Je Ex Wilt Geen Contact Meer? 6 Oorzaken & de Oplossing

‘Help! We zijn uit elkaar en mijn ex wilt geen contact meer’. Wekelijks ontvang ik emotionele berichten van deze strekking in mijn mail box.

Wil je weten wat je moet doen als je ex weigert om je te zien? Dan ben je bij dit artikel op de juiste plaats. In dit artikel help ik je te achterhalen hoe het komt dat je ex geen contact meer met je wilt.

Om het contact te herstellen met je ex is het belangrijk dat je gaat uitvinden wat het probleem precies is, zodat je aan een oplossing kunt gaan werken.

In dit artikel lees je mogelijke oorzaken waarom je ex geen contact meer wilt en geef ik je tips om het contact tussen jullie te herstellen.

In dit artikel leer je onder andere:

 •  6 oorzaken waarom je ex het contact heeft verbroken
 • Eenvoudige tips om het contact opnieuw te herstellen met je ex
 • De grootste fouten die je kan maken als je ex geen contact meer wilt
 • Wat je het beste kunt doen in de tijd dat je geen contact hebt met je ex
 • En nog veel en veel meer…

Je ex wilt geen contact? Dan heb je het juiste artikel gevonden.

Als je weet wat de reden is dat je ex geen contact meer met je opneemt, dan wordt het veel gemakkelijker om actie te ondernemen en in de toekomst mogelijk weer contact met je ex te krijgen.

Tegen de tijd dat je klaar bent met het lezen van dit artikel zul je meer inzicht hebben in wat je ex ervan weerhoudt om contact met jou op te nemen.

Wanneer je ex besluit om het contact met jou te verbreken, kunnen er meerdere oorzaken voor zijn. Als relatiecoach heb ik honderden mensen met dit probleem geholpen en kan ik je de belangrijkste oorzaken vertellen waarom je ex geen contact meer zoekt.

Oorzaak #1: Geen contact vanwege een nieuwe relatie

Deze oorzaak is de meest pijnlijke, laat ik hem daarom maar meteen als eerste behandelen.

Een van de belangrijkste redenen die kunnen verklaren waarom je ex je niet meer wilt zien, is dat ze een nieuwe liefde hebben gevonden.

Het komt vaak voor dat mannen en vrouwen proberen om over een ex heen te komen door zo snel mogelijk iemand anders te vinden. Mogelijk is er bij je ex dus sprake van een rebound relatie.

In werkelijkheid is dat niet de meest gezonde oplossing, maar mensen zoeken vaak naar een nieuwe relatie om niet lang stil te staan bij de oude liefdesbreuk. Door iemand anders in je leven toe te laten, denk je niet aan je ex.

Maar onthoud dat geen contact meer met je ex niet automatisch betekent dat hij/zij je is vergeten. Een rebound relatie kun je zien als een helende pleister, zodat je ex zo snel mogelijk over jou heen kan komen. Wanneer je ex iemand anders heeft, moet je anders handelen.

Laat ik maar meteen verklappen dat je ex terugwinnen zeker mogelijk is wanneer ze iemand anders daten.

Het is belangrijk dat je er alles aan doet om de (seksuele) spanning tussen jullie opnieuw op te bouwen, zodat je ex zich weer aangetrokken tot je zal voelen. Waarschijnlijk heb je enkele ernstige fouten gemaakt bij het terugkrijgen van je ex.

Daarom raad ik je aan om eerst deze video te bekijken voordat je verder leest:

Om dit te doen kun je werken aan je lichaam (sporten), uiterlijk (kapper) en zelfverzekerde lichaamstaal. Dit zijn de belangrijkste stappen die je kunt ondernemen om ervoor te zorgen dat je ex bij je terug wilt komen.

Nadat het contact hersteld is moet je er alles aan doen om negativiteit te vermijden. Haal geen oud zeer naar boven!

Laat je ex zien dat je ook gewoon plezier met hem/haar kunt hebben zonder seks te hebben. Geniet van de momenten samen en versterk de innige band die jullie ooit met elkaar hadden.

Ben je bang dat je ex niet meer verliefd op je is? Ontdek hier of je ex je nog leuk vindt.

9 Fatale Fouten Waardoor Je Nooit Meer Je Ex Terug Zal Zien

Er zijn 9 fatale fouten die mensen maken waarmee ze het voorgoed verprutsen met hun ex. Wil je er zeker van zijn dat jij deze fouten nooit maakt?

Download dan hier gratis het ebook met de 9 fatale fouten.

