzoenen en dit alles herhaalt zich. Beroemdheden zijn continu betrokken bij deze onbeschrijfelijke wervelwinden van liefde, haat, lust en zeer veelzeggende Instagram-verhalen – die meer drama brengen dan een soap zoals Goede Tijden, Slechte Tijden. En we vinden het allemaal geweldig!

Toch vragen we ons af hoe die celebrities nu altijd weer samenkomen. Het lijkt of de beroemdheden elkaar veel vaker weer terugvinden dan normale mensen. Hoe krijgen ze dat voor elkaar? In dit artikel geven we je alle sappige verhalen over hoe 14 koppels weer samen zijn gekomen en hoe beroemdheden hun ex hebben teruggekregen.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

14 Beroemdheden die Hun Ex Terug Hebben Gekregen

9 Fatale Fouten Waardoor Je Nooit Meer Je Ex Terug Zal Zien

Er zijn 9 fatale fouten die mensen maken waarmee ze het voorgoed verprutsen met hun ex. Wil je er zeker van zijn dat jij deze fouten nooit maakt?

Download dan hier gratis het ebook met de 9 fatale fouten.

1.     Chrissy Teigen en John Legend

Chrissy Teigen en John Legend zijn toch wel het ultieme koppel en als je van de liefde houdt, dan volg je deze twee zeker op Instagram. Samen met hun twee kindjes zijn ze ontzettend lief en iedereen smelt weg bij de schattige filmpjes die Teigen regelmatig plaatst. Toch blijkt het dat het ooit minder goed ging tussen de twee.

Blijkbaar heeft Legend ooit geprobeerd het uit te maken met Chrissy, maar de koningin stond niet toe dat het gebeurde. “Ik was echt gestrest en druk”, zei de legende tegen The Guardian. “Ik had zoiets van, ‘ik zou nu alleen gelukkiger zijn.'” Teigen tweette als reactie op John’s onthulling en zei dat ze John gewoon onzinnig deed. “Het was geen typische breuk,” schreef ze. “Hij was op tournee en zijn stem deed pijn en hij had een zeurderig gezicht over alles en dus ja, ik had zoiets van ‘nee’.”

Chrissy heeft dus simpelweg aangekondigd dat zij de break-up niet accepteerde en dat het stel gewoon verder ging samen. Zo kan het dus ook. Gewoon de ex vertellen dat je het niet accepteert dat jullie uit elkaar gaan; wie weet pakt het net zo goed uit als bij Chrissy!

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

2.     Justin Timberlake en Jessica Biel

In de meest romantische verzoening ooit begonnen JT en JB met daten in 2007, maar het stel ging uit elkaar in 2011. In een Vanity Fair-interview in juni 2018 onthulde Justin hoeveel hij Jessica miste en zei hij: “Ze is de meest significante persoon in zijn eentje in mijn leven. In mijn 30 jaar is zij de meest speciale persoon, oké? … Ik wil liever niet over haar praten, omdat het schadelijk voor mij is, “waardoor we allemaal de liefde voelde. Ze kwamen weer bij elkaar in oktober zodat wij allemaal weer in de liefde konden geloven.

Aangeven hoe veel je van je ex houdt, kan je dus zomaar helpen weer samen te zijn met je ex. Be honest en be real, is de tip! Wees niet bang om je gevoelens te uiten, zoals Justin dat zo fantastisch deed.

3.     Kristin Cavallari en Jay Cutler

Je nieuw (-achtige) favoriete realitysterren zijn niet altijd zo perfect geweest. Je kent Kristen Cavallari en Jay Cutler waarschijnlijk van de Hills en Cavallari van haar nieuwe show “Very Cavallari”. Cavallari en Cutler stopten hun jaarlange verloving in 2011, waarover Kristen in haar boek, Balancing in Heels, een stuk schreef.

“Een paar dingen moesten veranderen en ik wist dat de enige manier waarop Jay zou zien hoe serieus ik was, was als ik de relatie beëindigde,” schreef ze. Ze gingen samen naar therapie, begonnen opnieuw te daten in 2012 en waren in 2013 getrouwd – en we hebben nu voor altijd Jay Cutler, reality TV King, in ons leven.

Het uitmaken om je wederhelft te laten beseffen hoe serieus je bent; geen slecht idee dus. Het proberen zeker waard!

4.     Megan Fox en Austin Green

Een van de meest turbulente relaties op deze lijst – Fox en Green begonnen te daten toen de Transformers-ster slechts 18 jaar oud was. Ze verloofden zich toen ze 23 was, maar gingen al uit elkaar nog voordat ze in het huwelijksbootje stapten.

De twee kwamen vervolgens een jaar later weer bij elkaar, waren in 2010 getrouwd en kregen samen twee zonen. Toen vroeg Fox in 2015 plotseling een scheiding aan. Maar het koppel stelde de scheiding weer uit toen ze in 2016 nog een kindje kregen. Het stel zou nu nog steeds door moeten gaan met de scheiding, maar Fox verscheen in 2018 op Hollywood Medium en zei dat zij en haar man aan hun problemen aan het werken zijn. Het wordt dus vervolgd…

Een nieuw kind samen krijgen? Wie weet werkt het wel om samen te blijven met je partner. Tot nu toe is de verkering nog steeds ‘aan’ tussen Fox en Green!

5.     Kelly Ripa en Mark Consuelos

Blijkt dat Kelly Ripa en echtgenoot Mark Consuelos een soortgelijke niet-traditionele reis naar het altaar hadden voor hun bruiloft in mei 1996.

“Vlak voordat we trouwden, gingen we uit elkaar”, vertelde de Live With Kelly en Ryan-gastheer Emma Diamond en Julie Kramer tijdens de debuutaflevering van Betches ‘Comments By Celebs-podcast. “We gingen uit elkaar en we kwamen weer samen op de dag voordat we vertrokken en weggingen. Ja, we zijn weggelopen. We zijn naar Vegas geweest en zijn getrouwd.”

Het kan dus ook dat je je partner zo erg mist, dat je besluit weer bij elkaar te komen en gewoon meteen de volgende dag te trouwen. Of dat een goed idee is? You tell me, de twee zijn vandaag de dag namelijk nog steeds samen!

6.     Justin Bieber en Hailey Baldwin (Bieber)

Inmiddels zijn de twee lovers al getrouwd, maar wij weten ook dat Justin Bieber een lange periode een knipperlicht relatie heeft gehad met Selena Gomez. De Biebs en Hailey Baldwin daten in 2016 kort voordat ze volgens Baldwin op een slechte manier uit elkaar gaan.

“We hebben een lange periode gehad waarin we geen vrienden waren,” vertelde ze de Britse krant The Time. Maar – op de meest Hollywood-manier – vonden de twee elkaar weer voor slechts één maand voordat ze hun verloving aankondigden. Dat ontwikkelde zich dus vreselijk snel!

Mogelijk is het dé manier om weer terug te komen met je ex; elkaar gewoon helemaal nooit meer zien, dan weer een maandje daten en meteen verloven!

7.     Rob Kardashian en Blac Chyna

Rob en Chyna’s hete puinhoop van een relatie werd voor ons op hun E! Show vastgelegd: Rob en Chyna. Rob ontmoette de ex-vriendin van Kylie’s, toen, vriendje (ja, we weten het, dat is heel verwarrend) in 2016 via Kim en Kanye. Alles leek goed met het paar na de geboorte van hun dochter Dream in november 2016 tot het paar uit elkaar ging slechts een maand na de geboorte van Dream.

Ze gingen toen heen en weer van volledig verliefd op elkaar tot schreeuwen aan de bovenkant van hun longen (BEN JE ANDERE BITCHES aan het sms’en JA OF NEE). We kunnen (waarschijnlijk) wel zeggen dat deze relatie voorgoed voorbij is, omdat Chyna Rob naar de rechtbank heeft gesleept voor het plaatsen van expliciete foto’s van haar op zijn Instagram-verhaal EN Rob heeft Chyna voor de rechtbank gesleept nadat ze Dream’s kinderwagen als wapen gebruikte in een Six Flags-pretpark. Maar hey, je weet maar nooit.

Momenteel zijn Chyna en Rob niet meer samen, maar in het verleden hebben de twee een knipperlichtrelatie gehad. Het ging er af en toe heftig aan toe, maar dit vonden zij beiden ook wel ‘spannend’. Een heftige relatie is dus misschien wel wat je zoekt; de break-up is misschien heftig, maar de make-up des te beter.

8.     Emma Roberts en Evan Peters

Dit American Horror Story-duo begon in 2012 te daten maar dit eindigde alweer in 2013 toen Roberts werd gearresteerd voor het, naar verluidt, aanvallen van Peters. Het jaar erna kwam het stel echter weer samen en waren ze ook in datzelfde jaar verloofd. Sinds 2014 zijn de twee dus verloofd, weer uit elkaar en weer samen.

Je ex aanvallen, zodat hij je weer interessant vindt. Het klinkt onlogisch, maar het werkt blijkbaar…

9.     Pink en Carey Hart

Dit liefdesverhaal begint al in 2001. Na vier jaar daten, vroeg Pink de BMX-motorrijder ten huwelijk. Ze waren twee jaar getrouwd toen Pink het slechte nieuws op haar website plaatste en schreef: “Het allerbelangrijkste voor jullie om te weten is dat Carey en ik zoveel van elkaar houden. Dit uiteenvallen gaat niet over vreemdgaan, woede of vechten. Ik weet dat het klinkt als cliché onzin, maar we zijn beste vrienden, en dat zullen we blijven. “Het paar kwam een jaar later weer bij elkaar.

Als je dus niet slecht uit elkaar gaat, kan het heel makkelijk weer goedkomen. Ben je dus niet vreemdgegaan, niet boos en wil je niet vechten (en heel belangrijk: wil je ex dit ook niet), ga dan misschien nog een keertje kletsen. Bij Pink en Carey heeft het gewerkt!

10.  Courteney Cox en Johnny McDaid

Nadat de Friends-ster was gescheiden van echtgenoot David Arquette, vond ze opnieuw liefde in 2013 met Johnny McDaid van Snow Patrol. Ze verloofden zich in 2014, maar braken het een jaar later alweer af en werden toen weer na een jaar kussend op een luchthaven opgemerkt.

Cox bevestigde hun verzoening op NBC’s Running with Wild Bear Grylls en zei: “We waren meer dan een jaar verloofd en toen gingen we uit elkaar … Het is gewoon … alles is nieuw. En we hebben allebei echt aan onszelf gewerkt op de onderdelen die de meeste aandacht nodig hadden. En het voelt heel anders. “We zijn allemaal natuurlijk super blij voor Courtney.

Wat is dat toch met die beroemdheden die steeds zich verloven, dit binnen no-time afbreken en dan niet veel later weer samenkomen. Volgens mij kunnen we hier een patroon opmerken! Tweemaal is scheepsrecht.

11.  Olcay Gulsen en Ruud de Wild

Ook in Nederland zijn er natuurlijk koppels die uit elkaar zijn gegaan en ook weer samen zijn gekomen. Dé BN’er-relatie van 2019 was toch wel die van Radio 2-dj Ruud de Wild en RTL Boulevard’s Olcay Gulsen. Niemand had de twee ooit samen verwacht, maar de meeste mensen vonden het een hartstikke leuk stel. Toch mocht de relatie niet lang duren.

Een korte, stormachtige rit, zo kunnen we de relatie het beste noemen. Hoewel de seks goed was en, als we Olcay moeten geloven, als vanzelf ging, werd de relatie na 4 maanden alweer verbroken. De reden voor de breuk was volgens Olcay dat ze vanwege het overlijden van ex en eerste grote liefde James Harris emotioneel even geen behoefte had aan een nieuwe relatie. Dit vinden wij natuurlijk heel logisch.

Inmiddels zijn de twee echter alweer samen. Op Instagram post Olcay verschillende foto’s met Ruud en noemt zij hem ‘de liefste’.

Nog steeds post Olcay foto’s van haar overleden ex en eerste liefde en daar reageert Ruud onder met een hartje. Dat is natuurlijk de support die je nodig hebt en daarom zijn de twee hoogstwaarschijnlijk toch weer samen gekomen; en de seks ging vanzelf, dat zal ook meetellen!

12.  Nicolette Kluijver en Joost Staudt

Expeditie Robinsonpresentatrice Nicolette Kluijver begon 2019 met een emotioneel bericht. Zij ging namelijk scheiden van haar man Joost Staudt. Of toch niet? Het lijkt er nu alweer op dat ze toch weer samen zijn.

Sterker nog: het schijnt dat de scheiding niet eens door is gegaan! Tijdens de opnames van expeditie Robinson maakte Joost met de kids zelfs nog een reis om even bij Nicolette te zijn terwijl ze Expeditie Robinson presenteert op een onbewoond eiland – dat schreeuwt natuurlijk alleen maar liefde!

Je ex opzoeken terwijl hij of zij heel ver van je verwijderd is, kan de liefde dus zeker weer boost geven.

13.  Milou en Heikki

Milou en Heikki kent iedereen van het allersaaiste seizoen van Temptation Island ooit vertoont op de Nederlandse Televisie. Heikki was nog vreselijk verliefd tijdens de opnames en Milou twijfelde al af en toe. Toch hadden de meeste kijkers wel het idee dat de twee samen zouden blijven na de show.

Kort na de opnames maakte Milou het echter alweer uit met de Vlaamse Heikki. Als snel werden de twee na de break-up gespot en het bleek een knipperlichtmoment te zijn. Momenteel zijn ze weer helemaal verliefd en ontzettend blij met elkaar. Heikki is zelfs naar Nederland verhuist om samen te wonen met zijn liefste Milou!

Als je de ultieme relatietest kunt overleven, dan zit het waarschijnlijk wel goed. Deze twee blijven vast nog lang samen!

14.  Lange Frans en Baas B

Last but not least, een belangrijk duo uit de rapscene had een 10-jarige breuk maar zijn in 2019 toch weer samengekomen; hoe is het mogelijk vraag je je af. Dit is dan misschien wel geen ‘liefdeskoppel’ maar er was ooit wel heel veel liefde tussen deze twee heren.

De twee waren jeugdvrienden en rappartners en gaan nu dus weer samen liedjes schrijven. Jaren hadden de twee knallende ruzies en onenigheid, maar in 2019 hebben ze de strijdbijl dan eindelijk begraven. In de talkshow Beau, lieten ze weten dat ze weer samen gingen werken en al eerder vertelde Frans dat twee weer met elkaar spraken.

Beide heren zijn natuurlijk ouder en volwassener geworden en de twee konden dus op een normale manier met elkaar praten over het verleden. Ook hebben de twee inmiddels samen alweer een uitverkocht optreden gehad in Q-factory in Amsterdam-Oost. Het publiek bestond uiteraard uit oudere fans, maar ook uit jongeren die de twee zelf nog nooit hadden gezien.

Het was een prachtige nostalgische avond en er zullen waarschijnlijk nog veel andere optredens volgen van het duo. We zouden kunnen stellen dat Lange Frans en Baas B weer terug zijn.

Zo zie je maar dat een jarenlange vriendschap nooit zomaar voorbij is en er nog altijd over gesproken kan worden. Lange Frans en Baas B zijn hier het perfecte voorbeeld van!

Ontdek de psychologische triggers om snel weer je ex terug te winnen

Volgens velen ben ik een expert op het gebied van dating, psychologie en relaties (ik ben daar vrij bescheiden in).

Ik heb een methode ontwikkeld met de exacte stappen en specifieke instructies om je ex terug te krijgen, ongeacht hoe hopeloos de situatie ook lijkt.

Ik leer je onder andere het volgende in mijn methode:

  • Stap voor stap wat je moet doen om je ex terug te krijgen
  • Hoe het continue geruzie te stoppen
  • Een truc waardoor je ex ongelooflijk veel aantrekkingskracht begint te voelen
  • Psychologische technieken die inspelen op het onderbewuste van je ex
  • En nog veel en veel meer…

Ontdek hier mijn revolutionaire methode en krijg zo snel mogelijk je ex terug:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

Avatar foto

Drs. Edwin Edinga (psychool en relatietherapeut)

Drs. Edwin Edinga is sociaal psycholoog, relatietherapeut, auteur en oprichter van exterug.nl. In zijn carrière heeft hij vele stelletjes weer bij elkaar gebracht. Wil jij ook je ex terugwinnen? Bekijk dan de zeer effectieve Ex Terug Methode op exterugmethode.nl.

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *