web counter

Ex Wil Geen Contact: Hier is de Oorzaak & de Oplossing

Ex wil geen contact? Dan ben je bij dit artikel op de juiste plaats. In dit artikel help ik je te achterhalen hoe het komt dat je ex geen contact meer met je wilt.

Weet je uiteindelijk wat de reden is dat je ex geen contact meer met je wilt? Dan wordt het veel gemakkelijker om hierop actie te ondernemen en in de toekomst wel weer contact met je ex te krijgen.

Je hebt een verkeerd beeld

Probeer je ex niet teveel op een voetstuk te zetten. Misschien is het helemaal niet jouw schuld dat je ex geen contact meer met je wilt en heeft hij of zij een ander. Is dit het geval? Dan is de kans klein dat hij of zij de komende tijd contact met je wilt hebben. Het is belangrijk om op dit moment even rust te houden en er op deze manier voor te zorgen dat je kansen gaan vergroten.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Het nut van geen contact

Wanneer je geen contact hebt met je ex, zal je ex meer naar je gaan verlangen. Op dit moment weet je ex dat je binnen handbereik bent, maar heeft hij of zij er gewoon geen behoefte aan.

Merkt je ex dat je geen behoefte hebt aan contact? Dan wordt de kans groot dat dit in de toekomst wel weer zo gaat zijn. Het is vaak moeilijk om dit goed te beoordelen, maar meestal is dit het geval

Bel je, sms je of mail je vaak? Stop hier dan zo snel mogelijk mee! Het is belangrijk om nu echt even de rust te bewaren. Je ex wil niet voor niets even geen contact, het is belangrijk om dit te beseffen en naar deze gedachtes te handelen.

Het resultaat

Na verloop van tijd zal je merken dat je ex meer interesse voor je heeft. Je merkt dat hij of zij benieuwd is waarom je geen contact hebt opgenomen en hoe het met je gaat.

Het kan zo zijn dat je contact op moet nemen of dat je ex al automatisch contact met je gaat opnemen. Neemt je ex contact met je op? Probeer dan nog steeds een beetje de boot af te houden en niet te snel toe te happen.

Je houdt het heft op deze manier in handen en zorgt ervoor dat je de relatie beter naar je hand kunt toe zetten. Het is belangrijk je gevoelens altijd te blijven peilen. Heb je het idee dat je minder van je ex gaat houden of er andere gevoelens boven water komen? Forceer dan niet de gezette acties maar laat de relatie even voor wat het is.

Luister je goed naar je gevoel? Dan wordt het gemakkelijker om gelukkig te worden met je ex of in een nieuwe relatie. Je kunt alleen goed naar gevoelens luisteren door hiervoor continue actie te ondernemen en niet stil te blijven zitten.

Ontdek de psychologische triggers om snel weer je ex terug te winnen

Ik heb een methode ontwikkeld met de exacte stappen en specifieke instructies om je ex terug te krijgen, ongeacht hoe hopeloos de situatie ook lijkt.

Ontdek waar het precies fout is gegaan, wat daar aan ten grondslag ligt en welke psychologische buttons je moet raken om jullie liefde weer terug te brengen naar hoe die was. Als er ooit liefde is geweest, kan ie ook weer terugkomen…

Klik op de link hieronder om meer te weten te komen over deze revolutionaire methode:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

Over de auteur Edwin Edinga

Edwin Edinga is sociaal psycholoog, relatietherapeut, auteur en oprichter van exterug.nl. In zijn carrière heeft hij vele stelletjes weer bij elkaar gebracht. Wil jij ook je ex terugwinnen? Bekijk dan de zeer effectieve Ex Terug Methode op exterugmethode.nl.

14 Reacties op "Ex Wil Geen Contact: Hier is de Oorzaak & de Oplossing"

 1. chantal

  says:

  Hoi ik heb veel gelezen en aan de tips gehouden.
  Maar....
  Hij is heeft een ander gelijk dat het uit was .
  Ook was hij in de relatie vreemd gegaan .
  Dat heeft heel veel pijn gedaan .
  En het doet mij nog veel pijn dat hij bij haar is .
  Het is al 5 maanden uit .
  De kans word steeds kleiner dat ik hem niet meer terug krijg .
  We hebben vijf jaar relatie gehad en samen wonend.
  Ik ben tot einde raad en ben erg kapot van .
  Ik vraar mij af ! Of hij mij wel mist en mij nog terug wilt .
  Hoe kan ik hem terug krijgen?
  Ik krijg ook geen contact met hem ...

  Help mij asjeblieft !!

  • Stefan

   says:

   Probeer hem te vergeten, aan iemand die vreemd gaat heb je niks. Denk maar zo: de gene met wie hij vreemd is gegaan is sws goedkoop, en zei komt er precies hetzelfde vanaf als dat ze eraan komt. Als je hem toch terug wilt hebben zul je geduld moeten hebben en op een tactisch moment contact moeten zoeken als hij zich klote, alleen voelt of als het een tijdje uit is met zijn huidige vriendin als hij die heeft. En laten blijken dat je zo blij bent dat je van m af bent, vrienden van hem versieren is ook een goede;) en laten zien dat je in tijden niet zon leuk leven gehad hebt;). Stalken of laten blijken dat je m mist werkt alleen maar averechts.

   • liever onbekend

    says:

    Ik wou even een reactie plaatsen over vreemd gaan EN gelijk bij een ander in trekken.
    Dit is bij mij ook gebeurt.
    U heeft gelijk .
    Mijn ex heeft inderdaad half jaar met haar samen gewoond.
    En ze wonen niet meer samen.
    Het gekker is wel
    Hij komt zelden onverwachts bij mij aam de deur mijn ex liegt dat hij niet meer met der om gaan
    Ik BEN er achter Gekomen DAT het wel Zo is En dat Ze Nog sex hebben SAMEN.
    Gelukkig heb ik geen gevoel meer voor mijn ex omdat ik mij erg op afstand hou
    Maar kan u verklaren waarom hij zelden spontaan aan de deur staat wij hebben verder geen contact meer . En waarom hij zo liegt over haar waar hij mee vreemd was gegaan

    Anoniem

 2. [email protected]

  says:

  Ex neemt alleen zakelijk contact per email!
  Rekeningen die betaald moeten worden,over de kinderen,spullen ophalen,sleutel inleveren! Ze ontloopt me compleet.
  Maandagavond hadden we afgesproken dat op kinderen kon oppassen en zij ging dan weg.als ze terug kwam gingen we hond uitlaten,erg gezellig en lachen en grapjes maken over vroeger.helaas,eigen appartement en ze vind dat oppassen niks meer toevoegt aan mij en kids(was mijn moment met kids)
  Ze heeft een ander,getrouwd en 4 kids en ruim 10 jaar ouder!stond al langs de lijn toen ze relatie verbrak.
  Ze is veranderd,drank,veel weg,erg gesloten enz,zelfs vrienden kennen haar zo niet meer.
  Nam ze maar is contact op(hoe is het,mag ik je appartement zien) gewoon belangstelling!
  Misschien schuldgevoel door die ander? Echt geen interesse meer(25 jaar relatie)?
  Nu na 5 maanden kan ik het parkeren,maar wil zo graag opnieuw beginnen,heb weer leven,appartement,kids komen langs,slapen hier,maar mis nu net die ene persoon.......
  Zie eigenlijk niks hier over langdurige relatie's die over gaan!

 3. eva

  says:

  Hallo
  Ik heb precies hetzelfde als jou nu. Als je ex zegt dat hij rust wilt moet je hem ff met rust laten. Op een gegeven moment gaat hij je wel missen en wilt hij je terug. Het beste wat je nu kunt doen is leuke dingen gaan doen en niet laten blijken dat je hem mist. Jou ex kan je echt niet vergeten hij wilt gewoon even afstand en kijken of hij je gaat missen. Hij houd van je dat is alleen maar goed. Hij kon ook zeggen ik hoef je nooit meer te zien en zou tie je blokeren. Maar dat doet hij niet omdat hij even rust wilt en dan waneer hij je gaat missen gaat hij weer contact met je opnemen. Hij is onzeker dus hij wilt even afstand

 4. Patrick

  says:

  Hallo,

  Mijn ex heeft het twee weken geleden uitgemaakt na 3 jaar een relatie met haar gehad te hebben. We zaten in een periode met veel ruzie en gezeur, ik was niet welkom in haar huis meer. Er was geen contact meer, ze was altijd heel knuffelig maar ook dat deed ze al langer niet. We hebben net een jaar een kindje en ze heeft gezegd tegen andere mensen dat ze echt niks meer wil, ze wil geen contact met me en ze wil rust. Nu blijkt dat op haar Facebook pagina al onze foto's nog staan en tot nu toe staan die er nog! Als je er een paar bewaard dan kan ik er nog inkomen maar er staan en zoveel nog op van ons samen. Waarom doet ze dit en maak ik nog een kans?

  Groet peet

 5. Fadoua

  says:

  Ik heb jaar lang iets gehad met een volwassene man het ging altijd goed tot we een x ruzie hadden we spraken elkaar niet meer. Paar weken later was hij met zijn beste vriendin. Ik kreeg toen weer contact met hem en hij had haar voor mij gedumpt. ik begon hem veel te kleineren en uit te schelden tot hij er genoeg van had. Ik heb maanden me best gedaan om het goed te maken maar dat werkte alleen averechts vertelde me dat ik hem niks meer doe en al die dingen ik had soms nog seks met hem. Ik ben nu zwanger van hem en hij heeft me gezegd dat hij niks met dat kindje te maken wilt hebben en niet met mij en dat ik geen contCt meer mag opzoeken. Hij zei dat is joiw probleem veel succes er mee

 6. Jordy

  says:

  Heb een vraag...

  Het Is al paar maanden uit met mijn ex . Het Is zo dat ze de sleutel niet terug geeft, ze wilt ook niet meer praten omdat ik er last van heb vanwege omdat de situatie niet goed is afgesloten. Heel erg vervelend vind ik dit, ik hou me eer aan me eigen en ik zoek ook geen contact meer op, hoewel ik het toch best fijn zou vinden. Het was de liefde van me leven , en daar bij ik heb echt geen idee of zij contact met mij op gaat zoeken na al die nare ruzies die we hebben gehad terwijl ik dat allemaal goed wou praten . Ik heb het uit gemaakt vond dat ik moest durven leren los te laten, maar ja hoor.. Na 3 weken heeft zij een andere vriend. Ik heb zo iets van tja ... het leven gaat Door Hoe dan ook. Maar het Is toch raar dat het dan niet goed kan worden afgesloten en dat het contact ook niet meer van bijde partijen aanwezig kan zijn? Als er advies is hoor ik het graag :) vind dit zo lastig mijn ex gunt mij niks ze Is boos en wilt me niet meer spreken of zien terwijl dat ze wel de sleuren heeft en een eigen leven kan lijden maar dan alleen met een andere vriend. Raar allemaal !! Pfff :(

 7. Onbekend

  says:

  Hallo, ik heb even advies nodig. 2,5 jaar een relatie gehad. Waarvan het nu 1,5 maand uit is. In die 1,5 maand is er nog veel gebeurd. Hij kwam langs ect. Vorige weekend zei hij ineens dat we eerlijk tegen elkaar moesten zijn, ik stemde hier mee in. Twee dagen later kreeg ik een app waar 4 verschillende dingen in stond de 1ste was het gaat mijn allemaal te snel, 2de was ik weet niet wat ik wil 3de was ik wil geen relatie 4de ik wil op het moment niks.. Dit werd in een app verstuurd. Ik werd natuurlijk boos en ging flink tekeer.. Nu al aantal dagen geen contact gehad, heb mijn Facebook verwijderd en zijn nummer. Maar ik weet niet of ik nog de hoop moet houden, of ik het los moet laten omdat hij niet heel duidelijk is. Ps er zijn twee kinderen in het spel niet van hem.

 8. Merian

  says:

  Hallo,

  Heb 4 jaar een relatie gehad wat een zware relatie was, hij heeft een narcistisch persoonlijkheid en toch een hele lieve kant.
  Nou ben ik er achter gekomen dat hij via fb contacten zoekt met andere vrouwen en ook letterlijk aan een vriendin heeft gevraagd of hij bij jaar in bed mag slapen omdat het knuffelen etc altijd zo fijn is.
  Hoe ben ik hier achter gekomen....
  Toen hij op bed lag en in diepe slaap was, heb ik zijn telefoon helemaal uitgepluist,
  Heb hem wakker gemaakt en gezegt dat ik naar mijn eigen huis wou, hij vroeg "waarom" ?
  Heb hem uitgelegd dat ik achter dingen ben gekomen en dat het beter was dit niet te weten en dat ik niet boos ben.
  Het is zoals het is.
  Vindt het wel moeilijk maar heb in 4 jaar tijd zoveel aangepast aan hem... Dit is de grenslijn.
  De volgende dag kreeg ik bericht dat ik gestoord ben.
  Heb hem vriendelijk verzocht geen contact meer met mij te zoeken en dat ik beter verdien.

 9. Luna

  says:

  Mijn ex en ik zijn nu 3 weken uit elkaar en het laaste half jaar Hadden heel veel ruzie etc hij was vorig jaar vreemd gegaan met èen meid die we via Facebook Hadden leren kennen voor èen aquarium. ... we Hadden het ook leuk samen en ik dacht dat door alle problemen deze relatie wel te redden was ik Vertrouwde hem niet meer voorledig .. en had ook zeker de laaste weken het gevoel dat er wat was . Hij had èen koop huis voor ons gekocht .. en mijn gevoel zei al dat ik nog niet mee moest gaan . Over.dat er veel geweldig in de relatie voor kwam. .. ik vond het belangrijk dat we eerst Ana ons zelf zouden werken maar goed hij werd gek van mijn onzekerheid . En is toen vertrokken... ik had die vrouw waar hij mee vreemd was gegaan èen messenger gestuurd van he hij is weer vrij gezel je kan er weer boven op dus Ei stuurde naar hem èen bericht what the fuck is.er dit . Zo doen de Hadden ze weer contact met elkaar . . En ja ook weer 2 Dagen daar geslapen ... omdat zei dat aanboodr omdat hij nog niks had in dat huis geen warm water geen tv etc .. wat ik toen nog niet wist .. ik heb de hele week aan zijn kop lopen zeiken . .. van heb ben Jullie weer wat etc was steeds nee nee nee is niks gebeurt .. èen week later was hij bij mij en zag ik dat hij ALLEMAAL fotos van haar op zijn mobile had ..dus de volgende dag voel ik er naar .. dat het me niet lekker zat etc toen begon ie weer zie je je vertrouwt me niet en ging weer kwaad weg ... èen week later was ie weer bij me en het was gewoon normaal..... I dat ik hem moest geloven en vertrouwen ..... tot ie onder weg was naar huis en via de ap liet weten dat ie daar 2 Dagen geslapen had en Verder niks .... dus ik zeg oke maar als ik daar naar vraag wasrom lieg je dan tegen me ... ja het was dat ze het aanboodr omdat ik niks in het huis had en èen optie om naar mijn moeder te gaan was er niet ... maar ik ben niet met der Naar bed geweest blablabla heb alleen maar Naast haar geslapen..... yeah right. ... en de volgende dag maakte hij het uit .... Huilend aan de telefoon dat zijn ouders niet meer wilde dat hij me zag en dat ze er klaar mee Waren .... ik was èn ben Echt Nog steeds zooo boos..... ook dat ie zijn werk steeds verloor en ik iedere gerant moest staan voor hem met de huur en de vaste lasten ..... hij heeft mijn halve huis gesloopt in die 3 jaar me halve indboedel mee genomen en me met 2000 schuld achter gelaten ... wat van ons samen is door gemeentlijke belastingen en èen eindafrekening van 600 euro ... en nooit iets aan mee betaald ... nu kan ik de boom in met die finaciele schulden en moet ik hem met rust laten de enige reden waarom ik hem mail is omdat ik sommige dingen niet begrijp en toch verdriet heb ... van alles en omdat ik boos ben dat me me voor alles laat opdraaien .. weer met haar het nest in is gedoken .... me geestelijk en lichamelijk mishandelt heeft ..... oke ik ben ook geen lekker en kan het bloed onder zijn nagels vandaan Halen maar dit allemaal..... what the fuck... heb ik dit allemaal aan verdient ..... ..maar ja moet uit mijn slachtoffer rol komen .... ik moet hem met rust laten Maar rijdt hier regelmatig door de straat ..... omdat mijn Hodnet reageren op zijn auto en ik zag dat ie voorbij reed naar een buurjongen verder op waar hij mee omgaat ... maar dan rijden je niet Langs me huis maar lekker een blok je om ....... ... alleen maar Lopen pijnigen tw ik het er al moeilijk mee heb .... dat alles zo is gelopen .... over èen paar weken ligt ik er niet meer wakker van maar nu op het moment iriteerd het me mate loos en ben ik gewoon on wijs kwaad en terleur gesteld... en geef ik vooral mezelf de schuld terwijl ik dit nog nooit bij hem heb gedaan . .. wel èen grote bek.. maar niet slaan of spullen van hem slopen..... walgelijk vent en dan komt ook nog mijn ex schoonmoeder dat ik hem met rust moet laten .. ik mag niet èens mijn boosheid uiten want het intereseerd hun echt geen malle moer ... nou klaar mee en ik hoop dat dat ie de eerste tijd ook niet meer in mijn buurt komt ..... hopelijk helemaal nooit .meer. en ik lekker een dikke vette middel vinden naar hem op kan Steken . . .

 10. Naomi

  says:

  Hallo, het is nu 4 weken uit met mn ex, ik heb vanaf zondag nu pas geen contact meer met mn ex ik blijf daar voor wel appen en bellen, maar ze nam wel gewoon op en treug appen, en zondag heb ik tegen haar gezeg blok mijn maar anders maakte ik mijn gek, zal het nog goed komen?

 11. liever onbekend 1

  says:

  Hallo,

  Ik en mijn ex hebben een relatie van 3 jaar achter de rug met samenwonen. Plots zei ze me dat ze het niet meer ziet zitten, na 2 maand elke week en bijna elke dag te sturen zijn we hier mee gestopt. Ze zegt met dat het nog steeds kan goed lopen tussen ons maar ze kan dit niet met zekerheid zeggen. Vandaar hebben we nu besloten om elkaar 2-3 maand nietmeer te zien/sturen/bellen om te kijken wat dit doet met haar gevoelens. Daarna gaan we afspreken om te kijken wat er moet gebeuren tussen ons...

  Wat nu ? Moet ik nog hoop hebben?

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image