Oorzaak #2: Je ex heeft je nog niet vergeven

Een relatie uitmaken is niet iets wat je op één dag beslist. Het is geen spontaan besluit, maar het gevolg van iets anders. Er moeten geldige redenen voor zo’n beslissing.

Weet jij de reden waarom je ex het met jou heeft uitgemaakt? Dit is een essentiële vraag om te beantwoorden voordat je gaat denken over hoe jij je ex kunt terugwinnen.

Ruzie, leugens en ontrouw kunnen bij iemand enorme psychische littekens achterlaten. Het kan de druppel zijn die de emmer deed overlopen. Je ex dan de schuld geven van de teloorgang van jullie relatie is niet terecht.

Misschien kan je ex maar niet begrijpen waarom je nooit spijt hebt betuigd voor iets wat je hem of haar hebt aangedaan. Ontrouw is vaak moeilijker voor vrouwen omdat ze het moeilijker vinden om iemand te vergeven, terwijl mannen vaak er niet al te lang bij willen stil staan (als een soort van zelfbescherming).

Als je de dingen wilt versnellen moet je je verontschuldigen en vragen om vergeving van je ex. Er is geen andere manier. En natuurlijk moet je ervoor zorgen dat het nooit meer voorkomt.

Als je oprecht alles hebt gedaan wat je kunt doen om je fouten recht te zetten, en de andere persoon blijft op je gemaakte fouten terugkomen, zoek dan naar manieren om over je ex heen te komen.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Oorzaak #3: Je ex heeft tijd voor zichzelf nodig

Na een scheiding is het belangrijk dat je even afstand neemt van je ex. Je ex heeft dit duidelijk nodig.

Ze hebben een belangrijke beslissing genomen door je te verlaten en het contact te verbreken. Om dan enkele dagen later meteen een poging te doen om de relatie te herstellen, is geen goed idee. Het zal de slaagkans om je ex terug te krijgen niet verhogen.

Maar bedenk dat je ex niet de enige zal zijn die ruimte nodig heeft.

Diep van binnen weet je dat je zelf ook wel wat rust kunt gebruiken. De schok dat je ex je heeft verlaten dringt tot je door en dat brengt paniek met zich mee. Het is de nu de taak om rustig te blijven.

Je ex-vriend of vriendin is waarschijnlijk nog niet klaar om je een tweede kans te geven of met je af te spreken.

Als je nu geen stapje terug doet wordt het alleen maar moeilijker om ooit nog seks met je ex te krijgen.

Het contact met je ex verbreken kan je helpen de kracht te hervinden die je nodig zult hebben om uiteindelijk een verbeterde relatie te beginnen met de persoon van wie je zoveel houdt.

Oorzaak #4: Je vertoont onaantrekkelijk gedrag

Zelfvertrouwen hebben is een van de meest aantrekkelijke eigenschappen die iemand kan hebben. Denk er eens even over na… Er was namelijk een tijd dat je ex zich zeker fysiek tot je aangetrokken voelde.

Als je ex dat niet was, dan zou hij/zij in de eerste plaats nooit een relatie met je zijn begonnen. Maar veel mensen, zowel mannen als vrouwen, verliezen hun zelfvertrouwen in de loop van een relatie. Ze worden onzeker, behoeftig of wanhopig en soms zelfs gemakzuchtig.

Als je ex in de loop van je relatie zijn of haar aantrekkingskracht voor jou is kwijtgeraakt, is de kans groot dat die te wijten was aan je gedrag.

Gelukkig kan het vertrouwen worden herbouwd met de juiste hulpmiddelen en door veranderingen in je leven aanbrengen. Een van de snelste manieren om dat te doen is door actief aan jezelf te gaan werken.

Deed je aan sport maar nu niet meer? Ga terug naar de sportschool! Vond je het heerlijk om voor je ex te koken? Doe het opnieuw en verras hem/haar met heerlijke gerechten. Laat die charmante persoonlijkheid weer zien waar je ex vroeger voor viel.

Oorzaak #5: Je ex heeft genoeg van je negativiteit

Denk eens even terug aan de relatie met je ex… Hoe vaak ben je wel niet met een slecht humeur thuisgekomen nadat je een rotdag op je werk hebt gehad? Naar huis gaan en een hoop negatieve energie met je meedragen kan de dingen alleen maar erger maken.

Als je degene die je liefhebt niet kunt ondersteunen wanneer hij of zij het nodig heeft, dan communiceer je eigenlijk dat hij/zij je tijd en energie niet waard is.

Als je er niet voor elkaar kunt zijn en ook niet wilt veranderen, dan is het niet zo gek dat je ex je heeft verlaten.

Om dan vervolgens alleen maar verwijten en frustratie op je ex af te sturen, zal de dingen alleen maar erger maken. Niemand wilt stoorzenders in zijn leven.

Veel mensen hebben niet in de gaten hoe negatief ze in het leven staan.

Is het je nooit opgevallen dat positieve mensen lijken te krijgen wat ze willen in het leven, en zelfs als het even niet goed gaat, ze nog steeds kunnen genieten van hun leven?

Terwijl negatieve mensen zeuren en jammeren over hun tegenslagen en zelfs de goede dingen in hun leven niet waarderen?

Als jouw negativiteit zo vanzelfsprekend is geworden dat je het niet eens meer in het dagelijks leven opmerkt, dan wordt het hoog tijd om er iets aan te gaan doen. Niemand houdt ervan om dagelijks gezeur aan te horen, ook je ex niet.

 • Klaag je vaak?
 • Heb je het vaak over wat er mis is in de wereld?
 • Heb je altijd kritiek op andere mensen?
 • Geef je nooit de schuld aan jezelf?
 • Voel je je slachtoffer?

Herken jij jezelf hierin? Dan wordt het tijd om te veranderen. Besef dat jezelf verantwoordelijk bent voor hoe jij in het leven staat.

Om jezelf te verlossen van negatieve energie, zul je je zelf moeten aanleren om een positieve houding in het leven aan te nemen. Dit zal ook de aantrekkingskracht tussen jou en je ex ten goede komen.

Oorzaak #6: Je hebt teveel tegen je ex gelogen

Liegen is slecht in een relatie omdat het vertrouwen ondermijnt. Een gezonde relatie vereist een basis van vertrouwen, zonder dat kan een relatie niet overleven. Intimiteit is gebaseerd op vertrouwen en eerlijkheid. Het vermogen om kwetsbaar en écht naar de ander te zijn. Onthoud dat leugens vroeg of laat naar buiten komen, en dan kan de leugen schadelijker zijn dan het oorspronkelijke geheim.

Als voortdurend liegen tegen je ex één van de oorzaken is waarom het tussen jullie is uitgegaan, dan wordt het tijd om daar onmiddellijk mee op te houden en hulp te zoken. Je ex zal namelijk alle vertrouwen in jou hebben verloren. Het is namelijk heel moeilijk om een relatie te hebben met iemand die je niet gelooft, zelfs als je niet liegt.

Je verkoopt een versie van jezelf aan anderen terwijl je in werkelijkheid heel anders bent. Het is dan niet zo vreemd dat je ex geen contact meer met je wilt.

Hoe kun je weer een betrouwbaar persoon worden?

 • Houd je aan je beloftes, zowel in woord als daad. Als je zegt dat je iets gaat doen, doe het dan ook!
 • Wees eerlijk. Vertel altijd de waarheid, zelfs als het niet in je voordeel is.
 • Niet roddelen.
 • Wees transparant
 • Etc.

Ex terugkrijgen door geen contact?

Laten we aannemen dat je enkele weken geen contact meer hebt met je ex-partner. In het begin was het moeilijk, maar op de een of andere manier lukte het je om de weken door te komen.

Ondertussen heb je stappen ondernomen om een betere versie van jezelf te worden. Nu vraag je je waarschijnlijk af wat je moet doen na enkele weken geen contact te hebben gehad met je ex. Je wilt je ex nog steeds terug en zeker niet verliezen.

Enkele weken geen contact kan in jou geval helemaal niet verkeerd uitpakken. Waarom het hebben van geen contact met je ex in sommige gevallen belangrijk is zal ik je uitleggen.

Wat je vaak ziet is dat een scheiding veel stress en frustratie met zich mee brengt. Emoties komen naar boven en er worden naar elkaar de meest grove verwijtingen gemaakt.

Maar nu je enkele weken geen contact meer hebt, zijn de zaken hoogstwaarschijnlijk tot rust gekomen. Wat je nu doet kan je helpen om weer bij je ex te komen. Of het kan voor je ex een bevestiging zijn dat de scheiding de juiste beslissing was.

De juiste mindset hebben is het belangrijkste wat je kunt doen om je ex terug te krijgen. Lees hier wat er nog meer voor nodig is om je ex terug te krijgen.

Als je bang bent om je ex te verliezen, dan ga je ervanuit dat je zelf niet goed genoeg bent. Je gelooft dat als je ex je verlaat, je nooit meer ware liefde zult vinden.

Dit is de reden waarom veel mensen na een liefdesbreuk altijd reageren uit angst. Ze hebben angst om de persoon te verliezen waar ze van houden. Angst zorgt voor jaloezie, woede en onzekerheid. Al deze negatieve emoties zijn dodelijk voor een relatie.

Daarom wil je niet denken in schaarste maar in overvloed. Je moet simpelweg geloven dat er onbeperkte liefde en geluk is in de wereld. Je moet niet bij je ex blijven omdat je bang bent nooit meer iemand anders tegen te komen.

Mensen die denken in overvloed zijn niet bang om hun dierbaren te verliezen. Ze zijn niet bang om verdrietig of gekwetst te worden, omdat ze weten dat ze het geluk in het leven weer zullen vinden.

Betekent dit dat ze hun ex uit het oog willen verliezen? Natuurlijk niet!

Niemand wilt de persoon verliezen waar ze van houden. Ze zijn alleen niet bang om verdrietig te zijn of gekwetst te worden, omdat ze diep van binnen weten dat ze het geluk weer zullen vinden.

Mensen die een mindset hebben van overvloed handelen niet vanuit angst. In plaats daarvan handelen ze uit liefde.

Als je weer contact wilt krijgen met je ex moet je op het ergste voorbereid zijn. Wees voorbereid op het feit dat je ex geen contact meer wilt. Maar sta nooit toe dat angst je leven gaat bepalen.

Stel dat je een whatsappje stuurt naar je ex, en je krijgt een negatief bericht terug. Wat doe je dan?

De keuze die je maakt hangt af van je manier van denken. Als je in schaarste leeft, dan zal je waarschijnlijk in paniek raken omdat je doodsbang bent om je ex te verliezen. Je belt je ex meteen om erachter te komen wat hij/zij bedoelt.

Als je in overvloed leeft dan ben je ook in paniek, maar laat je niet je emoties je leven beheersen. Als je ex niet meer reageert of een negatief berichtje stuurt, dan geef je hem/haar gewoon meer ruimte. Je wacht enkele weken voordat je het opnieuw probeert.

Na verloop van tijd zal je merken dat je ex meer interesse voor je heeft. Je merkt dat hij of zij benieuwd is waarom je geen contact hebt opgenomen en hoe het met je gaat.

Het kan zo zijn dat je contact op moet nemen of dat je ex al automatisch contact met je gaat opnemen. Neemt je ex contact met je op? Probeer dan nog steeds een beetje de boot af te houden en niet te snel toe te happen.

Je houdt het heft op deze manier in handen en zorgt ervoor dat je de relatie beter naar je hand kunt toe zetten.

Het is belangrijk je gevoelens altijd te blijven peilen. Heb je het idee dat je minder van je ex gaat houden of er andere gevoelens boven water komen? Forceer dan niet de gezette acties maar laat de relatie even voor wat het is.

Luister je goed naar je gevoel?

Dan wordt het gemakkelijker om gelukkig te worden met je ex of in een nieuwe relatie. Je kunt alleen goed naar gevoelens luisteren door hiervoor continue actie te ondernemen en niet stil te blijven zitten.

Ontdek de psychologische triggers om snel weer je ex terug te winnen

Volgens velen ben ik een expert op het gebied van dating, psychologie en relaties (ik ben daar vrij bescheiden in).

Ik heb een methode ontwikkeld met de exacte stappen en specifieke instructies om je ex terug te krijgen, ongeacht hoe hopeloos de situatie ook lijkt.

Ik leer je onder andere het volgende in mijn methode:

 • Stap voor stap wat je moet doen om je ex terug te krijgen
 • Hoe het continue geruzie te stoppen
 • Een truc waardoor je ex ongelooflijk veel aantrekkingskracht begint te voelen
 • Psychologische technieken die inspelen op het onderbewuste van je ex
 • En nog veel en veel meer…

Ontdek hier mijn revolutionaire methode en krijg zo snel mogelijk je ex terug:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

Avatar foto

Drs. Edwin Edinga (psychool en relatietherapeut)

Drs. Edwin Edinga is sociaal psycholoog, relatietherapeut, auteur en oprichter van exterug.nl. In zijn carrière heeft hij vele stelletjes weer bij elkaar gebracht. Wil jij ook je ex terugwinnen? Bekijk dan de zeer effectieve Ex Terug Methode op exterugmethode.nl.

18 Reacties op "Je Ex Wilt Geen Contact Meer? 6 Oorzaken & de Oplossing"

 1. chantal says:

  Hoi ik heb veel gelezen en aan de tips gehouden.
  Maar....
  Hij is heeft een ander gelijk dat het uit was .
  Ook was hij in de relatie vreemd gegaan .
  Dat heeft heel veel pijn gedaan .
  En het doet mij nog veel pijn dat hij bij haar is .
  Het is al 5 maanden uit .
  De kans word steeds kleiner dat ik hem niet meer terug krijg .
  We hebben vijf jaar relatie gehad en samen wonend.
  Ik ben tot einde raad en ben erg kapot van .
  Ik vraar mij af ! Of hij mij wel mist en mij nog terug wilt .
  Hoe kan ik hem terug krijgen?
  Ik krijg ook geen contact met hem ...

  Help mij asjeblieft !!

  • Stefan says:

   Probeer hem te vergeten, aan iemand die vreemd gaat heb je niks. Denk maar zo: de gene met wie hij vreemd is gegaan is sws goedkoop, en zei komt er precies hetzelfde vanaf als dat ze eraan komt. Als je hem toch terug wilt hebben zul je geduld moeten hebben en op een tactisch moment contact moeten zoeken als hij zich klote, alleen voelt of als het een tijdje uit is met zijn huidige vriendin als hij die heeft. En laten blijken dat je zo blij bent dat je van m af bent, vrienden van hem versieren is ook een goede;) en laten zien dat je in tijden niet zon leuk leven gehad hebt;). Stalken of laten blijken dat je m mist werkt alleen maar averechts.

   • liever onbekend says:

    Ik wou even een reactie plaatsen over vreemd gaan EN gelijk bij een ander in trekken.
    Dit is bij mij ook gebeurt.
    U heeft gelijk .
    Mijn ex heeft inderdaad half jaar met haar samen gewoond.
    En ze wonen niet meer samen.
    Het gekker is wel
    Hij komt zelden onverwachts bij mij aam de deur mijn ex liegt dat hij niet meer met der om gaan
    Ik BEN er achter Gekomen DAT het wel Zo is En dat Ze Nog sex hebben SAMEN.
    Gelukkig heb ik geen gevoel meer voor mijn ex omdat ik mij erg op afstand hou
    Maar kan u verklaren waarom hij zelden spontaan aan de deur staat wij hebben verder geen contact meer . En waarom hij zo liegt over haar waar hij mee vreemd was gegaan

    Anoniem

  • gewoon says:

   denk aan je eigenwaarde er zijn genoeg leuke mannen op de wereld ff serieus hij is vreemd gegaan en jij wilt hem nog terug houd je niet van jezelf heb je geen zelfrespect??

   kom op het is veelste leuk buiten ga lekker sporten werken lezen wandelen met je familie zijn lach wees vrolijk wat gaat je je leven laten beheersen door een simpel ziel een mens die jou heeft bedrogen.

   wees geen zieligerd maar een soldaat een leeuwin iemand met zelfrespect kom op houd jezelf niet voor de gek genoeg leuke mannen op de wereld mannen die jou zullen waarderen en respecteren hoop dat je iemand tegen komt die jou loyaal zal zijn en blijven

   niet aan hem denken gaat lekker verder met je leven en werk aan jezelf gaat naar de gym!!!

 2. [email protected] says:

  Ex neemt alleen zakelijk contact per email!
  Rekeningen die betaald moeten worden,over de kinderen,spullen ophalen,sleutel inleveren! Ze ontloopt me compleet.
  Maandagavond hadden we afgesproken dat op kinderen kon oppassen en zij ging dan weg.als ze terug kwam gingen we hond uitlaten,erg gezellig en lachen en grapjes maken over vroeger.helaas,eigen appartement en ze vind dat oppassen niks meer toevoegt aan mij en kids(was mijn moment met kids)
  Ze heeft een ander,getrouwd en 4 kids en ruim 10 jaar ouder!stond al langs de lijn toen ze relatie verbrak.
  Ze is veranderd,drank,veel weg,erg gesloten enz,zelfs vrienden kennen haar zo niet meer.
  Nam ze maar is contact op(hoe is het,mag ik je appartement zien) gewoon belangstelling!
  Misschien schuldgevoel door die ander? Echt geen interesse meer(25 jaar relatie)?
  Nu na 5 maanden kan ik het parkeren,maar wil zo graag opnieuw beginnen,heb weer leven,appartement,kids komen langs,slapen hier,maar mis nu net die ene persoon.......
  Zie eigenlijk niks hier over langdurige relatie's die over gaan!

 3. eva says:

  Hallo
  Ik heb precies hetzelfde als jou nu. Als je ex zegt dat hij rust wilt moet je hem ff met rust laten. Op een gegeven moment gaat hij je wel missen en wilt hij je terug. Het beste wat je nu kunt doen is leuke dingen gaan doen en niet laten blijken dat je hem mist. Jou ex kan je echt niet vergeten hij wilt gewoon even afstand en kijken of hij je gaat missen. Hij houd van je dat is alleen maar goed. Hij kon ook zeggen ik hoef je nooit meer te zien en zou tie je blokeren. Maar dat doet hij niet omdat hij even rust wilt en dan waneer hij je gaat missen gaat hij weer contact met je opnemen. Hij is onzeker dus hij wilt even afstand

 4. Patrick says:

  Hallo,

  Mijn ex heeft het twee weken geleden uitgemaakt na 3 jaar een relatie met haar gehad te hebben. We zaten in een periode met veel ruzie en gezeur, ik was niet welkom in haar huis meer. Er was geen contact meer, ze was altijd heel knuffelig maar ook dat deed ze al langer niet. We hebben net een jaar een kindje en ze heeft gezegd tegen andere mensen dat ze echt niks meer wil, ze wil geen contact met me en ze wil rust. Nu blijkt dat op haar Facebook pagina al onze foto's nog staan en tot nu toe staan die er nog! Als je er een paar bewaard dan kan ik er nog inkomen maar er staan en zoveel nog op van ons samen. Waarom doet ze dit en maak ik nog een kans?

  Groet peet

 5. Fadoua says:

  Ik heb jaar lang iets gehad met een volwassene man het ging altijd goed tot we een x ruzie hadden we spraken elkaar niet meer. Paar weken later was hij met zijn beste vriendin. Ik kreeg toen weer contact met hem en hij had haar voor mij gedumpt. ik begon hem veel te kleineren en uit te schelden tot hij er genoeg van had. Ik heb maanden me best gedaan om het goed te maken maar dat werkte alleen averechts vertelde me dat ik hem niks meer doe en al die dingen ik had soms nog seks met hem. Ik ben nu zwanger van hem en hij heeft me gezegd dat hij niks met dat kindje te maken wilt hebben en niet met mij en dat ik geen contCt meer mag opzoeken. Hij zei dat is joiw probleem veel succes er mee

 6. Jordy says:

  Heb een vraag...

  Het Is al paar maanden uit met mijn ex . Het Is zo dat ze de sleutel niet terug geeft, ze wilt ook niet meer praten omdat ik er last van heb vanwege omdat de situatie niet goed is afgesloten. Heel erg vervelend vind ik dit, ik hou me eer aan me eigen en ik zoek ook geen contact meer op, hoewel ik het toch best fijn zou vinden. Het was de liefde van me leven , en daar bij ik heb echt geen idee of zij contact met mij op gaat zoeken na al die nare ruzies die we hebben gehad terwijl ik dat allemaal goed wou praten . Ik heb het uit gemaakt vond dat ik moest durven leren los te laten, maar ja hoor.. Na 3 weken heeft zij een andere vriend. Ik heb zo iets van tja ... het leven gaat Door Hoe dan ook. Maar het Is toch raar dat het dan niet goed kan worden afgesloten en dat het contact ook niet meer van bijde partijen aanwezig kan zijn? Als er advies is hoor ik het graag :) vind dit zo lastig mijn ex gunt mij niks ze Is boos en wilt me niet meer spreken of zien terwijl dat ze wel de sleuren heeft en een eigen leven kan lijden maar dan alleen met een andere vriend. Raar allemaal !! Pfff :(

  • Sjuul says:

   Hoi Jordy

   Ik heb ongeveer hetzelfde voor als jou, we hadden 4 jaar een relatie maar woonde nog steeds niet samen omdat zij nog thuis woont en ze dat goed vond zoals het was, ik wou echter wel graag samen wonen en samen aan het leven beginnen.
   We hebben door de Corona nog meer afstand ervaren tussenbeide en het ging heel snel slecht. We zijn uit elkaar gegaan. En hebben het nog even geprobeerd maar ik merkte geen enkele verandering en had dan zelf de knoop doorgehakt. Hoe even ik onwijs veel spijt van! Want ik mis haar nog steeds enorm!
   Ondertussen heeft ze nu 6 maand elk mogelijks contact verbroken.
   Telefoon geblokkeerd, Instagram,FB verwijderd als vriend, we zijn nu bijna anderhalf jaar uit elkaar. Ik heb nu na 4 maand geen contact een vriendschapsverdrag gestuurd op fb en ze heeft dit verwijderd, kan ook geen verzoek meer sturen.
   Ik zou zo graag eens kunnen praten met haar, niet om meteen weer te beginnen,maar gewoon om over de moeilijke periode te praten. Het is het geen contact kunnen hebben, het gemis en de mooie herinneringen die het zo moeilijk maken. Er is in al die tijd geen dag voorbij gegaan zonder dat ik aan haar dacht. Ik mis haar enorm en hou nog steeds van haar. Ik weet niet of ik nog mag hopen dat het goedkomt als ze me zo wegduwt? Is ze dan boos en moet ik afwachten? Ik heb laten weten in een berichtje dat ik wel nog open sta voor contact en ik het zolang laat rusten? Als iemand raad heeft hoor ik het graag. Ik heb intussen iemand nieuw leren kennen maar ik merk dat ik niet verder kan, ik blokkeer volledig

 7. Onbekend says:

  Hallo, ik heb even advies nodig. 2,5 jaar een relatie gehad. Waarvan het nu 1,5 maand uit is. In die 1,5 maand is er nog veel gebeurd. Hij kwam langs ect. Vorige weekend zei hij ineens dat we eerlijk tegen elkaar moesten zijn, ik stemde hier mee in. Twee dagen later kreeg ik een app waar 4 verschillende dingen in stond de 1ste was het gaat mijn allemaal te snel, 2de was ik weet niet wat ik wil 3de was ik wil geen relatie 4de ik wil op het moment niks.. Dit werd in een app verstuurd. Ik werd natuurlijk boos en ging flink tekeer.. Nu al aantal dagen geen contact gehad, heb mijn Facebook verwijderd en zijn nummer. Maar ik weet niet of ik nog de hoop moet houden, of ik het los moet laten omdat hij niet heel duidelijk is. Ps er zijn twee kinderen in het spel niet van hem.

 8. Merian says:

  Hallo,

  Heb 4 jaar een relatie gehad wat een zware relatie was, hij heeft een narcistisch persoonlijkheid en toch een hele lieve kant.
  Nou ben ik er achter gekomen dat hij via fb contacten zoekt met andere vrouwen en ook letterlijk aan een vriendin heeft gevraagd of hij bij jaar in bed mag slapen omdat het knuffelen etc altijd zo fijn is.
  Hoe ben ik hier achter gekomen....
  Toen hij op bed lag en in diepe slaap was, heb ik zijn telefoon helemaal uitgepluist,
  Heb hem wakker gemaakt en gezegt dat ik naar mijn eigen huis wou, hij vroeg "waarom" ?
  Heb hem uitgelegd dat ik achter dingen ben gekomen en dat het beter was dit niet te weten en dat ik niet boos ben.
  Het is zoals het is.
  Vindt het wel moeilijk maar heb in 4 jaar tijd zoveel aangepast aan hem... Dit is de grenslijn.
  De volgende dag kreeg ik bericht dat ik gestoord ben.
  Heb hem vriendelijk verzocht geen contact meer met mij te zoeken en dat ik beter verdien.

 9. Luna says:

  Mijn ex en ik zijn nu 3 weken uit elkaar en het laaste half jaar Hadden heel veel ruzie etc hij was vorig jaar vreemd gegaan met èen meid die we via Facebook Hadden leren kennen voor èen aquarium. ... we Hadden het ook leuk samen en ik dacht dat door alle problemen deze relatie wel te redden was ik Vertrouwde hem niet meer voorledig .. en had ook zeker de laaste weken het gevoel dat er wat was . Hij had èen koop huis voor ons gekocht .. en mijn gevoel zei al dat ik nog niet mee moest gaan . Over.dat er veel geweldig in de relatie voor kwam. .. ik vond het belangrijk dat we eerst Ana ons zelf zouden werken maar goed hij werd gek van mijn onzekerheid . En is toen vertrokken... ik had die vrouw waar hij mee vreemd was gegaan èen messenger gestuurd van he hij is weer vrij gezel je kan er weer boven op dus Ei stuurde naar hem èen bericht what the fuck is.er dit . Zo doen de Hadden ze weer contact met elkaar . . En ja ook weer 2 Dagen daar geslapen ... omdat zei dat aanboodr omdat hij nog niks had in dat huis geen warm water geen tv etc .. wat ik toen nog niet wist .. ik heb de hele week aan zijn kop lopen zeiken . .. van heb ben Jullie weer wat etc was steeds nee nee nee is niks gebeurt .. èen week later was hij bij mij en zag ik dat hij ALLEMAAL fotos van haar op zijn mobile had ..dus de volgende dag voel ik er naar .. dat het me niet lekker zat etc toen begon ie weer zie je je vertrouwt me niet en ging weer kwaad weg ... èen week later was ie weer bij me en het was gewoon normaal..... I dat ik hem moest geloven en vertrouwen ..... tot ie onder weg was naar huis en via de ap liet weten dat ie daar 2 Dagen geslapen had en Verder niks .... dus ik zeg oke maar als ik daar naar vraag wasrom lieg je dan tegen me ... ja het was dat ze het aanboodr omdat ik niks in het huis had en èen optie om naar mijn moeder te gaan was er niet ... maar ik ben niet met der Naar bed geweest blablabla heb alleen maar Naast haar geslapen..... yeah right. ... en de volgende dag maakte hij het uit .... Huilend aan de telefoon dat zijn ouders niet meer wilde dat hij me zag en dat ze er klaar mee Waren .... ik was èn ben Echt Nog steeds zooo boos..... ook dat ie zijn werk steeds verloor en ik iedere gerant moest staan voor hem met de huur en de vaste lasten ..... hij heeft mijn halve huis gesloopt in die 3 jaar me halve indboedel mee genomen en me met 2000 schuld achter gelaten ... wat van ons samen is door gemeentlijke belastingen en èen eindafrekening van 600 euro ... en nooit iets aan mee betaald ... nu kan ik de boom in met die finaciele schulden en moet ik hem met rust laten de enige reden waarom ik hem mail is omdat ik sommige dingen niet begrijp en toch verdriet heb ... van alles en omdat ik boos ben dat me me voor alles laat opdraaien .. weer met haar het nest in is gedoken .... me geestelijk en lichamelijk mishandelt heeft ..... oke ik ben ook geen lekker en kan het bloed onder zijn nagels vandaan Halen maar dit allemaal..... what the fuck... heb ik dit allemaal aan verdient ..... ..maar ja moet uit mijn slachtoffer rol komen .... ik moet hem met rust laten Maar rijdt hier regelmatig door de straat ..... omdat mijn Hodnet reageren op zijn auto en ik zag dat ie voorbij reed naar een buurjongen verder op waar hij mee omgaat ... maar dan rijden je niet Langs me huis maar lekker een blok je om ....... ... alleen maar Lopen pijnigen tw ik het er al moeilijk mee heb .... dat alles zo is gelopen .... over èen paar weken ligt ik er niet meer wakker van maar nu op het moment iriteerd het me mate loos en ben ik gewoon on wijs kwaad en terleur gesteld... en geef ik vooral mezelf de schuld terwijl ik dit nog nooit bij hem heb gedaan . .. wel èen grote bek.. maar niet slaan of spullen van hem slopen..... walgelijk vent en dan komt ook nog mijn ex schoonmoeder dat ik hem met rust moet laten .. ik mag niet èens mijn boosheid uiten want het intereseerd hun echt geen malle moer ... nou klaar mee en ik hoop dat dat ie de eerste tijd ook niet meer in mijn buurt komt ..... hopelijk helemaal nooit .meer. en ik lekker een dikke vette middel vinden naar hem op kan Steken . . .

 10. Naomi says:

  Hallo, het is nu 4 weken uit met mn ex, ik heb vanaf zondag nu pas geen contact meer met mn ex ik blijf daar voor wel appen en bellen, maar ze nam wel gewoon op en treug appen, en zondag heb ik tegen haar gezeg blok mijn maar anders maakte ik mijn gek, zal het nog goed komen?

 11. liever onbekend 1 says:

  Hallo,

  Ik en mijn ex hebben een relatie van 3 jaar achter de rug met samenwonen. Plots zei ze me dat ze het niet meer ziet zitten, na 2 maand elke week en bijna elke dag te sturen zijn we hier mee gestopt. Ze zegt met dat het nog steeds kan goed lopen tussen ons maar ze kan dit niet met zekerheid zeggen. Vandaar hebben we nu besloten om elkaar 2-3 maand nietmeer te zien/sturen/bellen om te kijken wat dit doet met haar gevoelens. Daarna gaan we afspreken om te kijken wat er moet gebeuren tussen ons...

  Wat nu ? Moet ik nog hoop hebben?

 12. sandra says:

  ik ben getrouw 6 jaar mijn man is bi ik ook plots op dag zeg hem ik voel me momenteel meer aan getrokken na mannen is al 5 weken weg hem is gewoon harteloos negeer mij duw me weg hem wil scheiden hem zelf hem muur gebouwd rond mij er is geen liefde meer ik zie je niet meer graag

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *