13 Geheimen om Jouw Soulmate te Vinden / Herwinnen

Je soulmate vinden begint bij jezelf… Om je soulmate te vinden, kan je een hele hoop doen, ook aan jezelf! Een opkomende theorie rondom het vinden van de ware liefde is de law of attraction, een spiritueel idee rondom het aantrekken van personen die helemaal bij jou passen. Daarnaast zijn er ook een aantal praktische dingen die je kunt doen.

In de komende alinea’s beschrijf ik voor jou de meest effectieve geheimen om jouw soulmate te vinden. Soms is je soulmate echter al in je leven geweest, maar is die relatie al verleden tijd. Daarom onthul ik ook de geheimen over het terugwinnen van je ex als dit toch echt je soulmate is.

De law of attraction als de weg naar jouw soulmate

De law of attraction gaat over het creëren van een realiteit met je gedachten. Je moet er wel een beetje in geloven, anders werkt het niet. Hieronder beschrijf ik 5 stappen om met de law of attraction jouw soulmate te vinden.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

1: Fantaseer over je toekomstige soulmate

Je soulmate is iemand die helemaal bij je past, daar moet geen twijfel over mogelijk zijn. Het is dus belangrijk om voor jezelf duidelijk te hebben wie er bij je past. Denk hierbij natuurlijk niet alleen aan het uiterlijk van je significant other, maar vooral aan het innerlijk. Hoe wil je dat je toekomstige soulmate in het leven staat? Hoe ga jij met problemen om en hoe wil je dat hij of zij dat doet? Wat voor grappen moet de ander maken om jou echt aan het lachen te krijgen?

Fantaseer er lekker op los! Natuurlijk zal niemand precies in het plaatje passen, maar op deze manier weet je sneller voor jezelf of je date jouw soulmate zou kunnen zijn.

Volgens de law of attraction trek je het soort mensen aan waar jij het meeste over nadenkt.

2: Denk na over hoe jij in een relatie wilt staan

Dit sluit aan op de vorige tip, maar is zeker niet minder belangrijk. Als jij iemand wil vinden die voor jou perfect is, kan dat niet alleen door de ander komen. Denk daarom goed na over hoe jij met je toekomstige soulmate wilt omgaan. Denk eraan, als jij voor jezelf duidelijk hebt wat je wilt, trekt dit mensen die hetzelfde willen aan.

“Als je nu al weet dat jullie niet goed bij elkaar passen, kun je er maar beter niet teveel energie in steken.”

Ben jij iemand die heel veel aandacht nodig heeft? Dan is iemand die liever wat meer tijd voor zichzelf neemt wellicht niet jouw soulmate. Vind jij het belangrijk om al je problemen met elkaar te bespreken? Zoek dan iemand die net zo open en daadkrachtig is als jij.

3: Wees je eigen soulmate

Als je niet van jezelf houdt, kan je ook niet van anderen houden. Het klinkt wel heel cliché, maar toch schuilt er een waarheid in. Als je jezelf constant bekritiseert en heel negatief over jezelf bent, straal je dit uit. Negatieve energie helpt nooit bij het vinden van een soulmate! Zeker niet volgens de law of attraction. Als je van jezelf houdt, straal je positieve energie uit en trek je potentiële partners aan, misschien zit jouw soulmate daar wel tussen!

4: Twijfel niet en geef niet op

Alles is mogelijk, twijfel dus niet! Zolang je eerlijk bent tegen jezelf over hoe jouw perfecte soulmate eruit ziet, hoef je alleen nog maar vol te houden. Volgens de law of attraction is zekerheid als een open deur en sluit twijfel deze deur. Om jouw soulmate aan te trekken, moet je deur natuurlijk altijd open staan!

“Er heeft nog nooit iemand zijn doel bereikt door op te geven.”

Opgeven is ook zeker geen optie! Het vinden van een soulmate kan een hele tijd duren, er zijn immers meer dan zeven miljard mensen op de wereld. Zolang je niet opgeeft, blijft de mogelijkheid echter bestaan dat jij en jouw toekomstige soulmate elkaar ontmoeten.

5: Stop met denken over hoe

Om jouw soulmate te vinden moet je alle opties openhouden. Je kan het vinden van je soulmate immers niet voorspellen of forceren. Denk niet al voordat je een feestje hebt dat je daar je soulmate gaat vinden, want misschien zit hij of zij wel naast je in de bus. Sta open voor elk moment, elke plaats en elk persoon waar jij je goed bij voelt en laat het universum haar werk doen.

Praktische tips voor het vinden van jouw soulmate

Ben jij niet zo van het spirituele? De hoop is nog niet verloren! Ook zonder geloof in de law of attraction kan jij jouw soulmate vinden! De komende 4 geheimen gaan over hoe je je leven kan aanpassen en wat je kan doen om de ware liefde tegen het lijf te lopen!

1: Ga op zoek naar leuk gezelschap, niet naar een soulmate

Wat is een soulmate nou eigenlijk? Bestaat die wel? Sommige mensen geloven dat er voor ieder mens maar één de ware is. Sommige mensen geloven dat er meerdere soulmates bestaan voor iedereen. Wat in ieder geval vaststaat: jouw soulmate bestaat!

Je soulmate herkennen is echter behoorlijk lastig, zeker op de eerste paar dates. Ga daarom eerst op zoek naar een leuke partner. Als jullie elkaar beter leren kennen, wordt het vanzelf duidelijk of het voorbestemd is of niet.

“Je weet pas of iemand je soulmate is als je die persoon goed hebt leren kennen.”

Op het moment dat je wederzijds voelt dat jullie van elkaar houden, van de goede én de slechte kanten, is er een grote kans dat je jouw soulmate hebt gevonden!

2: Daten, daten, daten

De kans dat jouw toekomstige soulmate op een avond ineens voor je deur staat, is natuurlijk niet heel groot. Ga daarom actief op zoek naar potentiële soulmates. Ben je op een feestje en zie je een mogelijke partner? Sta je bij de koffieautomaat op je werk en ziet je nieuwe collega er wel heel aantrekkelijk uit? Ben je aan het bestellen bij de McDonald’s en is je gesprek met de kassamedewerker nét iets leuker dan met de rest van het personeel? Vraag hem of haar uit!

Je weet niet direct of het jouw soulmate is, maar als je het geen kans geeft, zal je het nooit weten.

Steeds meer mensen maken gebruik van datingapps, dus misschien is dit iets voor jou. Probeer het! Hieronder vind je een paar van de meest populaire datingapps van Nederland.

Tinder

Swipe er op los! Op deze app kan je een leuk profiel opstellen en voorkeuren aangeven. Deze app is momenteel erg populair, dus maak er gebruik van!

Badoo

Eigenlijk gewoon Tinder, maar dan met een andere lay-out. Via Tinder is het echter niet mogelijk om een chat te sturen zonder dat jullie gematcht zijn, via Badoo wel! Dit kost echter wel geld. Ook kan je via Badoo zien wie je bent tegengekomen, ook voordat jullie gematcht zijn.

Grindr

Grindr is erg populair in de gay community. Is jouw toekomstige soulmate van hetzelfde geslacht? Probeer dan deze app uit!

Lexa

Lexa is één van de meest serieuze datingsites, dus hier heb je een grotere kans op een serieuze relatie. Dit betekent nog niet meteen dat jouw soulmate er tussen zit, maar don’t knock it ‘till you’ve tried it!

Happn

Happn is net wat minder populair dan de andere datingapps. Het is echter wel dé kans om jouw soulmate toch nog aan te spreken als je daar eerder niet de kans voor hebt gekregen (of genomen). Happn laat het aan je weten als er andere mensen met de app aanwezig waren op dezelfde plek als jij. Zo kan je misschien wel in contact komen met jouw soulmate.

3: Luister naar jezelf, het is immers jouw soulmate

Je vrienden en familie willen natuurlijk ook dat je gelukkig bent, maar af en toe kunnen alle tips en tricks een beetje te veel worden. Laat je niet afleiden door de adviezen van je naasten en blijf trouw aan je eigen gevoel! Zij kunnen jouw soulmate niet voor je uitkiezen, ze kunnen hooguit een beetje helpen bij het versieren. Als ze je echt willen helpen, zorg dan dat ze je niet laten opgeven!

4: Geniet van je eigen leven

Om leuke mensen te ontmoeten, moet je leuke dingen doen. Doe dingen die jij leuk vindt, dan is de kans dat je mensen ontmoet met gemeenschappelijke interesses behoorlijk groot! Ben jij een enorme fan van rockmuziek? Ga dan naar een kroeg waar veel rockmuziek wordt gedraaid, misschien vind je daar jouw soulmate wel!

“Niemand voelt zich aangetrokken tot chagrijnige, gefrustreerde mensen.”

Bovendien ben je ook een stuk aantrekkelijker als je geniet! Je wilt niet je toekomstige soulmate afschrikken omdat je je constant ergert aan alles wat je moet doen.

Een oude bekende soulmate

Je soulmate is niet altijd iemand die je nog niet kent, misschien is het wel iemand die je heel goed kent. Het kan erg verdrietig zijn, maar soms voelt het alsof je ex-partner toch echt jouw soulmate is en altijd zal blijven. Komt dit je bekend voor? Lees dan de komende paar geheimen over het terugwinnen van je soulmate.

1: Denk goed na over de situatie

Hoe zijn jij en je ex uit elkaar gegaan? Soms is de relatie echt niet meer te redden, wees hier dan ook eerlijk over en ga op zoek naar een nieuwe partner. Het kan echter zijn dat je het gevoel hebt dat jullie te snel uit elkaar zijn gegaan en dat de relatie nog te redden valt. In dit geval kan je altijd proberen om het hart van je soulmate te heroveren.

2: Geen contact

Geef jezelf en de ander even de tijd om na te denken! Dit betekent: geen contact! Probeer ongeveer een maand lang helemaal geen contact te hebben. In deze periode heb je de tijd om te analyseren wat er mis ging tijdens de relatie en wat je anders kunt doen. Probeer ook wat plezier te maken, je ex wil je in ieder geval niet terug als je alleen maar op de bank Friends kijkt en huilt bij elk liefdesdrama dat er voorbij komt! Wees ook niet bang om een beetje te daten, je mag best laten zien dat jij nog steeds aantrekkelijk bent!

“Vlak nadat het uit is denkt bijna iedereen dat ze een fout hebben gemaakt, maar dat wil nog niet zeggen dat dat ook waar is.”

3:Bouw het contact op

Als je na 30 dagen zeker weet dat je ex je soulmate is, neem dan weer contact op! Doe dit een beetje casual. Stel een vraag die niet een sterke emotionele reactie zal oproepen. Het is slim om in de vraag een beetje te hinten naar een leuke herinnering die jullie delen.

Reageert je ex niet? Stuur niet meteen weer een berichtje! Geef de ander de tijd, probeer het over een paar weken nog een keer. Geeft je soulmate wel een reactie? Wacht dan eventjes met reageren! Het is belangrijk dat je niet te gretig overkomt, zo kan je de ander afschrikken. Hou het bovendien bij simpele gesprekjes en kap ze abrupt maar vriendelijk af. Op deze manier hou je het luchtig, maar blijf je toch in de gedachten van je soulmate.

Wacht nu weer één of twee weken tot je weer contact opneemt. Bouw op deze manier langzaam het contact weer op totdat jullie weer vriendschappelijk met elkaar worden.

4: Van vriendschap naar soulmates

Als jullie eenmaal weer vriendschappelijk contact hebben, kan je beginnen met excuses te bedenken om elkaar vaker te zien. Herinner je soulmate aan iets waar jij vreselijk slecht in bent, maar waar hij of zij je bij zou kunnen helpen! Misschien heb je wel kledingadvies nodig, of wil je een nieuwe bank kopen maar weet je echt niet welke! Zodra jullie elkaar vaker beginnen te zien, kan het flirten beginnen. Wellicht slaat de vonk opnieuw over en heb jij je soulmate teruggevonden.

Ontdek de psychologische triggers om snel weer je ex terug te winnen

Volgens velen ben ik een expert op het gebied van dating, psychologie en relaties (ik ben daar vrij bescheiden in).

Ik heb een methode ontwikkeld met de exacte stappen en specifieke instructies om je ex terug te krijgen, ongeacht hoe hopeloos de situatie ook lijkt.

Ik leer je onder andere het volgende in mijn methode:

  • Stap voor stap wat je moet doen om je ex terug te krijgen
  • Hoe het continue geruzie te stoppen
  • Een truc waardoor je ex ongelooflijk veel aantrekkingskracht begint te voelen
  • Psychologische technieken die inspelen op het onderbewuste van je ex
  • En nog veel en veel meer…

Ontdek hier mijn revolutionaire methode en krijg zo snel mogelijk je ex terug:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

Drs. Edwin Edinga

Drs. Edwin Edinga is sociaal psycholoog, relatietherapeut, auteur en oprichter van exterug.nl. In zijn carrière heeft hij vele stelletjes weer bij elkaar gebracht. Wil jij ook je ex terugwinnen? Bekijk dan de zeer effectieve Ex Terug Methode op exterugmethode.nl.

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *