Je Ex Terugkrijgen na ruzie? Ontdek Hier hoe!

Ruzie is iets wat altijd wel voorkomt. De eerste ruzie tussen jou en je ouders over hoe laat je thuis mag komen, de keer dat je boos werd op je beste vriend of vriendin omdat hij of zij een geheim van je doorvertelde; iedereen heeft er mee te maken. Vaak zijn ruzies goed, om te zorgen dat jij en degene waar je ruzie mee hebt jullie hart kunnen luchten en dat jullie beiden zien hoeveel de ander geeft om dit onderwerp.

Jammer genoeg is ruzie niet altijd voordelig. Moeders en dochters, beste vrienden en ook geliefden praten niet meer met elkaar omdat wat er is gezegd in de ruzie hen zodanig heeft gekwetst. Wanneer je je partner verliest omdat je iets niet uit kon praten, is natuurlijk heel erg zonde. Als je immers goed bij elkaar past en er geen reden is om uit elkaar te gaan, is het jammer wanneer een ruzie ervoor zorgt dat je toch niet bij elkaar blijft.

Als je verder leest, merk je dat er verschillende soorten ruzies zijn die allemaal een verschillend scenario nodig hebben om opgelost te worden. Daarna bespreken we het belangrijkste van je ex terugkrijgen na een ruzie: spijt betuigen. Tenslotte gaan we dieper in op hoe het nu verder moet! Aarzel dus niet en lees snel meer over hoe je je ex terug krijgt na een ruzie!

Soorten ruzie

Er zijn zo veel dingen om ruzie over te hebben. Het varieert van een ruzie over waar de theekopjes staan in je nieuwe huis tot een ruzie vanwege het laat thuiskomen toen je veertien jaar oud was. Verschillende ruzies vragen weer om verschillende reacties. Daarom is het belangrijk om eerst je soort ruzie te identificeren. We hebben er voor jou de vier grootste soorten ruzie op een rijtje gezet:

  1. Een misverstand

Heel veel ruzies ontstaan door een misverstand, waarbij iemands gevoelens of intenties niet goed zijn gecommuniceerd naar de ander. Denk bijvoorbeeld aan iemand die boos wordt op zijn of haar partner omdat hij of zij dacht dat hun jubileum morgen was in plaats van vandaag. Een misverstand is jammer genoeg een grote reden om knallende ruzie te hebben, terwijl dit helemaal niet nodig is.

  1. Verkeerde dingen zeggen

Veel mensen schieten de fout in door niet te verwoorden wat ze nu echt bedoelen. Dan kan ineens een zin die jij erg anders bedoelt helemaal verkeerd overkomen. Verkeerde dingen zeggen valt over het algemeen ook onder misverstanden, maar soms zeggen mensen verkeerde dingen puur uit boosheid, tijdens een al gaande ruzie. Dit is dus niet alleen de oorzaak van sommige ruzies, maar ook de oorzaak van zodanig gemene opmerkingen die een relatie kan opbreken.

  1. Slechte gewoonte

De oorzaak van – jammer genoeg – te veel ruzies is het feit dat iemand zich vast kan blijven houden aan een slechte gewoonte. Deze slechte gewoonte kan van alles zijn. Misschien kan iemand te laat thuis komen, of roken, of een complete sloddervos zijn. Wanneer partners samen gaan wonen is dit iets wat sterk naar voren kan komen.

  1. Een grote onderliggende reden

Soms is de ruzie niet de oorzaak van de splitsing. Soms is er een onderliggende reden die zodanig groot is, zoals vreemdgaan, dat een ruzie onvermijdelijk is. In dit geval is het goed om te bedenken of de ruzie nu heeft gezorgd dat jullie uit elkaar gaan, of omdat de onderliggende reden zodanig kwetsend was dat jullie niet meer bij elkaar kunnen zijn.

9 Fatale Fouten Waardoor Je Nooit Meer Je Ex Terug Zal Zien

Er zijn 9 fatale fouten die mensen maken waarmee ze het voorgoed verprutsen met hun ex. Wil je er zeker van zijn dat jij deze fouten nooit maakt?

Download dan hier gratis het ebook met de 9 fatale fouten.

Spijt betuigen

Wat voor soort ruzie je ook hebt gehad, spijt betuigen is in alle gevallen iets wat je zeker moet doen. Het klinkt als iets stoms en kleins, maar sorry zeggen is voor veel mensen de lastigste stap in weer bij elkaar komen. Waarom is spijt betuigen nu zo moeilijk?

Sorry zeggen heeft verschillende aantrekkelijke kanten, maar ook minder aantrekkelijke kanten. Zo maak je veel goed als je sorry zegt en het meent, en stel je je ook open op om de situatie te verbeteren. Sorry zeggen is het gevolg van een stukje zelfreflectie, waarna je toegeeft dat je fout zit. Dit wordt over het algemeen zeer gewaardeerd door degene waar je sorry tegen zegt.

Dit is echter ook hetgene wat spijt betuigen zo lastig maakt. Je geeft toe dat jij verkeerd zit, maar je weet niet zeker of de ander dit ook wilt doen. Je moet een stukje trots opzij schuiven, en dat vinden veel mensen lastig. Hoewel spijt betuigen niet even leuk is en in veel gevallen echt nog niet de laatste stap is van het goedmaken tussen jou en je partner, is het het vaak wel waard. Weeg dus goed voor jezelf af of je het waard vindt om jezelf nederig op te stellen.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Hoe nu verder?

We gaan er voor het gemak vanuit dat je sorry hebt gezegd tegen je ex-partner. Er zijn nu twee mogelijke scenario’s: je ex accepteert je excuses, of niet. Wanneer je ex niet je excuses accepteert, is het belangrijk om te weten waarom dit niet zo is. Als je ex de hele relatie al niet meer zo zag zitten en deze ruzie de druppel was, dan is het logisch dat hij of zij niet meer verder wilt. Maar als het zo is omdat hij of zij meer tijd nodig heeft, kun je het later weer proberen.

Wanneer je ex je excuses wel accepteert, is het belangrijk om goed te praten over wat jullie beiden willen en hoe deze relatie nu verder gaat. Misschien vind jij dat jij ook excuses verdient. Dan is dit een goed moment om dat ook aan te stippen. Wees voorzichtig in wat jullie zeggen. Je wilt natuurlijk niet dat er nog een ruzie volgt van het gesprek dat bedoeld is om alles weer goed te maken.

Natuurlijk ligt het ook aan de soort ruzie die jullie hebben gehad. Een misverstand of een ruzie waarin je verkeerde dingen zegt is eenvoudiger uit te praten dan een ruzie waarin je ex je vertelde dat hij of zij je heeft zien vreemdgaan. De sleutel tot het oplossen van deze ruzies is tijd. Het is belangrijk om elkaar rust te geven en elkaar op jullie eigen tempo met de situatie te laten omgaan.

Ontdek de psychologische triggers om snel weer je ex terug te winnen

Volgens velen ben ik een expert op het gebied van dating, psychologie en relaties (ik ben daar vrij bescheiden in).

Ik heb een methode ontwikkeld met de exacte stappen en specifieke instructies om je ex terug te krijgen, ongeacht hoe hopeloos de situatie ook lijkt.

Ik leer je onder andere het volgende in mijn methode:

  • Stap voor stap wat je moet doen om je ex terug te krijgen
  • Hoe het continue geruzie te stoppen
  • Een truc waardoor je ex ongelooflijk veel aantrekkingskracht begint te voelen
  • Psychologische technieken die inspelen op het onderbewuste van je ex
  • En nog veel en veel meer…

Ontdek hier mijn revolutionaire methode en krijg zo snel mogelijk je ex terug:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

Avatar foto

Drs. Edwin Edinga (psychool en relatietherapeut)

Drs. Edwin Edinga is sociaal psycholoog, relatietherapeut, auteur en oprichter van exterug.nl. In zijn carrière heeft hij vele stelletjes weer bij elkaar gebracht. Wil jij ook je ex terugwinnen? Bekijk dan de zeer effectieve Ex Terug Methode op exterugmethode.nl.

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *