8 Signalen dat Zijn Ex Hem Terug Wil

Heb je het gevoel of denk je dat je ex je misschien terug wil, maar weet je het niet zeker? Soms is het moeilijk om erachter te komen wat je ex voelt en wat die wil, zeker als je zelf nog gevoelens hebt die je voor de gek kunnen houden. Als jij je ex terug wilt, dan kan het zijn dat je diens gedrag verkeerd interpreteert als een signaal dat je ex je terug wil en weer een relatie met je wil beginnen.

De signalen dat je ex je terug zou willen, zijn vrij makkelijk te herkennen. Probeer het gedrag van je ex wel zo neutraal mogelijk te interpreteren, zodat je jezelf niet teleurstelt als dit niet het geval is.

Denk ook, voordat je overweegt om een ex weer terug toe te laten in je leven, na waarom jullie uit elkaar zijn gegaan en hoe dingen nu anders zouden kunnen zijn. Op deze manier bespaar je jezelf onnodige pijn en een gebroken hart.

Signaal nummer 1: Je ex probeert je weer te leren kennen

Ga er niet vanuit dat elk berichtje dat je ex stuurt automatisch zal betekenen dat die je terug wil. Het kan zijn dat je ex echt gewoon even hallo wil zeggen of misschien zelfs vrienden met je wil zijn.

Wanneer betekent het dat dan wel? Als je ex je berichtjes blijft sturen en je een soort sfeer van een relatie oppikt in deze berichten, kan dit op meer wijzen. Je ex wil graag met je praten en weten hoe het met je gaat, waarschijnlijk omdat je ex ook graag weer een relatie met je zou willen aangaan.

Let hierbij wel of dat je merkt dat je ex heel erg diens best doet om je weer te leren kennen. Als je alleen berichtjes om 2 uur ‘s nachts krijgt, dan is dit niet het geval. Vraagt je ex naar hoe je dag was, stelt die vragen over je werk of stelt die vragen over je toekomstplannen, dan is de kans groot dat je ex je terug wil.

9 Fatale Fouten Waardoor Je Nooit Meer Je Ex Terug Zal Zien

Er zijn 9 fatale fouten die mensen maken waarmee ze het voorgoed verprutsen met hun ex. Wil je er zeker van zijn dat jij deze fouten nooit maakt?

Download dan hier gratis het ebook met de 9 fatale fouten.

Signaal nummer 2: Je ex houdt contact met je

Als je een relatie eindigt, wordt het contact meestal permanent verbroken. Vaak is er namelijk een goede reden voor het beëindigen van een relatie en de meest gezonde manier om over iemand heen te komen is, voor de meesten, om iemand niet te zien.

Dus als je ex contact met je houdt nadat je de relatie officieel hebt beëindigd, dan kan dit een teken zijn dat die van plan is om uiteindelijk opnieuw met je te beginnen.

“Iemand die jou nooit meer hoeft te zien, zal niet gezellig met je blijven appen.”

Het kan zelfs zo zijn dat jullie een tijdje geen contact hebben gehad en je ex plotseling zonder reden contact met je opneemt. Dit is zeker een goed teken dat je ex aan je denkt en zich in diens dagelijks leven afvraagt hoe het met je gaat, en dus aan je denkt.

Het is ook belangrijk om op te letten en te beseffen dat niet elk contact dat je ex met je opneemt betekent dat die weer een relatie met je wil. Er is namelijk een verschil wanneer je ex contact opzoekt nadat die heeft gedronken; dan kan het zijn dat je ex op iets anders uit is.

Als je ex contact met je opneemt om een goed gesprek te voeren over hoe het met jullie beiden gaat en wat zich nu afspeelt in jullie levens, is dat een beter teken. Klinkt en lijkt je ex daarbovenop oprecht geïnteresseerd in wat je te zeggen hebt, dan is het vrijwel zeker een teken dat je ex je terug wil.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Signaal nummer 3: Je ex is overmatig geïnteresseerd in je liefdesleven

De meeste mensen die hun ex na een lange tijd weer ontmoeten, zijn vaak niet echt geïnteresseerd in wat zich in diens liefdesleven afspeelt.

Er zijn wel normale, vriendelijke vragen die je ex kan vragen over je liefdesleven, zoals “ben je aan het daten?” Het wordt pas overmatig als je ex blijft doorvragen over met wie je aan het daten bent en over niets anders kan praten. Dat is een signaal dat je ex iets té veel interesse heeft in je liefdesleven.

Het is voor een gesprekje om bij te praten namelijk raar en irrelevant om heel diep in te gaan op jouw liefdesleven. Het is normaal om een beetje over elkaars geschiedenis met elkaar te praten en over grote levensgebeurtenissen, maar het onderwerp liefde is vaak niet waar het gesprek om zou moeten draaien.

Dus als er veel vragen gesteld worden over je liefdesleven en je ex enthousiast lijkt te worden van de (negatieve) details die je deelt, dan kan het zijn dat die erachter probeert te komen en probeert te peilen of er een mogelijkheid is om weer bij elkaar te komen.

Het kan zelfs gebeuren dat je ex tegen je zegt of je duidelijk probeert te maken dat de persoon waar je nu mee gaat of zelfs interesse in hebt, niet geschikt voor je zou zijn (maar je ex zelf wel).

Als het gesprek zo ver gaat als ik heb beschreven, kan je ervan uitgaan dat je ex je terug wil.

Signaal nummer 4: Je ex is jaloers

Jaloezie is één van de beste manieren om te identificeren dat je ex nog gevoelens voor je heeft. Het maakt niet uit hoeveel je ex diens best doet om het niet te laten blijken, de frustratie en pijn bij het idee dat je iemand anders datet zal altijd blijken.

Als je ex vrienden met je wil zijn, zal die geen reactie hebben als je vertelt dat je aan het daten bent of een nieuwe relatie hebt. Je ex zal dan blij voor je zijn en je succes wensen met je nieuwe date of relatie.

Maar als je ex een beetje jaloers klinkt, of als het lijkt alsof die in de put zit door jouw nieuws, is er een grote kans dat je ex nog gevoelens voor je heeft. Bovendien is de kans groot dat je ex erop hoopt dat jullie weer bij elkaar zouden kunnen komen.

Jaloezie ontstaat wanneer we bang zijn iemand van wie we houden, te verliezen. Het is een natuurlijke reactie, dus ook al zijn jij en je ex uit elkaar, als die nog steeds gevoelens voor je heeft, zal je ex jaloers zijn bij het idee dat jij met iemand anders een relatie zou kunnen hebben.

Signaal nummer 5: Je ex geeft je veel complimenten

Complimenten zijn een goede manier om te bepalen of iemand interesse in je heeft. Natuurlijk kan je ook complimenten krijgen van mensen die het niet echt menen, omdat ze een goede indruk op je willen maken.

Als je ex je echt zo leuk vindt dat ze je terug wil, zal ze je waarschijnlijk subtiele complimentjes geven. Je zal je er meestal niet echt van bewust zijn dat ze je complimentjes geeft. Vaak zijn het specifieke complimenten zoals iets over je persoonlijkheid, je kapsel of uiterlijk.

Soms gaan de complimenten nog iets verder en zullen ze praten over waarom het zo geweldig was om een relatie met je te hebben. Ook kan ze steeds complimenten geven over de dingen die je in jullie relatie deed, die ze leuk vond.

Sterker nog, soms is het misschien niet eens een compliment, maar dat ze een opmerking maakt over je veranderde kapsel of kledingstijl.

Als ze al deze dingen opmerken, betekent het dat ze aandacht aan je besteden en dat je ex waarschijnlijk nog steeds om je geeft.

Veel mensen zijn ook niet zo goed in het geven van complimenten, dus let goed op wat ze tegen je zeggen. Soms zijn dingen die in de verste verte als compliment kan worden beschouwd.

Als je naast de complimentjes ook nog opmerkt dat ze eigenlijk alleen jou complimenteren, is er een grote kans dat ze weer voor je zijn gevallen en je terug wil.

Signaal nummer 6: Je komt je ex iets te vaak tegen

Kom je je ex vaak willekeurig tegen, dan is het vaak niet toevallig dat je die tegenkomt.

Het is tegenwoordig erg makkelijk om erachter te komen waar iemand zijn tijd vaak doorbrengt. Zelfs als je op nieuwe plekken rondhangt, kan het zijn dat je ex via gemeenschappelijke vrienden op social media kan zien welke plekken dat zijn.

Het kan zijn dat de mogelijkheid dat je ex jou tegen zou kunnen komen, diens enige reden is om naar buiten te gaan. Er zijn zo veel andere plekken waar je ex naartoe zou kunnen gaan, maar je ex is steeds op dezelfde plekken als jij. Het is maar zo veel keren mogelijk dat jullie toevallig elkaar tegenkomen.

Vaak zal je ex dit doen als die je missen en graag bij je zou willen zijn, maar niet weet hoe je te benaderen. Misschien kan je ex je onbewust niet uit diens hoofd krijgen, dus als een vriend van je ex vraagt om naar een bepaalde plek te gaan waar jij vaak bent, grijpt die de kans aan om daarnaartoe te gaan, omdat je ex weet dat er een kans is dat jij daar bent.

Je moet in gedachten houden, dat het vrij onwaarschijnlijk is dat je ex zoveel moeite zou doen om je te zien, tenzij die nog steeds sterke gevoelens voor je heeft. Als je je ex blijft tegenkomen, is het waarschijnlijk dat die nog niet verder is gegaan met diens leven, en dat je ex nog een keer wil proberen om een relatie met je willen aangaan.

Kruis je echt vaak paden met je ex, dan is er zeker iets aan de hand. Niet alles is toeval. Het is dan duidelijk dat je ex je mist, nog steeds sterke gevoelens voor je heeft en je graag terug wil.

Let bij dit signaal wel op dat het niet gaat lijken alsof je ex een obsessie met je heeft, want dat kan gevaarlijk zijn.

Signaal nummer 7: Je ex probeert je jaloers te maken

Merk je dat je ex veel op sociale media post over diens dates en liefdesleven en krijg je het gevoel dat het naar jou gericht is?

Een ex die het veel te duidelijk maakt op sociale media dat doe verder is gegaan met diens leven en aan het daten is, doet dit vaak om je aandacht te trekken. Hoewel dit niet altijd het geval is, is dit vaak een signaal dat je ex je terug wil.

Meestal is dit gewoon een poging om diens echte gevoelens voor jou te verbergen. Waarschijnlijk doet het je ex pijn dat jullie niet meer bij elkaar zijn. Je jaloers proberen te maken, is een teken dat je ex je terug wil.

Signaal nummer 8: Je ex blijft in contact met je vrienden

Als je ex nieuwsgierig is naar hoe het met je gaat en contact opneemt met je vrienden om hierachter te komen, dan is dit een teken dat die misschien weer een relatie met je wil.

Dit betekent ook dat je ex regelmatig aan je denkt. Ook is dit een manier om het water te testen en na te kunnen vragen of je vrijgezel bent. Als het dan blijkt dat je nog vrijgezel bent, zal je ex vragen stellen aan je vrienden over hoe het met je gaat en of je nog over je ex praat.

Dus als je vrienden je vertellen dat je ex hen vaak berichten stuurt of dat ze die vaak tegenkomen en een praatje met je ex maken, dan is de kans groot dat je ex dit expres doet om aan jou te laten merken dat die alles over je wil weten.

Ook als je ex plotseling weer met je vrienden omgaat, zonder dat je het gevoel hebt dat daarvoor een duidelijke reden is, kan dit een teken zijn. Je ex probeert door om te gaan met je vrienden erachter te komen hoe het met je gaat en wat er speelt in je leven. Op deze manier kan die erachter komen of je nog over je ex praat of een relatie hebt, en op die manier kan je ex peilen of er een kans is dat je opnieuw een relatie met hem of haar aan zou kunnen gaan. Het is dan erg duidelijk dat je ex je terug wil en dit alles doet met een reden.

Ontdek de psychologische triggers om snel weer je ex terug te winnen

Volgens velen ben ik een expert op het gebied van dating, psychologie en relaties (ik ben daar vrij bescheiden in).

Ik heb een methode ontwikkeld met de exacte stappen en specifieke instructies om je ex terug te krijgen, ongeacht hoe hopeloos de situatie ook lijkt.

Ik leer je onder andere het volgende in mijn methode:

  • Stap voor stap wat je moet doen om je ex terug te krijgen
  • Hoe het continue geruzie te stoppen
  • Een truc waardoor je ex ongelooflijk veel aantrekkingskracht begint te voelen
  • Psychologische technieken die inspelen op het onderbewuste van je ex
  • En nog veel en veel meer…

Ontdek hier mijn revolutionaire methode en krijg zo snel mogelijk je ex terug:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

Avatar foto

Drs. Edwin Edinga (psychool en relatietherapeut)

Drs. Edwin Edinga is sociaal psycholoog, relatietherapeut, auteur en oprichter van exterug.nl. In zijn carrière heeft hij vele stelletjes weer bij elkaar gebracht. Wil jij ook je ex terugwinnen? Bekijk dan de zeer effectieve Ex Terug Methode op exterugmethode.nl.

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *