Mijn Ex is Boos! 9 Tips Voor Een Boze Ex Terugkrijgen

Als je wakker wordt kijk je naast je, maar je bed is leeg. Het is alsof je midden in een nachtmerrie zit, maar het blijkt de werkelijkheid. Je ex, met wie je tot voor kort je hele toekomst uitgestippeld had, heeft het uitgemaakt. Misschien had je het moment al zien aankomen, misschien ook niet. In ieder geval zorgt deze situatie ervoor dat je je slechter voelt dan ooit tevoren.

Er is echter geen enkele reden om je neer te leggen bij het besluit van je boze ex. Er kunnen 100 verschillende redenen zijn waarom je ex boos is en het heeft uitgemaakt. In dit artikel bespreek ik de manier waarop je je ex weer kunt terugveroveren. Dus als jij je boze ex terug wilt, dan komen deze 9 tips om een boze ex terug te krijgen als geroepen!

Tip 1: Denk goed na: wat is er misgegaan?

Er is waarschijnlijk een (goede) reden waarom je ex boos op je is en uiteindelijk bij je is weggegaan. Voordat je gaat proberen je relatie te redden en je boze ex terug te veroveren, is het goed om stil te staan bij de reden(en) dat je ex bij je weggegaan is. Alleen als je weet wat de reden was voor het vertrek van je ex, kun je er ook echt iets aan doen en je relatie redden.

Of je nu bent vreemdgegaan, te weinig aandacht gaf aan je ex, jullie langzaam uit elkaar gegroeid zijn of dat je je niet aan afspraken gehouden hebt: je ex is boos. Het is heel belangrijk de redenen voor het uitgaan van de relatie serieus te nemen. Zelfs als je het er niet mee eens bent, of als het volgens jou anders gelopen is: je bent hier om je ex terug te winnen, niet om je gelijk te halen.

Het kan best moeilijk zijn om jezelf te confronteren met het mislukken van je relatie.

Als je de vinger niet op de zere plek kunt leggen, dus als je niet weet waar het precies misging in jullie relatie, zoek dan hulp. Ga in gesprek met mensen uit jullie gemeenschappelijke vriendenkring en probeer te achterhalen wat je ex dwars zit. Alleen zo kun je richting een oplossing werken.

9 Fatale Fouten Waardoor Je Nooit Meer Je Ex Terug Zal Zien

Er zijn 9 fatale fouten die mensen maken waarmee ze het voorgoed verprutsen met hun ex. Wil je er zeker van zijn dat jij deze fouten nooit maakt?

Download dan hier gratis het ebook met de 9 fatale fouten.

Tip 2: Bedenk wat er leuk was aan jullie relatie

Als een relatie ten einde gaat, is het makkelijk om dat laatste vervelende stukje alle mooie herinneringen te laten verpesten. Probeer daarom voor jezelf duidelijk op een rijtje te zetten wat er zo leuk was aan jullie relatie. Het terugwinnen van een boze ex kan namelijk even duren. Die redenen dat jullie relatie zo leuk was, kunnen dan een geweldige motivatie zijn om door te zetten.

Probeer hier wel een balans in te vinden. Als je alleen maar denkt aan de leuke tijden met je ex, dan kan dit snel omslaan in een vervelende situatie waarin je je ontzettend alleen en depressief voelt. Probeer daarom ook voor wat afleiding en plezier in je eigen leven te zorgen. Dit kan allemaal terwijl je probeert je boze ex terug te krijgen. In de volgende tips ga ik hier verder op in.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Tip 3: Gun je ex wat tijd

Als je gaat proberen je boze ex terug te winnen, gun hem of haar dan wel wat tijd. Net nadat jullie relatie voorbij is, zal je ex nog vol emoties zitten. Als je ex het uitgemaakt heeft, zal hij of zij in eerste instantie proberen voet bij stuk te houden en niet meteen weer een relatie met je willen beginnen. Dit heeft met persoonlijke trots te maken.

Daarom is het goed om je ex wat tijd te gunnen.

Er is geen vaste regel voor hoe lang je je ex met rust zou moeten laten. Maar mocht je uit een langere relatie komen, dan doe je er goed aan je ex minimaal een maand met rust te laten. Spreek niet met je ex af en probeer ook ander contact zoveel mogelijk te vermijden. Als je dit goed aanpakt, zul je in de toekomst weer meer dan genoeg contact hebben.

Mocht je je ex per ongeluk toch tegenkomen of kun je het niet laten hem/haar te appen? Lees dan deze tips om te leren hoe je effectief je ex terugkrijgt via Whatsapp. Mocht je je ex per ongeluk op straat tegenkomen of met je ex willen afspreken, gebruik dan dit artikel om te kijken hoe je dit het beste kunt aanpakken.

Tip 4: Wees de beste versie van jezelf

Op het moment dat je geen contact met je ex hebt, kun je vrij weinig doen aan hoe je ex over je denkt. Maar je kunt wel aan jezelf werken. Kijk jezelf aan in de spiegel en ga bij jezelf ten rade: hoe kan ik een betere persoon worden? Hoe kan ik een (nog) betere partner worden?

Aantrekkingskracht bestaat namelijk uit twee delen: hoe je met anderen omgaat en hoe je eruit ziet.

Vooral in hoe je met andere mensen omgaat kun je heel snel stappen maken, hier wat suggesties:

 • Probeer andere mensen te helpen
 • Probeer zoveel mogelijk te lachen en positiviteit uit te stralen
 • Wees vriendelijk tegenover andere mensen
 • Wees attent tegenover andere mensen
 • Wees behulpzaam

Als je deze vijf uitgangspunten deel van je dagelijkse gedrag maakt, zul je een betere versie van jezelf worden. Je ex zal dit niet meteen zien, maar zodra je weer contact hebt met je ex, zal je verandering niet onopgemerkt blijven. Daarnaast is het ontzettend belangrijk dat je ook aan je zwakke punten gaat werken. Dus ben jij een sloddervos of nogal zelfingenomen? Work on it!

Tip 5: Zorg dat je topfit wordt

Zoals hierboven al beschreven stond, zijn er twee delen waaruit aantrekkingskracht bestaat. Het gedeelte gedrag is al aan bod gekomen, maar ook je uiterlijk speelt een belangrijke rol: je boze ex zal je namelijk alleen terug willen als je de combinatie tussen innerlijk en uiterlijk een goede combinatie vormt.

Begin daarom meteen aan jezelf te werken.

Naast het feit dat een strakker figuur nooit kwaad kan en je ex sneller over de streep zal trekken, is het ook ontzettend gezond. Daarnaast maak je tijdens het sporten allerlei stofjes aan die ervoor zorgen dat je je gelukkiger voelt. Daardoor zul je positiever in het leven staan en dit ook uitstralen. En met een mooie en leuke uitstraling en een goed lichaam ben je al halverwege!

Regelmatig sporten om weer in topvorm te komen is makkelijker gezegd dan gedaan. Probeer daarom een partner te vinden voor bij het sporten. Zo kunnen jullie elkaar motiveren. Daarnaast is gezamenlijk sporten natuurlijk veel leuker dan in je eentje. Ook kun je elkaar blijven aanspreken op de gestelde doelen: zo kan je sportpartner als een stok achter de deur fungeren.

Tip 6: Zorg ervoor dat je ex jou gaat missen

Je ex is boos op je. Dat betekent echter niet dat je ex niet meer aan je denkt. Als je je boze ex terug wilt krijgen zul je ervoor moeten zorgen dat je ex niet alleen aan je denkt, maar je stapje voor stapje steeds meer gaat missen. Bij tip 1 heb je er al over nagedacht wat er is misgegaan.

Met die informatie kun je achterhalen waarom je ex aan de relatie twijfelde.

Hoewel je ex ervoor gekozen heeft om de relatie te beëindigen, zijn de twijfels waarschijnlijk nog steeds aanwezig. Om je ex terug te winnen is het van belang om op deze twijfels in te spelen, en deze zo mogelijk zelfs te vergroten. Als je ex je namelijk mist, zal je ex steeds meer aan je denken en je in de gaten gaan houden. Dan ziet je ex ook meteen dat je nu een betere versie van jezelf bent!

Wil je nog meer tips over hoe je je ex weer op jou verliefd kunt laten worden? Lees dit artikel over hoe je je ex weer verliefd op je laat worden.

Tip 7: Laat zien dat je het leuk hebt: maak je ex jaloers

Tegenwoordig is het ontzettend makkelijk om alles wat je doet en laat via social media te delen met de hele wereld. Jouw ex bekijkt je social media natuurlijk ook nog geregeld: maak hier gebruik van! Laat zien dat jouw leven gewoon doorgegaan is nadat de relatie beeindigd werd. Laat zien dat jij met veel andere mensen afspreekt.

Dit zorgt ervoor dat je zelfverzekerder overkomt. Ook zal je ex mogelijk jaloers worden op een aantal van je vrienden. Het is namelijk heel goed mogelijk dat je ex deze mensen toch als concurrenten gaat zien. Want hoewel de relatie voorbij is, zal je ex de gedachte dat jij binnenkort misschien met iemand anders naar bed gaat, niet erg leuk vinden.

Tip 8: Ga langzaam weer flirten met je ex

In een eerdere tip heb ik aangegeven dat je je ex eerst een tijdje met rust moet laten. Nadat je dit een tijdje gedaan hebt, is het tijd om weer wat tijd en aandacht aan je ex te besteden (en te zorgen dat je ex dit merkt). Via jullie vriendengroep kun je ervoor zorgen dat je je ex weer tegenkomt. Mocht je dit nog te direct vinden, kun je natuurlijk ook gewoon een berichtje via Whatsapp sturen.

Probeer een dergelijk gesprek wel rustig op te bouwen. Begin dus niet meteen met flirten, of erger nog, met sexting. Dit zal vooral op weerstand stuiten. Probeer attent te zijn via Whatsapp. Vraag hoe het met je ex gaat, waar je ex mee bezig is. En heel belangrijk: probeer het gesprek van jouw kant zoveel mogelijk te beëindigen met een vraag.

Zo houd je het gesprek gaande.

Op den duur mag je natuurlijk wel steeds een stapje verder gaan en een beetje ondeugend worden via de app. Doe dit echter pas op het moment dat jullie weer regelmatig met elkaar appen. Dit zorgt ervoor dat de kans dat het gesprek abrupt wordt afgebroken, een stuk kleiner is. Kijk ook terug in de tijd: waarmee heb je je ex de eerste keer voor je weten te winnen? Probeer dat te herhalen.

Tip 9: Wees brutaal, wees zelfverzekerd: nee heb je, ja kun je krijgen

Het is belangrijk dat je je doel altijd in je achterhoofd houdt: je wilt je ex terugwinnen. Daarvoor heb je al een groot aantal stappen ondernomen:

 • Je hebt nagedacht over de relatie (en waar het misgegaan is)
 • Je hebt je boze ex de ruimte en tijd gegeven om het te laten bezinken
 • Je hebt aan jezelf gewerkt, zowel aan je innerlijk als aan je uiterlijk
 • Je hebt ervoor gezorgd dat je boze ex je is gaan missen en dat je ex jaloers is
 • Je bent weer aan het flirten met je boze ex

Het is nu wel belangrijk om ook de laatste stap te zetten, je wilt immers je ex terugwinnen. Aangezien je nu een betere versie van jezelf bent, heb je alle redenen om zelfverzekerd je ex tegemoet te treden. Houd daarbij het volgende in je achterhoofd: nee heb je, ja kun je krijgen. Dus trek je stoute schoenen aan en wees een beetje brutaal. Nog meer tips nodig, lees hier en hier verder.

Ontdek de psychologische triggers om snel weer je ex terug te winnen

Volgens velen ben ik een expert op het gebied van dating, psychologie en relaties (ik ben daar vrij bescheiden in).

Ik heb een methode ontwikkeld met de exacte stappen en specifieke instructies om je ex terug te krijgen, ongeacht hoe hopeloos de situatie ook lijkt.

Ik leer je onder andere het volgende in mijn methode:

 • Stap voor stap wat je moet doen om je ex terug te krijgen
 • Hoe het continue geruzie te stoppen
 • Een truc waardoor je ex ongelooflijk veel aantrekkingskracht begint te voelen
 • Psychologische technieken die inspelen op het onderbewuste van je ex
 • En nog veel en veel meer…

Ontdek hier mijn revolutionaire methode en krijg zo snel mogelijk je ex terug:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

Avatar foto

Drs. Edwin Edinga (psychool en relatietherapeut)

Drs. Edwin Edinga is sociaal psycholoog, relatietherapeut, auteur en oprichter van exterug.nl. In zijn carrière heeft hij vele stelletjes weer bij elkaar gebracht. Wil jij ook je ex terugwinnen? Bekijk dan de zeer effectieve Ex Terug Methode op exterugmethode.nl.

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *