7 Mooie Liefdesverdriet Zinnetjes voor Positieve Kracht

Heb je op dit moment last van liefdesverdriet?

In dit artikel help ik mannen en vrouwen om positieve kracht te vinden en af te rekenen met liefdesverdriet.

De liefdesverdriet zinnetjes in dit artikel kunnen hier een grote bijdrage in leveren en ervoor zorgen dat je lekkerder in je vel gaat zitten

Ook geef ik je andere tips in dit artikel waardoor het gemakkelijker wordt om het liefdesverdriet te verwerken en je in een mum van tijd weer positieve kracht ontwikkelt om het beste uit jezelf te halen.

De mooiste liefdesverdriet zinnetjes

 1. Niemand zal begrijpen hoeveel ik ooit om hem gaf.
 2. Wat als jij de reden bent waarom ik huil?
 3. De momenten die je laat gaan, zijn de momenten die je het hardst raken.
 4. We kunnen er iets van maken als we het proberen.
 5. Het gevoel dat ik van haar kreeg zou al mijn tranen verplaatsen.
 6. Ik ben bang je te verliezen, maar je bent niet van mij.
 7. Ik droom van je, ik denk aan je, jouw liefde blijft altijd in mij bestaan.

De bovenstaande zinnetjes geven misschien een kleine verzachting in deze moeilijke tijd. Het zal vaak echter niet te doen zijn om op deze manier alle problemen de wereld uit te helpen. Liefdesverdriet is namelijk een gevoel dat diep van binnen knaagt en niet zomaar te verhelpen is.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Spreek gratis met ons en laat een coach jouw persoonlijke situatie beoordelen en wat je nu het beste kunt doen.

Liefdesverdriet verwerken

Vaak zeggen ze dat liefdesverdriet verdwijnt met de tijd. Helaas is het zo gemakkelijk niet altijd en kun je jouw gevoel best een handje helpen. Zo kan het op een gemakkelijke manier rustiger worden in je hoofd en vind je de rust om weer te kunnen genieten van het leven.

Om niet meer te denken aan de liefde is het verstandig je zinnen te verzetten en andere dingen te doen. Pak bijvoorbeeld een oude hobby weer op en probeer zo de tijd op te vullen die je vroeger met je ex deelde. Het wordt zo gemakkelijker om minder aan je ex te denken en je bent beter instaat om te genieten van het leven.

Zit je nu continue aan je ex te denken? Dan zal dit gevoel waarschijnlijk niet zomaar verdwijnen en zal het tijd kosten om plaats te maken voor ander soort gevoelens en zomaar het gevoel voor je ex aan de kant te zetten.

Word sociaal weer actief

Vrienden en vriendinnen kunnen een grote steun zijn in het verwerken van liefdesverdriet. Zoek je vrienden en vriendinnen dan ook weer zoveel mogelijk op en probeer op deze manier het liefdesverdriet weer een plekje te geven. Je kunt bij vrienden tevens veel mentale steun vinden waardoor je gelukkiger in je vel gaat zitten en met een frissere blik naar de toekomst kunt gaan kijken.

Wil je meer weten over het terugkrijgen van je ex? Mijn ex terug methode is een gemakkelijke manier om meer te leren over het terugkrijgen van jouw ex en kan het verschil maken in jouw leven. Klik op de link en ontvang direct meer informatie.

Avatar foto

Drs. Edwin Edinga

Drs. Edwin Edinga is sociaal psycholoog, relatietherapeut, auteur en oprichter van exterug.nl. In zijn carrière heeft hij vele stelletjes weer bij elkaar gebracht. Wil jij ook je ex terugwinnen? Bekijk dan de zeer effectieve Ex Terug Methode op exterugmethode.nl.

2 Reacties op "7 Mooie Liefdesverdriet Zinnetjes voor Positieve Kracht"

 1. Hoi ben het aan het luisteren al een hoop dingen opgeschreven.Maar begrijp niet het volgende wacht niet telang met alles is binnen een maand opgelost

 2. John

  says:

  Hoi, ik heb gelezen dat het belangrijk is om 30 dagen te wachten om terug contact op te nemen met je ex, dit zou de problemen die er waren een beetje laten vertroebelen.
  na 30 dagen zou je terug contact moeten nemen met je ex, dan heb je het meeste kans om hem / haar terug te winnen

  Bron :
  www.relatietip.eu/ex-terug-winnen/win-je-ex-terug-aan-de-hand-van-sms/

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *