Ex Terug Coaching, Waarvoor Helpt Het?

Je hoorde al heel wat over coaching. Goed en minder goed. Het is iets dat heel populair is voor een reeks van onderwerpen. Zelfs om jouw ex terug te krijgen.

Belangrijker, je vraagt je af of ex terug coaching iets voor jou is. En of het wel degelijk de investering van tijd en geld waard is.

Lees hieronder wanneer we ex terug coaching aanbevelen. Wat de succesfactoren zijn. En wat het juist inhoudt.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Voor wie bevelen we ex terug coaching aan?

Een bepaald scenario bracht je hier. Overloop de verschillende mogelijkheden en ons advies om te beslissen of ex terug coaching voor jou aangewezen is.

9 Fatale Fouten Waardoor Je Nooit Meer Je Ex Terug Zal Zien

Er zijn 9 fatale fouten die mensen maken waarmee ze het voorgoed verprutsen met hun ex. Wil je er zeker van zijn dat jij deze fouten nooit maakt?

Download dan hier gratis het ebook met de 9 fatale fouten.

Nog maar net uit?

Als jouw relatie nog maar net uit is, worstel je wellicht met allerhande negatieve emoties. Verdriet, teleurstelling, kwaadheid, frustratie, eenzaamheid.

Het is normaal om te panikeren. Je hele emotionele leven werd immer zo maar op zijn kop gezet.

Het is ook normaal om even in ontkenning te gaan (dit kan niet waar zijn, dit gebeurt niet echt, niet met ons). En nog meer om sterk te verlangen naar een onmiddellijke oplossing.

Hoe onmogelijk en onredelijk het ook lijkt, in dit geval raden je aan even mentale afstand te nemen. Laat alles wat bezinken. Neem één maand rust. Dit noemden we voorheen de uitblusperiode, waarbij je beiden de tijd neemt om je gedachten en gevoelens op een rijtje zet. Je maakt de balans op, werkt aan jezelf en overweegt de mogelijke oplossingen voor je relatieproblemen.

Ook al voel je je heel slecht en wil je zo snel mogelijk een oplossing, je zal toch even moeten op je tanden bijten en de aandacht op je eigen herstel richten.

Lees alles wat je kan over ex met rust laten en liefdesverdriet. En bereid je langzaamaan voor op de volgende stappen.

Heb je na een maandje geen contact helemaal geen idee waar te beginnen? Of hou je die maand zonder je liefste echt niet vol? In beide gevallen kan de coach je bijstaan. We stellen samen een plan van aanpak op, dat in een tweede sessie en via de wekelijkse Q&A verder opgevolgd kan worden.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Verloren?

De hele relatiebreuk sloeg jou ernstig uit je lood. Je weet niet goed waar te beginnen om de stukjes van je gebroken hart (of de ravage die je zelf aanrichtte op die ander’s hart) terug aan elkaar te lijmen. Het lijkt allemaal wat hopeloos, onoverzichtelijk, chaotisch.

De coach kan hier zeker een reddingsboei uitgooien. Of je vuurtoren, of zaklamp wezen om je de weg te tonen. We rapen samen de stukjes bij elkaar en organiseren ze in haalbare doelen en een concreet actieplan. En wandelen even naast jou rondom al die obstakels op je levenspad.

Specifieke vragen

Je zit met vragen over bepaalde dingen. Je voelt je onzeker over hoe je die moet aanpakken. Faalervaringen maken je voorzichtig. Misschien wil je een steuntje in de rug en zekerheid dat dit de meest logische en beste volgende stap is voor jouw situatie.

Of in de artikelen worden de stappen net iets te algemeen beschreven, wat jou onzeker maakt over de toepasbaarheid in jouw specifieke situatie?

De coach bekijkt samen met jou welke stappen je reeds ondernam. We evalueren wat reeds goed loopt en waar verbetering nodig is. Je krijgt tips en input om die verbeterpunten bij te sturen.

Vastgelopen

Je hebt al een aantal dingen geprobeerd, zonder resultaat. Je zit vast. Het voelt alsof je aan het einde van jouw inspiratie en oplossingsvaardigheden bent. Een grote stenen muur waar je tegenaan loopt.

Het is mogelijk dat je te maken hebt met een complexe situatie. Anders had je het heus zelf al opgelost.

We denken bijvoorbeeld aan een relatie waarbij één of beide partijen kampen met een hechtingsprobleem (angstig, ambivalent of vermijdend gehecht). Of diversiteit een probleem vormt. Of je relatie ging stuk omdat jij overspel pleegde. Je partner blijft de speelbal van hevige emoties, en is daardoor voor jou onbereikbaar.

Weliswaar kan coaching een nuttige bijdrage leveren in deze situatie. Een frisse, objectieve kijk op jouw situatie en een heleboel tips en advies op maat om uit te proberen.

Je krijgt je ex niet uit je hoofd

Je probeerde zowat alles, en dacht ooit misschien zelfs dat je het verleden achter je kon laten. Maar nee, je krijgt je ex simpelweg niet uit je hoofd. Het maakt niet uit wat er intussen gebeurde. Positief of negatief. Of hoeveel tijd verstreek. Je ex voelt voor jou als de enige ware liefde.

Zoek maar even ‘heartbreak songs’ op en je realiseert je dat je niet alleen zit met dat gevoel: ‘Hung up on you’, ‘Still got the blues for you’, ‘Can’t get over you’, ‘Can’t get you out of my head’…

Je ex speelt als een gebroken grammofoonplaat in je hoofd. Je gedachten komen steeds terug naar hetzelfde punt. Herinneringen worden eindeloos herspeelt.

Coaching kan jou helpen om een nieuw deuntje op te zetten, jouw slaagkans in het terugwinnen van je ex realistisch in te schatten, en een aangepast stappenplan uit te werken.

Laatste poging

Je ex gaf je reeds een ‘nee’ op een verzoeningspoging, en blijft elke toenadering afketsen. Jij houdt nog steeds diep van hem/ haar en mist hem/ haar dagelijks.

Vooraleer je ‘loslaten’ kan overwegen, wil je het idee hebben dat je alles probeerde dat menselijk mogelijk is (en binnen jouw macht ligt) om de vlam weer aan te wakkeren.

De coach kan je hierin bijstaan om je allerbeste beentje voor te zetten, zodat het geen wanhoopspoging wordt. Maar wel een oprechte, doordachte laatste poging die slechts gerespecteerd kan worden door je ex. En die hopelijk de deur opent voor afronding, verzoening of hereniging. Wat het uiteindelijk wordt, dat kunnen we niet voorspellen. Maar we kunnen wel met zekerheid stellen dat het jou uit de impasse van vastgelopen gevoelens zal halen en meer rust en tevredenheid met de gemaakte beslissingen met zich mee brengt.

Succesfactoren ex terug coaching

Wat maakt ex terug coaching beter of effectiever dan enkel ons boek en website lezen of video’s bekijken?

Aanpak op maat verhoogt de slaagkans

Met de ex terug aanpak delen we psychologische tricks om je ex terug te winnen, zonder dat het ‘vals’ of ‘hypocriet’ is. Maar het komt van een plaats van intern evenwicht.

Tijdens de coaching doen we dit samen, stap voor stap. We kijken of je alles goed snapt en uitvoert. En geven meer aandacht aan jouw probleemgebieden. We stellen een persoonlijk actieplan op dat in een tweede afspraak en gedurende de wekelijkse vraag en antwoord opgevolgd wordt.

Van het specifieke naar het algemene

De blogartikelen en het stappenplan bevatten een heleboel informatie maar zijn vrij algemeen geschreven om de toepasbaarheid op verschillende situaties te vergroten. Dit is meestal een sterkte, maar soms werkt dit natuurlijk ook minder goed. Met name, als jouw situatie heel wat complexer is dan wij beschrijven.

De coach kan jou helpen uitpuren hoe de stappen toegepast worden in jouw situatie en waar we beter bijsturen.

Bijvoorbeeld als je kijkt naar ruzies, die kunnen veel verschillende oorzaken hebben. Het is nuttig de meest voorkomende oorzaken in jullie geval vast te pinnen om naar betere oplossingen te zoeken. Maar daarnaast is het ook goed om de perspectiefname te verbeteren en nieuwe manieren van conflicthantering in de relatie te bekijken.

Immers, de meeste relatieproblemen zijn universeel en er bestaan oplossingen voor de meeste problemen. Coaching helpt de sprong te maken van het specifieke naar het algemene en terug naar het specifieke.

Ondersteuning

Heel vaak eist een relatiebreuk haar tol. Je voelt je emotioneel, onzeker en gespannen. Dat vreet energie. Je bent dus niet in de beste positie om vanalles te ondernemen.

De coach heeft ervaring met de begeleiding van het verwerkingsproces na de relatiebreuk, het toenaderingsproces, en verzoeningsproces. Ze biedt ondersteuning, motivatie, en aanmoediging wanneer je die het meest nodig hebt.

Concrete, doelgerichte aanpak

Het succes van coaching is te wijten aan de concrete, doelgerichte aanpak:

 • Wat kan jij hier nu veranderen om de situatie te verbeteren? De coach formuleert opdrachten en acties.
 • We kijken ook iets verder vooruit, naar de nabije toekomst en richten ons op het verbeteren van de kleine dagelijkse interacties in het koppel en de kwaliteit van liefdesband.
 • Maar ook op het vasthouden van de intentie en de kleine veranderingen zodat een meer lange termijn, stabiel gedrag gevestigd wordt.

Los van de persoonlijke doelen, kan je stellen dat de ex terug coaching streeft naar meer geluk en evenwicht in je leven, met of zonder ex. Het brengt jou een stap dichter naar jouw droomrelatie.

Wat we niet garanderen

En natuurlijk, omdat we prat gaan op kwaliteit en transparantie, halen we hier ook de ‘kleine lettertjes’ naar boven. Met name, wat we niet kunnen garanderen met ons programma:

 • Dat je ex terug verliefd op je wordt.
 • Dat je ex terugkeert en voor eeuwig en altijd bij jou blijft- Niemand heeft een kristallen bol of een toverstaf.
 • Coaching tijdens dates. We reizen niet mee in je broekzak of handtas om in je oor te fluisteren of je stiekem tips te geven tijdens je afspraakjes. We geven jou wel relevante opdrachten en uitprobeer tips. En bespreken die nadien. Het is immers niet de bedoeling jou afhankelijk te maken van coaching. We zetten je wel terug op weg, versterken wat goed gaat, en helpen je de negatieve kanten afzwakken.
 • Korte termijn succes garantie. We leren je geen superverleidingstrucjes of andere manipulatie technieken aan die werken op korte termijn maar dan in je gezicht opblazen. Onze klemtoon ligt op de degelijke, bewezen aanpak die vertrekt van een intern evenwicht, een punt van sterkte, en een doordachte keuze.

Opbouw van het ex terug coachingprogramma

Nieuwsgierig wat ons coachingprogramma net inhoudt?

Twee 1-on-1 coachingssessies met een ervaren psycholoog

Sessie 1 (1,5 uur) Kennismaking met jouw unieke situatie, vragen en valkuilen, maar ook wat wel al lukt. Formuleren van gepersonaliseerd actieplan met doelen, acties en opdrachten.

Sessie 2 (1 uur) Opvolging en begeleiding van het gepersonaliseerd actieplan: evaluatie van wat werkt en niet werkt, verfijning en bijstelling van doelen, acties en opdrachten.

Wekelijkse Q&A

Ons coaching programma biedt een half jaar toegang tot het wekelijkse vragenuurtje. Misschien vraag je je af waarom we kiezen voor een vraag en antwoord sessie. Wel, daar zijn een aantal goede redenen voor. Groepsgesprekken:

 • doorbreken de existentiele eenzaamheid (gevoel dat je er helemaal alleen voor staat, en dat niemand anders jou begrijpt of met gelijkaardige problemen te maken heeft),
 • bevorderen leren (we leren immers niet enkel door iets te lezen, te plannen en bespreken, of na te doen wat een ander voortoont. Je leert ook uit de ervaringen van anderen),
 • maakt uitwisselen van coping strategieën mogelijk (door te horen wat een ander vooruit helpt sta je minder kritisch tegenover die dingen die jou vreemd lijken en ben je meer geneigd die uit te proberen),
 • verhoogt het gevoel van verbondenheid (kameraderie, elkaar moed inspreken en motiveren),
 • vestigt nieuw aangeleerde vaardigheden en kennis (soms deel je met een ander wat je zelf leerde, maar soms zeg je ook tegen een ander waar je best zelf ook naar zou luisteren)
 • helpt evalueren,
 • geeft ruimte tot stilstaan en nadenken bij de reeds gevolgde stappen.

Jij kiest zelf hoe actief je deelneemt in de groep. Kom jij graag voorbereid met een hoop moeilijke vragen? Interessant! Blijf je liever luisteren in de achtergrond? Ook prima!

Toegang tot ex terug tools:

 • Ex Terug Geheimen videoprogramma – lifetime toegang
 • Ex Terug Methode ebook

Overtuigd?

Klinkt ex terug coaching als een interessante optie voor jou? Neem snel contact op en boek je afspraak!

 

Ontdek de psychologische triggers om snel weer je ex terug te winnen

Volgens velen ben ik een expert op het gebied van dating, psychologie en relaties (ik ben daar vrij bescheiden in).

Ik heb een methode ontwikkeld met de exacte stappen en specifieke instructies om je ex terug te krijgen, ongeacht hoe hopeloos de situatie ook lijkt.

Ik leer je onder andere het volgende in mijn methode:

 • Stap voor stap wat je moet doen om je ex terug te krijgen
 • Hoe het continue geruzie te stoppen
 • Een truc waardoor je ex ongelooflijk veel aantrekkingskracht begint te voelen
 • Psychologische technieken die inspelen op het onderbewuste van je ex
 • En nog veel en veel meer…

Ontdek hier mijn revolutionaire methode en krijg zo snel mogelijk je ex terug:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

Winnie Norval profielfoto

Winnie Norval

Winnie Norval is een digital nomad psycholoog. In 2000 studeerde ze af van de Universiteit van Gent als Master of Science in de Klinische Psychologie. Winnie helpt mensen graag bij het verwerken of herstellen van een relatiebreuk of scheiding.

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *