web
counter

Je Ex Direct Terug? Vergroot Je Kansen met deze Tips!

Je relatie is net ten einde en je bent hier erg ongelukkig onder. Eigenlijk lijkt het je wel een goed idee om je ex weer terug te krijgen. Dit artikel kan je hierbij helpen. Er wordt met behulp van diverse tips uitgelegd hoe je jouw ex terug kunt krijgen.

Het is echt eerst verstandig om erachter te komen of je van je daadwerkelijk je ex of je relatie terug wilt. Het kan namelijk zo zijn dat je enkel ‘het hebben van een relatie’ mist; iemand om altijd tegen te kunnen praten en je leven mee te delen.

Wanneer dat het geval is, kan je beter niet je ex terug proberen te krijgen. Het is dan verstandiger om je over je ex heen te zetten, en wanneer dit gelukt is een nieuwe vriend of vriendin te zoeken. Met een frisse start is de kans om gelukkig te worden namelijk eens stuk groter.

Het is immers niet voor niets misgelopen tussen jullie. Jullie hadden ruzie, gingen misschien vreemd of er was geen gevoel van liefde of aandacht voor elkaar. Het is heel goed mogelijk weer van elkaar te gaan houden, maar waarschijnlijk vallen jullie na verloop van tijd weer in de oude problemen.

Als je zeker weet dat je je ex leuk vond en niet enkel de relatie met hem of haar, kunnen de onderstaande tips je helpen bij het heroveren van je ex. Kijk goed welke tips in jouw situatie van belang zijn en probeer ze zo goed mogelijk na te leven.

Helaas zal het niet altijd lukken om je ex terug te krijgen. Soms is het gewoonweg te laat of krijgt een van jullie zelfs een andere partner. Als het niet lukt helpen de tips je in ieder geval over je verdriet heen te komen en je leven weer invulling te geven.

Geef jezelf en je ex de tijd

Dit is waarschijnlijk de belangrijkste stap. Het is belangrijk dat zowel jij als je ex de tijd nemen om even tot rust te komen. Het is altijd zwaar wanneer een langdurige, intense relatie opeens ten einde is. Zowel jij als je ex zullen aan de nieuwe situatie moeten wennen.

Neem dus tijd voor jezelf en gun je ex tijd voor hem- of haarzelf. Voorkom dat je telkens met je ex contact opneemt en ga hem of haar ook niet stalken. Probeer gewoon zoveel mogelijk aandacht aan jezelf en andere vrienden te besteden.

Het is een leuk idee om een nieuwe hobby te zoeken. Je hebt nu immers meer vrije tijd en je kunt vast wel iets bedenken wat je leuk lijkt. Ga vol enthousiasme beginnen aan deze hobby – wie weet ontmoet je wel aardige mensen!

Misschien klinkt dit een beetje egoïstisch. Het lijkt namelijk alsof je jouw ex compleet negeert. Je zult echter merken dat het de juiste stap is. Jouw ex zal je later waarschijnlijk dankbaar zijn!

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Zoek voorzichtig contact op

Als jullie beide genoeg rust gehad hebt kan je voorzichtig contact opnemen. Dit doe je door bijvoorbeeld via Whatsapp een berichtje te sturen. In dit berichtje zeg je gewoon gedag en vraag je hoe het met hem of haar gaat.

Indien er aan de hand van dit berichtje een gesprek volgt kan je subtiel aangeven dat je nog interesse hebt. Dit doe je door enthousiast op je ex te reageren en vervolgens ook een beetje aan te geven wat je zelf allemaal gedaan hebt.

Laat merken dat je het leuk vindt om weer iets te horen en dat je jouw leven op dit moment goed op orde hebt. Het is bewezen dat mensen het aantrekkelijk vinden om met iemand om te gaan die gelukkig en zelfverzekerd in het leven staat.

Na een tijdje gepraat te hebben kan je vragen om weer eens in het openbaar af te spreken. Het is verstandig om dit bijvoorbeeld in het bijzijn van gemeenschappelijke vrienden te doen. Hiermee voorkom je dat het gelijk ‘als vroeger’ voelt en ongemakkelijk wordt.

Kijk of je ex weer een relatie met jou wil

Als de openbare afspraak goed verliep kan je kijken of je ex weer een of een met je al wil spreken. Praat een tijdje met je ex en vraag of hij of zij zin heeft iets leuks te gaan doen. Ga bijvoorbeeld naar een film of als het mooi weer is naar het strand.

Als je ex hierop positief reageert weet je bijna zeker dat je nog een goede kans hebt. Nu is het zaak om erg aardig en open te doen, maar dit niet te overdrijven. Kom dus niet aanzetten met een cadeautje, maar geef wel een compliment. Laat blijken dat je een hoop nieuwe interesse hebt.

Na een tijdje komt het lastigste moment. Probeer het gesprek subtiel naar een mooi moment van vroeger te brengen. Denk bijvoorbeeld aan een vakantie die jullie samen beleefd hebben of de eerste keer dat jullie seks hadden. Hiermee breng je positieve herinneringen op en laat je eigenlijk zien dat je nog steeds zo bent als die persoon.

Daarna kan je voorzichtig gaan praten over hoe het mis ging. Volg echter wel heel precies hoe je ex reageert op het eerdere punt en begin hier alleen aan als dit positief was. Het kan erg pijnlijk zijn als je op een verkeerd moment begint en zelfs de laatste hoop helemaal doet verdwijnen.

Misschien begint je ex zelf wel over vroeger. Als dat het geval is heb je gelijk een grotere kans. Speel het “spel” met hem of haar mee en ga over vroeger praten. Laat daarna blijken dat je het jammer vindt dat jullie nu uit elkaar zijn. Veel succes!

Mocht het toch niet lukken en je ex geeft direct aan geen interesse te hebben moet je direct stoppen. Doordrammen vindt niemand aantrekkelijk en komt hopeloos over. Zeg dat je dit oké vindt en probeer het van je af te laten glijden. Jij hebt immers je leven opgepakt en kan indien nodig gewoon een nieuwe partner vinden!

Hierna moet je bepalen of je het opgeeft of later nog eens probeert. Na twee keer proberen is het aan te raden ermee te stoppen en een andere partner te zoeken.

Ontdek de psychologische triggers om snel weer je ex terug te winnen

Ik heb een methode ontwikkeld met de exacte stappen en specifieke instructies om je ex terug te krijgen, ongeacht hoe hopeloos de situatie ook lijkt.

Ontdek waar het precies fout is gegaan, wat daar aan ten grondslag ligt en welke psychologische buttons je moet raken om jullie liefde weer terug te brengen naar hoe die was. Als er ooit liefde is geweest, kan ie ook weer terugkomen…

Klik op de link hieronder om meer te weten te komen over deze revolutionaire methode:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

Over de auteur Edwin Edinga

Edwin Edinga is sociaal psycholoog, relatietherapeut, auteur en oprichter van exterug.nl. In zijn carrière heeft hij vele stelletjes weer bij elkaar gebracht. Wil jij ook je ex terugwinnen? Bekijk dan de zeer effectieve Ex Terug Methode op exterugmethode.nl.

4 Reacties op "Je Ex Direct Terug? Vergroot Je Kansen met deze Tips!"

 1. Mounia

  says:

  Heb bijna 7jaar een relatie maar er id. te veel gebeurd ben een keer vreemd gegaan hij vertrouwt me niet meer. Hij wil wel verder maar op zij eigen manier hij wil wel samen wonen maar niet trouwen en wij moeten trouwen van ons cultuur.wij hebben het nu uitgemaakt ik mis hem ontzettend veel en kan geen afstand va. Hem nemen ik weet geen raad meer

 2. Vania Aaron

  says:

  Hallo mijn naam is Vania Aaron uit Wisconsin in de Verenigde Staten. Ik ben een van die mensen die geloven dat de enige beste techniek om vrolijkheid en vreugde in je relatie tot stand te brengen, is door spreuken uit te spreken. Of het nu krachtige Afrikaanse liefdespreuken of Voodoo-spreuken zijn, maar de realiteit is dat, zolang je de authentieke spreukgieter hebt, de dingen dienovereenkomstig moeten gaan. Ik bewees dat de tijd dat mijn geliefde op en neer was geen aandacht schonk aan onze relatie en ik zag dat mijn relatie in een slechte ruimte is. Toen vertelde mijn vriend me dat de enige manier om geluk in je relatie te bereiken, is door liefdesbetoveringen. Ik ontmoette Dr. Isikolo en hij wierp me zijn bindende liefdesbetovering toe, de dingen gingen zoals verwacht zoals het me drie dagen duurde om de resultaten te zien. Ik beveel ten volle aan dat er liefdespreuken door Dr. Isikolo zijn voor iedereen die met een vergelijkbaar relatieprobleem te maken heeft. Neem contact op met zijn Whatsapp: +2348133261196

 3. Shannon Majas

  says:

  Hoe ik mijn ex-echtgenoot heb terug ...........

  Ik ben Shannon bij naam. Groeten aan iedereen die deze getuigenis leest. Ik ben na drie (3) jaar huwelijk door mijn man afgewezen alleen maar omdat een andere vrouw hem betoverde en hij liet mij en het kind achter om te lijden. Op een dag toen ik aan het lezen was via het web, zag ik een bericht over hoe dit spreukgieter Dr Isikoloon, die een vrouw hebben geholpen om haar man terug te krijgen en ik gaf hem een antwoord op zijn adres en hij vertelde me dat een vrouw een betovering had voor mijn man en hij vertelde me dat hij me zou helpen en na 2 dagen dat ik mijn man terug zou hebben. ik geloofde hem en vandaag ben ik blij om jullie allemaal te laten weten dat deze spreukgieter de kracht heeft om geliefden terug te brengen. omdat ik nu blij ben met mijn man. Dank aan u, Dr Isikolo. zijn WhatsApp-nummer: +2348133261196

 4. Filip Leon

  says:

  HI iedereen, mijn naam is Filip Leo, Dr. Isikolo heeft me doen geloven dat je nog steeds kunt opstaan, zelfs als ze vallen. Dr. Isikolo helpt me om mijn ex-vrouw terug te brengen met mijn kind na 8 maanden van verbroken relatie en nu zijn ik en mijn familie nu weer gelukkig samen. alle dank gaat naar hem toe vanwege de krachtige liefdesdrift die dr Porosky voor me wierp. Dr Porosky is een goed herkende liefdespreiker over de hele wereld. hij is heel belangrijk in de samenleving omdat hij de kracht heeft om verbroken relaties te herstellen en ex-geliefde terug te brengen binnen de ruimte van 2 dagen. als je zijn hulp nodig hebt, kun je contact met hem opnemen via zijn WhatsApp-nummer: +2348133261196
  hij kan je helpen verschillende soorten spreuken uit te brengen met fantastische resultaten
  (1) Als u uw ex terug wilt.
  (2) als je altijd slechte dromen hebt.
  (3) U wilt gepromoot worden in uw kantoor.
  (4) U wilt dat vrouwen / mannen achter u aan rennen.
  (5) Als u een kind wilt.
  (6) Je wilt rijk zijn.
  (7) U wilt uw man / vrouw binden om te zijn
  voor altijd de jouwe.
  (8) Als u financiële hulp nodig heeft.
  (9) Hoe u werd opgelicht en u wilt uw verloren geld terugkrijgen.
  kun je contact met hem opnemen via zijn WhatsApp-nummer: +2348133261196

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image